Aşılama 2021mart aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar birde benim daha 5. günüm aşılamada fakat 3 gündür falan sol kasığımda bi baskı hissediyorum. Sizde de va mı böyle bir his?
Sol ya da sağ tarafta değil ama karnımda basınç var gibi bi ağrım vardı tüm gün sanki karnıma hava üflemişler gibi. Bugün de aşılamanın 6. Günü regl olacakmışım gibi hafif bi ağrı var.

günlerimiz aynı benim de bat 19 doktor 18 de yaptır testi dedi nasıl belirtin felan varmi senin
Dün yoğun bir akıntım oldu bugün de regl olacakmışım gibi ağrım var ama hafif. Aşılamanın 4. Ya da 5. Günü de sabahtan akşama kadar karnımda basınç var gibi bi ağrı yaşamıştım. Senin var mı belirtin?

Dün yoğun bir akıntım oldu bugün de regl olacakmışım gibi ağrım var ama hafif. Aşılamanın 4. Ya da 5. Günü de sabahtan akşama kadar karnımda basınç var gibi bi ağrı yaşamıştım. Senin var mı belirtin?
benimde aşılamadan beri kasık bel ağrım var ilk 6 gün aşırı vardı hafifledi şimdi yani artık ayırtta edemıyorum ilaçlardanmı yoksa baska bişey mi. inşallah gebeliktir idrar testleri negtif cıkıyor ama umudum var yinede

benimde aşılamadan beri kasık bel ağrım var ilk 6 gün aşırı vardı hafifledi şimdi yani artık ayırtta edemıyorum ilaçlardanmı yoksa baska bişey mi. inşallah gebeliktir idrar testleri negtif cıkıyor ama umudum var yinede
Erken gebelik testi mi yaptın normal kaset test mi? Erken daha garanti olur sanki

Back
X