- Konu Sahibi 26eylul2017
-
Yaş bende de var hamimlar.34 ve evlilik 4yillik. Yarina randevu aldim bile. Yikilmak var ama yilmak yok diyorum artik..Ben de 6 yıllık evliyim o yüzden ben de adetim gelince hemen tüp bebeğe başlıcam ama sonrası Allah kerim
Hayırlısı olsun inşallah Allah tüp bebekte uğraştırmaz bu kadar ben şimdilik bir kere deneyip tutmazsa yılmayı düşünüyorum. İnşallah ilkinde tutarYaş bende de var hamimlar.34 ve evlilik 4yillik. Yarina randevu aldim bile. Yikilmak var ama yilmak yok diyorum artik..
Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için yaşadıkça umut hep var inşallahMerhaba hanimlar, bugün 14.günüm ve ben adet oldum. Siram bugün değilmiş demek ki, siz umudunuzu yitirmeyin. Gec olmadan hepimiz pozitifleri görürüz inşallah
Gelmez diye tahmin ediyorum, adet belirtisi ile gebelik belirtisi cogu kişide birebir ayni okuduğum kadariyla. O yüzden içini ferah tutup dua edip agir iş yapmayip oyalancan ki zaman geçsinKızlar Bugün 11.günüm regl ağrısı gibi hafif ağrılar başladı bukadar erken gelmez herhalde
Bana da doktorum ikinci asilamayi yapalim ki tüp bebek raporu çiksin dedi. Ne kadar indirim yapildiğini bilmiyorum ama olur dedim. 3.âsilamayi ben sana yapmam tavsiye de etmem gideceğin yer tüp bebek olmali diye de israr etti. Sonuçta tüp bebek için de ideal yaşimizin geçmemesi gerekiyor. Hayirlisi olsun gerek kalmasin inşallahHayırlısı olsun inşallah Allah tüp bebekte uğraştırmaz bu kadar ben şimdilik bir kere deneyip tutmazsa yılmayı düşünüyorum. İnşallah ilkinde tutar
Ben geçen sene temmuzda rapor için gittim araştırma hastanesine baştan bütün tahliller yapıldı edildi derken o ay ve ondan sonraki iki ay da kendiliğinden hamile kaldım. İlk ay onlar yüzünden düşük yaptığımı düşünüyorum çünkü örnek alırlarken acayip kanamam oldu. Hiç olmamıştı daha önce de çok örnek verdim. Velhasıl sonra 2 keree daha gebelik oldu ama biri dış gebelik diğeri kimyasal oldu. Valla bu sefer uğraşamıcam rapor falan ne kadar indirim olursa olsun. Hala içimdeki öfkeyi atamıyorumBana da doktorum ikinci asilamayi yapalim ki tüp bebek raporu çiksin dedi. Ne kadar indirim yapildiğini bilmiyorum ama olur dedim. 3.âsilamayi ben sana yapmam tavsiye de etmem gideceğin yer tüp bebek olmali diye de israr etti. Sonuçta tüp bebek için de ideal yaşimizin geçmemesi gerekiyor. Hayirlisi olsun gerek kalmasin inşallah
Ben de raporla ilgili topicleri okuyordum, aylarca uğraşan insanlar varmiş inanamadim. Ne örneği aldilar da kanama yaptirdilar ya, çok üzüldümBen geçen sene temmuzda rapor için gittim araştırma hastanesine baştan bütün tahliller yapıldı edildi derken o ay ve ondan sonraki iki ay da kendiliğinden hamile kaldım. İlk ay onlar yüzünden düşük yaptığımı düşünüyorum çünkü örnek alırlarken acayip kanamam oldu. Hiç olmamıştı daha önce de çok örnek verdim. Velhasıl sonra 2 keree daha gebelik oldu ama biri dış gebelik diğeri kimyasal oldu. Valla bu sefer uğraşamıcam rapor falan ne kadar indirim olursa olsun. Hala içimdeki öfkeyi atamıyorum
Amin canım. Allah kimseye yaşatmasın 5 yıldır istiyorduk ve çok büyük hayal kırıklığı oldu şimdi 6 yı devirdik. Simir ve sürüntü aldılar canım. Baya derinde resmen kazıdı orayı canlı canlı. Ayağa kalktığımda bardaktan döker gibi kan boşaldı. Adetime 1 hafta vardı. Bu ay tutmuşsa bu kanama beni olumsuz etkiler mi dedim içime doğmuş gibi. Benimle dalga geçti siz infertilite hastası değil misiniz diyeBen de raporla ilgili topicleri okuyordum, aylarca uğraşan insanlar varmiş inanamadim. Ne örneği aldilar da kanama yaptirdilar ya, çok üzüldümrabbim böyle acilari bir daha yaşatmasın size
İnşallah tutmuştur. Bugün yok dün akşam baya agridi.Siz aşılama mı yaptıracaksanız tekrar.Kaçıncı aşılama olacak.Gelmez diye tahmin ediyorum, adet belirtisi ile gebelik belirtisi cogu kişide birebir ayni okuduğum kadariyla. O yüzden içini ferah tutup dua edip agir iş yapmayip oyalancan ki zaman geçsinben bugun iğnelerimi aldim yine yeniden, bismillah dedik ve başladik
Pardon yukarıda yazmışsın görmedim.İnsallah olir hepimizin de .Biz yeter ki yılmayalım devam edelimİnşallah tutmuştur. Bugün yok dün akşam baya agridi.Siz aşılama mı yaptıracaksanız tekrar.Kaçıncı aşılama olacak.
Öyle hassas bi konumdayiz ki, kimse yeterince anlamiyor. Yeterince empati yapmiyor. Bir laflari bile ne kadar kirici bilseler keşke.. siz yine de ümidinizi kirmayin, Allah yar ve yardimcimiz olsunAmin canım. Allah kimseye yaşatmasın 5 yıldır istiyorduk ve çok büyük hayal kırıklığı oldu şimdi 6 yı devirdik. Simir ve sürüntü aldılar canım. Baya derinde resmen kazıdı orayı canlı canlı. Ayağa kalktığımda bardaktan döker gibi kan boşaldı. Adetime 1 hafta vardı. Bu ay tutmuşsa bu kanama beni olumsuz etkiler mi dedim içime doğmuş gibi. Benimle dalga geçti siz infertilite hastası değil misiniz diyeama haram zıkkım olsun o kadına çok kızgınım. Tutunamadı yavrum o ay. Değerlerim de gayet iyiydi ama maalesef olmadı.
Evet ne kadar pozitif olur, elimizden geleni yapar sonra da Allaha tevekkul edersek o kadar iyi. Şimdi ne kadar üzülsek de bir gün bebeğimiz uyutmuyor diye şikayet edeceğiz, çok inaniyorum ben. Rabbim tezinden versin inşallahPardon yukarıda yazmışsın görmedim.İnsallah olir hepimizin de .Biz yeter ki yılmayalım devam edelim
Aynen öyle maalesef. Amin inşallahÖyle hassas bi konumdayiz ki, kimse yeterince anlamiyor. Yeterince empati yapmiyor. Bir laflari bile ne kadar kirici bilseler keşke.. siz yine de ümidinizi kirmayin, Allah yar ve yardimcimiz olsun
Bende 29 unda ilk aşılamamı oldum ve aşırı derece bir ağrı var göğüslerimde benimde sanırım progesteron etkisiymiş o idrara çıkarken kasıklar ve yumurtalıklarımda da çok ağrı oluyor bende o da ilaçtan mı bilemiyorum pozitif görenler varsa bizi aydınlatsalar süper olurMerhaba arkadaşlar ben de 27 Mart ta aşılmaoldum. Bugün 8.günüm inşaallah hepimizin tutar aşılama sı. 2. Aşılama bu çok gerginim inanirmisiniz aşılamanın ertesi günün den bu yana göğüslerim acıyor bilmiyorum neden.
2 gün var aramızda hayırlısı olsun inşaallah.birbirimizi haberdar edelim. Sık idrarin da var mı ben aksamlari en az 5 yada 6 kez tuvalete gidiyorum. Ona istinaden sabah çok sıkışık kalıyorumBende 29 unda ilk aşılamamı oldum ve aşırı derece bir ağrı var göğüslerimde benimde sanırım progesteron etkisiymiş o idrara çıkarken kasıklar ve yumurtalıklarımda da çok ağrı oluyor bende o da ilaçtan mı bilemiyorum pozitif görenler varsa bizi aydınlatsalar süper olur
Ben normalde de çok sık idrara çıkarım o yüzden onu ayırt edemiyorum ama belim ve sırtım da ağrı oluyor bu progestan la hamilelikte olan belirtilerin yaşanıcağını okumuştum o yüzden de herşeyi ilaca bağlıyorum ya2 gün var aramızda hayırlısı olsun inşaallah.birbirimizi haberdar edelim. Sık idrarin da var mı ben aksamlari en az 5 yada 6 kez tuvalete gidiyorum. Ona istinaden sabah çok sıkışık kalıyorum
Anladım benim beim yada kasigim agrimiyor du bugün ağrım başladı. Ve akıntı var pisikolojim resmen dağıldı. Kendi bedenimi dinleyip duruyorum. Ne olacak böyleBen normalde de çok sık idrara çıkarım o yüzden onu ayırt edemiyorum ama belim ve sırtım da ağrı oluyor bu progestan la hamilelikte olan belirtilerin yaşanıcağını okumuştum o yüzden de herşeyi ilaca bağlıyorum ya
Canım aynı tarihte olmusuz . Benimde bel ve gogus agrim var, tanidik doktora sordum psikolojik olabilir dedi.. benim ilk asilamam 26 yasindayim. Senin yas kac? İnsallah hayirli haber veririz haftayaMerhaba arkadaşlar ben de 27 Mart ta aşılmaoldum. Bugün 8.günüm inşaallah hepimizin tutar aşılama sı. 2. Aşılama bu çok gerginim inanirmisiniz aşılamanın ertesi günün den bu yana göğüslerim acıyor bilmiyorum neden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?