- 23 Şubat 2021
- 243
- 158
- 23
- Konu Sahibi 26eylul2017
-
Stres sıkıntı yapma canım. Başka şeylerle oyalan kafanı rahatlat. Bekle bakalım doktorunda bi bildiği vardır muhakkak. Allah hayırlısını versin. İçini ferah tutAşılamadan 9 gün sonra düştü dün 2.19 oldu çok kötüyüm bir umut var ama bilmiyorum bugün adetimin 1 günü 4 gün sonra test yap dedi doktor
Evet Tekirdağliyim ya hemşeri çıktık deseneTeşekkür ederim canım benim. Allah razı olsun. Tekirdağlımısın ben de Tekirdağlıyım
İlk aşılama mı senin. Evet sakin olmak ve stresten uzak durmak gerekiyor ama ne mümkün. Bende farksizim kafamda milyonlarca acaba var. Elimden beklemek ve dua etmekten başka birsey gelmiyor.Çerkezköy de oturuyorum buradaki doktorlar biraz ilgisiz kadın lar kübünde biraz örendim bir şeyler artık sakin olmalıyım yapacak birşey yok. Aradımı zor bulabilirim ancak sabırla
İlk aşılama eşimin sperm sayısı 70 milyon yüzde 95 hareketli çok iyi bende hiç bir sorun yok rahim film çektirdik çok iyi çıktı polikistik over var ine kullandık yummurtalıklarım 22 sol 23 sağ büyüdü yani herşey çok iyi ama Allah büyük yapacak birşey yok ne diyim. Canım çıkıp düşmesi biraz üzdü bizi
Herşey çok güzel maşallah.ilkinde olmazsada üzülme vardır bir hayır de. Bu kadar iyi bi tabloda doğal yollarla bile olma ihtimali çok yüksek bi zamani vardır. Sabretmek gerekİlk aşılama eşimin sperm sayısı 70 milyon yüzde 95 hareketli çok iyi bende hiç bir sorun yok rahim film çektirdik çok iyi çıktı polikistik over var ine kullandık yummurtalıklarım 22 sol 23 sağ büyüdü yani herşey çok iyi ama Allah büyük yapacak birşey yok ne diyim. Canım ya
Pazartesiye kadar doktora ulaşamayız, ama iyiyim. Kesildi zaten o an. Yerlesme kanamasi pembe ya da kahverengi olurmuş, bendeki bildiğin kırmızıydı, çok sağolBence yerleşme kanamasidir. Cok degilse ve anliksa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Yinede doktoruna danış istersen. İçini ferah tut bence bebek tutundu geliyor.
Üzülme, bu da yerleşme kanamasi falan değil zaten, burda bi arkadaş ve birgbeningunlugu ebru hanım yumurtlama ya da çatlama lekesi olabilir dedi. Ama yerleşme değil. Senin durumun normal olanı zatenKeske bende de oyle bir belirti olsa. Ama ara sıra giren kramplardan baska birsey yok. Ne göğüs hassasiyeti ne kanamabizim asilamamiz seninle aynı gündü. Kramptan başka bir sey yok benim elimde.
Herkes de belirtiler ayni olacak diye bisey yok bence. Mucizeler bizimle olsun.Üzülme, bu da yerleşme kanamasi falan değil zaten, burda bi arkadaş ve birgbeningunlugu ebru hanım yumurtlama ya da çatlama lekesi olabilir dedi. Ama yerleşme değil. Senin durumun normal olanı zaten
AmiiiinnnnHerkes de belirtiler ayni olacak diye bisey yok bence. Mucizeler bizimle olsun.
Bende cumartesi 12de çatlatma iğnesi vurdum pazartesi 12de aşılama yaptı doktorum aynı gün olan 3 kişi olduk galibaEvet gecen hafta c.tesi akşam 11de çatlatma iğnesi vurdum p.tesi sabah 11de de aşılama oldum.
Kötü düşünme kötü olmasın dayanamazsan bi kaç gün sonra acile git orda kan ver evde test yap yadaBenim de 6.41 çıktı sonra 2.19 düştü doktorum hala bekle dedi 24 kadar test yap yaaa okadar kötüyüm ki bir yardımcı olun lütfen doktorum hiç ilgilenmiyor yoğun.
Evet canim 3 kişi olduk.sende nasıl geçiyor bu süreç. Belirtiler falan biseyler var miBende cumartesi 12de çatlatma iğnesi vurdum pazartesi 12de aşılama yaptı doktorum aynı gün olan 3 kişi olduk galiba
Güzel soru. Bende iki gunde bir paket iciyordum ama hastalagim bittiginde tamamen biraktim o gun bugurdur içmiyorum.Bu arada sigara kullanıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?