- 23 Ekim 2018
- 234
- 143
- 103
- 30
- Konu Sahibi 26eylul2017
-
Arada kasıklarımda ağrı oluyo kısa süreli 5 6 dklık oda belirtimi bilmiyorum başkada bişi yok belirtiler zaten 10 günden sonra başlar diyolar oda kasık ağrısı falan olarak diğer belirtiler adet gününden ve gecikmesinden itibaren başlar dediler umarım hayırlı sonuç alırızEvet canim 3 kişi olduk.sende nasıl geçiyor bu süreç. Belirtiler falan biseyler var mi
Aşılama yapılan gün sayılmıyormuş yani daha 5. GünümüzBana 15 gun sonra hastalanmazsan gel test yapicaz dedi. Hastalanirsanda 3.gunu gel dedi. O yüzden 15 gun dolmadan hic birsey yapmak istemiyorum. 1haftasi doluyor nerdeyse az daha sabir
Güzel soru. Bende iki gunde bir paket iciyordum ama hastalagim bittiginde tamamen biraktim o gun bugurdur içmiyorum.
Benimde aynı şekilde devam ediyor şuan. Amin inşallahArada kasıklarımda ağrı oluyo kısa süreli 5 6 dklık oda belirtimi bilmiyorum başkada bişi yok belirtiler zaten 10 günden sonra başlar diyolar oda kasık ağrısı falan olarak diğer belirtiler adet gününden ve gecikmesinden itibaren başlar dediler umarım hayırlı sonuç alırız
Aaaaa ama sabah olduk ya bence sayilmaliAşılama yapılan gün sayılmıyormuş yani daha 5. Günümüz1 gün 1 gündü
Valla şuan yemek yedim nasıl içmek istiyorum anlatamam. İlk hafta aşırı gergindim sürekli aklımdaydı. Kendimi suya verdim. Sigara yerine hemen sigaraya sarılıyorum. Simdisimdi hafifledi o kadar cok istemiyorum ama aklıma gelmiyor değil.ver etrafimda herkes sigara içiyor evde iş yerinde. Ama birakmak gerek. Madem bi tedaviye başlıyoruz tam olsun dedim. Aklimxa bide sigara ictogim icin olmuyor engel oluyor suphesi kalmasın istedim. Bence sende böyle düşünüp birakabilirsinvallahi tebrik ediyorum, darısı bana, azaltmaya çalışıyorum
Bende öyle düşündümAaaaa ama sabah olduk ya bence sayilmalineysee 10 gun nedir ki geçer
Çok çok tebrikler, bakalım hayirlisi deniyorum. Bu arada bendeki sinirlilik azaldı, kasik ağrısı falan hiç bisey kalmadıValla şuan yemek yedim nasıl içmek istiyorum anlatamam. İlk hafta aşırı gergindim sürekli aklımdaydı. Kendimi suya verdim. Sigara yerine hemen sigaraya sarılıyorum. Simdisimdi hafifledi o kadar cok istemiyorum ama aklıma gelmiyor değil.ver etrafimda herkes sigara içiyor evde iş yerinde. Ama birakmak gerek. Madem bi tedaviye başlıyoruz tam olsun dedim. Aklimxa bide sigara ictogim icin olmuyor engel oluyor suphesi kalmasın istedim. Bence sende böyle düşünüp birakabilirsin
Olabilir canım. Ney neden oluyor bilmiyoruz ki. Uyku bende bela yaa erkenden uyuyorum. Gece hep bi huzursuzum. Sabahta erkenden uyanıyorum normalde çok rahat öğlene kadar uyurum hafta sonları. Erken uyusam bile 12 saat uyurdum şimdi kafam dolu olduğuna herhalde uyanıyorum. Bide kendimi hep hamile görüyorum. Geçen aksamda bi erkek çocuk gördüm nasıl mavi gözleri var bakamıyorum öyle parlıyor. Kafayi yiyorum galiba. Bu kadar bilinc altı çok fazlaÇok çok tebrikler, bakalım hayirlisi deniyorum. Bu arada bendeki sinirlilik azaldı, kasik ağrısı falan hiç bisey kalmadıovitrelin etkisiydi demek ki diye düşünüyorum ama bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek hayırlısı
Son 2 yorumuna aynı anda cevap veriyorum; kendini rahat bırak yahuYa kızlar bisey sorucam size. Benim sağ bacağım acayip şekilde ağrıyor. Normalde de agrirdi ama bu aşılamadan sonra her akşam ayni saatlerde ağrımaya başlıyor. Sanki bacağımın içinden biseyler çekiliyor. Sürekli hareket ettirme isteği aglicaklarim geliyor artik. Hep olurdu ama bu süreç tetiklemis olabilirmi daha cokk
Sana bişi diyim mi aynı dert bende de var.. sol diz kıkırdağından ameliyatlıyım normalde de çok ayakta kalayım falan ağrır ama dün yattığım yerde bi ağrı girdi ne yatırdı ağrısı nede kaldırdı yatıyorum rahat vermiyo kalkıyorum yürütmüyo dün gece uyuyamadımYa kızlar bisey sorucam size. Benim sağ bacağım acayip şekilde ağrıyor. Normalde de agrirdi ama bu aşılamadan sonra her akşam ayni saatlerde ağrımaya başlıyor. Sanki bacağımın içinden biseyler çekiliyor. Sürekli hareket ettirme isteği aglicaklarim geliyor artik. Hep olurdu ama bu süreç tetiklemis olabilirmi daha cokk
Bekliyorum. İnşallah iyi olur canım inşallah bebeğim vardır 4 gün daha beklicem adetimin 1 günü ama olmadım bakalım yükselebilirmi pekiKötü düşünme kötü olmasın dayanamazsan bi kaç gün sonra acile git orda kan ver evde test yap yada
Ben hamileyim çok şükür ilk aşılamamda tuttu.Kızlar nasılsınızz ? Gelişme var mı
Aaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallahhBen hamileyim çok şükür ilk aşılamamda tuttu.
Merhaba, ben karşılaşmadım ama şöyle biliyorum; evet yumurtalar çatlayamazsa kist oluşur ama bunlar geçici kistler regl ile birlikte atılıyor. Çoğu kadının adet döneminde de kisti görünür ama adet bitiminde biter. Yani bu kafaya takacak bi kist değil benim bildiğim. Doktorunuzu dinleyin ve güvenin. 20mm gayet güzel bi boyut.Merhaba kizlar daha önce de yazmıştım benim sağdaki yumurtalar erken ve fazla büyümüş kist olmuş solda bı tane 20 m yumurta var aşılama yapacak yarın doktor. Onlar regle kaybolur dedi. Böyle bi durumla karşılaşan var mı acaba .
Benim benzer bi durum yaşadım ocak ayında aşılama oldum aşılama sonrası kist oluştu ve bi sonraki ay reglyle kayboldu her tarafı kist olan bile hamile kalmakta mümkünmüşMerhaba kizlar daha önce de yazmıştım benim sağdaki yumurtalar erken ve fazla büyümüş kist olmuş solda bı tane 20 m yumurta var aşılama yapacak yarın doktor. Onlar regle kaybolur dedi. Böyle bi durumla karşılaşan var mı acaba .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?