Aşılama 2021Mart Ayinda Asilama Yaptiranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canim 3 kişi olduk.sende nasıl geçiyor bu süreç. Belirtiler falan biseyler var mi
Arada kasıklarımda ağrı oluyo kısa süreli 5 6 dklık oda belirtimi bilmiyorum başkada bişi yok belirtiler zaten 10 günden sonra başlar diyolar oda kasık ağrısı falan olarak diğer belirtiler adet gününden ve gecikmesinden itibaren başlar dediler umarım hayırlı sonuç alırız

Benimde aynı şekilde devam ediyor şuan. Amin inşallah

vallahi tebrik ediyorum, darısı bana, azaltmaya çalışıyorum
Valla şuan yemek yedim nasıl içmek istiyorum anlatamam. İlk hafta aşırı gergindim sürekli aklımdaydı. Kendimi suya verdim. Sigara yerine hemen sigaraya sarılıyorum. Simdisimdi hafifledi o kadar cok istemiyorum ama aklıma gelmiyor değil.ver etrafimda herkes sigara içiyor evde iş yerinde. Ama birakmak gerek. Madem bi tedaviye başlıyoruz tam olsun dedim. Aklimxa bide sigara ictogim icin olmuyor engel oluyor suphesi kalmasın istedim. Bence sende böyle düşünüp birakabilirsin

Çok çok tebrikler, bakalım hayirlisi deniyorum. Bu arada bendeki sinirlilik azaldı, kasik ağrısı falan hiç bisey kalmadı ovitrelin etkisiydi demek ki diye düşünüyorum ama bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek hayırlısı

Olabilir canım. Ney neden oluyor bilmiyoruz ki. Uyku bende bela yaa erkenden uyuyorum. Gece hep bi huzursuzum. Sabahta erkenden uyanıyorum normalde çok rahat öğlene kadar uyurum hafta sonları. Erken uyusam bile 12 saat uyurdum şimdi kafam dolu olduğuna herhalde uyanıyorum. Bide kendimi hep hamile görüyorum. Geçen aksamda bi erkek çocuk gördüm nasıl mavi gözleri var bakamıyorum öyle parlıyor. Kafayi yiyorum galiba. Bu kadar bilinc altı çok fazla

Ya kızlar bisey sorucam size. Benim sağ bacağım acayip şekilde ağrıyor. Normalde de agrirdi ama bu aşılamadan sonra her akşam ayni saatlerde ağrımaya başlıyor. Sanki bacağımın içinden biseyler çekiliyor. Sürekli hareket ettirme isteği aglicaklarim geliyor artik. Hep olurdu ama bu süreç tetiklemis olabilirmi daha cokk

Son 2 yorumuna aynı anda cevap veriyorum; kendini rahat bırak yahu yazıktır bilincinin altına da üstüne de, valla bak relaks olmak zorundayız. Ben de bacak agrisi yok, belki aşılama sırasında kendini çok kasmış olabilir misin, ama umutlandırmak istemeyerek birine asilamadan sonraki gebelik belirtilerini sormustum; yani hamileydi o. Saydıkları arasında bacaklarda güçsüzlük vardı. Inşallah sendeki de böyle bir alamettir

Sana bişi diyim mi aynı dert bende de var.. sol diz kıkırdağından ameliyatlıyım normalde de çok ayakta kalayım falan ağrır ama dün yattığım yerde bi ağrı girdi ne yatırdı ağrısı nede kaldırdı yatıyorum rahat vermiyo kalkıyorum yürütmüyo dün gece uyuyamadım

Zaten dediğin günde hcg çok yüksek olmaz ki hamilelikte gün gün artar sen içini nolur ferah tut biliyorum çok zor çok iyi anlıyorum eskilerin lafı aklında olsun "kötü deyip kötüyü çağırma" zor bi süreçten geçiyoruz rabbim bu sınavı verdi bize neylerse güzel eyler.. sadece şunu unutma ne kadar kafaya takarsan o kadar olmaz herşey kafada ben onu bilir onu söylerim dualarım seninle inşallah hayırlı haber alıp bize de müjdelersin

Merhaba kizlar daha önce de yazmıştım benim sağdaki yumurtalar erken ve fazla büyümüş kist olmuş solda bı tane 20 m yumurta var aşılama yapacak yarın doktor. Onlar regle kaybolur dedi. Böyle bi durumla karşılaşan var mı acaba .

Merhaba, ben karşılaşmadım ama şöyle biliyorum; evet yumurtalar çatlayamazsa kist oluşur ama bunlar geçici kistler regl ile birlikte atılıyor. Çoğu kadının adet döneminde de kisti görünür ama adet bitiminde biter. Yani bu kafaya takacak bi kist değil benim bildiğim. Doktorunuzu dinleyin ve güvenin. 20mm gayet güzel bi boyut.

Benim benzer bi durum yaşadım ocak ayında aşılama oldum aşılama sonrası kist oluştu ve bi sonraki ay reglyle kayboldu her tarafı kist olan bile hamile kalmakta mümkünmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…