2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bebeginin hickirigini hisseden var mi aranizda ?
ben onu algılayamadım ama bu ara takla atma zamanlarıymış ben ona benzettim sanki o kadar hareketli ki anlatamam yürüyüşe gidiyorum yorulsun diye o zman birkaç tekme atıyor azıcık dinleneyim tekrar başlıyor tekmeleye :emir_bebek: :KK48:
Her doktor farklı bi yol izliyor, aynı hastanedeki doktorlar bile farklı yollar izleyebiliyor, şu üç ay hayırlısıyla gecse😓 bu stres bile bebeğe zararlı, bebeğimin hareketi azaldı bi kan testi verdim sonuc ne olacak diye stres yapmaktan
stres en zararlı şey hamileler için bir makalede okumuştum fazla telaşa evhama kapılmamak lazım kendine bol okumamız lazım nazar içinde falan çok şkür çok ciddi şeyler yaşamıyoruz
Bugün tetanos aşısı oldum ikinci gebeliğim olduğu ve öncesinde 2doz yapıldığı için tek doz yaptılar bugün,banyo yasak bugün dediler.bana da bebeğime de şifa olsun dert olmasın inşallah😄
Şifa olsun inşallah zararlarından da korusun Rabbim. bende dün oldum bana banyo yasak falan demediler

Kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı 75mg yüklendi açlık 69 60 dk sonra 169 120 dk sonra 139 çıktı sizce nasıl sonuçlar ben internetten baktım yüksek diyo ama doktorum normal sıkıntı yok dedi 🤦🏽‍♀️
2 yada daha fazlası normalden yüksekse gebelik şekeri diyor nette. ..doktorunu sorun yok demiş

Kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı 75mg yüklendi açlık 69 60 dk sonra 169 120 dk sonra 139 çıktı sizce nasıl sonuçlar ben internetten baktım yüksek diyo ama doktorum normal sıkıntı yok dedi 🤦🏽‍♀️
75 gram seker yuklemesi icin sonuclar
Açlık >92 mg/dl
1.saat >180 mg/dl
2.saat > 153 mg/dl seklinde olmali. Mormal 1 saatlik olcum gibi degil. Yani sonuclarin normal.

Düşük olunca insan daha da pimpirikli oluyor benim de bir düşüğüm var, gercekten yüzdük yüzdük kuyruguna geldij diye düşünüyoruz oyle olunca, pcos zatwn kiloya baglı zayıfladıgımda adetim düzelir kilo aldıgımda bozulurdu benim, ama bu zamana kadar insülin direnci seker sorunu vs yaşamadım cok sukur,
Malesef ben 98 kgya ciktim 3. Dusukten sonra diyetisyen test yaptir diyene kadar insulin direnci duye bisey duymamiştim bile 12 cikmisti sonra 20 kg verdim ve gecti cok sukur seker hapini da biraktirdi
Sma testimi? Ben NiPT testini sormuştum doktora Sma’yı belirlermi hayır demişti. Ama sırf onun için testin olduğunu ilk defa duydum
Evleneceklere artik yapiliyo demislerdi tvde hamileyken ne alaka allah vermesin

Ay kizlar kalça kemiklerim aşiri agriyor bacak arasina doğru yatarken degilde kalkinca hissediyorum zor kalkiyorum yattigim yerden ya

Malesef ben 98 kgya ciktim 3. Dusukten sonra diyetisyen test yaptir diyene kadar insulin direnci duye bisey duymamiştim bile 12 cikmisti sonra 20 kg verdim ve gecti cok sukur seker hapini da biraktirdi

Aaa ben düşündüm bebekte tespit ediliyor🤦🏻‍♀️ Allah korusun🤲🏻

Sey olabilir mi. Allah korusun ebeveynlerden birinde rastlanirsa bebege de dogunca yapilip bi sorun varsa erken tedavi sansi falan. Yani tamamen salliyorum ama aklima bu geldi

Kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı şekerim yüksek çıktı 230 dr endokrine yonlerdirdi diyetle duzelmesini sağlarlar eğer inmezse ilaç verir dedi de biraz canım sıkıldı gebelikte diyet mı olur offf😔😔her seyi yiyip doymuyyirum bide diyet çıktı başıma

Kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı şekerim yüksek çıktı 230 dr endokrine yonlerdirdi diyetle duzelmesini sağlarlar eğer inmezse ilaç verir dedi de biraz canım sıkıldı gebelikte diyet mı olur offf😔😔her seyi yiyip doymuyyirum bide diyet çıktı başıma
Gecnis olsun. Gebelik diyeti aç bırakmıyor merak etme :) Sadece aylardır yediğin abuelr cuburlar tatlialr olmayacak

Aynen canim bende gecen haftadan buldumda aldim hemen 23une gidicem iste cocugu okula birakinca bende 1 bucuk saatte orda olurum burdan ego sonra metro anca oyle giderim..ay valla cok guzel anlattin hastaneyi dogurmak istedi canim 😂😂 baya kalabalik oluyo aynen bende 1 defa gittim kardesim covidde yatti orda cok cok ilgililerdi bakalim benim doktordan yana hep sansim gelmistir bunda ne olcak yasayip gorucez nasip..
Doktor kime denk gelirse o olacak artık ona yapacak bişey yok zaten hocalar hep orda hemen müdahale edilir Allah korusun kötü bişey olursa inşallah güzel doğumlar geçiririz. Bende hevesleniyorum ya özellikle refakatçi konusu çok cazibeli bir yandan korkuyorum bi yandan doğurmak istiyorum 😂😂

Benimkide oyle ya banyosundan haberim yoktu simdi degisik fantezilerle yikarim ben onun aklini ikna olur 😂😂 mecbur olcak anneme dedim hafta sonuna dogur diyo şaka misin anne gelme kalsin dedim artik onunda kendine gore isi var 😂 eşimi aradim oda yazdir dedi meger dogumdan sonra yanima gelecegini anlamis ben anlatinca baya konusamadi😂😂 dogum aninda cikar zaten o halde bendr istemem gormesini sonra gelsin giydirsin onu bari yapsin demii
Hahahsj 😂 banyo kısmıyla ikna edersin sen gibi 😂😂 aman sanki geçip doğumu mu izlicek elimi tutacak alt tarafı bana kalsa doğum anında da dursun ama kesin bayılır benim koca bide onla uğraşırız 😂😂 tabi canım üstünü giydirsin biraz nazlasın e hakkımız yaniii

Ay kizlar kalça kemiklerim aşiri agriyor bacak arasina doğru yatarken degilde kalkinca hissediyorum zor kalkiyorum yattigim yerden ya
Bu saat oldu sol bacağımın sızısından uykuya dalamadım 🤦‍♀️ belden aşağısı kafasına göre takılıyor sürekli bir tarafı ağrıyor. Benim en şiddetli ağrılarım zaten dinlenip kalkarken oluyor 🙄

Ben onu butun gun hissediyorum. Sadece sabah uyandigim ilk saatler daha az agriyo. Yattigim yerde donerken hele kabus
Ay çok yoruyor o agri ben bugun çarşiya indmiştim güzellik merkezine evden ciktigimda agriyordu magnezyum iciyorum ama etki etmiyor sanki
Sey olabilir mi. Allah korusun ebeveynlerden birinde rastlanirsa bebege de dogunca yapilip bi sorun varsa erken tedavi sansi falan. Yani tamamen salliyorum ama aklima bu geldi
Genetik bir bozukluk bu diye biliyorum muhtemelen gen testi yapip taşiyicilik var mi diye bakiyorlar erken tedavi diye bişey var mi bilmiyorum ama instada vs goruyosundur surekli bagiş topluyorlar maliyetli bir tedavisi var allah uzak etsin boyle hastalıkları

Bu saat oldu sol bacağımın sızısından uykuya dalamadım 🤦‍♀️ belden aşağısı kafasına göre takılıyor sürekli bir tarafı ağrıyor. Benim en şiddetli ağrılarım zaten dinlenip kalkarken oluyor 🙄
Ay valla bende uykudan uyandim şimdi belim agriyor sıt üstü yatmişim bel agrisina uyandim uykum kaçti simdi gidip geri uyumayi deneyecegim

Şu an ben de 2 ye bölünmüş durumdayım 😂 ya yaptırmazsam da seker olur bebeğe zarar verirsem, ya yaptırırsam da içtiğim şey çocuga zarar verirse, birinin beni motive etmesi lazım bu konuda 😪😪
Doktorlar güvenli deyince gözümü karartıp yaptırdım ben gebelik şekeri riskini alamadım biirrr sürüü insan yaptırıyor bişey olmuyor Allah korusun bişey olacağı varsa zaten yaptırmasak da olur yaptırmak da olur Allah'a emanet dedim yaptırdım

Back
X