Hangi ülkedesiniz.Kasıklarımda oynuyor zaten ama ara ara belime sanki ince bir sızı giriyor sanki iğne yapılıyor gibi
Sağlıklı Hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin AllahBenim de aynısı oldu dakikalar önce ama şiddeti artmadı. Biraz da hafifledi. Eğer sende şiddeti artarsa düzenli hale gelirse o zaman gerçek doğum sancıları demektir .
İngiltereHangi ülkedesiniz.
İltihap öyle kolay olunmuyor korkma. Ateş ve çok kızarma varsa iltihap oluştu demektir. Ağrı sızı kaşınma gıdıklanma çektirme iğne batması bunlar normal şeylerYa benim sezaryen yerim acıyor ağrı var gibi. İdrar yaparken de aşırı ağrım oluyor normal mi acaba bunlariltihap olacak ya da dikiş atacak falan diye korkuyorum
Ya evrene güzel mesajlar verelimŞurda ne kaldı ki nasipse alacağız kucağımıza sonrasın da kakasıdır kusmasıdır gazıdır vs bunları konuşacağız
Az önce yatış yaptık. Suni sancı takıldı.Yatışın yapıldı mı canım?
Sabaha güzel haberlerini alırız inşaallah . Rabbim tek avazda kurtarsın ❤Az önce yatış yaptık. Suni sancı takıldı.
Tendirdiot kullan birde özel bantlar oluyor yanlış bilmiyorsam sakın ıslatma dikiş yeriniYa benim sezaryen yerim acıyor ağrı var gibi. İdrar yaparken de aşırı ağrım oluyor normal mi acaba bunlariltihap olacak ya da dikiş atacak falan diye
Ay hadi bir avazda kurtarsın RabbimAz önce yatış yaptık. Suni sancı takıldı.
Neden suni sancı verildi daha günününe var görülüyorAz önce yatış yaptık. Suni sancı takıldı.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımAz önce yatış yaptık. Suni sancı takıldı.
Olur mu öyle o zaman kilo sınırlaması koyarlardı yada farklı bir dikiş yöntemi olurdu canım sezaryen için. Bende 1.78boy 85ile hamile kaldım şuan 95kg olmuşum. Seni en iyi ben anlarımKızlar ya doğuma az kaldıkça benim saçma sapan sorularım artıyorDiyolar ki kiloluysan dikişlerin tutmayabiliyor daha çok ağrıyor vs varmı doğruluğu. 90 kilo ile hamile kaldım ben boyum uzun allahtan 1,76 şuan 105-104 arası gidip geliyorum. Ya tutmazsa dikişlerim Birde benim karnım ufaldı iki gündür normal mi.
Bende 85 ile evlendim 2 ay sonra 89 ile hamile kaldımOlur mu öyle o zaman kilo sınırlaması koyarlardı yada farklı bir dikiş yöntemi olurdu canım sezaryen için. Bende 1.78boy 85ile hamile kaldım şuan 95kg olmuşum. Seni en iyi ben anlarımbebis kanala inmiştir o zaman ufalıyor gibi oluyor
Güzel haberlerini bekliyoruz, bir avazda sağlıkla kucağına al inşallahAz önce yatış yaptık. Suni sancı takıldı.
Sancın olmadan ve acile gitmeden nst yapmıyorlar sancı şiddetine bakılan bir test bu.. acile giderseniz en az 3-4 saat beklersiniz hiç gitmeyin.. evde şiddetli sancı bekleyeceksiniz yapacak bir şey yok.. ben de İngiltere deyim tecrübe ettiklerim böyle şimdilik..Daha girmedim nst ye ne yapıyorlar orda
4 cm açıklığım vardı ve nişanım gelmişti. Ama sancım yoktu.Neden suni sancı verildi daha günününe var görülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?