2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya benim sezaryen yerim acıyor ağrı var gibi. İdrar yaparken de aşırı ağrım oluyor normal mi acaba bunlar iltihap olacak ya da dikiş atacak falan diye korkuyorum
İltihap öyle kolay olunmuyor korkma. Ateş ve çok kızarma varsa iltihap oluştu demektir. Ağrı sızı kaşınma gıdıklanma çektirme iğne batması bunlar normal şeyler

Ya benim sezaryen yerim acıyor ağrı var gibi. İdrar yaparken de aşırı ağrım oluyor normal mi acaba bunlar iltihap olacak ya da dikiş atacak falan diye
Tendirdiot kullan birde özel bantlar oluyor yanlış bilmiyorsam sakın ıslatma dikiş yerini

Olur mu öyle o zaman kilo sınırlaması koyarlardı yada farklı bir dikiş yöntemi olurdu canım sezaryen için. Bende 1.78boy 85ile hamile kaldım şuan 95kg olmuşum. Seni en iyi ben anlarım bebis kanala inmiştir o zaman ufalıyor gibi oluyor

Bende 85 ile evlendim 2 ay sonra 89 ile hamile kaldım Boyumuz var allahtan Milletin hurafe lafları işte. İnsan takılıyor haliyle zaman daraldığı için Yok çok kilo almışsın az ye bebeğin neden kilolu ay dedim bi maşallah deyin önce. Ayrıca ideal bence 15-16 kilo almışım napabilirim Mesela eltim de çok zayıftı hamile olduğu asla belli olmuyodu millet ona da laf ediyordu bu milletin derdi ne hala anlamış değilim

Daha girmedim nst ye ne yapıyorlar orda
Sancın olmadan ve acile gitmeden nst yapmıyorlar sancı şiddetine bakılan bir test bu.. acile giderseniz en az 3-4 saat beklersiniz hiç gitmeyin.. evde şiddetli sancı bekleyeceksiniz yapacak bir şey yok.. ben de İngiltere deyim tecrübe ettiklerim böyle şimdilik..

Ay gece gece uykudan bi bel agrisi ile uyandim gaz sancısı cekiyorum cok kötü ya bebegimde fıkkır fıkkır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…