Çok sağol canım beni rahatlatıyorsun gerçekten her soruma cevap vererekTövbe tövbe, her şeyi de çok biliyor bu millet. Fazla kilosu olan milyonlarca kadın sezaryen oluyor, tıp bu kadar gelismisken dikisin tutmaması gerçekten çok komik muhabbet. Kişinin özelinde başka durum vardır etkileyen o ayri.
Sezaryen dediğin şey ameliyat, zaten ağrı yapıyor, rahime inmek icin 5 Kat kesiyorlar, tabi ki ağrı yapacak, çok normal bir süreç. İnsanları korkutmasinlar artık...
Ben her türlüsünden korkuyorum hemde doğurmak istemiyorum resmen ağlama krizlerim başladı bile. Pazartesi sabah doğum olacak. Kucağımıza alınca geçecek inşallah kendimi öyle avutuyorumMerhaba kızlar benim gibi doğumdan korkan var mı
Hiç bilmiyorum yurtdışında yaşıyorum öncelik normal dogum eğer son çare sezeryanNormal mi olacak
AminÇok sağol canım beni rahatlatıyorsun gerçekten her soruma cevap vererekHayırlısı ile bebişlerimize bir kavuşsak
Ay herkesi duymayın arkadaslarz herkesin durumu da aynı değil, kendine özel yani. Hamilelik zaten stresli.bir süreç, bir de böyle boş.konusup daha da gerginlik yaratan insanlara çok kızıyorum. Bir salsınlar hamileleriÇok sağol canım beni rahatlatıyorsun gerçekten her soruma cevap vererekHayırlısı ile bebişlerimize bir kavuşsak
Bir yolu yok mu rahatlamanınBen her türlüsünden korkuyorum hemde doğurmak istemiyorum resmen ağlama krizlerim başladı bile. Pazartesi sabah doğum olacak. Kucağımıza alınca geçecek inşallah kendimi öyle avutuyorum
Yok canım zaten şimdiye kadar anlaşıldı omuz kısmında küçük yumru oluyormuş doktor görünce hani ertesi güne kontrole gotryoesun orada bakıyorlar hep amin teşekkür ederim artık sende tecrubelisinAy deme bizim de aynı şey oldu bebek cok yukarda olunca insallaj bi yerinde oyle bişey olmamıştır gerci cocuk doktoru falan da muayne etti ama korktum şimdi ben de oyle üstüne oturamadım aşırı acılıydıyeni yeni oturmaya başladım acısı geçti diyebilirimdogum olayı pek zormuş sen bide tecrübelisin biliyorsun Allah yardımcın olsun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım
Hiç bilmiyorum yurtdışında yaşıyorum öncelik normal dogum eğer son çare sezeryan
Ben burda çok korkuyorum aklıma türlü türlü şeyler geliyor bir sürü kötü senaryo normal bir durum mu neden bu kadar korkuyorumİkisini de tecrübe edinmiş biri olarak; normal doğumu TV lerde filmlerde hep abartılı sahnelerde gördük, ben de normal dogumdan korkuyordum açıkçası. Ama.hic de öyle değilmis. Normal doğumda anneyi zorlayan saatler sürebilen dogum sancisi oluyor genelde. Doğumdan sonra hayat kaliteniz düşmüyor, günlük hayatına hızlı dönüyorsun. İmkan olsa normal isterdim, nasip öyleymiş.
Sezaryena gelince, öncelikle bu dogum şekli olarak söylense de bir ameliyat operasyon olduğunu kabul etmeli. Nornal Doğumdaki sancilarla uğraşmiyorsun dogum oncesi, bu bir avantaj, dogum sonrasi dikisleri iyileşme süreci vs günlük hayata dönmek bir tık daha geç oluyor normale gore.
Hangi dogum.sekli olursa olsun dünyanın sonu değil, bir süreç, olup bitecek, öyle bakmak lazım :)
Şurda ne kaldı ki nasipse alacağız kucağımıza sonrasın da kakasıdır kusmasıdır gazıdır vs bunları konuşacağızAy herkesi duymayın arkadaslarz herkesin durumu da aynı değil, kendine özel yani. Hamilelik zaten stresli.bir süreç, bir de böyle boş.konusup daha da gerginlik yaratan insanlara çok kızıyorum. Bir salsınlar hamileleriiçini ferah tut
Az kaldı kavusacagiz.insallah :) Herkes dogurunca muhabbet dogum sonrasina kayacak. Bakalım o zaman neler görecek bu gözler, neler duyacak
İlkinde oluyor, çok normal. Kendine yüklenme. Her gün.milyonLR doğuruyor.oyle.dusun.Ben burda çok korkuyorum aklıma türlü türlü şeyler geliyor bir sürü kötü senaryo normal bir durum mu neden bu kadar korkuyorum
Heh söyle ya :) aynen dediğin gibi olacak. Kendimizi,.doğumu unutacağız zaten.Şurda ne kaldı ki nasipse alacağız kucağımıza sonrasın da kakasıdır kusmasıdır gazıdır vs bunları konuşacağız
İnşirah suresini dinleyin diyorlar korku için çok dinledim önceden yarından itibaren dinleyeceğim gene. Hayırlısı canım benimde hiçbir fikrim yok nasıl rahatlayacağımız konusundaBir yolu yok mu rahatlamanın
Meditasyon deneyebilirsin. YouTube da ve Spotify da yonlendirmeli meditasyonlar varBir yolu yok mu rahatlamanın
Kasıklarına vuruyor mu ? Şiddeti artıyor mu ?Kızlarrr doğuruyorum galiba belimden değişik bir acı hissediyorum ve çocuk çok hareketlendi eşimi uyandırsam mı
Kasıklarımda oynuyor zaten ama ara ara belime sanki ince bir sızı giriyor sanki iğne yapılıyor gibiKasıklarına vuruyor mu ? Şiddeti artıyor mu ?
Benim de aynısı oldu dakikalar önce ama şiddeti artmadı. Biraz da hafifledi. Eğer sende şiddeti artarsa düzenli hale gelirse o zaman gerçek doğum sancıları demektir .Kasıklarımda oynuyor zaten ama ara ara belime sanki ince bir sızı giriyor sanki iğne yapılıyor gibi
Benim de aynısı oldu dakikalar önce ama şiddeti artmadı. Biraz da hafifledi. Eğer sende şiddeti artarsa düzenli hale gelirse o zaman gerçek doğum sancıları demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?