2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sağol canım beni rahatlatıyorsun gerçekten her soruma cevap vererek Hayırlısı ile bebişlerimize bir kavuşsak

Çok sağol canım beni rahatlatıyorsun gerçekten her soruma cevap vererek Hayırlısı ile bebişlerimize bir kavuşsak
Ay herkesi duymayın arkadaslarz herkesin durumu da aynı değil, kendine özel yani. Hamilelik zaten stresli.bir süreç, bir de böyle boş.konusup daha da gerginlik yaratan insanlara çok kızıyorum. Bir salsınlar hamileleri içini ferah tut

Az kaldı kavusacagiz.insallah :) Herkes dogurunca muhabbet dogum sonrasina kayacak. Bakalım o zaman neler görecek bu gözler, neler duyacak

Yok canım zaten şimdiye kadar anlaşıldı omuz kısmında küçük yumru oluyormuş doktor görünce hani ertesi güne kontrole gotryoesun orada bakıyorlar hep amin teşekkür ederim artık sende tecrubelisin her doğum her bebek kendine özgü bakalım bunda ne maceralar yaşayacağız

Hiç bilmiyorum yurtdışında yaşıyorum öncelik normal dogum eğer son çare sezeryan

İkisini de tecrübe edinmiş biri olarak; normal doğumu TV lerde filmlerde hep abartılı sahnelerde gördük, ben de normal dogumdan korkuyordum açıkçası. Ama.hic de öyle değilmis. Normal doğumda anneyi zorlayan saatler sürebilen dogum sancisi oluyor genelde. Doğumdan sonra hayat kaliteniz düşmüyor, günlük hayatına hızlı dönüyorsun. İmkan olsa normal isterdim, nasip öyleymiş.

Sezaryena gelince, öncelikle bu dogum şekli olarak söylense de bir ameliyat operasyon olduğunu kabul etmeli. Nornal Doğumdaki sancilarla uğraşmiyorsun dogum oncesi, bu bir avantaj, dogum sonrasi dikisleri iyileşme süreci vs günlük hayata dönmek bir tık daha geç oluyor normale gore.
Hangi dogum.sekli olursa olsun dünyanın sonu değil, bir süreç, olup bitecek, öyle bakmak lazım :)

Ben burda çok korkuyorum aklıma türlü türlü şeyler geliyor bir sürü kötü senaryo normal bir durum mu neden bu kadar korkuyorum

Şurda ne kaldı ki nasipse alacağız kucağımıza sonrasın da kakasıdır kusmasıdır gazıdır vs bunları konuşacağız

Ben burda çok korkuyorum aklıma türlü türlü şeyler geliyor bir sürü kötü senaryo normal bir durum mu neden bu kadar korkuyorum
İlkinde oluyor, çok normal. Kendine yüklenme. Her gün.milyonLR doğuruyor.oyle.dusun.

Hatta Afrika'daki kadınları düşün, doktor yok bsey yok, ne.imkansizliklar içinde gerçekleştiriyorlar.

Hanımlar bişi sorcam size . Bugün biraz fazla yürüyüş yaptım. Yürüyüş sonrası biraz ağrılarım oldu . Sonra belimden yayılan ağrılara bıraktı kendini . Ama şiddetlenmiyor seyrinde gidiyor . Sonra birden kasık kısmından küt diye bi bişi oldu böyle kemiğime geldi bişi . İstemsiz ahh diye bağırdım . Sonrasında ağrılar azalmaya başladı . Sizce bu ne olabilir fikri olan var mı .?

Kasıklarımda oynuyor zaten ama ara ara belime sanki ince bir sızı giriyor sanki iğne yapılıyor gibi
Benim de aynısı oldu dakikalar önce ama şiddeti artmadı. Biraz da hafifledi. Eğer sende şiddeti artarsa düzenli hale gelirse o zaman gerçek doğum sancıları demektir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…