2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde ilk doğumumda kanala girmişti 36haftadayken. ama ben anlamamıştım şahsen. Bazıları karnım düştü diyor bazıları aşırı baskı hissediyorum aşağıda diyor. Doktorum doğum başlayınca bile girebilir kanala önceden kanala girmesi baskı sağlar ve açılman olabilir dedi. Şuan alt kemiklerim aşırı ağrıyor. Yürüyemiyorum bile. 2gün önce kanalda değildi

Aaa nasıl düzelte bilirim daha doğum yapmadım ultrason dan baktılar bana
profilindeki bilgilerden sanıyorum hamileyim diye işaretleyince ve son adet tarihini girince kaç haftalıksan çıkıyordu hatırladığım. Belkide beklenen doğum tarihin geçti o yüzden otomatik güncellenmiştir

Daha girmedim nst ye ne yapıyorlar orda
Şancı olup olmadığına bakıyorlar. Bende almanyadayim 2 hafta da bir may bakıyorlar. Sonra hafta da 1 e düşecek. Ultrason 2 aydır yok maalesef girmedim. Alttan açılma var mı diye muayene bakıyo şancı bakıyo gönderiyor.

Umarım bende aynı şeyi istiyorum En son gittiğimde açıklığıma bakmadı haftaya bakalım dedi, gittiğimde dese şu kadar açıklığın var diye ne mutlu olurum inşallah istediğimiz gibi olur amin
En çok korktuğum şeyde evde ‘ay dayanamıyorum’ diye hastaneye gidip, 1cm açıklık duymak Erkenden gitmek istemiyorum. Hastanede başka bişey olmayınca sancıları daha rahat algılıyorsun ama evde bişeylerle meşgul olunca daha rahat geçiyor zaman. Evde durabildiğim kadar durmak istiyorum

Hurmayı niye kaynatsin ki yiyebilirizne güzel tadı

Paylaşmak güzeldir, hepimiz birbirimizden besleniyoruz cnm. Az mi delirella dan deliiiii sorular sordum burada İçini ferah tut
Ay evet. duygusallaştım. 9 ay ne çabuk geçti
Hic biberonu elime almadım o yüzden ben hep şırınga

İnşallah

Evet idrar yaparken bir acı oluyor. Şu ağrılarım bitseydi ah normal hayata dönmeyi istiyorum.
Valla bende ya. Pazartesi doktor işleri var nasıl olacak bilmiyorum

Evet ama yinede bazen eşim yardım ediyor

Ya ilk kez duydum cok mantıklıymiş hemen deneyeyim almadığı zamanlar saatlerce uğraşıyruz hem aç kalıyor hem uzun süreli uğraş da aşırı zorlanıyorum kendim en azından bu şekilde ara da bir beslerim teşekkür ederim canım

Ay deme bizim de aynı şey oldu bebek cok yukarda olunca insallaj bi yerinde oyle bişey olmamıştır gerci cocuk doktoru falan da muayne etti ama korktum şimdi ben de oyle üstüne oturamadım aşırı acılıydıyeni yeni oturmaya başladım acısı geçti diyebilirim dogum olayı pek zormuş sen bide tecrübelisin biliyorsun Allah yardımcın olsun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım

Ben o muhabbette mama sandalyesinden bahsetmiştim karışıklık olmuştu :) paylaşılan mama sandalyesi vardı onun için güvenli değil demiştim
Gördüm gördüm Sayfaları okudukça ne çok kişi benim gibi atlamış dedim

Dün asm ye gittim kan idrar verdim, kan alırken iki kolumada bakıyorlar her seferinde çünkü damarlarım ince. Genç hemşire sol kolumdan bulamayınca sağa geçti orda elleyerek tam buldu derken odadaki daha yaşlı hemşire geç istiyosan ben hallederim dedi, tecrübesine güvenerek geldi. Kadın hiç ellemeden direk daldı damara görünüyor belli dedi. Bugün kolum mosmor ağrıyor patlatmış damarımı, çok uyuz oldum. Ne var işini tam yapsan gözle damar mı seçilir

Son düzenleme:
Kızlar ya doğuma az kaldıkça benim saçma sapan sorularım artıyor Diyolar ki kiloluysan dikişlerin tutmayabiliyor daha çok ağrıyor vs varmı doğruluğu. 90 kilo ile hamile kaldım ben boyum uzun allahtan 1,76 şuan 105-104 arası gidip geliyorum. Ya tutmazsa dikişlerim Birde benim karnım ufaldı iki gündür normal mi.

Duzelir benm tek hatam enjektore sabredemeyip biberon vermek oldu aninda meme reddi yapti smdi hala cabaliyorum. Sen verme biberon eds meme reddi yapmiyo
Bende aynısını yaptım benim bebemde anne sütü sarılığı olmuş üstelik çok yüksek bile değildi 9' du ama hep uyuyordu enjektörle ağzından dökülüyor diye biberonu vermek zorunda kaldım simfi emiyor ama biberon gibi süt gitmeyince kıyametler kopuyor

Açılma olurken mide bulantısı olabiliyor diye duymuştum ama emin değilim
İki gündür aşırı bulantı oluyor yanmadan zaten çekiyordum şimdi de bulantılar başladı bide adet ağrılarım eşlik ediyor bu duruma son bir gün dayanacağız inşallah

Tövbe tövbe, her şeyi de çok biliyor bu millet. Fazla kilosu olan milyonlarca kadın sezaryen oluyor, tıp bu kadar gelismisken dikisin tutmaması gerçekten çok komik muhabbet. Kişinin özelinde başka durum vardır etkileyen o ayri.

Sezaryen dediğin şey ameliyat, zaten ağrı yapıyor, rahime inmek icin 5 Kat kesiyorlar, tabi ki ağrı yapacak, çok normal bir süreç. İnsanları korkutmasinlar artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…