Benimde ilk doğumumda kanala girmişti 36haftadayken. ama ben anlamamıştım şahsen. Bazıları karnım düştü diyor bazıları aşırı baskı hissediyorum aşağıda diyor. Doktorum doğum başlayınca bile girebilir kanala önceden kanala girmesi baskı sağlar ve açılman olabilir dedi. Şuan alt kemiklerim aşırı ağrıyor. Yürüyemiyorum bile. 2gün önce kanalda değildiBisey sorabilir miyim. Bebegin kanala girdiğini biz anlayabilir miyiz. Anlarsak nasıl anlarız acaba. Bi kaç gün önce nst de az sancılar cıktı doktor bebeğin kanala girme sancikaridir dedi. Ilk doğumumda 1 ay önceden kanala gitmiş ıh desen doğar demişti ama saatlerde doğmadı. 2. Doğum da 1 hafta önceden kanala girmemiş dedim ama bi hafta sonra gittim 20 dk de doğum olmuştu. Acaba anlayabilir miyiz kanala girdiğini.
profilindeki bilgilerden sanıyorum hamileyim diye işaretleyince ve son adet tarihini girince kaç haftalıksan çıkıyordu hatırladığım. Belkide beklenen doğum tarihin geçti o yüzden otomatik güncellenmiştirAaa nasıl düzelte bilirim daha doğum yapmadım ultrason dan baktılar bana
Şancı olup olmadığına bakıyorlar. Bende almanyadayim 2 hafta da bir may bakıyorlar. Sonra hafta da 1 e düşecek. Ultrason 2 aydır yok maalesef girmedim. Alttan açılma var mı diye muayene bakıyo şancı bakıyo gönderiyor.Daha girmedim nst ye ne yapıyorlar orda
En çok korktuğum şeyde evde ‘ay dayanamıyorum’ diye hastaneye gidip, 1cm açıklık duymakUmarım bende aynı şeyi istiyorumEn son gittiğimde açıklığıma bakmadı haftaya bakalım dedi, gittiğimde dese şu kadar açıklığın var diye ne mutlu olurum inşallah istediğimiz gibi olur amin
Hurmayı niye kaynatsin ki yiyebilirizBen doulama sordum, içilmiyormuş o. Suya atıyoruz o açıldıkça sizin de rahim ağzınızın açıldığını düşünüyoruz dedi. Plesabo etkisi yani tamamen. Bana getirme Abla ben inanmıyorum öyle şeylere boşuna ziyan olmasın desem mi diye düşünüyorumSonradan da kadına ayıp mı olur benlik bir şey değil ne de olsa diyorum henüz karar vermedim
Onun yerine hurma kaynat iç, karanfil+tarçın+zencefil kaynat iç en azından gerçekten içeriğindeki maddeler rahim kasılmalarını destekliyor.
Ay evet.Paylaşmak güzeldir, hepimiz birbirimizden besleniyoruz cnm. Az mi delirella dan deliiiii sorular sordum buradaİçini ferah tut
Hic biberonu elime almadım o yüzden ben hep şırınga
İnşallah
Valla bende ya. Pazartesi doktor işleri var nasıl olacak bilmiyorumEvet idrar yaparken bir acı oluyor. Şu ağrılarım bitseydi ah normal hayata dönmeyi istiyorum.
Evet ama yinede bazen eşim yardım ediyorBenim dikişlerim sağ baş kısmı cok acıyor sızlıyor biraz yürüsem çekiyor gibi oluyor, tuvalette de sancır gibi oluyor, doktoruö kendini cok zorlama içerde de dikişler var dedi, kendi kendime oturup kalkabiliyır musun
Ya ilk kez duydum cok mantıklıymiş hemen deneyeyim almadığı zamanlar saatlerce uğraşıyruz hem aç kalıyor hem uzun süreli uğraş da aşırı zorlanıyorum kendim en azından bu şekilde ara da bir beslerim teşekkür ederim canımCanim eds nin hazir sistemi e bebekte var ama pahali geldi bana. Ben 6 nolu beslenme sondasi aldim birsuru. 20 lik enjektor aldim. Sondanin ucunda iki delik var 2. Delikten kestim ki bebek cekince gelsin. Sondanin yesil ucunu mamanin ucune diger hortum ucunu serce parmagin ucuna bantladim bandi 2. Boguma taktim. Bant diyosam flaster. Bebegin agzina veriyosun parmagi meme emer gibi emiyo. Memeyi tutuyosa ayni sistem memeye bantlayip veriyosun. Ben biraz meme biraz eds ilerliyorum suan.
Ay deme bizim de aynı şey oldu bebek cok yukarda olunca insallaj bi yerinde oyle bişey olmamıştır gerci cocuk doktoru falan da muayne etti ama korktum şimdi ben de oyle üstüne oturamadım aşırı acılıydıyeni yeni oturmaya başladım acısı geçti diyebilirimTeşekkür ederim canım bende ilk kızımı 2 yıl önce senin gibi suni sanciyla 0 açılma ve kendi sancim olmadan 6 saatte doğurdum 3580 gram Di ama sanırım benimde senin gibi kesik vardı hatta uzun süre oturamadim bebeğin başı inmedigi için zorladılar mi ne köprücük kemiği kirilmis tabi demediler kontrolde farkedildi ama Kendiliğinden kaynadı inşallah bu defa kendi Sancimla dogururum zayıf olduğu iicn inş rahat kesisiz olur
Neden?Güvenli değilmiş Canım
Okunacak dualar nelerSuya koyyosun dualari okuosun bi minik yudum aliosun suyundan bunun zarari olacagini sanmiyorum
Ben sancı çekerken ana avrat sovuyor olurum galiba, duayı ne ara okuycam onu dusinuyorumSuya koyyosun dualari okuosun bi minik yudum aliosun suyundan bunun zarari olacagini sanmiyorum
Ben o muhabbette mama sandalyesinden bahsetmiştim karışıklık olmuştu :) paylaşılan mama sandalyesi vardı onun için güvenli değil demiştimNeden?
Gördüm gördüm Sayfaları okudukça ne çok kişi benim gibi atlamış dedimBen o muhabbette mama sandalyesinden bahsetmiştim karışıklık olmuştu :) paylaşılan mama sandalyesi vardı onun için güvenli değil demiştim
Bende aynısını yaptım benim bebemde anne sütü sarılığı olmuş üstelik çok yüksek bile değildi 9' du ama hep uyuyordu enjektörle ağzından dökülüyor diye biberonu vermek zorunda kaldım simfi emiyor ama biberon gibi süt gitmeyince kıyametler kopuyorDuzelir benm tek hatam enjektore sabredemeyip biberon vermek oldu aninda meme reddi yapti smdi hala cabaliyorum. Sen verme biberon eds meme reddi yapmiyo
İki gündür aşırı bulantı oluyor yanmadan zaten çekiyordum şimdi de bulantılar başladı bide adet ağrılarım eşlik ediyor bu duruma son bir gün dayanacağız inşallahAçılma olurken mide bulantısı olabiliyor diye duymuştum ama emin değilim
Tövbe tövbe, her şeyi de çok biliyor bu millet. Fazla kilosu olan milyonlarca kadın sezaryen oluyor, tıp bu kadar gelismisken dikisin tutmaması gerçekten çok komik muhabbet. Kişinin özelinde başka durum vardır etkileyen o ayri.Kızlar ya doğuma az kaldıkça benim saçma sapan sorularım artıyorDiyolar ki kiloluysan dikişlerin tutmayabiliyor daha çok ağrıyor vs varmı doğruluğu. 90 kilo ile hamile kaldım ben boyum uzun allahtan 1,76 şuan 105-104 arası gidip geliyorum. Ya tutmazsa dikişlerim Birde benim karnım ufaldı iki gündür normal mi.
Normal mi olacakMerhaba kızlar benim gibi doğumdan korkan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?