2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok saol canım bende öyle bakayım

Bebeklere verilir mi şuan çok küçükler hatta şöyle bir paylaşım gördüm.Eki Görüntüle 3147886
Ben zaten içiyorum rezene, doktora sordum verebilirsin dedi. Aşırı vermiyorum 4-5 ml veriyorum. Zaten kullandığımız gaz damlasında bile rezene varmış momys blisste okumuştum.

Ben zaten içiyorum rezene, doktora sordum verebilirsin dedi. Aşırı vermiyorum 4-5 ml veriyorum. Zaten kullandığımız gaz damlasında bile rezene varmış momys blisste okumuştum.
Hani sadece anne sütü diyolardı ya, doktorlar bebeğe rezene çayı mı verebilirsin mi diyo eğer diyolarsa vericem çünkü kızım tüm gün pırt pırt

Kızlar bebeğimin boynu böyle pişik kremi sürdüm fayda etmedi kantaron yag sürüyorum şimdi. Bugün özel doktora götürdüm adamın kendine hayrı yok olur o da olur oda olur diyo ilaç da yazmadı napayım ya böyle bebeği olan oldu mu bogumlardan içine giriyo yastığı omuzlarından itibaren koydum simdi

Kızlar dün çekirdek ve kayısı reçeli yemiştim, kızım bugün aşşırı gürültülü 2 kaka yaptı. Sanki içindeki kan gibi gördüm hafif de ishal gibi geldi. Özür dileyerek bez fotosu paylaşcam. Bu kan mı

Eklentiler

• A2102DC0-A7BE-4B16-9277-03F3ED4D7B29.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 74
Hani sadece anne sütü diyolardı ya, doktorlar bebeğe rezene çayı mı verebilirsin mi diyo eğer diyolarsa vericem çünkü kızım tüm gün pırt pırt
Doktora humana resmini attım verebilirsiniz sorun olmaz dedi. Max ne kadar verebilirim dedim günlük 30 ml verebilirsiniz dedi. Bende ilk aylar vermiyordum anne sütü ve mama dışında bişey. gaz damlasında bile rezene var. Zaten 2-3 ay sonra ek gıdaya başlayacak bi zararı olmaz dedim . Humana çayı gelene kadar bendeki kimyon rezeneyi verdim emzirme sonrası 4-7 ml arası. Gazı için emin değilim kendisi uykudan uyandığında çıkarıyordu ama şuan uykusu daha uzun rahat geçiyor çay uyku yapıyor sanki. Yada gazına iyi geliyor uykusu bölünmüyor tam çözemedim

Eklentiler

• A153F3A1-C60C-4C98-92FF-F7D1B638FF2E.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 77
  • 30695E22-D49A-42DD-8F7C-0F1D3BE4C99A.webp
    73,8 KB · Görüntüleme: 66
Bizim de sürekli bu sekilde.boynu koltuk altı falan da.doktor pudra sür dedi.nasıl yani dedim pudra zararlı diye biliyorum.yok ya dedi.travozol krem sür günde bir kez de dedi.kuru tutmaya calısıyorum.ılık su ve pamuk la siliyorum.

Beslenme zamanında değişiyorum açıkçası oda ortalama 3-4 saat aralığı gibi. Ama bezi farkedilir bir şekilde şiş olduğunu hissedersem hemen değişiyorum onda da göstergesi ful yeşil olmuş oluyor.3 günde bir de Kakasını yapıyor yaptığı gibi anlıyorum malum aşırı kokuyor daha erken değişeyim olmadı

Aynı bizde öyleyiz akşam 8 gibi uyur sabaha kadar emmek için uyanırdı şimdi uyumuyor bol bol gazı var

Keşke ya. Ben ofis ev çalışıcam. Ama öyle bile olsa calisicam, bakacak biri lazım. Aralık ve Ocak olacak sekilde 2 ay evde bakacak bi bakıcı ayarlamam lazım. Subatta 6 aylik olduğunda da mecbur vericez kreşe.

[6 ayda nasil kreş?

Geçen sağlık ocağındaki doktora aşı sonrası sordum pudra ne önerirsiniz diye yooo dedi sagliken kanserojen dedi tepkisinde bulunmuyor. Yıkadım kuruttum sarı kantaron yağı sürdüm yarım saat açıp durdu sonra bez koydum simdi tülbent kesip degmemesi için oda eşimin fikri tülbent.. şimdi daha dinlenmiş gibi orası Şeninde aklında bulunsun

2..3 den sabah 8 e kadar emmiyor mu hiç

[6 ayda nasil kreş?
Valla ben kreşte öğretmeniyim 6 ay olunca iş başı yapicam bırakıp yapabilirsem. Evde bakıcı ayarlamayı düşünüyorum ki ayarlarından memnun kalırsam 2 yaşına kadar evde kalsın götürmem kreşe kişisel fikrim önermiyorum yani bu kadar küçük çocuğu kreşe götürmeyi.

Aynen kaka yaptığında direk beklemeden değiştiriyorum. ciste en fazla 4 saat oda o dört saatinde içinde iki saati uykuyla gecirdiyse...bez çizgisi maviye dönünce agirlasinca bez

Bizim kutuda bunların hiç biri yazmıyordu dümdğz mavi kutuydu yeşil ismi yazıyordu sadece hatta kutusu çok dandik geldi acaba sahte mi dedik alınca. Eczaneden aldık ama hiçte işe yaramadı dolu şişe duruyor. Acaba ilaç sahtemiydi rezene içerdiğini bile senden öğreniyorum şuan

bende engellenemez diye düşünüyodum ama bepanthol baby pişik merhemine başladık aylardır en ufak bi pişik olmadı oğlum mutlaka deneyin derim keşke önceden alsaydım diyorum kendime
Bunu da denedim tabi ki kesinlikle en etkili olan bu krem ama içeriği nasıl acaba her bez de sürüyorum temiz mi bilmiyorum.. ama bizimki tamamen alerjik örneğin baharatlı çubuk yiyorum emiyor direk tüm Toto kızarık süt bal yoğurt yumurta da aynı sekilde yapan tespt ettiğim gidalar bunları yemezsem pişik yok kaka normal yediğim an kaka cıvık ne surersem süreyim.direk pişik Allah'tan tespt ettim 50 gün çektik pişiginin yoğun oldugu dönem ki.halini görseniz sok olurdunuz

Mendil gibi bişey koysan pişmesini engeller ama orada sabit durur mu bilemedim bide annem benim bebste de yazın olmuştu boncuk takalım kolye yaptırıp demişti değerli taşlardan hem enerjisi için hem pismesin diye ama cesaret edemedim boğulur vs diye Allah korusun ben biraz takıntılyim ama takanlar var öyle

Eczaneden aldıysanız sanmıyorum sahte olacağını. Bizimkide işe yaramadı :) şişesi aynı böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…