2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

2..3 den sabah 8 e kadar emmiyor mu hiç
Mama yiyor 2 bucuk 3 gibi 120 cc yiyor du en geç 8 gibi uyanıyor dr sormuştum 5-6 saat uyuması normal mi diye evet demişti. Gerçi benim ki doğduğunda da öyleydi gece uykusunda zorla kaldırır yedirirdim yemezdi bile altını açardım uyanmazdı ama 2,5 saatte bir yedirirdim o zaman şimdi de böyleydi ama çok uzun sürmedi çünkü artık uyumuyor devamlı yemek istiyor ve uykuya dalamıyor

Aynı bizde öyleyiz akşam 8 gibi uyur sabaha kadar emmek için uyanırdı şimdi uyumuyor bol bol gazı var
Bizim gaz sorunumuz kalmadı çok şükür ama sanırım atak haftasında gece uykusunu uyumuyor devamlı yemek istiyor bide

Onu ben yaptim kehribar takiyorum pisik vs kalmadi boyunda

Benim bebemde de olmuştu sudo krem hemen gecirdi, her gün ıslak pamukla siliyorum aetuk olmuyor pişik oyunları kalkmıyor ki bizimki zorla açıyor gıdısını

Evet kan, bizimki de bıyle baslayıp asırı artmıştı sonraki kakalarda, takip et biraz artarsa doktora götürürsün alerjiyi değerlendirir

Bir bitseydi bu gazları bu bebeklerin Atakdayız iki gündü bu saatlerde uyku yok bize. Zaten saatte bir kalkan bebek

www.gepir.org adresinden barkod numarasını sorgulayabilirdin cnm

Bizde oyle bogaz kizarikligi vs yoktu burun tikanikligi ve arada öksürük oldu o kdar .. gecmis olsun sizede duzelsinde oyle yaptir bari sende sütünle destekle ihlamur falan ic toparlar ins biran once

Ben zaten içiyorum rezene, doktora sordum verebilirsin dedi. Aşırı vermiyorum 4-5 ml veriyorum. Zaten kullandığımız gaz damlasında bile rezene varmış momys blisste okumuştum.
Bende Humana içiyordum dr da zinco vermişti doğduktan 2 gün sonra ondada rezene yağı var. Sanırım bu rezene ile ilgili araştırma daha yeni yapılmış. Aldığımız ürünler de üretimi tabi zaman gecti üstünden. Bence bazı doktorlar literatür takibi yapmıyorlar yada yarar zarar ilişkisinden bakıp ondan mi veriyorlar anlamadım.

@Semasimo @Hasret_206 H huzurumvekizlarim siz nasılsınız? Ben sizin mesajlariniza pek rastlamaz oldum.
Wallahi ben pek giremez oldum önceden en azından okurdum takip ederdim şimdi hiç zaman kalmıyor 40 çıkalı hergun neredeyse bebek görmeye gelen War sağolsun dostlar diyeyim ama yorucu ve kosturmacalı geçiyor, diğer kızların okulu ödevi ewin yemeği temizliği misafir hazırlığı nefes alamyrm... Masal zaten hep ama hep ağlak hiç durmuyor bu gaz mi neyse bıktım artık 3 gündür wermiyrm gaz ilacını kestim bir caciga yaradığı yok bence bu ilaçların walla aktardan anason alıp wericem gündüz hiç uyumuyor gecede sürekli uyanıyor zaman zaman sürekli kusma oluyo 3 gün sonra 3 aylık olucak 700 gram almış görünüyor onada canım sıkılıyor ay ne bileyim ben bende değilim wallahi sen nasılsın alerjik durumlar Wardü en son diyet yapacaktın nasılsin damir ve luna uyum sağladımı yeni düzene ben halaa bir duzen kuramadım ne uyku ne besleme ne ew hayatı hepsi akışında karmancorman gidiyo bakalım

[6 ayda nasil kreş?
Kreş dediğim bebek bakım evi. Aciklamasi zor diye kres diyorum. Kızım da oraya gidiyor. 3 ay 3 yaş arası bebekler veriliyor. Doğum izni kısa oldugundan böyle bi şey yapmışlar ve çalışan anneler yanında bakacak bi yakını yoksa cok çok iyi para kazanıp özel bakıcı tutamiyorsa hepsi buraya veriyotlr bebeklerini. 3 bebeğe 1 bakıcı. 6 bebek oluyor her kategoride. 3 kategori var, 1 yas alti bebekler, 1-2 yaş arası, 2-3 yaş arası. 3 yaşını doldurunca 3-6 yaş arası asıl kreşe başlıyor. Kizim önünüzdeki yıl Eylülde kreşe başlıcak.

3 çocukla hayat nasildir tahmin bile edemiyorum, tahmin etmeye korkuyorum Çok zor ama en azından 6 ayi doldursak önümüz yaz. Hem mecazi hem gerçek anlamda. 6 aydan sonra önümüz yaz. En zoru ilk 4 ay zaten. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Ha gayret. Kendimi hep böyle
gazliyorum. Umarım sende de işe yarar. Gelen gidenler sag olsun, iki insan görüp havanı değiştiriyorsundur ama keşke temizliği, ikramı olmasa. Dışarıda bulursanız ne guzel olur ya kiyamam ama yavrunun bi derdi var da agliyor. Gazı bitince durulacaktir insallah. 2 haftaya tamamen kurtulursunuz gazdan, hiç endişelenme. Anason neden? Uyusun diye mi veriliyor? Sen daha iyi bilirsin ama zararlı olabilir.

Biz iyiyiz. Damir uslu bi bebek. Ha hiç mi ağlamıyor, derdi olduğu bazı günler o da bana kök söktürüyor ama genel anlamda sakin. Şimdilerde hasta işte. Balgam atmaya çalışıyor, boğazlanmis gibi oksuruyor, renkten renge giriyor boguruyor oksururken, kalbim hopluyor her oksurdugunde. Evde abi abla olunca direkt hasta oluyorlar ya. Dikkat et Masal'a. O double risk altinda. Luna hastalandi once, sonra Damir. Şimdi bugun kreş aradi öksürüyor Luna gelip alin diyolar. ( yine) Daha yeni iyileşmisti, 10 günde 2. Hastalığı kaldıramam ya. Gerçekten ev eczaneye döndü. Damir minicik daha, bebekligini yaşayamıyor yavrum hastalıktan. Doğduğundan beri 3 kere soğuk algınlığı geçirdi. Alerjiye takmıyorum artık. 3 hafta diyet yaptim saldim sonra. Kilo alımı iyi, büyüyor. Kakasinda arada mukus oluyor arada olmuyor. Başka bi semptom olmadığından görmezden geliyorum mukusu. Bu arada 3. Ay için 700 gr normal diye biliyorum. İlk 2 ayda çok aldıysa onu dengeliyodur. Luna ilk ay 1000, 2. Ay 1200 gr. 3. Ay 650 gr almıştı. Sonraki aylarda 500 gr almıştı. Damir de muhtemelen öyle olcak. İlk 2 ay 1250 gr aldı ama simdi 3. Aydayiz ve 16 günde 300 gr almış. Ay sonuna kdr toplamda ancak 700 gr alır diye düşünüyorum.

Ayy geçmiş olsun kuzulara sorma ablalar taşıyor eve benim ortanca da öksürüyr çok umarım bulaşmaz damir hastalıkları tanıyor ilerde inşallah güçlü bir bağışıklığı olur anason hiç ama hiç wermedim kızlarıma ama gelen bunun sürekli ağladığını görünce anason ve rahatlar diyolar bugün alıp wericem bakalım ilk kez deniycem çünkü gücüm tükenmek üzere ayy bu 6 ay mı neyse ne zaman olacaksa gelsin artık yazlar yaaa 3 ay oldu hep perişanlık benim kuzu 1. Ay 750 2. Ay 1000 bu ayda sanırım 750-800 arası olacak ne yapayım ilk ayda 10 15 gün kusmustu az kilo almsti bu ayda öyle oldu reflü olsa hep kusar bunun dönem dönem oluyo sanırım üşüyor anlayamyrm yeme icmeyide çok saldım 80 kilo olmuşum 5 kilo aldm tipimi aynada görünce ağlayasm geliyo ama yinede yemek yemek istiyorum yaman bir çelişki sağolsun canım etiket yaptığını salı günü gördüm düşün bugün dönüş yapabildim öyle bir hal öyle bir koşturmaca çok teşekkür ederim hatrımı sorduğun için

Kızlar günaydın bugün sabah 7 gibi bezini açtığımda idrarını koyu sarı gördüm ilk defa böyleydi her zaman açık sarı renkte olurdu sizce neyden olur enfeksiyon felan olmuş olsa ateş huysuzluk yapmazmı ? Affınıza sığınarak bezin fotoğrafını atıyorum

Eklentiler

• 0DEAD902-83CF-4B49-8BC5-0FB5E1E57DDB.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 70
Oyy kıyamam Alpaslana canım hametan krem War o pek iyi gelir ondan alabilirsin hemen toparlar doktora kime götürdün Mustafa bey mi merak ettim mis kokulu kuzuyu kokla yerime

Bez cok uzun süre altında kaldıysa aynı beze çiş yapinca da rengi koyulasiyor. Bez agirlasmissa anlarsın. Cok çiş yaptığından rengi oyle gorunuyordur. 2. Seçenek bezi değiştirirseniz yeni bezde böyle görünüyor olabilir bezin yapısından. 3. Seçenek en guclusu bu, az emiyor olabilir ne yazık ki. Bazen emiyor sanıyorsun ama emzik niyetine kullanıyorlar.

Ay ben yine evhamlandirmiyim ama kusmak da alerji belirtisidir. Cok araştırdım cok taktim, ondan bana sorsan her şey alerji. Değildir yani büyük ihtimalle insallah ama aklının bi köşesinde bulunsun. Insallah tez zamanda iyileşir geçmiş olsun ortanca kızımıza da. Masal da durulur insallah. Çünkü ağlayınca çok zor. Damir ağlayınca hep kucak istiyor haliyle. Elimi hiçbir şeye suremiyorum. Tuvalete zor gidiyorum oyle günlerde. Biz duygularımızı yiyoruz. Bana bir dokun bin ah isit. İştah tamamen duygusal. Ben de hep mutsuz hem agresifim hep açım bu nedenle. Sabah ne yediğimi görsen ağlarsın. 90la hamile kaldım yine 90im. Diyet yaparken 89 oldum dun baktım yine 90. Sanki çivi çıkmışım. Hayatımı buzdolabı içeriğini, kafamı tamamen değiştirmeden kilo veremicem bunu anladım.

Ay en azından doğum kilona inmişsin ben 68 le hamile kaldım doğum kiloma ulaştım tekrardan aslında mutluyum sadece bu süreç rahata ermisken yeni bebek bazsn bende duygusal gelgitler yaratıyor özellikle yoruldukca.. yoksa iş hayatı beni çok yormustu bir sürede olsa evde olmak istiyorum ama masal durmadkca iş daha sakindi diyorum sağol canım inşallah hemen geçsin hastalıklaar benim abur cubur yoo dolapta ama kahve yani cikilatalariii ahahaha onlar warya bitiedi beniii

Akşam 11de bağladığım bez , geceleri altını açmıyorum kaka yapmadığı sürece uyanmasın diye .Emziriyorum fakat güvenemediğim için mamada veriyorum günde 3 defa inşallah beslenmesi kaynaklı değildir çünkü günde 3-4 kez dolu dolu çişini alıyorum bazen sırtına bile çıktığı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…