Günde 4 kezmi çok fazla değilmiHanımlar bebişleriniz günde kaç kere kaka yapıyor? Bizimki 4 falan oluyor ve sulu, gürültülü. Özellikle de emerken yapıyor. Normalde gece yapmazdı kaka. Bu gece emerken de yaptı. 4 çok mu sizce? Ayrıca kakası yeşile dönük bir renk. Bu şekilde olan var mı?
Ben de merak ediyorumGünde 4 kezmi çok fazla değilmi
Cok çok iyiymiş ya keşke burada da olsa. Guncel Bakici fiyatlarını duyunca dudağım ucukladı çünküKreş dediğim bebek bakım evi. Aciklamasi zor diye kres diyorum. Kızım da oraya gidiyor. 3 ay 3 yaş arası bebekler veriliyor. Doğum izni kısa oldugundan böyle bi şey yapmışlar ve çalışan anneler yanında bakacak bi yakını yoksa cok çok iyi para kazanıp özel bakıcı tutamiyorsa hepsi buraya veriyotlr bebeklerini. 3 bebeğe 1 bakıcı. 6 bebek oluyor her kategoride. 3 kategori var, 1 yas alti bebekler, 1-2 yaş arası, 2-3 yaş arası. 3 yaşını doldurunca 3-6 yaş arası asıl kreşe başlıyor. Kizim önünüzdeki yıl Eylülde kreşe başlıcak.
Evet baya bereketli o anlamda da çok iyi bitince yine aynısından alcam hiç riske atmaya gerek yokaçıkcası ilk aldığımda çok umudum yoktu o yüzden küçük boyunu aldım baktım iyi geldi büyük boyunu aldım baya da uzun süre gidiyor
Aynen öyle ben yedekledim bile :)Evet baya bereketli o anlamda da çok iyi bitince yine aynısından alcam hiç riske atmaya gerek yok
Pek enfeksiyona benzemiyor huysuzluk ates kusma yaparmis enfeksiyon olursa.. eger biseyi yoksa az emmis olabilir sende cok su tuket suan suyu memeden aldigi icin sen ne yer icersen bebegede oyle gider.. ben suyu azalttim Alparslan az cis yapti dün bu bebe neden az yapiyo diye dusununce suyu saatlerce icmedigimi farkettim..Akşam 11de bağladığım bez , geceleri altını açmıyorum kaka yapmadığı sürece uyanmasın diye .Emziriyorum fakat güvenemediğim için mamada veriyorum günde 3 defa inşallah beslenmesi kaynaklı değildirçünkü günde 3-4 kez dolu dolu çişini alıyorum bazen sırtına bile çıktığı oluyor
Kabizliga yada ishallige gore degisiyor bazen 2 bazen 4 olabiliyo cok yesilse doktora gorun bizde renk degisikligi olmuyoHanımlar bebişleriniz günde kaç kere kaka yapıyor? Bizimki 4 falan oluyor ve sulu, gürültülü. Özellikle de emerken yapıyor. Normalde gece yapmazdı kaka. Bu gece emerken de yaptı. 4 çok mu sizce? Ayrıca kakası yeşile dönük bir renk. Bu şekilde olan var mı?
Fazla degil canim 6ya kadarda cikabilir 1 2 defada yapabilir bebekten bebege degisiyor annenin yedikleride onemli cok anormal sayilar degil 2 3 aylik bebekler icinGünde 4 kezmi çok fazla değilmi
Gönül ister ki hiç vermeyelim kendimiz bakalım. Ama mecbur. Hem bakıcı çok pahalı hem de bana kreş bakicidan guvenli geliyor. Kamera dahi olsa belli kuralları olankontrol altinda kurumsal bir kurum yabancı birine cocugu bırakmaktan iyidir. Bir sürü duyu geliştirme ve motor gelişimleri aktivitesi yapiyolar. Kızımı 9 aylikken verdim ama oğlumu 6 aylikken vermek durumundayım. Keske hiç gerek olmasa. İyi yanından bakmaya çalışıyorum işte napim.Cok çok iyiymiş ya keşke burada da olsa. Guncel Bakici fiyatlarını duyunca dudağım ucukladı çünküBen de ek gıdaya baslayinca çalışmaya başlayacağım. Nasıl olacak bilmiyorum
Benim ki 2-3 günde bir yapıyorHanımlar bebişleriniz günde kaç kere kaka yapıyor? Bizimki 4 falan oluyor ve sulu, gürültülü. Özellikle de emerken yapıyor. Normalde gece yapmazdı kaka. Bu gece emerken de yaptı. 4 çok mu sizce? Ayrıca kakası yeşile dönük bir renk. Bu şekilde olan var mı?
Benim her gün yapmıyor, yediklerim dokunmuştu dün 2 kez yaptı mesela, gürültülü bi şekilde. Bir şey dokunuyor olabilir.Hanımlar bebişleriniz günde kaç kere kaka yapıyor? Bizimki 4 falan oluyor ve sulu, gürültülü. Özellikle de emerken yapıyor. Normalde gece yapmazdı kaka. Bu gece emerken de yaptı. 4 çok mu sizce? Ayrıca kakası yeşile dönük bir renk. Bu şekilde olan var mı?
Ayy canım biraz olsun içimi ferahlattın dediğin gibi dün suyu biraz az içmiştim demekki ondan olduPek enfeksiyona benzemiyor huysuzluk ates kusma yaparmis enfeksiyon olursa.. eger biseyi yoksa az emmis olabilir sende cok su tuket suan suyu memeden aldigi icin sen ne yer icersen bebegede oyle gider.. ben suyu azalttim Alparslan az cis yapti dün bu bebe neden az yapiyo diye dusununce suyu saatlerce icmedigimi farkettim..
Canım ben soğuk başlayandan pek su içemez oldum anca çayFazla degil canim 6ya kadarda cikabilir 1 2 defada yapabilir bebekten bebege degisiyor annenin yedikleride onemli cok anormal sayilar degil 2 3 aylik bebekler icin
Hanımlar bebişleriniz günde kaç kere kaka yapıyor? Bizimki 4 falan oluyor ve sulu, gürültülü. Özellikle de emerken yapıyor. Normalde gece yapmazdı kaka. Bu gece emerken de yaptı. 4 çok mu sizce? Ayrıca kakası yeşile dönük bir renk. Bu şekilde olan var mı?
Fotograflara baktim çok degişik burdan biri sey yazmişti bingildagi inip cikiyor neden olur diye kimdi acabaDün gece bebeğimin bıngıldağı 15 dk kadar baya bi çöktü asagıya fotosunu bırakıyorum eşimle cok korktuk, bugun için heöen doktorumuzdan randevu aldık, zaten 3 ay ve alerji kontrolü için gidecektik ay sonunda biraz erkene cektik bıngıldagı öyle olunca. Bebemi yastıgın üzerine yatırmıs uyutmustum mamasını yeni içmişti mutfakta iş yaparken aglamasıyla yanına gittim aldım kucagıma baktım cocugumun bıngıldagı cökmüş çok korktuk. Asırı sıvı kaybından oluyormus ancak bebemde oyle ne asırı kusma ne asırıishal var zaten 3 günün sonunda bugun benim mudahalem ile kaka yaptı. Doktor birkac cocukta gördüm hicbisey cıkmadı su an bıngıldagı gayet normal endiselenecek bir durum yok dedi. Ama ben hala korkuyorum neyin nesiydi diye. Hic bebeğinin bıngıldagı coken var mı aramızda. Alerji durumu ise anlattım doktora boyle devam edelim 4. Ayda göreyim dedi. Alerjik mama için rapor yazdı bize. Zaten 6. Aydan sonra süt alerjisinin gecmesini bekletiz cogu bebekte dedi. Boyke huzurlu ise boyle devam et bakalım dedi. Diyete aynen devam ediyorum. Mukuslu kaka devam ediyor ama kanlı kaka yok cok sukur. Yumurtayı actım bu arada kötğ bir etkisini görmedim yıyorum bebem de iyi cok sukur. Domates yemiyorum ama onu acar gibi oldum bebeğim o gün gazlandı huysuzlandı o yuzden yemiyorum. Biraz zaman gecmesini bekliyorum bakalım. Bizde durumlar boyle. Bu arada bu ay 20 gün için 500 gram almıs diye uzuluyordum yukarıda M Mirune 3. Ayda 750 normal diyince içim rahatladı valla. Dogru ya cocuk her ay 1 kilo alırsa lac kilo olur 1 yaşına :) bizfe durumlar boyle parcalı bulutlu. Buraya cidden gelen gidenden yazamıyorum. Bir de tasınıyorum haftaya ev aldığımız icin 3 aylık bebeyle nasıl olacak bilmiyorum onun telaşı sardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?