- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.301
Hsg öncesi vardı histeroskopi öncesi olmadı yasak canım.zaten antibiyotik verecek eşin korunsun yine de derimKızlar histereskopi öncesi ilişki yasağı var mı biliyor musunuz
En iyisini yapıyorsunuz vallahi. Güzel sonuçlarınızı bekliyor olacağızİnşallah yaa memlekete köye gidecem biraz temiz hava iyi gelir kafam dağılır hem haftaya guzel sonuclar alırım inşallahcok teşekkür ederim sizede rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsın insallah
Amin inşallahBende 3. Gun embriyosu transfer oldum bugun sonucumu aldim pozitif cıktı moralini bozma ben 3. Kez denedim bir kez blast bir kez 3. Gun olumsuzum var hatta birinde lekelenme bile yasamistim sevinmistim ama olmadi yanı bu olumlu denememde belirtimde yoktu hic olumsuzdur diye ilacalrimi bile saatinde icmedim sabah sonuc cikana kadar ignemide olmamıştım umutsuzdum bosuna olmayayim dedim cunku belirtim yoktu hic transfer olmamis gibiydim daha yeni yeni hafif arada adet sızısı hissediyorum bacak agrisi falan
Hic testte alip yapmadım cunku varsada cikmayabilir negatifi görüp endiseyle beklemek istemedim daha onceki olumsuzlarda test yapmistim cok kotu etkileniyor insan bence sende hic belirtilere takilma gününü bekle insallah guzel haberler alırsın
Aynen ya hiç belirtim yok gercektentransfer gününü sayma canımmbak benim bugün 6 bende de belirti yok. Kendimi yemelere doyamadım. insan bi lekelenme iste iyor değil. Hani midem bulansın halsizlik olsun hamile belirtileri olsun değil de. Orada yerleşmeye çalıştığını görmeyi çok istiyor.
Canım ne oldu ? Testini atsana bir ?3.GÜN EMRBIYO 8.GÜN TRANSFERI SAYMAZ ISEK .
BENIM BIR ONCEKINDE 8.GÜNDE YINE BOYLE SILIIK CIKTII TAM TEST GUNU DÜŞTÜ.
ŞİMDİ BURDA DENEYIMLEDIM ONUDA SILIK CIKANLAR EGER KI ARTMIYORSA KIMYASALLA SONUCLANIYOR %65 İ.
CUNKU BURDA GORDUK BIR COK ÖRNEK VAR.
AMA KOPKOYU CIKANLAR SUANDA 8. 9. HAFTALARINDALAR.
BEN ACIKCASI KORKUYORUM VE YINE KIMYASAL GIBI GELIYOR.
BU KONUDA BENDE SIZE BIR ORNEK OLACAGIM SANIRIM...YADA BİR MUCİZE OLACAKK YOOK SİLİKLEDE NORMAL GEBELIK ILERLIYOR DIYECEGIZ.
HERSEY SALI GUNU BELLI OLACAK
Bı de ben hep uzanır vaziyetteyim ya da yarı oturur , evde çok az yürüyorum korkuyorum bişey olcak diye siz napmistinizBende 3. Gun embriyosu transfer oldum bugun sonucumu aldim pozitif cıktı moralini bozma ben 3. Kez denedim bir kez blast bir kez 3. Gun olumsuzum var hatta birinde lekelenme bile yasamistim sevinmistim ama olmadi yanı bu olumlu denememde belirtimde yoktu hic olumsuzdur diye ilacalrimi bile saatinde icmedim sabah sonuc cikana kadar ignemide olmamıştım umutsuzdum bosuna olmayayim dedim cunku belirtim yoktu hic transfer olmamis gibiydim daha yeni yeni hafif arada adet sızısı hissediyorum bacak agrisi falan
Hic testte alip yapmadım cunku varsada cikmayabilir negatifi görüp endiseyle beklemek istemedim daha onceki olumsuzlarda test yapmistim cok kotu etkileniyor insan bence sende hic belirtilere takilma gününü bekle insallah guzel haberler alırsın
Artarak devam etsin inşallahKızlar kan tahlili verdım sonucum 17 çıktı
Histeroskopi zaten adet bitiminde ya pek vakit olmadı onu düşünmek içinKızlar histereskopi öncesi ilişki yasağı var mı biliyor musunuz
Ay çok sevindim inşallah artmaya devam ederKızlar kan tahlili verdım sonucum 17 çıktı
Kuzum bizim vaktimiz kalıyor bugün bitti regl operasyon da çarşamba günü olacak pazar günü de evlilik yıldönümü belki bir kutlama felan hazirlarsam diye düşündümHisteroskopi zaten adet bitiminde ya pek vakit olmadı onu düşünmek için
HahahahaKuzum bizim vaktimiz kalıyor bugün bitti regl operasyon da çarşamba günü olacak pazar günü de evlilik yıldönümü belki bir kutlama felan hazirlarsam diye düşündüm
İnşallah çok sağolunEn iyisini yapıyorsunuz vallahi. Güzel sonuçlarınızı bekliyor olacağız
Aynen kuzum ya öyle yapayım en iyisiHahahahahemşireyi arayıp sor bence iyice kanka gibi olduk zaten
Tebrikler nice yıllarınız olsun birlikteKuzum bizim vaktimiz kalıyor bugün bitti regl operasyon da çarşamba günü olacak pazar günü de evlilik yıldönümü belki bir kutlama felan hazirlarsam diye düşündüm
Kuzum test yaptın mı kaset test yapicam diyordunBenim hafir kasık ağrım bel ağrım başladı 5. Gün embriyosu ve 7. Günüm ama aynı zamanda da regl tarihim. Acaba belirtimi yoksa regli işlerimi kafam karıştı.
Teşekkür ederim kuzumTebrikler nice yıllarınız olsun birlikteyapıştır gitsin histeroskopi sonrası 1 hafta 10 gün yasak zaten
Dün yaptım çıkmadı idrara karışmasını pek beklemiyordum zaten çok takılmadım. Bıgğn kan vermek istiyorum devlet acilde ama tam olarak nereye gidicem ne dicem bilemiyorum. Yapmazlar mı diye de korkuyorum muayene olmadan falan. Küçük bir ilçedeyiz. sadece 1 devlet hastanesi var. 1 özel varKuzum test yaptın mı kaset test yapicam diyordun
Rica ederim ne demek iyi ki böyle bir platform var en azından yalnız olmadığımızı biliyoruzçok teşekkürler içimi rahatlattınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?