- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.321
Ben agir is yapmiyorum sadece evi toparliyorum yemek yapiyorum bulaşık yıkıyorum merdiven inip çıktim hatta transferden dönerken asansör kullanmadim disarida çıkıyorumBı de ben hep uzanır vaziyetteyim ya da yarı oturur , evde çok az yürüyorum korkuyorum bişey olcak diye siz napmistiniz
8. Gün için güzel bi değer inşallah katlanarakda devam ederKızlarr 8. Gün beta hcg 168 çıktı iyi mi sonuç sizce çok heyecanlıyım normalde doktorum yarına test yaptir demişti ama ben dayanamadım bugun sağlık ocağında yaptırdım
Devlet acile gitme bence bakmazlar..zaten orası acil işte birsürü acil hasta var durum var. Özel acilde parasıyla yaptır benceDün yaptım çıkmadı idrara karışmasını pek beklemiyordum zaten çok takılmadım. Bıgğn kan vermek istiyorum devlet acilde ama tam olarak nereye gidicem ne dicem bilemiyorum. Yapmazlar mı diye de korkuyorum muayene olmadan falan. Küçük bir ilçedeyiz. sadece 1 devlet hastanesi var. 1 özel var
Cnm kıyaslandığın testler aynı marka değilki. Yarın yada pazar günü erken gebelik testiyle tekrar dene derimGünaydın
Kızlar benım yıne kımyasal olacaakk yüzde 1 milyon eminim… baksanıza degerın hergun artması gerekırken yıne dusmeye basladı.
Canım benim transferim seninle aynı gündü, doktorum yarın kan testi vermemi istedi bende küçük bir ilde yaşıyorum gideceğim acile kız kardeşim kan testi vermek istiyorum demiş gebelik testi yapmışlar acil de bende aynı şekilde yapicam bakalım ne olacak olmaz sa özele gidecem. Bir arkadaş daha yapmış idrar da çıkmamışDün yaptım çıkmadı idrara karışmasını pek beklemiyordum zaten çok takılmadım. Bıgğn kan vermek istiyorum devlet acilde ama tam olarak nereye gidicem ne dicem bilemiyorum. Yapmazlar mı diye de korkuyorum muayene olmadan falan. Küçük bir ilçedeyiz. sadece 1 devlet hastanesi var. 1 özel var
Devleti bilmiyorum da, özelde her türlü yaptırırsınız. Ben ilk transferde test zamanı tatildeydim, özelde sorunsuz yaptırdım. 2,5 saat kadar sonra da sonucu elimdeydi.Dün yaptım çıkmadı idrara karışmasını pek beklemiyordum zaten çok takılmadım. Bıgğn kan vermek istiyorum devlet acilde ama tam olarak nereye gidicem ne dicem bilemiyorum. Yapmazlar mı diye de korkuyorum muayene olmadan falan. Küçük bir ilçedeyiz. sadece 1 devlet hastanesi var. 1 özel var
Amin, cümlemize inşallahMevlam sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aynen ben de oyleyim çok su içiyorum bı de 3 litre fln gundeBen agir is yapmiyorum sadece evi toparliyorum yemek yapiyorum bulaşık yıkıyorum merdiven inip çıktim hatta transferden dönerken asansör kullanmadim disarida çıkıyorum
ayy ben yenı gırebıldımmm sabahtan berıı :)Idrar testi yaptım Eki Görüntüle 3119721
aylisçimm giremedim sabahtan beriiCanım ne oldu ? Testini atsana bir ?
Ay kötü düşünmeyelim çağırmayalım
Devlet acile gitme bence bakmazlar..zaten orası acil işte birsürü acil hasta var durum var. Özel acilde parasıyla yaptır bence
Canım benim transferim seninle aynı gündü, doktorum yarın kan testi vermemi istedi bende küçük bir ilde yaşıyorum gideceğim acile kız kardeşim kan testi vermek istiyorum demiş gebelik testi yapmışlar acil de bende aynı şekilde yapicam bakalım ne olacak olmaz sa özele gidecem. Bir arkadaş daha yapmış idrar da çıkmamışendişelenme düşünmemeye çalış bende test yapmak istedim ama üzülürüm diye bekliyorum yarın sabah erkenden gidip vericem
Gittim canımlar acilde yaptılar. Çok dua ettim zorlaştır kolaylaştırma güzel insanlar çıkar karşıma diye. Karşıma çıkan insanlara işlerimin kolaylığına şaşarsınızDevleti bilmiyorum da, özelde her türlü yaptırırsınız. Ben ilk transferde test zamanı tatildeydim, özelde sorunsuz yaptırdım. 2,5 saat kadar sonra da sonucu elimdeydi.
Silikleşme yok kaset testteaylisçimm giremedim sabahtan berii
durum şu canım son durumm
TessekurlerHayırlı olsun demek istedim
Benim doktorum 1 Eylül e verdi. 13. Gün gibi oluyor. Hiç anlamadım o işiCanım benim transferim seninle aynı gündü, doktorum yarın kan testi vermemi istedi bende küçük bir ilde yaşıyorum gideceğim acile kız kardeşim kan testi vermek istiyorum demiş gebelik testi yapmışlar acil de bende aynı şekilde yapicam bakalım ne olacak olmaz sa özele gidecem. Bir arkadaş daha yapmış idrar da çıkmamışendişelenme düşünmemeye çalış bende test yapmak istedim ama üzülürüm diye bekliyorum yarın sabah erkenden gidip vericem
Bendede olmadı canimArkadaşlar merhaba. Bir şey sormak istiyorum. Yerleşme kanaması sizlerde oldumu. Bende olmadı. Olmayipta pozitifi gören varmı acaba.
Çok kafamı karıştırdı testinaylisçimm giremedim sabahtan berii
durum şu canım son durumm
heeh işte benımde kafam bu sebeple karısık.Çok kafamı karıştırdı testinsilikleşme yok ama koyulaşma yok. normal testlerin ikisinide aynı saatte mi yaptın ?
Mehraba canim bilmiyorum menim yazdığım yorumu okumusmiydun gecen gun men sende hiss ediyorum var ama bu hiss bugun hissi deyil ta basindan hiss ediyorum sende hamile olucaksin inşallah bu testi gördüm ve mutlu oldum inşallah olucaksin daIdrar testi yaptım Eki Görüntüle 3119721
Mesela arka arkaya yaptığımız günlerde koyulaşmaması sıkıntı değilde yarın yaptığın testin bir tık koyu olması gerekir ilk yaptığından. İnşallah daha koyu çıkar bol bol dua edelim Allah’ın izniyleheeh işte benımde kafam bu sebeple karısık.
7.gün kü en usttekı test ve en alttakı testı kıyasladıgımızda 8.gün yanı alttakını daha koyulasması gerekırdı ama hemen hemen aynılar.
ortadakı erken gebelıge gelınce o zaten aşırı hassas oldugu ıcın daha koyu cıkması normal.
test gunune kadar devam edıcem canım bakalım yarın sabaha mesela normal kasetın daha da koyulasması gerekır deılmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?