2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Devlet acile gitme bence bakmazlar..zaten orası acil işte birsürü acil hasta var durum var. Özel acilde parasıyla yaptır bence

Günaydın
Kızlar benım yıne kımyasal olacaakk yüzde 1 milyon eminim… baksanıza degerın hergun artması gerekırken yıne dusmeye basladı.
Cnm kıyaslandığın testler aynı marka değilki. Yarın yada pazar günü erken gebelik testiyle tekrar dene derim

Canım benim transferim seninle aynı gündü, doktorum yarın kan testi vermemi istedi bende küçük bir ilde yaşıyorum gideceğim acile kız kardeşim kan testi vermek istiyorum demiş gebelik testi yapmışlar acil de bende aynı şekilde yapicam bakalım ne olacak olmaz sa özele gidecem. Bir arkadaş daha yapmış idrar da çıkmamış endişelenme düşünmemeye çalış bende test yapmak istedim ama üzülürüm diye bekliyorum yarın sabah erkenden gidip vericem

Devleti bilmiyorum da, özelde her türlü yaptırırsınız. Ben ilk transferde test zamanı tatildeydim, özelde sorunsuz yaptırdım. 2,5 saat kadar sonra da sonucu elimdeydi.

Devlet acile gitme bence bakmazlar..zaten orası acil işte birsürü acil hasta var durum var. Özel acilde parasıyla yaptır bence

Devleti bilmiyorum da, özelde her türlü yaptırırsınız. Ben ilk transferde test zamanı tatildeydim, özelde sorunsuz yaptırdım. 2,5 saat kadar sonra da sonucu elimdeydi.
Gittim canımlar acilde yaptılar. Çok dua ettim zorlaştır kolaylaştırma güzel insanlar çıkar karşıma diye. Karşıma çıkan insanlara işlerimin kolaylığına şaşarsınız şimdi sıra sonuçtaa neler olur neler çıkar bilemiyorum Allahım nasip etsin inşallahhh tüm kalbimle istiyorum

Benim doktorum 1 Eylül e verdi. 13. Gün gibi oluyor. Hiç anlamadım o işi

Çok kafamı karıştırdı testin silikleşme yok ama koyulaşma yok. normal testlerin ikisinide aynı saatte mi yaptın ?
heeh işte benımde kafam bu sebeple karısık.
7.gün kü en usttekı test ve en alttakı testı kıyasladıgımızda 8.gün yanı alttakını daha koyulasması gerekırdı ama hemen hemen aynılar.
ortadakı erken gebelıge gelınce o zaten aşırı hassas oldugu ıcın daha koyu cıkması normal.
test gunune kadar devam edıcem canım bakalım yarın sabaha mesela normal kasetın daha da koyulasması gerekır deılmı??

Mesela arka arkaya yaptığımız günlerde koyulaşmaması sıkıntı değilde yarın yaptığın testin bir tık koyu olması gerekir ilk yaptığından. İnşallah daha koyu çıkar bol bol dua edelim Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…