2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

allah razı olsun canım yarınkıni 7.gün ile karşılaştırcaz

İnşallah Canım
Değerim düşük o yüzden bende bilemiyorum.
Kız sen Azeri misin

senın sonuc ne oldu canım
bugunkı yazısmaları takıp edemedım
Yarın verecegim test umarım gerektiği gibi yukselmistir aslında Dr yarın için erken pazartesi ver dedi ama ben sonucu görmek istiyorum..kimyasala bile erken öğreneyim yine pazartesi de veririm gerekirse

Yarın verecegim test umarım gerektiği gibi yukselmistir aslında Dr yarın için erken pazartesi ver dedi ama ben sonucu görmek istiyorum..kimyasala bile erken öğreneyim yine pazartesi de veririm gerekirse
Yarın beni de etiketler misin.
Sonucun çıkınca.
İnşallah değerin artmıştır da bana da umut olursun.

Reactions: Dei
Kızlaar transferimi oldum geldimmm evdeyim yatıyorum. transferden çıkınca ağrım vardı ay bu ne dedim ya kimse ağrı faln demedi acaba bişey mi oldu dedim hiç beklediğim gibi değildi
Tuvaletim aşırı vardı bekliyemedim hemen yaptım tuvaletimi biraz popomu kaldırıp altıma bişey koydular öyle yaptım ve ağrı gitti meğer tuvaletten miş tabi heman tuvalet için doğrulunca aklım kaldı ama dayanamadım. Sonra 2 defa da kalkıp ec gidip tuvalet yaptım 1 saat içinde toplam 3 defa bişey olmaz dedi hemşireler.bende yaptım zaten duramıyordum yapmam lazımdı..
Ne düşünüyorsunuz?

Sıkıntı olmaz canm korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…