- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 27
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.341
Çok üzüldüm canım ya ama daha bitmedi gününde test yapmadan bitti diyemeyizKan testi sonucum çıktı. 5. Gün embriyosu 7. Günüm. Beta 1.20Allah sonumuzu hayır etsin inşallahh
allah razı olsun canım yarınkıni 7.gün ile karşılaştırcazMesela arka arkaya yaptığımız günlerde koyulaşmaması sıkıntı değilde yarın yaptığın testin bir tık koyu olması gerekir ilk yaptığından. İnşallah daha koyu çıkar bol bol dua edelim Allah’ın izniyle
İnşallah CanımMehraba canim bilmiyorum menim yazdığım yorumu okumusmiydun gecen gun men sende hiss ediyorum var ama bu hiss bugun hissi deyil ta basindan hiss ediyorum sende hamile olucaksin inşallah bu testi gördüm ve mutlu oldum inşallah olucaksin da
Karsilastiracaksan aynı marka aynı test olmalı canım. İmkan varsa buna dikkat et benceallah razı olsun canım yarınkıni 7.gün ile karşılaştırcaz
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.Kan testi sonucum çıktı. 5. Gün embriyosu 7. Günüm. Beta 1.20Allah sonumuzu hayır etsin inşallahh
senın sonuc ne oldu canımKarsilastiracaksan aynı marka aynı test olmalı canım. İmkan varsa buna dikkat et bencegüzel haberlerini bekliyorum
Yarın verecegim test umarım gerektiği gibi yukselmistirsenın sonuc ne oldu canım
bugunkı yazısmaları takıp edemedım
İnşallah olucak canimİnşallah Canım
Değerim düşük o yüzden bende bilemiyorum.
Kız sen Azeri misin
Yarın beni de etiketler misin.Yarın verecegim test umarım gerektiği gibi yukselmistiraslında Dr yarın için erken pazartesi ver dedi ama ben sonucu görmek istiyorum..kimyasala bile erken öğreneyim yine pazartesi de veririm gerekirse
Kayseri’de mi yaptırdınız doktorunuz kimdiYok canım biz cetrotide bulamadik Kayseri'de onun iciny taze transfer olmayacak önümüzdeki ayı bekleyecegim..
Ahh insallah umut olacak bir sonucum olur tabiki etiketlerimYarın beni de etiketler misin.
Sonucun çıkınca.
İnşallah değerin artmıştır da bana da umut olursun.
Merhabalar ben bugün transfer oldum gruba beni de ekleyebilir misiniz
Hayırlı olsun canım sımsıkı tutunur bebişin inşallah kaçıncı gün embriyosu transfer oldun ?Benim 2. Denemem
28 yaşındayım
Transfer gunum 28/08/2022
Evet Kayseri'de yaptırdım. Doktor Gökalp önerKayseri’de mi yaptırdınız doktorunuz kimdi
Kizlar nasılsınız ?Nasıl gidiyor?Az kalmış test gününe
Ben evde yatıyorum bugün sadece yemek yaptım bı o kadar , zaman gecmiyorKizlar nasılsınız ?Nasıl gidiyor?
Sıkıntı olmaz canm korkmaKızlaar transferimi oldum geldimmmevdeyim yatıyorum. transferden çıkınca ağrım vardı ay bu ne dedim ya kimse ağrı faln demedi acaba bişey mi oldu dedim hiç beklediğim gibi değildi
Tuvaletim aşırı vardı bekliyemedim hemen yaptım tuvaletimi ve ağrı gitti meğer tuvaletten miştabi heman tuvalet için doğrulunca aklım kaldı ama dayanamadım. 2 defa da kalktım tuvalet yapmaya toplqm 3 bişey olmaz dedi hemşireler.bende yaptım zaten duramıyordum yapmam lazımdı..
Ne düşünüyorsunuz?
Tutamıyordum zaten canım yaSıkıntı olmaz canm korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?