- 26 Ağustos 2022
- 636
- 868
- 33
- 36
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.261
Aminnn canım çok çok aminSöylüyorum valla inanki surekli elim karnimda konusuyorum elimde değilinsallah ordalardir ikiside rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Aminn inşallahAmin, inşallah
Dilerim ilk seferde pozitif sonuç alırsınız
Transferiniz için şimdiden bol şans
Anladim canım insallah hic gerek kalmazda kendiliginden kavusursun mucizeneAminnnmalesef yoktu 3 tane vardı döllenmiş onlarıda koydular tedavinin başına dönmem gerekiyor
Oleyyy cok sevindim ya maşallah bu ne kırmızılık bebiş tutundu ve annesini bırakmadiiiiiiKızlar ben kafayı yiycem az kaldı.
Yarın tekrar kan testi vericem ben kimyasal gebelik olduğunu düşünüyorum değerlerim düşük olduğu için. Bugün test yapayım evde silikleşmiştir kesin dedim. Baktım sanki daha da koyu olmuş Eki Görüntüle 3121615
Dozun nasıldı ? Belki dozun şuan çoktur ..benim ilk transferimde belim koptuu öyle bir ağrıydı progestandanmış ..Allah allah yaa ben asilamalarimda da bunu kullandım ama hic bel ağrım olmamıştı bu defa cok oldu anlamadim gittine zor isler yeminle ne zor sartlarla hamile kalmaya çalışıyoruz yaa rabbim nasip eder inşallah
Canım katlana katlana artsın inşallahKızlaaarr kan sonucum çıktı 115.9
İlk defa gebeliği elde ettik Allahım sana şükürler olsun. Tez vakit bekleyenlerin başına olsunSağlıkla ilerlesin İnş
Hayırlı olsun allah kucağına aldırsın .Kaçıncı gün embriyosu canım belirtin oldumuu ?? Ben 3 gün embriyosu transfer oldum 7 ci gündü dün negatif çıktıKızlaaarr kan sonucum çıktı 115.9
İlk defa gebeliği elde ettik Allahım sana şükürler olsun. Tez vakit bekleyenlerin başına olsunSağlıkla ilerlesin İnş
TebrikleeeerrrKızlaaarr kan sonucum çıktı 115.9
Canım beni hatırladin mi blmyrm bende dün test verdim değerim daha da düşmüştü. Bana uzulmemem için teselli vermestin sende üzülme kuzum önüne bak pes etme inşallah bundan sonrası çok daha güzel olir senin için biraz kafanı topla planını yap insallah Allah yardımcın olsunMalesef negatif
Yok canim dozumda ayni aynı ilaci kullanıyorum oyle katlanilmayacak kadar degil ama yinede rahatsiz edici bide acaip sicak basmalarim oluyo acaip daraltiyo beni bunlari hep ilk kez yaşıyorumDozun nasıldı ? Belki dozun şuan çoktur ..benim ilk transferimde belim koptuu öyle bir ağrıydı progestandanmış ..
Yok canim dozumda ayni aynı ilaci kullanıyorum oyle katlanilmayacak kadar degil ama yinede rahatsiz edici bide acaip sicak basmalarim oluyo acaip daraltiyo beni bunlari hep ilk kez yaşıyorum
Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınızaKızlaaarr kan sonucum çıktı 115.9
İnşallah dediğin gibidir canımOleyyy cok sevindim ya maşallah bu ne kırmızılık bebiş tutundu ve annesini bırakmadiiiiii
Evet maalesef çok tatsız oldu, bu dönemde insan herkesten biraz anlayış bekliyor. böyle durumlar olunca da morali bozuluyor. bakalım Rabbim ne nasip edecek akışına bıraktım. inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız...Çok tatsız şeyler yaşamışsınız. Başlı başına zor bir süreç, bir de böyle durumlarla karşılaşmak ekstra yıpratıcı. Biz embriyo dondurma için ekstra bir ücret ödedik ama zaten başında verilen bilgi de bu yöndeydi. Dondurulmuş şekilde saklandığı sürece de yıllık bir ücreti var hatta.
Doktorunuzun daha şeffaf olması gerekirdi kesinlikle. Umarım pozitif sonuç alırsınız da o zaman insanın gözü pek görmüyor. Şu an transfer sonrası durumda ne yapmalı ben de şaşırdım. Sonuçta şimdi kendinize odaklanmanız, stresten uzak durmanız önemli. Fakat negatif sonuç alırsanız ve konunun o zaman üzerine giderseniz de sanki negatif sonuç yüzünden olay çıkarıyormuşsunuz gibi olacak. İki ucu da hoş değil yani. Eşinizin email yoluyla konuyu doktorunuza tekrar açması belki de en doğrusu olmuş, hem sonraya bırakmamış olursunuz, hem yazılı şekilde olması daha avantajlı. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah da bunların hepsi unutulur gider
işte aynı şekilde bize ilk söylediği buydu. şimdi son bir şans verdim kendisine. durumu nasıl idare edecek. neler yapacak yada yapacak mı duruma göre olmadı yeni bir konu başlığı açarak ve şikayet com üzerinden yazarak kendimce birşeyler yapmaya çalışacağım. ben hala pozitif düşünmeye çalışıyorum, hani ben belki yaşadım bu durumu belki başkaları memnundur memnun kalır ne bileyim. şu süreci bir atlatalım da inşallah.Transfer edilecek tüp dondurması ücretsiz kalan embriyolar ücretli idi cnm. İsim versen yada baş harflerini yazsan en azından başkaları mağdur olmaz nice hayallerle gidiliyor nice şartlar içinde...
işte dediğim gibi ilk başta doğru bilgi verseydi bu sıkıntıları yaşamazdık ama bakalım zaman bize ne gösterecek duruma göre kararımı vereceğim. tavrına davranışlarına göre bakalım. hepinize de çok teşekkür ederim sizin de her şey gönlünüzce olsun.Doktorun ilgisiz olması gerçekten çok üzücü. Benim oluşan sonra 12 embriyom donduruldu ve 5 senelik ücret ödedik. Hastane o şekilde çalışıyormuş. İlk transferim ücretsiz şekilde yapıldı ama kimyasal işe sonuçlandı. Sonraki transferim ücretli oldu. Ama siz strese girmeyin bu dönemde. Herkes gönlünüzce olsun.
Orası öyle canım ilk defa basima gelince iste insan acaba mi diyo umitlenmekte istemiyorum zaten hakkimizda hayırlısıumarım hamilelik belirtileridir ama belirti arama sana tavsiyem .. çünki insan kafayı yiyor .. gerçekmi oldumu en iyisi zamana bırakmak ..
Aynen öyle valla belirti olup ta negatif görende cok fazla var benim iki asilamalarimda da mesela goguslerim tas gibiydi hafif kasık agrilarim vardi tuttu falan diyodum hatta sonra test vermeye yakin göğüslerim söndü agrilarim azaldi dedim olmadi iki asilamamda da aynısını yaşadım bu ilk tup bebek denemem ilk baslarda hafif agrilarim oldu islemden dolayidir dedim asla belirtiye yormadim 4.gunlerimde hafif adet agrilarim oldu sonra geçti arada bel agrim oldu onuda omurga egikligime saydim bugun 11. Gunum benimsw karnim dumduz goguslerim kuş gibi bugun biraz bel agrim var bide acaip sicak basmasi var belki havalar sıcak ondan onuda bilmiyorum bakalim cuma gunu göreceğiz inşallah bizde goruruz pozitifleri dua edin lütfenŞimdi hepinize umut olacağını düşündüğüm için yazacağım bunları. Yazacaklarım gebeliğe umutla götüren belirtiler değil, umutsuzluğa götüren belirtilerdi.
1) Öncelikle 4.gün embriyosu iyi kalite 1 adet bugün 11.gün idi
2)Transfer olduğum ve dinlendiğim 2 gün ağrım olmayışı beni çok mutlu etti. 3.günden sonra günlük yaşantıma dönmüştüm bile.
3) 4.gün adette ki gibi belim ağrı sinyali verdi kısacık ve kendiliğimden gaita çıkışım oldu(normalde kabız bir insanım ve güleceksiniz belki ama adete yakın çalışkan arılar gibi bağırsaklarım ve hergün çıkarım. Normalde 4-5 günü bulur)
4) tamam dedim tutmadı bunlar adetimi gösteriyor. Sonra şeytan dürtüsü ovulasyon yaptım ve 2.çizgi hiç yoktu bile piyasada. Oturdum saatlerce ağladım ve bitti dedim.oturup 2 transferi düşünüyordum. Allahtan o süreçte ilaçları bırakmadım
5) Gelelim belirtisizliklerime, karnım dümdüz gerginlik yok gaz yok şiş yok, memeler kuş gibi ve tipik bahsedilen ağırlaşma yok, akıntı sıfır kupkuru, kasık ağrısı yok, şiddetli bel ağrıları yok. E sizce de bu kadar belirtisizliğe karamsar bakmam yersiz miydi(
Ama sonra gruptan 2 arkadaşın belirtisiz gebeliği yorumunu okudum o benim gizli umudumdu ama sesli kendime bile söyleyemedim. Ama şunu biliyordum ki negatifte görsem yıkılacaktım ama pes etmeyecektim.
Umutsuzluğa kapılmayın hele benim gibi hiç belirtiniz yoksa sakın, hakikaten her vücut farklı imiş bu kadar mı olur demiştim. Bu kadar olur. Umarım umut olur sizler için de.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hadi gözünüz aydınKızlaaarr kan sonucum çıktı 115.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?