2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

O sıcaklık ayaklarımın altı ateş topu misali var ama belirti saymıyorum dediğin gibi havalardan ya da stresimden dedim. İnş inş pozitifi görürsün sen de mutlu haberleri bekliyorum

O sıcaklık ayaklarımın altı ateş topu misali var ama belirti saymıyorum dediğin gibi havalardan ya da stresimden dedim. İnş inş pozitifi görürsün sen de mutlu haberleri bekliyorum
Amin canım inşallah seninde saglikli bi sekilde ilerler hamileligin inşallah sağlıcakla kavuşursun yavruna

Tebrik ederimm. Hayırlı olsun sağlıkla devamı gelsin inşallah sımsıkı tutunsun

Ayyyy süper yaaa sen hala kimyasal de bebegini kusturme yeter

Kizlar benim az önce lavaboya gittigimde peceteme koyu kahverengi akinti geldi yaa bide belim agriyo hala bugun adet gunumdu acaba adet olmaya mi çalışıyor vucudum anlamadim kotu bişey degildir insallah korktum açıkçası

Kizlar nasılsınız bugün?Sesiniz çıkmadı

Kizlar benim az önce lavaboya gittigimde peceteme koyu kahverengi akinti geldi yaa bide belim agriyo hala bugun adet gunumdu acaba adet olmaya mi çalışıyor vucudum anlamadim kotu bişey degildir insallah korktum açıkçası
Şöyle bir yorum okumustum , kullandığımız ilaçlardan dolayı adet olmamız mümkün değilmiş anca bırakınca , tutunma belirtisi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…