2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Şöyle bir yorum okumustum , kullandığımız ilaçlardan dolayı adet olmamız mümkün değilmiş anca bırakınca , tutunma belirtisi olabilir
Ama cok koyuydu canim çamur gibiydi 2.gunumde de gelmişti az bisey ama o açıktı bu baya koyu ondan korktum zaten sizce yarin doktorumu aramali mıyım kötü bisey olabilir mi ?

Kizlar benim az önce lavaboya gittigimde peceteme koyu kahverengi akinti geldi yaa bide belim agriyo hala bugun adet gunumdu acaba adet olmaya mi çalışıyor vucudum anlamadim kotu bişey degildir insallah korktum açıkçası
Canım hiç korkma. Adet günümde doktorumu aramıştım ilaçları kullanırken adet olmam mümkün mü diye? Hayır dedi. Yerleşmeden dolayı olabilir canım ben güzel bir haberci olduğunu düşünüyorum heyecanlandırdı şimdi. Sakin ol ve bolca dinlen lütfen. Güzel haberlerini bekliyoruz

Ama cok koyuydu canim çamur gibiydi 2.gunumde de gelmişti az bisey ama o açıktı bu baya koyu ondan korktum zaten sizce yarin doktorumu aramali mıyım kötü bisey olabilir mi ?
Aklına takılmasın doktorunu ara ama bnde yerleşme diye düşünüyorum inşallah öyledir

İnşallah canım ne biliyim yaa koyu bi sekilde gelince korktum bi an hayırlısı bakalım umarim yerlesmedir agrim sizimda kesildi birden anlamadım nasip bakalım

Anladim canım insallah hic gerek kalmazda kendiliginden kavusursun mucizene
Umarım bir kaç ay dinlenme gerekiyormuş sonra artık bir yol izleyceğiz

Benimde çok Ağrım oldu bugün her zamankinden daha fazlaydı ama geçti bir zaman sonra insalalh benimde tutunuyodurGüzel haberler alirim

Canım sen kalp atışlarını alttan ultrasonda mı duydun yoksa karından mı? Benim transfer 29 temmuz ama geçen cuma karından ultrasonla duyulmadı doktor erken dedi

Kıpkırmızı kanama olmadıktan snr sıkıntı olmuyor pek cnm benden de kahverengi pıhtı gibi sünen akıntı geliyor kan sulandiricilar yapiyor. İçin rahat etmezse danış Dr a
Akintin geldimi biraz uzan dinlen

Canım sen kalp atışlarını alttan ultrasonda mı duydun yoksa karından mı? Benim transfer 29 temmuz ama geçen cuma karından ultrasonla duyulmadı doktor erken dedi
Kizlar birde ben evin içinde dolaşıyorum bir zararı olurmu?Sürekli yatmak belimi ağrıtıyor ve bugün ilk defa belim iğne gibi battı sanki tutulmuş gibi kısa süreliğine

Kizlar birde ben evin içinde dolaşıyorum bir zararı olurmu?Sürekli yatmak belimi ağrıtıyor ve bugün ilk defa belim iğne gibi battı sanki tutulmuş gibi kısa süreliğine
İlk üç gün dinlenin snr normal yaşayın diyorlar ağır iş yapmadiktan snr yürüyüşten hicc birşey olmaz aksine faydası olur
Yere eğilme,birşeylere uzanmak yükseğe uzanmak bu tarz hareketlerden kacin.

Aynen onları yapıyorum dün ilaç için dışarı arabayla çıkmıştım onun dışında hep uzanıyorum eğilmiyorum zaten yemek bile yapmıyorum annem sağolsun

Kam sulandırıcı kullanmiyorum canım ben benden aynen oyle akintilar geliyo hayırlısı bakalım aynen öyle yaptım canim uzandim şimdi

Canım ben şunu hep söyledim kendime ben yattım diye tutunmayacak, ayakta gezdim diye de düşmeyecek. Tutunacağı varsa duvar silsen de tutar, düşeceği varsa 7/24 saat yatsan da düşer. Ben arkadaşlarıma yemeğe de gittim, okey de oynadım. Daha dün ilaçlarımı bırakıp mutfak tezgahımı yıkamaya giriştim vs. Kendine azıcık genişlik tanı ve korkma İnş bebeğim seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…