- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.301
Yaaa canım çok sevindimAyyy maşallah hayırlı olsunsağlıkla artarak ilerler inşallah
Ama cok koyuydu canim çamur gibiydi 2.gunumde de gelmişti az bisey ama o açıktı bu baya koyu ondan korktum zaten sizce yarin doktorumu aramali mıyım kötü bisey olabilir mi ?Şöyle bir yorum okumustum , kullandığımız ilaçlardan dolayı adet olmamız mümkün değilmiş anca bırakınca , tutunma belirtisi olabilir
Ay sorma ya vala benimde öyle bende cumartesini iple çekiyorum çok sabirsizimBen sabırsızlık tatlım Perşembe günü 9.gunum idrar yapsam mı diye düşünüyorum
Bence tam gününde yaptır test günüm ne zaman ?Ben sabırsızlık tatlım Perşembe günü 9.gunum idrar yapsam mı diye düşünüyorum
Canım hiç korkma. Adet günümde doktorumu aramıştım ilaçları kullanırken adet olmam mümkün mü diye? Hayır dedi. Yerleşmeden dolayı olabilir canım ben güzel bir haberci olduğunu düşünüyorum heyecanlandırdı şimdi. Sakin ol ve bolca dinlen lütfen. Güzel haberlerini bekliyoruzKizlar benim az önce lavaboya gittigimde peceteme koyu kahverengi akinti geldi yaa bide belim agriyo hala bugun adet gunumdu acaba adet olmaya mi çalışıyor vucudum anlamadim kotu bişey degildir insallah korktum açıkçası
Aklına takılmasın doktorunu ara ama bnde yerleşme diye düşünüyorum inşallah öyledirAma cok koyuydu canim çamur gibiydi 2.gunumde de gelmişti az bisey ama o açıktı bu baya koyu ondan korktum zaten sizce yarin doktorumu aramali mıyım kötü bisey olabilir mi ?
İnşallah canım ne biliyim yaa koyu bi sekilde gelince korktum bi an hayırlısı bakalım umarim yerlesmedir agrim sizimda kesildi birden anlamadımCanım hiç korkma. Adet günümde doktorumu aramıştım ilaçları kullanırken adet olmam mümkün mü diye? Hayır dedi. Yerleşmeden dolayı olabilir canım ben güzel bir haberci olduğunu düşünüyorum heyecanlandırdı şimdi. Sakin ol ve bolca dinlen lütfen. Güzel haberlerini bekliyoruz
Tekrar gelirse aricam canım yarin sabah inşallah öyledir cok teşekkür ederimAklına takılmasın doktorunu ara ama bnde yerleşme diye düşünüyorum inşallah öyledir
Çok üzüldüm sonucunuza. Üzüntümüzü yaşayıp, sonra toparlanıp yola devam etmekten başka çaremiz yok. Daha ilk denemenizdi sanırım. İnşallah bir dahaki sefere olumlu sonuç alırsınız, umudunuzu kaybetmeyin
Umarım bir kaç ay dinlenme gerekiyormuş sonra artık bir yol izleyceğizAnladim canım insallah hic gerek kalmazda kendiliginden kavusursun mucizene
Benimde çok Ağrım oldu bugün her zamankinden daha fazlaydı ama geçti bir zaman sonra insalalh benimde tutunuyodurCanım hiç korkma. Adet günümde doktorumu aramıştım ilaçları kullanırken adet olmam mümkün mü diye? Hayır dedi. Yerleşmeden dolayı olabilir canım ben güzel bir haberci olduğunu düşünüyorum heyecanlandırdı şimdi. Sakin ol ve bolca dinlen lütfen. Güzel haberlerini bekliyoruz
Canım sen kalp atışlarını alttan ultrasonda mı duydun yoksa karından mı? Benim transfer 29 temmuz ama geçen cuma karından ultrasonla duyulmadı doktor erken dediCanim 1 agustosta transfer olsun 5. Gun embriyosu sali gunu doktora gittim sadece kese gorundu carsamba gunu baska doktora gittim ilac yazdirmak icin hem bebek gorundu hemde kalp atislari baslamisti gonlunu ferah tut daha cok erken genelde 7. Haftada kalp atışları duyuluyor ama asla yerinden kalkma ve surekli yat
Kıpkırmızı kanama olmadıktan snr sıkıntı olmuyor pek cnm benden de kahverengi pıhtı gibi sünen akıntı geliyor kan sulandiricilar yapiyor. İçin rahat etmezse danış Dr aAma cok koyuydu canim çamur gibiydi 2.gunumde de gelmişti az bisey ama o açıktı bu baya koyu ondan korktum zaten sizce yarin doktorumu aramali mıyım kötü bisey olabilir mi ?
Kizlar birde ben evin içinde dolaşıyorum bir zararı olurmu?Sürekli yatmak belimi ağrıtıyor ve bugün ilk defa belim iğne gibi battı sanki tutulmuş gibi kısa süreliğineCanım sen kalp atışlarını alttan ultrasonda mı duydun yoksa karından mı? Benim transfer 29 temmuz ama geçen cuma karından ultrasonla duyulmadı doktor erken dedi
Bedenden bedene tepkisi farklı olur. Bende sessiz sedasız oldu, sen de göstere göstere ben burdayım diyordurBenimde çok Ağrım oldu bugün her zamankinden daha fazlaydı ama geçti bir zaman sonra insalalh benimde tutunuyodurGüzel haberler alirim
İlk üç gün dinlenin snr normal yaşayın diyorlar ağır iş yapmadiktan snr yürüyüşten hicc birşey olmaz aksine faydası olurKizlar birde ben evin içinde dolaşıyorum bir zararı olurmu?Sürekli yatmak belimi ağrıtıyor ve bugün ilk defa belim iğne gibi battı sanki tutulmuş gibi kısa süreliğine
Ayy inşallah dese keşkeBedenden bedene tepkisi farklı olur. Bende sessiz sedasız oldu, sen de göstere göstere ben burdayım diyordurgüzel haberlerle gel İnş
Aynen onları yapıyorum dün ilaç için dışarı arabayla çıkmıştım onun dışında hep uzanıyorum eğilmiyorum zaten yemek bile yapmıyorum annem sağolsunİlk üç gün dinlenin snr normal yaşayın diyorlar ağır iş yapmadiktan snr yürüyüşten hicc birşey olmaz aksine faydası olur
Yere eğilme,birşeylere uzanmak yükseğe uzanmak bu tarz hareketlerden kacin.
Kam sulandırıcı kullanmiyorum canım ben benden aynen oyle akintilar geliyo hayırlısı bakalımKıpkırmızı kanama olmadıktan snr sıkıntı olmuyor pek cnm benden de kahverengi pıhtı gibi sünen akıntı geliyor kan sulandiricilar yapiyor. İçin rahat etmezse danış Dr a
Akintin geldimi biraz uzan dinlen
Canım ben şunu hep söyledim kendime ben yattım diye tutunmayacak, ayakta gezdim diye de düşmeyecek. Tutunacağı varsa duvar silsen de tutar, düşeceği varsa 7/24 saat yatsan da düşer. Ben arkadaşlarıma yemeğe de gittim, okey de oynadım. Daha dün ilaçlarımı bırakıp mutfak tezgahımı yıkamaya giriştim vs. Kendine azıcık genişlik tanı ve korkma İnş bebeğim seninledirKizlar birde ben evin içinde dolaşıyorum bir zararı olurmu?Sürekli yatmak belimi ağrıtıyor ve bugün ilk defa belim iğne gibi battı sanki tutulmuş gibi kısa süreliğine
1 hafta oldu benim transfer olalı ama yinede korkuyorum tabikiAynen onları yapıyorum dün ilaç için dışarı arabayla çıkmıştım onun dışında hep uzanıyorum eğilmiyorum zaten yemek bile yapmıyorum annem sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?