- 29 Eylül 2018
- 30
- 60
- 88
- 35
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.321
Benim doktorum yatmayı önermedi tedavinin hiç bir aşamasında yatmayı önermiyoruz dedi. Kan akışını sağlamak için transferin ilk gününden itibaren günde en az yarım saat yürüyüş yap ve günlük hayatına devam et dedi. Tabi ki günlük hayat derken ağır kaldırmak hoplamak zıplamak vsvs olmayacak.Kizlar birde ben evin içinde dolaşıyorum bir zararı olurmu?Sürekli yatmak belimi ağrıtıyor ve bugün ilk defa belim iğne gibi battı sanki tutulmuş gibi kısa süreliğine
İnşallah canım bende öyle düşünüyorumCanım ben şunu hep söyledim kendime ben yattım diye tutunmayacak, ayakta gezdim diye de düşmeyecek. Tutunacağı varsa duvar silsen de tutar, düşeceği varsa 7/24 saat yatsan da düşer. Ben arkadaşlarıma yemeğe de gittim, okey de oynadım. Daha dün ilaçlarımı bırakıp mutfak tezgahımı yıkamaya giriştim vs. Kendine azıcık genişlik tanı ve korkma İnş bebeğim seninledir
Aynen tabiki bana da öyle dedi bı kaç günden sonra günlük hayatına devam edebilirsin dediler ama vala korktukları için yatmam gerektigini dusunuyolarBenim doktorum yatmayı önermedi tedavinin hiç bir aşamasında yatmayı önermiyoruz dedi. Kan akışını sağlamak için transferin ilk gününden itibaren günde en az yarım saat yürüyüş yap ve günlük hayatına devam et dedi. Tabi ki günlük hayat derken ağır kaldırmak hoplamak zıplamak vsvs olmayacak.
Birdahaki sefere inşallah güzel sonuçlar alırsınızUmarım bir kaç ay dinlenme gerekiyormuş sonra artık bir yol izleyceğiz
Karından görülmesi/duyulması için daha biraz erken, hiç endişelenmeyin. Vajinal ultrason yapılıyor normalde bu erken evrede.Canım sen kalp atışlarını alttan ultrasonda mı duydun yoksa karından mı? Benim transfer 29 temmuz ama geçen cuma karından ultrasonla duyulmadı doktor erken dedi
Canim ben karindan duydum alttan hic muayene olmadim ama doktor daha erken 2 hafta sonra gumbur gumbur duyarsiniz dedi yeni baslamis daha dediCanım sen kalp atışlarını alttan ultrasonda mı duydun yoksa karından mı? Benim transfer 29 temmuz ama geçen cuma karından ultrasonla duyulmadı doktor erken dedi
Ben daha bugün ne anlattım belirtisizliğin dibindeydim hala bile tereddüt ediyorum kan yanlış değildir dimi diye :) o derece inanasım gelmiyor düşün. Seni bu kadar strese bırakan belirsizlik diye düşünüyorum. Lütfen sabırla bekle derin derin nefes al. Ben senin de pozitif çıkacağına inanıyorumKızlar ya benim hiç belirtim yok bu durum çok kafama takılıyor ya tutmadiysa , sabredemiyorum artık , rüyalarımda görüyorum test yapıyorum fln , çok yoruldum , bugün sebepsiz 1 saat ağladım resmen
İnşallah canım benim cuma günü kısmetse transfer günü dahil 11.gun dedi doktorumBen daha bugün ne anlattım belirtisizliğin dibindeydim hala bile tereddüt ediyorum kan yanlış değildir dimi diye :) o derece inanasım gelmiyor düşün. Seni bu kadar strese bırakan belirsizlik diye düşünüyorum. Lütfen sabırla bekle derin derin nefes al. Ben senin de pozitif çıkacağına inanıyorumtest günün ne zaman peki
Senin de 3.gün embriyosu idi hatta sanırım çift idi. Benim de bugün 11.günüm idi. Perşembe ya da cuma direk kan ver canımİnşallah canım benim cuma günü kısmetse transfer günü dahil 11.gun dedi doktorum
Evet canim inşallah beklediğime degerSenin de 3.gün embriyosu idi hatta sanırım çift idi. Benim de bugün 11.günüm idi. Perşembe ya da cuma direk kan ver canım
Hala belirtisiz hayatıma devam ediyorum canımKizlar nasılsınız bugün?Sesiniz çıkmadı
Çok teşekkür ederim canım Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallahCanım benimde eşimde kromozom bozuklugu oldugu için biliyorum
Cok araştırdım ben
Tüp bebekten çok kromozom bozukluğunu araştırdım. eşinin bozukluk durumunun nelere yapabileceğini bilmiyorum ama genetik dr görüş
Genetik dr sana pgt li tüp bebek yapman gerekiyor dicektir.
Herşey gönlünce olsun inşallaj
Ben ilk transferde sürekli yatmıstım ama negatif sonıc almıstım . Bu transferde hiç yatmadım 3. Gün dısarı alısverişe bile cıktım camasır yıkadım astım vs ufak işleri yaptım cuma kan vericem bakalım bu sefer ne olucakKizlar birde ben evin içinde dolaşıyorum bir zararı olurmu?Sürekli yatmak belimi ağrıtıyor ve bugün ilk defa belim iğne gibi battı sanki tutulmuş gibi kısa süreliğine
Bende cumartesi vericem kan testi çok heyecanlıyım belirtiler var ama çoğunu ilaçlardan olduğunu düşünüyorum,Hala belirtisiz hayatıma devam ediyorum canımbugün normalde kan verecektim ama yarın kan testine başlayacağım heyecan dorukta
Vala henüz hiçbirini yapamıyorum sonuçtan sonra başlayacağım insalalh cumartesi bekliyorum heyecanlaBen ilk transferde sürekli yatmıstım ama negatif sonıc almıstım . Bu transferde hiç yatmadım 3. Gün dısarı alısverişe bile cıktım camasır yıkadım astım vs ufak işleri yaptım cuma kan vericem bakalım bu sefer ne olucak
Canım bizimle çok öyle bir belirtimiz yok benim ne kanamam ne de lekelenmem var bazı belirtilerde ilaçlardan olduğunu dusunuyorum hayırlısı sıkma caniniKızlar ya benim hiç belirtim yok bu durum çok kafama takılıyor ya tutmadiysa , sabredemiyorum artık , rüyalarımda görüyorum test yapıyorum fln , çok yoruldum , bugün sebepsiz 1 saat ağladım resmen
Kizlarr bu arada ben bişey daha sorucamHala belirtisiz hayatıma devam ediyorum canımbugün normalde kan verecektim ama yarın kan testine başlayacağım heyecan dorukta
Kan verdinmi canım inşallah hayırlı sonuçlar almışsın dur bebisin seninledirHala belirtisiz hayatıma devam ediyorum canımbugün normalde kan verecektim ama yarın kan testine başlayacağım heyecan dorukta
Vallaha öylede 11 ve 13 de yaparım 3 lü set aldım 7 ci gün yaptım kaldı öyle . He cesaregim varmı yok umudum hiç yok sanki transfer olan ben değil gibiyim .12.gunde silik çıkıyor baksana boşuna üzmeyelim kendimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?