2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kizlar birde ben evin içinde dolaşıyorum bir zararı olurmu?Sürekli yatmak belimi ağrıtıyor ve bugün ilk defa belim iğne gibi battı sanki tutulmuş gibi kısa süreliğine
Benim doktorum yatmayı önermedi tedavinin hiç bir aşamasında yatmayı önermiyoruz dedi. Kan akışını sağlamak için transferin ilk gününden itibaren günde en az yarım saat yürüyüş yap ve günlük hayatına devam et dedi. Tabi ki günlük hayat derken ağır kaldırmak hoplamak zıplamak vsvs olmayacak.

İnşallah canım bende öyle düşünüyorumHaklisin şu an için dışarı bile cikartmiyolar bir pikniğe gidelim dedik ona bile goturmediler düşün artık bişey olucak diye annemlerde korkuyor test günene kadar bekle diyorlar bende çok sıkıldım yatmaktan ama agrimda oluyor tabi

Aynen tabiki bana da öyle dedi bı kaç günden sonra günlük hayatına devam edebilirsin dediler ama vala korktukları için yatmam gerektigini dusunuyolar

Kızlar ya benim hiç belirtim yok bu durum çok kafama takılıyor ya tutmadiysa , sabredemiyorum artık , rüyalarımda görüyorum test yapıyorum fln , çok yoruldum , bugün sebepsiz 1 saat ağladım resmen
Ben daha bugün ne anlattım belirtisizliğin dibindeydim hala bile tereddüt ediyorum kan yanlış değildir dimi diye :) o derece inanasım gelmiyor düşün. Seni bu kadar strese bırakan belirsizlik diye düşünüyorum. Lütfen sabırla bekle derin derin nefes al. Ben senin de pozitif çıkacağına inanıyorum test günün ne zaman peki

İnşallah canım benim cuma günü kısmetse transfer günü dahil 11.gun dedi doktorum

Çok teşekkür ederim canım Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah

Kizlar birde ben evin içinde dolaşıyorum bir zararı olurmu?Sürekli yatmak belimi ağrıtıyor ve bugün ilk defa belim iğne gibi battı sanki tutulmuş gibi kısa süreliğine
Ben ilk transferde sürekli yatmıstım ama negatif sonıc almıstım . Bu transferde hiç yatmadım 3. Gün dısarı alısverişe bile cıktım camasır yıkadım astım vs ufak işleri yaptım cuma kan vericem bakalım bu sefer ne olucak

Vala henüz hiçbirini yapamıyorum sonuçtan sonra başlayacağım insalalh cumartesi bekliyorum heyecanla

Kızlar ya benim hiç belirtim yok bu durum çok kafama takılıyor ya tutmadiysa , sabredemiyorum artık , rüyalarımda görüyorum test yapıyorum fln , çok yoruldum , bugün sebepsiz 1 saat ağladım resmen
Canım bizimle çok öyle bir belirtimiz yok benim ne kanamam ne de lekelenmem var bazı belirtilerde ilaçlardan olduğunu dusunuyorum hayırlısı sıkma canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…