- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.441
Aynen asistanina sordum ama bakalım henüz cevap vermediCanınız istiyorsa günde 1 içebilirsiniz deniliyor ama tabi doktorunuza danışın önce
Yaa maşallah3. gün embriyosu
8 ve 9. günlerde idrar testim negatifti.
11. gün kanda değer 17 çıkınca idrar testi yaptım silik pozitifi gördüm.
13. günde 26 oldu değer
Bugün 16. gün 99,68 olmuş.
Değer düşük ama artışlarımın güzel olduğunu söylediler hastaneden.
Cumartesi yine kan vericem.
HAHAH ÇOK TATLISIN BAYILIYORUM BÖYLE ENERJİK VE ESPRİ ANLAYIŞI ON NUMARA BEŞ YILDIZ OLAN INSANLARA..Hayırlı olsun bak inanmayip durdun bide teselli edince bize kiziyordun tripli tripli yok ben kendimi biliyorum kesin yok kesin olmadi 52 millet surda tesellide basarili olamadik sanabugun kahveler senden haydi bakalim
Bende hiç bişey hisstmiyorum bu sefer oldu yada olmadı ağrım oluyor karnimda ama ilaçtan ama yerleşiyor bilmiyorum onu anlamıyorum henüz hiç lekelenme kanamam da yok bende üzüldüm biraz yani umutsuz gibiyimYaa maşallahne güzell allahım kucağına almayı nasip etsin .. vallaha ben 7 de tertemiz negatif gördüm ya orada sanki kapattım davayı ilaçlarımı aksatmıyotum alıyorumda içten içe saldım kendimi .. biliyorum bu kezde olmadı . Hissediyorum . Ne lekelenme ne başka bişey var az az regl sancısı çektim dün .. yani bende hiç umut yok .. yarın 10 cu gün test yapsammı yapmasammı hiç bilmiyorum .
3 gün kaldı testime tarnsferden beri gidip hiç kan testi vermedim gününde olsun diyeBende hiç bişey hisstmiyorum bu sefer oldu yada olmadı ağrım oluyor karnimda ama ilaçtan ama yerleşiyor bilmiyorum onu anlamıyorum henüz hiç lekelenme kanamam da yok bende üzüldüm biraz yani umutsuz gibiyim
Hayırlısı olsun guzel haberlerle gelHAHAH ÇOK TATLISIN BAYILIYORUM BÖYLE ENERJİK VE ESPRİ ANLAYIŞI ON NUMARA BEŞ YILDIZ OLAN INSANLARA..
ÖPERİİMM SENİ ÇOOK VEE İKİZLEREDE BENDEN SELAMM :) AKŞAM KAN VERICEM TAKIPTE OL . YINE BIR ŞAŞIRTMACAYLA GELMEZSEM İYİDİRİ HADİ İNŞALLAH
Sen hala test yapmadan iyi dayandın hee maşallahBende hiç bişey hisstmiyorum bu sefer oldu yada olmadı ağrım oluyor karnimda ama ilaçtan ama yerleşiyor bilmiyorum onu anlamıyorum henüz hiç lekelenme kanamam da yok bende üzüldüm biraz yani umutsuz gibiyim
Zararlı olucak şeyleri içmiyorum ama hayırlısı zaten umudum da pek yok ya bu sefer hiç bir belirtim yok öyle ilaçlardan diye düşünüyorum ama belim ağrıyor karnimda da ağrım var ama emin olamıyorumBen hiç sormadım canım ama maalesef içiyorum ben
Yok vala kız hala yapmadımSen hala test yapmadan iyi dayandın hee maşallahne bilim şeytan nr dürtmüyormu kız .. bende oda yok . Ne ateş ne ağrı ne idrarda renk değişimi herşey çok normal
Uykum da oluyor geneld öğlenleri uyuyorum ve birde ilaçlardan mi ne çok tansiyonum düşüyor kötü oluyorum başım dönüyorYok vala kız hala yapmadımzor dayaniyorum hergun yapmak istiyorum ama bizimkiler bırakmıyor gununde yap diye ayy şeytan çok dürtüyor da işte dedim Surda 3 gün kaldı biraz daha sabret ağrım oluyor benim ama ilaç kullandığım için hangisinden kaynaklandığını anlamıyorum ne lekelenme ne de kanama yok bende
Bı tek dün olmadıUykum da oluyor geneld öğlenleri uyuyorum ve birde ilaçlardan mi ne çok tansiyonum düşüyor kötü oluyorum başım dönüyor
Dimi en azından parol diye düşündüm bende bi sorayim bakalim insaah iç derGeçmiş olsun canım. Doktora sormadan içme tabi.
En fazla parol verir o da derdine çare olur mu bilemedim.
Canım pinarimpinar çok teşekkür ederim zeytinyagini denicemMasaj yaptır ılık zeytinyağıyla
Geçmezse kupa çektir üstüne yaglattir yine.Sıcak su torbası koy ağrıyan bölgeye hiçbir şey yapamiosan cnm
Teşekkür ederim canım.Bende öyle biliyorum gazlı içecekler hiç içmiyorum zaten kahve desen 2 haftadır bıraktım sadece günde 1 defa açık çay iciyorum o kadarEvet kafeini kısıtlamak gerekiyor sadece tutunma için değil hamilelik boyunca. Bebeğin gelecekteki sağlığını etkiliyormuş. En fazla günde 1 türk kahvesi deniyor. Ben komple bırakmıştım çok önemli gelmedi. Bir de doktor bitki çayı kesinlikle içme demişti. Onu da içmeyeceğim doğuma kadar. Gazlı içecekler ve çayda da kafeinden dolayı kısıtlanıyor. Bu soruların cevabını forumda aramak yanlış yönlenmeye sebep oluyor. Google'da aratınca, acıbadem, medicana gibi hastane sitelerinde doktorların açıklamalarıyla birlikte çok güzel bilgiler çıkıyor
Canım progestan zaten hamilelik hormonu ya vucdunu pek dinlememeye çalış .. inşallah vardırUykum da oluyor geneld öğlenleri uyuyorum ve birde ilaçlardan mi ne çok tansiyonum düşüyor kötü oluyorum başım dönüyor
Amin canım insallah yeminle elimde erken gebelik testi var yapmaya korkuyorum negatifse de eger Rabbim dayanma gücü versinİyi düşünün iyi olsun
Yarın güzel haberlerinizi alırız inşallah
Valla belirti dersek bende hiç bir şey yoktu. Sağlıklı bir gebelik mi bilmiyorum şuan.Yaa maşallahne güzell allahım kucağına almayı nasip etsin .. vallaha ben 7 de tertemiz negatif gördüm ya orada sanki kapattım davayı ilaçlarımı aksatmıyotum alıyorumda içten içe saldım kendimi .. biliyorum bu kezde olmadı . Hissediyorum . Ne lekelenme ne başka bişey var az az regl sancısı çektim dün .. yani bende hiç umut yok .. yarın 10 cu gün test yapsammı yapmasammı hiç bilmiyorum .
İnslalah canımCanım progestan zaten hamilelik hormonu ya vucdunu pek dinlememeye çalış .. inşallah vardır
Madem yarın kan vereceksin, hiç idrar testleriyle uğraşma. Şimdi çıktı mı çıkmadı mı, silik mi diye diye daha da strese gireceksin. En neti kan sonucu, o da güzel çıkar inşallahAmin canım insallah yeminle elimde erken gebelik testi var yapmaya korkuyorum negatifse de eger Rabbim dayanma gücü versin
Canım progestan zaten hamilelik hormonu ya vucdunu pek dinlememeye çalış .. inşallah vardır
Kizlar sordum gününde yapmamı söyledi günde 1 tane de icebilirmisimMadem yarın kan vereceksin, hiç idrar testleriyle uğraşma. Şimdi çıktı mı çıkmadı mı, silik mi diye diye daha da strese gireceksin. En neti kan sonucu, o da güzel çıkar inşallahBaşka türlüsünü şu an hiç aklına bile getirme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?