2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Yaa maşallah ne güzell allahım kucağına almayı nasip etsin .. vallaha ben 7 de tertemiz negatif gördüm ya orada sanki kapattım davayı ilaçlarımı aksatmıyotum alıyorumda içten içe saldım kendimi .. biliyorum bu kezde olmadı . Hissediyorum . Ne lekelenme ne başka bişey var az az regl sancısı çektim dün .. yani bende hiç umut yok .. yarın 10 cu gün test yapsammı yapmasammı hiç bilmiyorum .

Hayırlı olsun bak inanmayip durdun bide teselli edince bize kiziyordun tripli tripli yok ben kendimi biliyorum kesin yok kesin olmadi 52 millet surda tesellide basarili olamadik sana bugun kahveler senden haydi bakalim
HAHAH ÇOK TATLISIN BAYILIYORUM BÖYLE ENERJİK VE ESPRİ ANLAYIŞI ON NUMARA BEŞ YILDIZ OLAN INSANLARA..
ÖPERİİMM SENİ ÇOOK VEE İKİZLEREDE BENDEN SELAMM :) AKŞAM KAN VERICEM TAKIPTE OL . YINE BIR ŞAŞIRTMACAYLA GELMEZSEM İYİDİRİ HADİ İNŞALLAH

Bende hiç bişey hisstmiyorum bu sefer oldu yada olmadı ağrım oluyor karnimda ama ilaçtan ama yerleşiyor bilmiyorum onu anlamıyorum henüz hiç lekelenme kanamam da yok bende üzüldüm biraz yani umutsuz gibiyim

Bende hiç bişey hisstmiyorum bu sefer oldu yada olmadı ağrım oluyor karnimda ama ilaçtan ama yerleşiyor bilmiyorum onu anlamıyorum henüz hiç lekelenme kanamam da yok bende üzüldüm biraz yani umutsuz gibiyim
3 gün kaldı testime tarnsferden beri gidip hiç kan testi vermedim gününde olsun diye

Hayırlısı olsun guzel haberlerle gel

Sen hala test yapmadan iyi dayandın hee maşallah ne bilim şeytan nr dürtmüyormu kız .. bende oda yok . Ne ateş ne ağrı ne idrarda renk değişimi herşey çok normal

Merhaba arkadaşlar ben 27 ağustos ta 2. Transferimiz oldum. Yalnız ilki gibi hiç mi hiç belirti yok ne vücudum da Bi değişiklik var ne uykum geliyor hiç bisey yok sanırım ilki gibi bisey beni bekler çok moralim bozuk

Sen hala test yapmadan iyi dayandın hee maşallah ne bilim şeytan nr dürtmüyormu kız .. bende oda yok . Ne ateş ne ağrı ne idrarda renk değişimi herşey çok normal
Yok vala kız hala yapmadım zor dayaniyorum hergun yapmak istiyorum ama bizimkiler bırakmıyor gununde yap diye ayy şeytan çok dürtüyor da işte dedim Surda 3 gün kaldı biraz daha sabret ağrım oluyor benim ama ilaç kullandığım için hangisinden kaynaklandığını anlamıyorum ne lekelenme ne de kanama yok bende

Uykum da oluyor geneld öğlenleri uyuyorum ve birde ilaçlardan mi ne çok tansiyonum düşüyor kötü oluyorum başım dönüyor

Geçmiş olsun canım. Doktora sormadan içme tabi.
En fazla parol verir o da derdine çare olur mu bilemedim.
Dimi en azından parol diye düşündüm bende bi sorayim bakalim insaah iç der teşekkür ederim
Masaj yaptır ılık zeytinyağıyla
Geçmezse kupa çektir üstüne yaglattir yine. Sıcak su torbası koy ağrıyan bölgeye hiçbir şey yapamiosan cnm
Canım pinarimpinar çok teşekkür ederim zeytinyagini denicem

Teşekkür ederim canım.Bende öyle biliyorum gazlı içecekler hiç içmiyorum zaten kahve desen 2 haftadır bıraktım sadece günde 1 defa açık çay iciyorum o kadar

Valla belirti dersek bende hiç bir şey yoktu. Sağlıklı bir gebelik mi bilmiyorum şuan.
Bekleyip göreceğiz.
Sen 10. Günde yap testini. Varsa çıkacak inşallah

Amin canım insallah yeminle elimde erken gebelik testi var yapmaya korkuyorum negatifse de eger Rabbim dayanma gücü versin
Madem yarın kan vereceksin, hiç idrar testleriyle uğraşma. Şimdi çıktı mı çıkmadı mı, silik mi diye diye daha da strese gireceksin. En neti kan sonucu, o da güzel çıkar inşallah Başka türlüsünü şu an hiç aklına bile getirme.

Canım progestan zaten hamilelik hormonu ya vucdunu pek dinlememeye çalış .. inşallah vardır

Kizlar sordum gününde yapmamı söyledi günde 1 tane de icebilirmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…