- Konu Sahibi melekomelek
-
- #11.461
Geçmiş olsun canım inşallah düzelir en kısa zamandaKeşke benimde öyle olsa ilk iyiydi ikinci kötü oldu bende 2 kez yaptırdım hiskoroskopi değil bu benim yaptıracağım ofis hiskoroskopi kamerayla girip bakiyolarmis daha farklı bir işlem umarım benimde geçer bir an önce tuvalete bile yaparken ağrı cekiyorum
Ay inşallah canımGeçmiş olsun canım inşallah düzelir en kısa zamanda
O zaman genel olarak anlaşılan ofis histeroskopi olmuyor sizi bayıltmadan müdahale edemezler polip alınması rahim genişletilmesi yapılamaz canlı canlı kasap mı bu insanlarAynen anlıyorum biliyorum ama bazı doktorlar orada da müdahale ediyolarlar öyle bir işlem varsa ben ilk olduğu için çok ağrılarım oluyor onun için ne kadar basit yada kolay gelsede ben dayanamam biliyorum eğer o şekilde yaparlarsa zaten ben büyük ihtimal işleme baslatamam kesin yarıda kalır bir işe yaramaz o yüzden uyutmalari daha iyi görmek duymak istemiyorum
Vala bende bilmiyorum ama ofis Histeroskopi olarak geçiyorO zaman genel olarak anlaşılan ofis histeroskopi olmuyor sizi bayıltmadan müdahale edemezler polip alınması rahim genişletilmesi yapılamaz canlı canlı kasap mı bu insanlar
Ne guzel canim.InsaAllah sag salim alirsin kucagina bebisini.Bende 1ci 400,bu gun 751.Kese icin 26-si gel dedilerBenim bugün ilk değer 508 pazartesi 2. Değeri istedi cuma da kese dedi
Canım hayırlısi olsun belki yükselir değerinKızlar değerim 10 çıkmış kimyasal gebelik olmadı benim .. Olan herkes hayırla saglikla kucağına alsın insAllah bizede nasip olsun ..
Yok canım benim günlerdir cebellesiyorum bir 11 çıktı bir 14 çıktı artık düşmeye başlamış ilaçları bırak dedi doktorum .. Hayırlısı böyleymiş insan yoruluyorCanım hayırlısi olsun belki yükselir değerin
Uzuldum senin adına ama belki bir umitte vardır değerin benimkine göre aslında çok çok iyi benimki 2.00 çıkmıştı ben öyle bıraktım tabiki hayırlısı olsun hakkında insllalahYok canım benim günlerdir cebellesiyorum bir 11 çıktı bir 14 çıktı artık düşmeye başlamış ilaçları bırak dedi doktorum .. Hayırlısı böyleymiş insan yoruluyor
Aynen öyle araya zaman girerse cesaret etmeyebilirdimde belkide tekrardan... Amin cnm hepsimizin gönlüne göre versinİyi yapmışsin canım sonuçta bir şekilde baslayacaktin ha geç ha erken bence yaşta geçmeden iyi bir karar vermişsin beklemek zor ama içini ferah tut rabbim neyi nasıl nasip ettiyse o olsun inşallahRabbim gönlüne göre verir
Mucizeye çok ihtiyacım var ama ümidim yok canım benim pes etmek yok Allah'ın izniyle adet gelsin bekliyorum insAllah hemen devam eder kaldığı yerden dondurulmuş embriyo var çünkü..Uzuldum senin adına ama belki bir umitte vardır değerin benimkine göre aslında çok çok iyi benimki 2.00 çıkmıştı ben öyle bıraktım tabiki hayırlısı olsun hakkında insllalahEvet malesef yorucu oluyor ama sonuç güzel olunca degermis diyorsun pes etme sakın ama
Sizde kamerayla tüberküloz tetkiki için bakılacak anladığım, o yüzden tanısal ofis histereskopi önerilmiş. Ama tabiki en doğal hakkınız anestezi istemek. İçinize sinen bir yer bulursunuz umarım. Ne derlerse yapıyoruz bir umut..Merhaba canım ikisininde nasıl bir işlem olduğunu açıkçası bilmiyorum ilk defa yaptiricam bende evet ofis Histeroskopi biraz daha ince aletlerle yapılan tamda anlatiginiz gibi bende arastirmasini yaptım biraz ama yine de korkuyorum ağrılı ve kanamali olduğunu biliyorum evet ağrı kesici ve antibiyotik verdiler ama ben almadım açıkçası sadece ağrı kesici kullanıyorum.Cunku tedaviye gittiğim doktor görmeden bir daha ilaç alıp kullanmak istemedim boşa gidicek diye ilaçlar çünkü her doktor farklı ilaç verip yarıda kesiyor şu an ki doktorum da bir gorsun istedim rahim filmimi bende de de olabilir mi enfeksiyon çünkü bende yaparken acı ve ağrı çekiyorum tam olarak tüpler açık mı kapalı mı bilmiyorum 2 kere yaptırdım bence ikisindede olsaydı acarlardi diye düşünüyorum doktor doğru düzgün açıklama bile yapmadı amaliyeta gidiyor diye ofis Histeroskopi de olup sonucu çıkınca onunda ona göre tedaviye başlamak istiyorum.Benim asıl doktorum Kıbrıs'ta zaten ona herşeyi iletiyorum.Rahimde içinde diğer rahim filmimde tüberküloz dan suphelendiler o yüzden de devlet Hastanesi'nde tekrar yaptırıyorum ama anestesiz yapamam çok ağrılarım oluyor tam olarak ne olduğunu öğrenmek gerekiyor yani
Maşallah çok sevindimNe guzel canim.InsaAllah sag salim alirsin kucagina bebisini.Bende 1ci 400,bu gun 751.Kese icin 26-si gel dediler
Allah'a inan mucize senin olacak. Benim herşey hayırlisi ile netleşsin size mucizemi anlatacağımMucizeye çok ihtiyacım var ama ümidim yok canım benim pes etmek yok Allah'ın izniyle adet gelsin bekliyorum insAllah hemen devam eder kaldığı yerden dondurulmuş embriyo var çünkü..
Ofiste bana da yapılmıştı plastik görünümlü tırtıklı bi aletle yapmıştı doktorum hissetmemiştim bile…Daha sonra anestezili yaptırdım baya uyutularak onda hatta 1 ay dinlenmeli rahim…bir daha basit biri baya operasyonVala bende bilmiyorum ama ofis Histeroskopi olarak geçiyor
Hayırlı olsun tatlımKizlarr bugun test günümdü beta hcg sonucum 301 ciktiiisilik testler doğruymuş cok sukur
Tebrikler tatlım hayırlı olsunKızlar 503 değer
Lekelenme varsa içeri de kanama alanı olabilir..hatta kanama da yaşabilirsin hiç korkmamaya sakin kalmaya çalış böyle durumlarda kendini yıpratma. Benim 6,7,8. Haftalarda birer kez kanamam oldu ve lekelenmem sürekli var. Doktor bunlar tüp bebek de sıklıkla görüşen şeyler endişe etme dedi. Ağrı sancı olmadıktan sonra endişe etmemeye çalış. Adet kanaması gibi yoğun olmadıktan sonra aslında acillik bir durum bile yok ama insan haliyle öyle birşey yaşayınca panik oluyor. Kullandığımız iğneler fitiller zaten bu durumları aza indirgemek için.Kızlar bende yine lekenme oldu yaaa napicam bu saatte
Çok sağol canım ya panik oldum bende lakin bir de şöyle bir durum var bende regl ağrısı gibi ağrı giriyor belim ağrıyor bunlarda normal mi senceLekelenme varsa içeri de kanama alanı olabilir..hatta kanama da yaşabilirsin hiç korkmamaya sakin kalmaya çalış böyle durumlarda kendini yıpratma. Benim 6,7,8. Haftalarda birer kez kanamam oldu ve lekelenmem sürekli var. Doktor bunlar tüp bebek de sıklıkla görüşen şeyler endişe etme dedi. Ağrı sancı olmadıktan sonra endişe etmemeye çalış. Adet kanaması gibi yoğun olmadıktan sonra aslında acillik bir durum bile yok ama insan haliyle öyle birşey yaşayınca panik oluyor. Kullandığımız iğneler fitiller zaten bu durumları aza indirgemek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?