2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Geçmiş olsun canım inşallah düzelir en kısa zamanda

O zaman genel olarak anlaşılan ofis histeroskopi olmuyor sizi bayıltmadan müdahale edemezler polip alınması rahim genişletilmesi yapılamaz canlı canlı kasap mı bu insanlar

Yok canım benim günlerdir cebellesiyorum bir 11 çıktı bir 14 çıktı artık düşmeye başlamış ilaçları bırak dedi doktorum .. Hayırlısı böyleymiş insan yoruluyor
Uzuldum senin adına ama belki bir umitte vardır değerin benimkine göre aslında çok çok iyi benimki 2.00 çıkmıştı ben öyle bıraktım tabiki hayırlısı olsun hakkında insllalah Evet malesef yorucu oluyor ama sonuç güzel olunca degermis diyorsun pes etme sakın ama

Aynen öyle araya zaman girerse cesaret etmeyebilirdimde belkide tekrardan... Amin cnm hepsimizin gönlüne göre versin pozitifleri görelim

Mucizeye çok ihtiyacım var ama ümidim yok canım benim pes etmek yok Allah'ın izniyle adet gelsin bekliyorum insAllah hemen devam eder kaldığı yerden dondurulmuş embriyo var çünkü..

Sizde kamerayla tüberküloz tetkiki için bakılacak anladığım, o yüzden tanısal ofis histereskopi önerilmiş. Ama tabiki en doğal hakkınız anestezi istemek. İçinize sinen bir yer bulursunuz umarım. Ne derlerse yapıyoruz bir umut..

Antibiyotik bu tarz işlemlerde tedbir amaçlı veriliyor genelde, hatta bana hemen bugün başla mutlaka demişlerdi. Umarım enfeksiyon değildir, ağrınız geçmezse bi kontrole gidersiniz belki kullanmanız gerekebilir.

Kızlar bende yine lekenme oldu yaaa napicam bu saatte
Lekelenme varsa içeri de kanama alanı olabilir..hatta kanama da yaşabilirsin hiç korkmamaya sakin kalmaya çalış böyle durumlarda kendini yıpratma. Benim 6,7,8. Haftalarda birer kez kanamam oldu ve lekelenmem sürekli var. Doktor bunlar tüp bebek de sıklıkla görüşen şeyler endişe etme dedi. Ağrı sancı olmadıktan sonra endişe etmemeye çalış. Adet kanaması gibi yoğun olmadıktan sonra aslında acillik bir durum bile yok ama insan haliyle öyle birşey yaşayınca panik oluyor. Kullandığımız iğneler fitiller zaten bu durumları aza indirgemek için.

Çok sağol canım ya panik oldum bende lakin bir de şöyle bir durum var bende regl ağrısı gibi ağrı giriyor belim ağrıyor bunlarda normal mi sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…