2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ben hsg yani rahim filmlerinin hepsini fulya açık mr da çektirmistim anestezisiz çok rahat geçti ağrı kanama hiç olmadı 3 ya da 4 defa çektirdim histeroskopi için bir şey diyemem daha önce de dediğim gibi 2 tane oldum hepsi müdahale yapıldı anestezili ilki kolaydı ağrı sızı olmadı ikinci olduğum 1 gün çok ağrım oldu sonra geçti

Kız ben tekirdağdan gittim. Metrobüsle hop Mecidiyeköy meydan. Ordan yürüsen 10 dk.
Bahsettiğim yerde işte anesteziye gerek yok.
Neyse olan olmuş artık. İnşallah hemen toparlanırsın.

Ben de Şişli echomarda çektirmiştim. Çok rahattı, anestezisiz, çok memnun kaldım. C kollu cihazlarla çekiyorlar. İşlem 2-3 dk bir şey sürüyor. Hiç anlamadım bile. Bitti mi dedim çok hafif bir sancım oldu işlem sonrası o da geçti zaten bir süre sonra.

Keşke benimde öyle olsa ilk iyiydi ikinci kötü oldu bende 2 kez yaptırdım hiskoroskopi değil bu benim yaptıracağım ofis hiskoroskopi kamerayla girip bakiyolarmis daha farklı bir işlem umarım benimde geçer bir an önce tuvalete bile yaparken ağrı cekiyorum

Kızlar ben tedaviye tekrar başlama kararı aldım... Tedavi sonra ilk adetim geldi ben bir iki sdet daha bekler öyle başlarım diyordum ama bu ay tekrar başlıyoruz... Tedavi yöntemini değiştirdi doktorum ve ayrıca kromozom kan tahlili istedi benden ve eşimden... Kafamda deli sorular

Kizlarb

Ay sorma kuzum ya ben pek iyi değilim dün gittim rahim filmimi cektirdim anestezili ama çok ağrım ve kanamam var ağrı beni bitirdi
Geçmiş olsun canım ne dedi doktor sonuçlarına ben bir kez rahim filmi çektirdim anestezili ve sonrasını rahat geçirmiştim bir kaç gün adet kanaması gibi kanama ve adet sancısı gibi sancım olmuştu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…