- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #11.421
Ben hsg yani rahim filmlerinin hepsini fulya açık mr da çektirmistim anestezisiz çok rahat geçti ağrı kanama hiç olmadı 3 ya da 4 defa çektirdim histeroskopi için bir şey diyemem daha önce de dediğim gibi 2 tane oldum hepsi müdahale yapıldı anestezili ilki kolaydı ağrı sızı olmadı ikinci olduğum 1 gün çok ağrım oldu sonra geçtiCanım geçmiş olsun çok rahim filmi bende dün çektirdim 2 kez mahvoldum anezstezili ama hem kanamam var hemde ağrım çok ağrı kesici bile fayda etmiyor bende de ofis Histeroskopi istedi doktor ondanda korkuyorum oda ağrılı ve kanamaliymis ve bu 2 çok zorlandım birincisi böyle olmamisti normal mi sence?
Kız ben tekirdağdan gittim. Metrobüsle hop Mecidiyeköy meydan. Ordan yürüsen 10 dk.Ay vala keşke ya doktor orayı verdi bana fazla tutar istedi birde anezstezili yapmıyor o yüzden gidemedim oraya baen anestesiz yaptiramazdim çok kotu oldum zaten sıkıntı yaşıyorum ama pişman oldum oraya gitmediğime bana uzak burada ben Avcılar'da oturuyorum.
Tüplerde şişme ve sıvı yoksa müdahale etmiyorlar.Ozeldeki doktor bana 1 tüplerimin açık bir tüplerimin kapalı olduğunu gördüm dedi. Ama ne kadar doğru bilmiyorum bu ikinci rahim filmim mudahale etmeleri gerekmiyor mu ?
İkiz midir nedirKızlar 503 değer
Tebrik ederim hayırlı olsunKizlarr bugun test günümdü beta hcg sonucum 301 ciktiiisilik testler doğruymuş cok sukur
Ben de Şişli echomarda çektirmiştim. Çok rahattı, anestezisiz, çok memnun kaldım. C kollu cihazlarla çekiyorlar. İşlem 2-3 dk bir şey sürüyor. Hiç anlamadım bile. Bitti mi dedimKeşke Şişli de echomarda çektirseydin. Cevat hocada. Ben 2 kere çektirdim orada ve herkes memnun oradan. Cihazları c kollu diye geçiyor. Ağrısız yani.
Çok hafif bir lekelenme olmuştu işlem sonrası.
Dikkat et kendine.
Belli olmaz dedi haftaya cuma keseye çağırdıİkiz midir nedirmaşallah ama değerin çok güzel.
MaşallahKızlar 503 değer
Onu da bilmiyorum ki yani en azından tüplerde tıkanık varsa açabilirler benceTüplerde şişme ve sıvı yoksa müdahale etmiyorlar.
Aynen olan oldu vala napalim umarım sonuçlar güzeldirKız ben tekirdağdan gittim. Metrobüsle hop Mecidiyeköy meydan. Ordan yürüsen 10 dk.
Bahsettiğim yerde işte anesteziye gerek yok.
Neyse olan olmuş artık. İnşallah hemen toparlanırsın.
Keşke benimde öyle olsa ilk iyiydi ikinci kötü oldu bende 2 kez yaptırdım hiskoroskopi değil bu benim yaptıracağım ofis hiskoroskopi kamerayla girip bakiyolarmis daha farklı bir işlem umarım benimde geçer bir an önce tuvalete bile yaparken ağrı cekiyorumBen hsg yani rahim filmlerinin hepsini fulya açık mr da çektirmistim anestezisiz çok rahat geçti ağrı kanama hiç olmadı 3 ya da 4 defa çektirdim histeroskopi için bir şey diyemem daha önce de dediğim gibi 2 tane oldum hepsi müdahale yapıldı anestezili ilki kolaydı ağrı sızı olmadı ikinci olduğum 1 gün çok ağrım oldu sonra geçti
Tesekkur ederimTebrik ederim hayırlı olsun
Harika bir sonuç canim hayirli olsun saglikla büyüsün insallah icindeKızlar 503 değer
Geçmiş olsun canım ne dedi doktor sonuçlarına ben bir kez rahim filmi çektirdim anestezili ve sonrasını rahat geçirmiştim bir kaç gün adet kanaması gibi kanama ve adet sancısı gibi sancım olmuştu...Kizlarb
Ay sorma kuzum ya ben pek iyi değilim dün gittim rahim filmimi cektirdim anestezili ama çok ağrım ve kanamam var ağrı beni bitirdi
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsinKızlar 503 değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?