2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar ben cehennem sıcağı olmadığı sürece terlemezdim terlesem de terim asla kokmazdı bikaç gün yıkanmasam bile. Tenimin kokusunu herkes çok severdi hatta. Ama hamileliğin başından beri inanılmaz terliyorum ve aşırı iğrenç kokuyor göğüs altlarım özellikle. Bu durum hormonlarla alakalı biliyorum ama doğumdan sonra da böyle kalmaz dimi hayatta en övündüğüm şeylerden biriydi ter kokmamam ya

Geldi çikolata ve magnet , ismi yanlış yazmışlar düzeltip gönderecekler yenisini , onun dışında çikolata gayet güzeldi Eki Görüntüle 3160955
Nereden söylemiştin canım çikolatayı bende bakayım beğendiniz madem
Aboov benim bebe obez o zaman benimkine de doktor iri diyor ben normaldir sanıyordum geçen hafta yani 35+2de 3070 gramdı
Senin tosun paşa maşallah benim 34te 2400 civarıydı tam günüyle uyumlu düşün artık nasıl bir tontik geliyor

Nereden söylemiştin canım çikolatayı bende bakayım beğendiniz madem

Senin tosun paşa maşallah benim 34te 2400 civarıydı tam günüyle uyumlu düşün artık nasıl bir tontik geliyor
Maşallah yavrum hiç sata uygun ilerlemedi annesinin berbat beslenmesine rağmen önden önden gidiyor. normal yolla doğmaz diye endişeleniyorum normal doğum istiyorum ama bakalım artık nasip

Maşallah yavrum hiç sata uygun ilerlemedi annesinin berbat beslenmesine rağmen önden önden gidiyor. normal yolla doğmaz diye endişeleniyorum normal doğum istiyorum ama bakalım artık nasip
Doktorun normal doğumu destekliyorsa aslında olabilir yine de ama iri bebek olduğu için zor olabilir tabi bebekler nasıl gelmek istiyorsa öyle geliyorlar o yüzden akışına bırakmak lazım hiç endişelenme ben hep Sezeryan düşünüyordum doktorum normal de yapabilirsin deyince kafam allak bullak oldu

İnşallah işte yine de endişeleniyor insan

Ben de sütüm olmazsa diye çok korkuyordum. Nstdeki ebe bana her kadının sütü gelir önemli olan doğru sağmak veya emzirmek dedi Doğumdan önce, o beni çok rahatlatmıştı.

Bebeğin ve senin için en hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun canım. Hayırlı haberlerle gel inşallah

Cok heyecanli
Saglikla gelsin minik

Ay çok heyecanlı. Bebişin sağlığı böyle daha iyi olacaksa bi avazda sağlıkla al kucağına inşallah canım

Kızlar kan sulandırıcı iğne kullananlar ne zaman bırakacaksınız iğneyi? Ben daha tam konuşmadım doktorla bu durumu. Bir de normal mi sezaryen mi olacaksınız? Kafamda deli sorular
Gece 12 fln yapıyorum iğneyi Dr bu akşam yapma dedi yarın sezeryan. İğnenin etkisi 1 günmüş. Corasprin alıyorsan onun etkisi geçmiyor hemen. Bir de kanama olursa diye kan versinler hazır dursun dedi hemşire.
İnşallah sağlıkla kucağına al bebeğini canım

Bugün derlerse sen de bebeğini erkenden kucağına alacaksın. Sağlıkla gelsin de en doğru zaman kendi seçtikleri zaman sonrasında kontrollerde de her şey yolunda gidecek umarım
Sağolun kızlar yatışım yapıldı yarın alınacak. Dua edin bana3. Çocuk ama heyecan çok. Zamanını bilmek değişik bir duygu. İnşaallah sağlıcakla alırım kucağıma.

Belki suan cogu kisi bana tuhaf bakicaktir ama ben cocuguma asi bile yaptirmayi dusunmuyorum Guvenemiyorum bu dunyaya artik, donen oyunlara istedikleri dunya hayatina. Cok arastirdim hala arastiriyorum ama bilmiyorum
bende o düşüncedeydim aslında ama konu bebek olunca sanırım cesaret edemicem bu kararıma canım , sonra bişey olursa çok vicdan azabı olur diye yaptıracağım aşıları ben , insan ne düşüneceğini de bilemiyorki

ayy bende hergün yürüyodum yürümiyim bari , kanala girmesin sezeryan olacak çünkü benim

Evet suyu fazla dedi doktor. Sabit tutmaya çalışıyoruz şuan diyetle. Önde gidiyordu 2,5 hafta kadar ama diyetle şuan normale döndü 3-4 gün fark çıkıyor sadece
ozaman o yüzden seni erken almaz canım , normale dönmüş çünkü senin , 3-4 günlük fark normal , ama 2 hafta önden olunca doktorlar demekki riske atmak istemiyorlar

doğum tarihlerimiz aynı

Valla doktorum tam bir kapalı kutu hiç konuşmadı benimle bu konuda aslında normal veya sezaryen tabiki farketmez ama ben aşırı kilo aldım bian önce toparlanıp diyet spor yapabilmek için normal doğum istiyorum sezaryenden korktuğumdan değil yani. Sezaryeni malum toplumumuz çok kötülediği için otomatik önyargı oluşuyor. Açıkçası ben korkmuyorum sezaryenden burun ameliyatından çıkıp 2 saatim dolmadan kendimi taburcu ettirmiş insanım canım sağlam çok şükür hakkımızda hayırlısı olsun artık ne diyelim

Ben de sütüm olmazsa diye çok korkuyordum. Nstdeki ebe bana her kadının sütü gelir önemli olan doğru sağmak veya emzirmek dedi Doğumdan önce, o beni çok rahatlatmıştı.
Yaa ne güzel destek olmuş. Hamileliğim boyunca son 1 aya kadar berbat beslendim açıkçası bebek nasıl kilo aldı ona bile şaşmış durumdaydım 3 aydır herhangi bir vitamin bile kullanmıyorum ama çok şükür sağlığı yerinde gidiyor. Böyle beslenmişken bebeğimin sağlıklı olmasına karşılık onu kendisi bırakana kadar emzirmek istiyorum vicdanımı rahatlatabilmek için

Ya evet bayağı uyumlu gidiyoruz ikimiz de Kasım sonuna kadar herhalde bebişleri kucağımıza alırız inşallah doğum şeklini ben de sormadım çatı muayeneside yapmadı Ben normal doğumcuyum ama koca kafalı oğlum böyle giderse sezeryana da gidebilirim her an doktor sancım başlarsa gece de olsa gel dedi bana haber verecekler zaten dedi ilk bebek hemen gelmiyormuş ama eşim falan çok korktu her an her zaman doğabilir deyince ne yapacağız şimdi diye haftaya nst ye gireceğim sen girdin mi daha önce hafif hafif kasılmalarım var ama hani dayanamayacak gibi değil

Canım çok teşekkür ederim işinin gücünün arasında değer verip uzun uzun yazmışsın. Okuyunca biraz rahatladım inşallah bizlerin de pozitif anlayacağı güzel doğum hikayemiz olur
Kızlar kan sulandırıcı iğne kullananlar ne zaman bırakacaksınız iğneyi? Ben daha tam konuşmadım doktorla bu durumu. Bir de normal mi sezaryen mi olacaksınız? Kafamda deli sorular
Hiçbir fikrim yok canım oksapar kullanıyorum yarın doktor randevum var ben de sorayım.
Hoş geldin yeni basurlu arkadaşım aylardır çekiyorum vallahi hamilelikte üç meme çıktı şu an iyi bir ay önce atak yaptı ayy canım dötümdeydi yeminle. Şimdilik iyi inşallah doğumdan sonta gider yoksa bir tane proktolog doktor buldum lazerle tedavi ediyor hasta memnuniyeti çok yuksek. Arkadaşımda çıktı onun geçmiş doğumdan sonra inşallah bizimki de geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…