- 25 Şubat 2016
- 7.799
- 13.129
- 248
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #32.921
Cok gecmis olsun canim ya cok uzuldum Rabbim sifa versinUfak ufak öksürük ile baslayıp geniz akıntısı nefes almada zorluk basladı doktor burnu tıksnıyo ac dedi persembeden beri acıyorum yok morarıyor nefesi duruyordu yatıs verdiler zatürre olmus 9 gunluk dahacok zor onu yoğun bakıma verdim geldim kıyafet lerını verdıler kokusu sinmiş yatagı bos
Canım çok geçmiş olsunUfak ufak öksürük ile baslayıp geniz akıntısı nefes almada zorluk basladı doktor burnu tıksnıyo ac dedi persembeden beri acıyorum yok morarıyor nefesi duruyordu yatıs verdiler zatürre olmus 9 gunluk dahacok zor onu yoğun bakıma verdim geldim kıyafet lerını verdıler kokusu sinmiş yatagı bos
Canım çok yatar pozisyonda mı veriyorsunKızlar bebeğime sağdığım sütleri vermek için lansinoh pompanın içinden çıkan biberonu kullandım ama çok hırçın içtiği için sürekli genzine kaçıyor. Korkutuyor bizi. Şırıngayla vermek istedim onda da kaçtı. Fobi gibi oldu bende ne yapacağım ben bu çocuğa nasıl süt vereceğim
Maşallah,tok olunca uyanmak istemiyorlarAltını açıp uğraşıyorum anca öyle uyanıyor. 60 cc yi bitiriyor benimki
yarın bu saatlerde kucağında olacak öyle düşün annesiInsallah balim biraz endise stres var korkuyor gibiyim
Bende gaviscon aldırdım eşime canımKuzu bende midem çok kötü ise lansor 15 mg kullanıyorum. Bi 24 saat kadar etkisi oluyor. Hem yediklerimi sindirmeye hem de yeni düzen oluşturmaya. Sonraki günlerdr rennie günde 3 e çıkarıyorum. İyice toparladıktan sonra sadexe akşam rennie içiyorum
Benim esimde bana aynisini soyluyorBenim evde diğer adım Mandırabizim kızın mandırası diyorlar
biberon başlığı yenidoğan için uygun mu ? Birden fazla delik varsa süt cok geliyor olabilir mi ? Mümkün olduğunca dik tutsanız bebeği yatay değil de ?Kızlar bebeğime sağdığım sütleri vermek için lansinoh pompanın içinden çıkan biberonu kullandım ama çok hırçın içtiği için sürekli genzine kaçıyor. Korkutuyor bizi. Şırıngayla vermek istedim onda da kaçtı. Fobi gibi oldu bende ne yapacağım ben bu çocuğa nasıl süt vereceğim
Yaaa kıyamam çok geçmiş olsun.insallah biran önce iyileşir minnak.
Cok gecmis olsun canim ya cok uzuldum Rabbim sifa versin
Teşekkür ederim hiç anlayamıyorum eşim grip gibiydi uzak durdu ama zatürre dediler üşütmeden oluyor zaten üşümedide aklım almıyor .Canım çok geçmiş olsun
Hasta biriyle temas mı etti nasıl oldu ?
En yakın zamanda kavuşun inşallah canım
Canım korse nasıl bir şey bakıyorsun ya bende bu doğum sonrası belden olanlardan mı almalıyım tayt korse mi kararsız kaldım tayt basenlerimi de toparlar gibi ama sezaryen olursa hemen giyebilir miyim acaba sorularr sorulaaarKızlar serum fizyolojik olarak hangi marka aldınız/kullanıyorsunuz? Bir de korse almak istiyorum çok pahalı olmayanlardan trendyolda buldum orta halli bir şey deneyen ya da alan var mı?
Otribebe deniz suyu olandan aldım ben canımKızlar serum fizyolojik olarak hangi marka aldınız/kullanıyorsunuz? Bir de korse almak istiyorum çok pahalı olmayanlardan trendyolda buldum orta halli bir şey deneyen ya da alan var mı?
Hic durmadan su kompostular kayisii caylari kuru incjr kayisi herseyi yiyorum banamisin demiyor hamilelikte kan ilaci ishal yapardi simdi onunds bi etkisi olmuyoCanım ben araştırdım şimdi bizim vücudumuzdaki su süt oluşturmak için gittiğinden kabız oluyormuşuz. O yüzden en aşağı 3lt 4lt su içmemiz lazımmış. Ben öyle deneyeceğim bakalım inşallah geçer
Bugün benim de doğumum var ama saat belli değil.sağlıkla kavuşalım inşallahGünaydınlaar ben de iki saate kavuşuyorum bebişime dualarınızı bekliyoruz
Benimde saat 3deBugün benim de doğumum var ama saat belli değil.sağlıkla kavuşalım inşallah
Ayy gEçmiyo zaman 07.30 da geldik bi deBenimde saat 3denasil geccek zaman bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?