- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #32.941
Buhar makinası çok iyi gelir canım öneririmKızlar benim oğlumun da arada burnu tıkanıyor. Birkaç damla damlatıyorum serum. Bir videoda Dr baya yıkıyor şırıngayla. Yapılır mı bilemedim. 3. Çocuk ama diğer ikisi yaza doğruydu korkuyorum hasta olacak diye.
Bana da kahvaltını yap sonra yeme dediler muhtemelen 3 gibi olur benim deBenimde saat 3denasil geccek zaman bakalim
Cokk stresli cok dolanip duruyorum kafasi kopmus sinek gibiAyy gEçmiyo zaman 07.30 da geldik bi de
Bende uyandim7 ye kadar kahvalti yap dedi doktor sonra birak.yeme icmeyi dedi hayirlisiyla bi doguraydikBana da kahvaltını yap sonra yeme dediler muhtemelen 3 gibi olur benim de
Önerdiğin var mı canım bakayımBuhar makinası çok iyi gelir canım öneririm
Su içmek serbest mi acaba sezeryan öncesiAyy gEçmiyo zaman 07.30 da geldik bi de
Hayır değil 8 saat öncesinee su ve yemek yasakSu içmek serbest mi acaba sezeryan öncesi
Üstüne çok uzun uzun düşünmedim hatta sen sorunca bir aydınlanma geldiCanım korse nasıl bir şey bakıyorsun ya bende bu doğum sonrası belden olanlardan mı almalıyım tayt korse mi kararsız kaldım tayt basenlerimi de toparlar gibi ama sezaryen olursa hemen giyebilir miyim acaba sorularr sorulaaar
Teşekkür ederim canım. Onun içinden bir de uç çıkıyormuş sanırım o da hüp diye çekmek için mi acabaOtribebe deniz suyu olandan aldım ben canım
Anestezi doktoru baba gece 22.00 den sonra yeme ancak sabah su ya da şekersiz bitki çayı içebilirsin dedi. Spinal olacakSu içmek serbest mi acaba sezeryan öncesi
Serum fizyolojik sıkıp bebeği ters cevireceksin sirtina hafif hafif pıt pıt yapacaksın.. Bu şekilde kendiliğinden açılıyor canım. Ben arada yapıyorumKızlar benim oğlumun da arada burnu tıkanıyor. Birkaç damla damlatıyorum serum. Bir videoda Dr baya yıkıyor şırıngayla. Yapılır mı bilemedim. 3. Çocuk ama diğer ikisi yaza doğruydu korkuyorum hasta olacak diye.
Senin dogum neden erken canim sezeryan oldugu icin mi bi skntin yoktu demi kacirdimdaAnestezi doktoru baba gece 22.00 den sonra yeme ancak sabah su ya da şekersiz bitki çayı içebilirsin dedi. Spinal olacak
Canım 27 Aralık sezeryan günü aldık , doktorlarla da erken konuştuk . Şımdilik beklemedeyiz yani. Sıkıntı yok çok şükürSenin dogum neden erken canim sezeryan oldugu icin mi bi skntin yoktu demi kacirdimda
Yenidoğana uygun bebeği de dik tutuyoruz ama sütü görünce çıldırıyor çok hızlı ve hırçın emiyor. Memeyi de öylebiberon başlığı yenidoğan için uygun mu ? Birden fazla delik varsa süt cok geliyor olabilir mi ? Mümkün olduğunca dik tutsanız bebeği yatay değil de ?
Hmm.bnde spinal olacağım Allah nasip ederse.Senin doğum nezamn cnmAnestezi doktoru baba gece 22.00 den sonra yeme ancak sabah su ya da şekersiz bitki çayı içebilirsin dedi. Spinal olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?