• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bileklerim bebeği tutmaktan çok ağrıyor , benimle aynı durumda olan var mi ?

Bir de sling kullananlar nasıl alıştırdınız? İşe yarayan video var mı? Biz iki defa denedik ama başarılı olduk denilemez, benim koz etrafı da görmek istiyor , boynundan dolayı kapalı yapıyorum biraz , bu sefer ağlıyor o da

Kızlar bileklerim bebeği tutmaktan çok ağrıyor , benimle aynı durumda olan var mi ?

Bir de sling kullananlar nasıl alıştırdınız? İşe yarayan video var mı? Biz iki defa denedik ama başarılı olduk denilemez, benim koz etrafı da görmek istiyor , boynundan dolayı kapalı yapıyorum biraz , bu sefer ağlıyor o da
Bende oyle aksam olunca derman kalmiyo artik kollarimda

Bugün ilk kez denedim. Gün boyu uyumadı hep ağladı. Silindiği videosunu izleyip bağladım üzerine bi örtü. Attım kendimi dışarı. O sırada ağlıyordu ama daha bahçe kapısından çıkmadan Uyudu

Bugün ilk kez denedim. Gün boyu uyumadı hep ağladı. Silindiği videosunu izleyip bağladım üzerine bi örtü. Attım kendimi dışarı. O sırada ağlıyordu ama daha bahçe kapısından çıkmadan Uyudu
Ben de bağlayıp çıkmak istiyorum gerçekten, deneyeceğim teşekkür ederim

Aramızda Almanya da yaşayanlar vardı sanırım 🙏 Almanya da hangi eyalet tercih edilmeli benim sorum bu olacak. Almanca öğrenmeye başladım ve denklik için eyalet seçip başvuru yapmam lazım

Kızlar 2 ay 10 günlüğüz 3 akşamdır çok ağlıyor ben böyle ağladığını bilmiyorum atak haftası mı nedir çözemedim ya ilk defa böyle ağladığını görüyorum zorla sakinleştirir uyutmaya çalışıyorum

İlk denediğimde hiç mutlu olmamıştı. Ben de sevmedi herhalde diyip kaldırmıştım. Sonra burada olumlu deneyimleri okuyunca tekrar denedim. Şu an tam bir kurtarıcı. Bazen hala ilk bağladığımda ağlıyor ama biraz yürüyünce sakinleşiyor hemen. Etrafı görmezse benim oğlum da sinirlenir. Bir de asla elini kolunu sling içinde sevmiyor. Ben onun canını sıkmayacak şekilde ayarlıyorum.

Kizlar biz tam 10 haftalik olduk, bugun kontrole gittik saglikocagina 6400 kilo olmusuz 61 cm, normalmii? Sizinkiler ortalama kac kilo? Ebe cok guzel dedii, benim sadece mama problemim var yaa anne sutu veriyorum bugune kadar ama bazen uzuldugumde veya yetisemedigimde mama vermek istiyorum ama kabul ettiremedim bi sekilde icmiyor mamayi. Hipp, sma bide aptamil denedim yok almiyor icmiyor ☹️ Ebe normal diyo anne sutunun tadini aldigi icin icmeyebilir diyor ama bi caresini bulmam lazimm ya

Kizlar biz tam 10 haftalik olduk, bugun kontrole gittik saglikocagina 6400 kilo olmusuz 61 cm, normalmii? Sizinkiler ortalama kac kilo? Ebe cok guzel dedii, benim sadece mama problemim var yaa anne sutu veriyorum bugune kadar ama bazen uzuldugumde veya yetisemedigimde mama vermek istiyorum ama kabul ettiremedim bi sekilde icmiyor mamayi. Hipp, sma bide aptamil denedim yok almiyor icmiyor ☹️ Ebe normal diyo anne sutunun tadini aldigi icin icmeyebilir diyor ama bi caresini bulmam lazimm ya
Bence gayet iyi canım bizde 9 haftalık gittiğimizde 6 kilo 60 cm olmuştuk ben hiç mama vermedim ama sağdığım anne sütünü bile biberonla içiremedim istemiyor biberon yalnız anne sütün gayet yeterli canım hiç girişme mama işine sağdığın sütünü verebilirsin

Kızlar benim bebeğim önceden 2-3 saat kesintisiz uyuyordu geceleri. Şimdi bu aralık 1,5 saate düştü. Genelde tek memeyi emip bırakıyor ben de doydu diye diğerini vermiyorum. Bazen öyle uyuyor ama dediğim gibi gece bile uzun süreli uyumuyor. doymama ihtimali olabilir diye düşündüm acaba siz nasıl yapıyorsunuz. Bebeğim 2 ay 10'günlük ve 6.5 kg.
Cnm bence kilosu güzel doymadığını düşünmüyorum. Ne yiyor anne sütü mu mama mi . Bizimkilerin uykusu da çok düzenli değil büyüme atağı diye düşünüyorum bu sorunun sebebi

Maşallah canım. Benim kız 3 aylık tam 5.5 kilo 60 cm. Bana tombik geliyo biraz gidi falan çıktı😂 belki de doğduğuna göre kiyasladigim için öyle geliyordur bana. Mama vermektense süt stoğu yap istersen dolaba öyle için rahat eder ısıtır verirsin.

Maşallah canım. Benim kız 3 aylık tam 5.5 kilo 60 cm. Bana tombik geliyo biraz gidi falan çıktı😂 belki de doğduğuna göre kiyasladigim için öyle geliyordur bana. Mama vermektense süt stoğu yap istersen dolaba öyle için rahat eder ısıtır verirsin.
Oyy masallah minnosaa 🥰 aynen bizimkide biraz tombikk 😄 stok yapabilsem yapicamm ama sutum anca kendine yetiyor gun icinde kenara atamiyorum ki ☹️ Bi sekilde sutumu cogaltmam lazimm, varmi tavsiyenizz

Bence gayet iyi canım bizde 9 haftalık gittiğimizde 6 kilo 60 cm olmuştuk ben hiç mama vermedim ama sağdığım anne sütünü bile biberonla içiremedim istemiyor biberon yalnız anne sütün gayet yeterli canım hiç girişme mama işine sağdığın sütünü verebilirsin
Yaa hemen hemen ayni ozamann iyi ☺️ Bende mama bir iki kere verdim kustu sipa simdide almiyor hicc, kendi sutumu cogaltip kenara atabilsem iyi olucakta anca suan gun icinde sagdigim kendine yetistiriyorum 😢

Aynı sorun bizde de var birçözüm bulursanız bize de haber verir misiniz 🤦‍♀️ çünkü kızım tüm gün meme de ve. Çok yoruluyorum.

Yaa hemen hemen ayni ozamann iyi ☺️ Bende mama bir iki kere verdim kustu sipa simdide almiyor hicc, kendi sutumu cogaltip kenara atabilsem iyi olucakta anca suan gun icinde sagdigim kendine yetistiriyorum 😢
Benim kenara sağacak kadar sütüm yokta sağdığımı da içiremiyorum sadece meme 😪

Benim kenara sağacak kadar sütüm yokta sağdığımı da içiremiyorum sadece meme 😪
Benim kızda aynı şekilde kesinlikle biberon vs içmiyor, ise başlayınca ne yapacağımı çok merak ediyorum 😔 eşimde acıkınca içer diyor ama bazen aciktiginda da verdiriyorum başkasına kesinlikle almıyor

Mama mı almıyor yoksa biberon mu?

Back
X