- 6 Nisan 2022
- 2.786
- 3.632
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #39.461
Kizlar hafif yesilimsi akinti basladi bnden2 gündür basina gelen varmi cok rahatsiz oluyorum ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende oyle aksam olunca derman kalmiyo artik kollarimdaKızlar bileklerim bebeği tutmaktan çok ağrıyor , benimle aynı durumda olan var mi ?
Bir de sling kullananlar nasıl alıştırdınız? İşe yarayan video var mı? Biz iki defa denedik ama başarılı olduk denilemez, benim koz etrafı da görmek istiyor , boynundan dolayı kapalı yapıyorum biraz , bu sefer ağlıyor o da
Bugün ilk kez denedim. Gün boyu uyumadı hep ağladı. Silindiği videosunu izleyip bağladım üzerine bi örtü. Attım kendimi dışarı. O sırada ağlıyordu ama daha bahçe kapısından çıkmadan UyuduKızlar bileklerim bebeği tutmaktan çok ağrıyor , benimle aynı durumda olan var mi ?
Bir de sling kullananlar nasıl alıştırdınız? İşe yarayan video var mı? Biz iki defa denedik ama başarılı olduk denilemez, benim koz etrafı da görmek istiyor , boynundan dolayı kapalı yapıyorum biraz , bu sefer ağlıyor o da
Benden de geldi iltihap büyük ihtimalle ama bebişin olaylarıyla uğraşınca tahlil vs veremedim kendiliğinden geçti bu aralarKizlar hafif yesilimsi akinti basladi bnden2 gündür basina gelen varmi cok rahatsiz oluyorum ya
Bna doktor fitil verdi WhatsAppdan sordum ama fitil kullanmak hic istemiyorum 5 ay hamilelikte her gun kullandim offBenden de geldi iltihap büyük ihtimalle ama bebişin olaylarıyla uğraşınca tahlil vs veremedim kendiliğinden geçti bu aralar
Ben de bağlayıp çıkmak istiyorum gerçekten, deneyeceğim teşekkür ederimBugün ilk kez denedim. Gün boyu uyumadı hep ağladı. Silindiği videosunu izleyip bağladım üzerine bi örtü. Attım kendimi dışarı. O sırada ağlıyordu ama daha bahçe kapısından çıkmadan Uyudu
İlk denediğimde hiç mutlu olmamıştı. Ben de sevmedi herhalde diyip kaldırmıştım. Sonra burada olumlu deneyimleri okuyunca tekrar denedim. Şu an tam bir kurtarıcı. Bazen hala ilk bağladığımda ağlıyor ama biraz yürüyünce sakinleşiyor hemen. Etrafı görmezse benim oğlum da sinirlenir. Bir de asla elini kolunu sling içinde sevmiyor. Ben onun canını sıkmayacak şekilde ayarlıyorum.Kızlar bileklerim bebeği tutmaktan çok ağrıyor , benimle aynı durumda olan var mi ?
Bence gayet iyi canım bizde 9 haftalık gittiğimizde 6 kilo 60 cm olmuştuk ben hiç mama vermedim ama sağdığım anne sütünü bile biberonla içiremedim istemiyor biberon yalnız anne sütün gayet yeterli canım hiç girişme mama işine sağdığın sütünü verebilirsinKizlar biz tam 10 haftalik olduk, bugun kontrole gittik saglikocagina 6400 kilo olmusuz 61 cm, normalmii? Sizinkiler ortalama kac kilo? Ebe cok guzel dedii, benim sadece mama problemim var yaa anne sutu veriyorum bugune kadar ama bazen uzuldugumde veya yetisemedigimde mama vermek istiyorum ama kabul ettiremedim bi sekilde icmiyor mamayi. Hipp, sma bide aptamil denedim yok almiyor icmiyorEbe normal diyo anne sutunun tadini aldigi icin icmeyebilir diyor ama bi caresini bulmam lazimm ya
Cnm bence kilosu güzel doymadığını düşünmüyorum. Ne yiyor anne sütü mu mama mi . Bizimkilerin uykusu da çok düzenli değil büyüme atağı diye düşünüyorum bu sorunun sebebiKızlar benim bebeğim önceden 2-3 saat kesintisiz uyuyordu geceleri. Şimdi bu aralık 1,5 saate düştü. Genelde tek memeyi emip bırakıyor ben de doydu diye diğerini vermiyorum. Bazen öyle uyuyor ama dediğim gibi gece bile uzun süreli uyumuyor. doymama ihtimali olabilir diye düşündüm acaba siz nasıl yapıyorsunuz. Bebeğim 2 ay 10'günlük ve 6.5 kg.
Maşallah canım. Benim kız 3 aylık tam 5.5 kilo 60 cm. Bana tombik geliyo biraz gidi falan çıktıKizlar biz tam 10 haftalik olduk, bugun kontrole gittik saglikocagina 6400 kilo olmusuz 61 cm, normalmii? Sizinkiler ortalama kac kilo? Ebe cok guzel dedii, benim sadece mama problemim var yaa anne sutu veriyorum bugune kadar ama bazen uzuldugumde veya yetisemedigimde mama vermek istiyorum ama kabul ettiremedim bi sekilde icmiyor mamayi. Hipp, sma bide aptamil denedim yok almiyor icmiyorEbe normal diyo anne sutunun tadini aldigi icin icmeyebilir diyor ama bi caresini bulmam lazimm ya
Oyy masallah minnosaaMaşallah canım. Benim kız 3 aylık tam 5.5 kilo 60 cm. Bana tombik geliyo biraz gidi falan çıktıbelki de doğduğuna göre kiyasladigim için öyle geliyordur bana. Mama vermektense süt stoğu yap istersen dolaba öyle için rahat eder ısıtır verirsin.
Yaa hemen hemen ayni ozamann iyiBence gayet iyi canım bizde 9 haftalık gittiğimizde 6 kilo 60 cm olmuştuk ben hiç mama vermedim ama sağdığım anne sütünü bile biberonla içiremedim istemiyor biberon yalnız anne sütün gayet yeterli canım hiç girişme mama işine sağdığın sütünü verebilirsin
Aynı sorun bizde de var birçözüm bulursanız bize de haber verir misinizKizlar biz tam 10 haftalik olduk, bugun kontrole gittik saglikocagina 6400 kilo olmusuz 61 cm, normalmii? Sizinkiler ortalama kac kilo? Ebe cok guzel dedii, benim sadece mama problemim var yaa anne sutu veriyorum bugune kadar ama bazen uzuldugumde veya yetisemedigimde mama vermek istiyorum ama kabul ettiremedim bi sekilde icmiyor mamayi. Hipp, sma bide aptamil denedim yok almiyor icmiyorEbe normal diyo anne sutunun tadini aldigi icin icmeyebilir diyor ama bi caresini bulmam lazimm ya
Benim kenara sağacak kadar sütüm yokta sağdığımı da içiremiyorum sadece memeYaa hemen hemen ayni ozamann iyiBende mama bir iki kere verdim kustu sipa simdide almiyor hicc, kendi sutumu cogaltip kenara atabilsem iyi olucakta anca suan gun icinde sagdigim kendine yetistiriyorum
![]()
Benim kızda aynı şekilde kesinlikle biberon vs içmiyor, ise başlayınca ne yapacağımı çok merak ediyorumBenim kenara sağacak kadar sütüm yokta sağdığımı da içiremiyorum sadece meme![]()
Mama mı almıyor yoksa biberon mu?Kizlar biz tam 10 haftalik olduk, bugun kontrole gittik saglikocagina 6400 kilo olmusuz 61 cm, normalmii? Sizinkiler ortalama kac kilo? Ebe cok guzel dedii, benim sadece mama problemim var yaa anne sutu veriyorum bugune kadar ama bazen uzuldugumde veya yetisemedigimde mama vermek istiyorum ama kabul ettiremedim bi sekilde icmiyor mamayi. Hipp, sma bide aptamil denedim yok almiyor icmiyorEbe normal diyo anne sutunun tadini aldigi icin icmeyebilir diyor ama bi caresini bulmam lazimm ya