- 9 Nisan 2019
- 424
- 344
- 103
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #39.561
Benim kırkım çıktıktan onbeş gün sonra oldu. Normal adet olduğum gibiydi. İlk günler dolu dolu sonra azaldı. Gün sayısında falan bir değişiklik olmadı.Kizlar dogumdan sonra ilk reglinizi ne zaman oldunuz ?
Al benden de o kadR tam uyku düzene girdi diyorum ertesi gün hoppala gece yarılarına kadar ayaktayızBenim kız canıma okuduuyumuyor ya mahvoldum
Çok ağlıyor karnı tok gazı çıktı altı temiz ne istiyor ki yaAl benden de o kadR tam uyku düzene girdi diyorum ertesi gün hoppala gece yarılarına kadar ayaktayız
İmdat diye bağırmak istiyorumÇok ağlıyor karnı tok gazı çıktı altı temiz ne istiyor ki ya
Canım kundak yapıp kucağında sallasan. Başta dirensede uyuyakalır sonra. Sen sabır et salla biraz.İmdat diye bağırmak istiyorum
Sizde de mi lekelenme şeklinde oluyor?Ben de bilmiyorum canim, doktora sormayi da unuttum
Kundak yapınca iyice deliriyo Canım ya ağlıcam diye nefesi gidiyo korkuyorumCanım kundak yapıp kucağında sallasan. Başta dirensede uyuyakalır sonra. Sen sabır et salla biraz.
Valla ben ufak ufak ayakta salladim uyudu hemenKundak yapınca iyice deliriyo Canım ya ağlıcam diye nefesi gidiyo korkuyorum
Canım ben de gittim emzirme danışmanına aynen emzik yok biberon yok sağmak yok mama yok. Ben anlamadım valla. Herkes herşeyi veriyor bir ben mi verince sorun oluyor. Ben meme ucu yaralarım için gittim. Doğru emmezse geçmez yaralar dedi. En son eds tavsiye etti illa mama vereceksem. Sende öyle yapabilirsinKızlar ben süt+mama şeklinde gidiyordum.emzirme danışmanıyla görüştüm mamayı günde 1 e indirdim 1 haftada 200 gram almış süt yetiyor keselim dedi.mama verdiğim için tabi biberona da alışmıştı.biberonu da keselim sadece emsin dedi ama şöyle bi sorunum var.benim kız tam emmiyor az az emip uyuyor ya da çok açsa tek memeyi boşaltıp diğerini almıyor falan.ben de açılmasını beklersem memem şişip tıkanıyor bu sefer açmakla uğraşıyorum.sağarsam da biberon dışında ne kaşık biberon ne şırınga hiçbirini asla almıyor biberonla veriyorum.yani kısacası meme artı biberon gidiyorduk ama emzirme danışmanı bebek her ikisiyle de ilerliyorsa 3. Aydan sonra memeyi bırakır biberon varken dedi.biberonu bırakman lazım dedi.2 gündür deniyorum tamam çocuk meme alıyor ama çok çekmiyor sağmazsam taş gibi olup tıkanıyor yani sağıp yine mecbur günde birkaç kez biberonu veriyorum.memeyi bırakmasından çok korkuyorum.başına gelen ya da çevrenizde var mı emzirme süresince hem meme hem biberon giden ya da en azından ilk 6 ay?
Ben erken oldum bence ya 2 ay sonra oldu … zaten 40 gün akıntı geçmedi leke hep vardı ama 2 ay sonra düzenli bi şekilde 5 gün geldiKizlar dogumdan sonra ilk reglinizi ne zaman oldunuz ?
Benim lekelenme şekilde 63 gün kadar sürdü sonra tam bitti dedim dün akşam yine kahve şeklinde geldi bugün de öyle az az geliyor adet olcam gibi karnım falan ağrıyor sökülemiyorum sanırım. Emzirirken lekelenmeler normal diyorlar ama bilemedim anlamadım ne olduğunuBen erken oldum bence ya 2 ay sonra oldu … zaten 40 gün akıntı geçmedi leke hep vardı ama 2 ay sonra düzenli bi şekilde 5 gün geldi
Dünden beri o regl oncesi agri ve ruh hali bende de var. BakalimBenim lekelenme şekilde 63 gün kadar sürdü sonra tam bitti dedim dün akşam yine kahve şeklinde geldi bugün de öyle az az geliyor adet olcam gibi karnım falan ağrıyor sökülemiyorum sanırım. Emzirirken lekelenmeler normal diyorlar ama bilemedim anlamadım ne olduğunu
Kizim da 2 ya da 3 günde bir yapiyor, agirlik mama ile besliyoruz. Yapinca da sanki 2/3 günlük ve gürültülü yapiyor. Doktor da ebe de normal dedi.Merhaba kızlar doğa 2 gündür 1 kez kaka yapıyor normal mi acaba… yaptığında da baya beline kadar
Evet evet benim de öyle hatta aşırı tatlı ve şekere düştümDünden beri o regl oncesi agri ve ruh hali bende de var. Bakalim
Merhaba hayırli olsun gözünüz aydınEşime diyorum şaka maka yarından sonra kavuşuyoruz ilk olduğu için ikimizde ne hissedeceğimizi tam bilemiyoruz ama çok güzel bir duygu gerçektenbenim Kurtköyde Emsey hastanesinde olacak canım doğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?