- 23 Ekim 2022
- 95
- 81
- 8
- 26
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #39.581
Kaç aylık?
Kızlar aranızda bu dönemde meme reddi yaşayan var mı ya, 4 5 gündür memeye yaklaşınca çığlık kıyamet kopuyor, sonra zar zor alıyor ama 2 dakika emip sonra ağzında etmeden tutuyor memeyi. Emzik yok biberon almıyor, evd3 tarttigimda 100 gram vermiş görünüyornormalde keyfi yerinde yani tartmasam çok iyi besleniyor derim. Günde 7 8 bez değiştiriyorum en az 5 tanesi dolu dolu çiş oluyor ama kilo vermesini çok taktım kafaya
Onu da denedik hatta emzirme danışmanı yanında.asla almadı memeyi ozaman daCanım ben de gittim emzirme danışmanına aynen emzik yok biberon yok sağmak yok mama yok. Ben anlamadım valla. Herkes herşeyi veriyor bir ben mi verince sorun oluyor. Ben meme ucu yaralarım için gittim. Doğru emmezse geçmez yaralar dedi. En son eds tavsiye etti illa mama vereceksem. Sende öyle yapabilirsin
Valla haftaya kontörle çağırdı.bu 1 hafta olabildiğince az biberon vermeye çalışacağım ama olmazsa da zorlamayacağım.bende kızım da strese giriyoruz.emdiğini emer emmediğini biberonla veririm napayım yani artık.zaten şurda ek gıdaya kalmış 4 ay.gittiği şekilde devam edicem.sonra ek gıda gelince memeyi boşaltmasa da olurCanım ben de gittim emzirme danışmanına aynen emzik yok biberon yok sağmak yok mama yok. Ben anlamadım valla. Herkes herşeyi veriyor bir ben mi verince sorun oluyor. Ben meme ucu yaralarım için gittim. Doğru emmezse geçmez yaralar dedi. En son eds tavsiye etti illa mama vereceksem. Sende öyle yapabilirsin
10 gün sonra 3 aylık olacakKaç aylık?
Biz tam 3 aylığız aynı sorunu vardı doktor kontrolünde daha ben demeden doktorumuz bak her yeri süzüyor bakıyor dedi bu ay beslerken güçlük çekebilirsin bırakır geri almak ister dedi ağlar vs dedi çevreyi keşfediyor çünkü dedi en son da sessiz sakin yerde veya uyuklarken falan emzirirsen daha iyi emer bebeği zorlama dedi.10 gün sonra 3 aylık olacak
İçimi rahatlattın canım teşekkür ederimBiz tam 3 aylığız aynı sorunu vardı doktor kontrolünde daha ben demeden doktorumuz bak her yeri süzüyor bakıyor dedi bu ay beslerken güçlük çekebilirsin bırakır geri almak ister dedi ağlar vs dedi çevreyi keşfediyor çünkü dedi en son da sessiz sakin yerde veya uyuklarken falan emzirirsen daha iyi emer bebeği zorlama dedi.
Cok biliyor bu emzirme ve uyku danismanlari, gicik oluyorum.Canım ben de gittim emzirme danışmanına aynen emzik yok biberon yok sağmak yok mama yok. Ben anlamadım valla. Herkes herşeyi veriyor bir ben mi verince sorun oluyor. Ben meme ucu yaralarım için gittim. Doğru emmezse geçmez yaralar dedi. En son eds tavsiye etti illa mama vereceksem. Sende öyle yapabilirsin
Ben 1 şubatta olduğumu düşünüyordum ama dün kontrolüm vardı biraz karışık durum. Olmamış olabilirim. Martta belli olur..Kizlar dogumdan sonra ilk reglinizi ne zaman oldunuz ?
Inek sutu alerjisi var bizde yani o ihtimal.ustunde durdu doktorumuz sut diyeti yapiyorum benKızlar bebeğinde laktoz intoleransı olan var mı?
gaz sancısı olabilir imKızlar aranızda bu dönemde meme reddi yaşayan var mı ya, 4 5 gündür memeye yaklaşınca çığlık kıyamet kopuyor, sonra zar zor alıyor ama 2 dakika emip sonra ağzında etmeden tutuyor memeyi. Emzik yok biberon almıyor, evd3 tarttigimda 100 gram vermiş görünüyornormalde keyfi yerinde yani tartmasam çok iyi besleniyor derim. Günde 7 8 bez değiştiriyorum en az 5 tanesi dolu dolu çiş oluyor ama kilo vermesini çok taktım kafaya
Gazini çıkartıyor aslında bayağıdır sancı cekmiyorduk oda geldi aklıma ama masaj yapıyorum vs bisey çıkartmıyor, karnida sert değilgaz sancısı olabilir im
Inek sutu alerjisi var bizde yani o ihtimal.ustunde durdu doktorumuz sut diyeti yapiyorum ben
Bendede ayni sikayetler var ates 38 küsur üsume titreme halsizlik bas garisi göguste aci kizariklik yumru 1ay öncede olmustum mastit sadece parol kyllansirdi doktor ve emzirip sagim yap dediKızlar kendimi hasta hissediyorum göğsüm sismis biraz hafiften ates var mastitmi oldum diye tribe girdim sagiyorum göğsümu yer yer.aci hissi oluyo ne yapmam gerekiyo parol ictim bi tane hemen ama bi faydasi olurmu dus aldim bide
Canım 3 4 aylarda meme reddi olayı oluyormuş mümkün olduğu kadar Emsin ne kadar emiyorsa hiç merak etme geçici bir durum bizimki de emme şeklini değiştirdi sadece ucunu tutuyor ama doktorum sürekli emzir Geçecek dediKızlar aranızda bu dönemde meme reddi yaşayan var mı ya, 4 5 gündür memeye yaklaşınca çığlık kıyamet kopuyor, sonra zar zor alıyor ama 2 dakika emip sonra ağzında etmeden tutuyor memeyi. Emzik yok biberon almıyor, evd3 tarttigimda 100 gram vermiş görünüyornormalde keyfi yerinde yani tartmasam çok iyi besleniyor derim. Günde 7 8 bez değiştiriyorum en az 5 tanesi dolu dolu çiş oluyor ama kilo vermesini çok taktım kafaya
Muhtemelen bizde de var. Bir aylıkken yanakları alnı kulak arkası döktü. uykuda çok huzursuz kaşınıyor kısa süre de uyanıyor.Atopik dermatit dedi çocuk doktoru ne kadar nemlendirsemde geçmedi sadece anlık yatışıyor . Araştırdım inek sütüne alerjisi olabilirmiş süt urunlerini tüketmiyorum 4 gündür haftaya alerji bölümüne randevu aldim . Sizde belirtiler neler teşhisi nasıl koydular ?Kızlar bebeğinde laktoz intoleransı olan var mı?
Geçmiş olsun bizim bir aylıkken falan ıkınma gibi şikayetlerimiz vardı doktor gaita testi istedi gaitada o değer eser miktar çıktı azdı yani osicol adında damla verdi bana da sadece süt içme diğer süt ürünlerini tüket bakalım şimdilik dedi bugün üç aylık kontrol vardı gaita testi istedi tekrar bu sefer o değer 1 pozitif çıktı sütle birlikte hiçbir süt ürünü tüketme damlaya da devam et dedi 1 ay böyle sonrasında tekrar bakılacak bizde şikayet olarak aşırı ıkınma vardı sadece deride döküntü falan olmadı belki değeri ile ilgilidir bizimki daha hafif sanırımMuhtemelen bizde de var. Bir aylıkken yanakları alnı kulak arkası döktü. uykuda çok huzursuz kaşınıyor kısa süre de uyanıyor.Atopik dermatit dedi çocuk doktoru ne kadar nemlendirsemde geçmedi sadece anlık yatışıyor . Araştırdım inek sütüne alerjisi olabilirmiş süt urunlerini tüketmiyorum 4 gündür haftaya alerji bölümüne randevu aldim . Sizde belirtiler neler teşhisi nasıl koydular ?
Çok gecmis olsun. Diyet yapmakta çok zor inşallah kısa sürede düzelir bu durumGeçmiş olsun bizim bir aylıkken falan ıkınma gibi şikayetlerimiz vardı doktor gaita testi istedi gaitada o değer eser miktar çıktı azdı yani osicol adında damla verdi bana da sadece süt içme diğer süt ürünlerini tüket bakalım şimdilik dedi bugün üç aylık kontrol vardı gaita testi istedi tekrar bu sefer o değer 1 pozitif çıktı sütle birlikte hiçbir süt ürünü tüketme damlaya da devam et dedi 1 ay böyle sonrasında tekrar bakılacak bizde şikayet olarak aşırı ıkınma vardı sadece deride döküntü falan olmadı belki değeri ile ilgilidir bizimki daha hafif sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?