2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Menenjit aşısı her yaşta var.sadece yaşa göre dozlar değişiyor.ben bebeğime yaptırırken 6,5 yaşındaki oğluma da yaptıracağım

Kızlar kendimi hasta hissediyorum göğsüm sismis biraz hafiften ates var mastitmi oldum diye tribe girdim sagiyorum göğsümu yer yer.aci hissi oluyo ne yapmam gerekiyo parol ictim bi tane hemen ama bi faydasi olurmu dus aldim bide

Kızlar kendimi hasta hissediyorum göğsüm sismis biraz hafiften ates var mastitmi oldum diye tribe girdim sagiyorum göğsümu yer yer.aci hissi oluyo ne yapmam gerekiyo parol ictim bi tane hemen ama bi faydasi olurmu dus aldim bide
Sürekli emzir ya da sağ.benim de dün sol göğüste vardı sabah açtım derken şimdi de sağ tıkalı.bebiş uyansın da emsin diye bekliyorum.bana çok sık oluyor

Sürekli emzir ya da sağ.benim de dün sol göğüste vardı sabah açtım derken şimdi de sağ tıkalı.bebiş uyansın da emsin diye bekliyorum.bana çok sık oluyor
Sagiyorum ufak bi yerde bi sey vsr sanki gogsumde sertlik geliyo elime korkuyorumda simdi dun cocuk asi oldu bisey icsem ona dokunur mu diye

Sagiyorum ufak bi yerde bi sey vsr sanki gogsumde sertlik geliyo elime korkuyorumda simdi dun cocuk asi oldu bisey icsem ona dokunur mu diye
Sağıp emzirdikçe açılır.sıcak su torbası koy masaj yap o yumruya.Ağrı kesici açmaz onu zaten bir faydası olmaz ama ateşin için parol alabilirsin ben almıştım.zaten başka bişeyden dolayı antibiyotik de kullandım sakıncası olmaz

Kızlar merhaba göğüs pompası almaya karar verdim elektrikli olanlardan. İki sebebim va ilkisüt artımı olsun diğeri de süt depolayıp bebeğimi nadiren babaya veya anneme bırakmam gerektiğinde vs içebileceği kadar süt olması icin. Şu an için öyle poşet poşet depolamam gerekmiyor. Aklımda lansinoh tekli elektrikli pompa var. sizce bu benim işimi görür mü? başka tavsiyeniz şu sana daha uygun bu fiyata bu daha iyi performans dediğiniz varsa lütfen yazın

Benimki de 37 de doğdu 2880 Gr, taburcu olduktan sonra 2700du 5 gün kuvozde idi, şu an 5500 ancak oldu 1 hafta sonra üç aylık olacak boyu da 56-57 ancaktir ama bana bu hali bile çok tombiş geliyor doğduğu halini gördükten sonra

Aldim parol ates 38 civarı geziyor ayy ne biliyim korktum sagdim simdii biraz rahatlaei neden oluyorki

Bende lansinoh tekliyi kullaniyorum memnunum guzel cekiyor

Kızlar iyi akşamlar. Bugün oğlumu karnında isilik tarzı bişey çıktığı için doktora götürdüm orda tarttılar 5800 çıktı. Normalde hep sağlık ocağında ölçümlerini yaptırıyordum 17 gün önce sağlık ocağında 5600 demişlerdi boyu da 58di. Şimdi 5800 gr boyu da 64 olmuş. 17 günde 200 gram az değil mi ya. Aç değil gün boyu sakin aç kalsa susturamam diye düşünüyorum. Depremden dolayı bikaç gün arabada dışarda kaldık ishal gibi olmuştu ondan mı almadı acaba? Ya da tartıdan tartıya değişir mi ? Çok üzüldüm ya çok güzel gidiyordu kilosu

Boyuna vermiş canım bana normal geldi 17 günde 6 cm çok iyi.

Bizim oğlanı sağlık ocağı kıyafetleriyle tartıyo çocuk doktorumuz çıplak tartıyo o yüzden hep fark çıkıyor sizinde böyle bi şey varsa Sağlık ocağının söylediği kilonun 150-200 gram altı olabilir gerçek kilosu

Annelik bir duygu olsa adı endişe olurdu bence. Kesin bişey yoktur ama endişe ediyoruz işte

Boyuna vermiş canım bana normal geldi 17 günde 6 cm çok iyi.
Valla bilemedim kuzum ya. Doktor kilosu normal dedi ama içim rahat etmedi
Sağlık ocağında kıyafetle tartıyo 200 gr düşüyoduk aslında

Valla bilemedim kuzum ya. Doktor kilosu normal dedi ama içim rahat etmedi

Sağlık ocağında kıyafetle tartıyo 200 gr düşüyoduk aslında
200 gram değildir o zaman kuzum aldığı kilo hem boy atmış hem kilo almıştır boyunda epey uzamış maşallah aç olsa çok ağlar huysuzlanır zaten sıkma hiç canını

Kızlar merhaba bir süredir girememiştim siteye umarım herkes için her şey yolundadır. Yaşadığımız bu son günlerde çok üzüldük depremde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum, hepimizin başı sağ olsun.
Bebeğime gelince çok ilgi isteyen, gün içinde mutlaka birini bağlayan bir bebek. Asla ev işlerini yapmama izin vermiyor kayınvalidem yada eşim yardımcı olmasa halim harap gerçekten. 80 günlük, emmeyi de çok seviyor ancak benim sütüm ne yaptıysam onun ihtiyacını karşılamaya yetmedi. Bu işin psikolojik olduğunu söylüyorlar ancak panik bir insan olarak bebeğime yetememenin üstesinden gelemiyorum. Dolayısıyla mama ağırlıklı gidiyorum günde her öğün 90-120 ml arası genelde 5 öğün mama veriyorum. Memeyi de her istediğinde veriyorum ancak aala bu değer 30 ml geçmiyordur. Çok üzülüyorum mama ağırlıklı gittiği için. Sütü yeten annelere de çok özeniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…