2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Gaz dan dolayı cogu sey yasak yiyemiyordum simdi bide sut urunleri eksildi ne yicem bende dusun dusun bulamiyorum
Benim de öyle aciktikca zeytin ekmek yiyorum gün içinde ama bu sefer de doyurucu olmuyor sürekli ekmek yeyip duruyorum hazır kurabiye börek tarzı şeylerde de illa süt ürünü bişey oluyor , bebise de kıyamıyorum kıvranıyor sancıdan, ama bişey yemeyince süt de azalıyor

Kızlar merhaba ben bu süt durumundan hiç emin olamıyorum ya. Bazen doluyor göğsüm ağrı bile oluyor bazen de yumuşacık sanki dolu gelmiyor. Ama bebeğim sürekli emiyor. Doymadığına dair bir işaret de yok uykusu çiş yapması falan iyi. şu aydan sonra süt arttırımı yapılır mı acaba yapılırsa nasıl olacak?

Kızlar selam. Bebeğim ishal değil ama15 gündür yeşile yakın sulu kaka yapıyor. Nedendir acaba doktora götürmeli miyim ? Huzursuzluğu yok gayet mutlu gün içinde uykuları da düzenli çok şükür ama geçmedi gitti şu sulu kakası

Aç olsa durduramazsın ağlamasını merak etme :) Eskisi gibi olmıcak göğüslerimiz zaten de olmasın ya :)

Bende de öyle. 3 ay kontrolünde ben anlatmadan dr dedi bak artık çevreyi süzüyor bu ay beslenme güçlüğü yaşayabilirsiniz diye yani bu durumun laktozla ilgisi yok bence uyuklarken falan gayet iyi emiyor

Aynen kuzum boyle cok sikintili kısır döngü ne yicem.ne pisircem.hergun dert oldu

Üff gereksiz sahiplenmeler. Benimkinde de var merak etme. He bide insan yerine koyulsa neyse yapsın dicem hayır takan da yok
Bizim cocuklsrımız böyle olmasın
Memeler artık terbiye oluyor sadece bebegın ıhtıyacına göre süt üretmeye başliyor.

Kızlar geçen bir yerde okumuştum, dün emzirme danışmanımda aynı şeyi söyledi. Yediğin hiçbir şey bebeğe gaz yapmaz öyle birşey yok herşeyi rahat rahat ye dedi. Araştırın isterseniz. Ben hiç takılmıyorum herşeyi yiyorum. Böyle strese girersiniz

Bana doktor menenjit aşılarını 14 ve 17. Aylarda yapıcam dedi.1 yaştan sonra öneriyormuş bende öyle yaptırıcam.ama 3. Ay bizim de rotamız var

Gaz dan dolayı cogu sey yasak yiyemiyordum simdi bide sut urunleri eksildi ne yicem bende dusun dusun bulamiyorum
Bnm bebeğimde de besin alerjisi var şampuani vücut losyonubile bitkisel kullaniyorz mecbur. Şampuan mustela losyon Bioderma.
Herşey yasak bana sadece sebze ve meyve yiyebilirm.bebegum yüzü sürekli kirmiziliklar dolu vücudu da.Depremin içinde birde bunlara çare ariyorm

Of off allah kolaylik versin kuzum cok zor ya ne desem.ki deprem zaten hepimizi mahvetti

kızlar tırnak törpüsü alanlar kullanmaya devam ediyor musunuz işe yarıyor mu . Benimkiler hala yüzlerini çok çiziyor.
Ben dün tırnak makasıyla uyurken kestim valla törpüden daha çok verim aldım.
Bu arada menenjit aşıları için bir doktor 3 aylık başlayalım dedi, diğer doktor 7 aylık dedi. Karar veremedik bi türlü. Sizlerin doktorları ne zaman yaptırmanızı önerdi?

Ben yurtdisinda yaşıyorum burda menenjit yapılıyor mu veya adı ne bilmiyorum bu soruya sanırım tr dekiler daha sağlıklı cevap verir

Benim doktor 2 yaşında dedi

17 martta 3.ay kontrolunde başlıyoruz kuzum nimenrix olcak bizim bebis

kızlar tırnak törpüsü alanlar kullanmaya devam ediyor musunuz işe yarıyor mu . Benimkiler hala yüzlerini çok çiziyor.
Ben ediyorum memnunum ama sadece fırsat bulamıyorum. Anca uyurken yapabiliyorum ama zar zor uyuduğu için ve tilki uykusu olduğu için cesaret edemiyorum uyusun diyorum. Bunların da tırnakları ne çabuk uzuyor yahu

17 martta 3.ay kontrolunde başlıyoruz kuzum nimenrix olcak bizim bebis
Valla o kadar karıştı ki kafam bexsero yapacağız dedi doktorumuz. Diğer doktor da çok yaygın değil 7.ay olsa da olur en azından bir doz az olur para cebinizde kalır dedi. Keşke bunların da zorunlu takvimi olsa. Doktorların kendi özel takvimleri oluyor ve hepsi birbirinden farklı.
Bi de sorunumuz şu iki doktoru da seviyoruz ve karar veremiyoruz bi karar versek biriyle devam edeceğiz.

Ay evet bizede anlatti bexsero felan hepsini ciktiktan sonra esim diyorki ben bisey anlamadim bu cocuga napicaklar simdinet bi takvim olsa dedigin gibi tmm ozel asi ama bu ayda bu asi yapilacak seklinde net olsa daha iyi boyle su ay yaparsaj bu ay 2.doz olur diye anlatiliyo hepsi karisiyo akilda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…