- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #39.721
Benim de öyleGaz dan dolayı cogu sey yasak yiyemiyordum simdi bide sut urunleri eksildi ne yicem bende dusun dusun bulamiyorum
Aç olsa durduramazsın ağlamasını merak etme :) Eskisi gibi olmıcak göğüslerimiz zaten de olmasın ya :)Kızlar merhaba ben bu süt durumundan hiç emin olamıyorum ya. Bazen doluyor göğsüm ağrı bile oluyor bazen de yumuşacık sanki dolu gelmiyor. Ama bebeğim sürekli emiyor. Doymadığına dair bir işaret de yok uykusu çiş yapması falan iyi. şu aydan sonra süt arttırımı yapılır mı acaba yapılırsa nasıl olacak?
Bende de öyle. 3 ay kontrolünde ben anlatmadan dr dedi bak artık çevreyi süzüyor bu ay beslenme güçlüğü yaşayabilirsiniz diye yani bu durumun laktozla ilgisi yok bence uyuklarken falan gayet iyi emiyorInanın ben de sormadım. O an anlamadım pek ne olduğunu ,hiç beklemiyordum çünkü . Aynı şekilde süt ve süt ürünlerini yasakladı, bebeğin kilo alımı iyi olduğu için mama şimdilik gerek yok, önümüzde ki kontrolde duruma göre bakarız ,gerekirse laktozsuz mama başlarız dedi. Damla vermedi , ben sonradan kendim araştırınca damla oldugunu gördüm , dün mesaj atıp sordum ,alıp kullanalım mi diye , şimdilik diyete devam , önümüzde ki kontrolde tekrar test yapalım konuşuruz dedi
Sizin bebeğinizin emmesinde kilo alımında bir degisiklik oldu mu ? Benim bebeğim emerken çok kıvranıp ,çırpınmaya başladı .laktozla mi alakalı yoksa süt mu yetmiyor anlamıyorum , çok can sıkıcı, emme saatleri stres oluyorum acaba yine çırpınip tepinecek mi diye
Aynen kuzum boyle cok sikintili kısır döngü ne yicem.ne pisircem.hergun dert olduBenim de öyleaciktikca zeytin ekmek yiyorum gün içinde ama bu sefer de doyurucu olmuyor sürekli ekmek yeyip duruyorum hazır kurabiye börek tarzı şeylerde de illa süt ürünü bişey oluyor , bebise de kıyamıyorum kıvranıyor sancıdan, ama bişey yemeyince süt de azalıyor
Bizim cocuklsrımız böyle olmasınÜff gereksiz sahiplenmeler. Benimkinde de var merak etme. He bide insan yerine koyulsa neyse yapsın dicem hayır takan da yok
Memeler artık terbiye oluyorKızlar merhaba ben bu süt durumundan hiç emin olamıyorum ya. Bazen doluyor göğsüm ağrı bile oluyor bazen de yumuşacık sanki dolu gelmiyor. Ama bebeğim sürekli emiyor. Doymadığına dair bir işaret de yok uykusu çiş yapması falan iyi. şu aydan sonra süt arttırımı yapılır mı acaba yapılırsa nasıl olacak?
Bana doktor menenjit aşılarını 14 ve 17. Aylarda yapıcam dedi.1 yaştan sonra öneriyormuş bende öyle yaptırıcam.ama 3. Ay bizim de rotamız varKızlar doğa bgn rota ve bexsero oldu… akşama Doğru basıl ağlıyor kıyamıyorum . İlk kez bu kdr ağladı sanki böyle bazen nefesi kesiliyor gibi oluyor allahım koru çok kötü oldum ya ateş yok . Aşırı huzursuz
Bnm bebeğimde de besin alerjisi var şampuani vücut losyonubile bitkisel kullaniyorz mecbur. Şampuan mustela losyon Bioderma.Gaz dan dolayı cogu sey yasak yiyemiyordum simdi bide sut urunleri eksildi ne yicem bende dusun dusun bulamiyorum
Of off allah kolaylik versin kuzum cok zor ya ne desem.ki deprem zaten hepimizi mahvettiBnm bebeğimde de besin alerjisi var şampuani vücut losyonubile bitkisel kullaniyorz mecbur. Şampuan mustela losyon Bioderma.
Herşey yasak bana sadece sebze ve meyve yiyebilirm.bebegum yüzü sürekli kirmiziliklar dolu vücudu da.Depremin içinde birde bunlara çare ariyorm
Ben devam ediyorum. Tırnak makası kullanamıyorum hiçkızlar tırnak törpüsü alanlar kullanmaya devam ediyor musunuz işe yarıyor mu . Benimkiler hala yüzlerini çok çiziyor.
Ben dün tırnak makasıyla uyurken kestim valla törpüden daha çok verim aldım.kızlar tırnak törpüsü alanlar kullanmaya devam ediyor musunuz işe yarıyor mu . Benimkiler hala yüzlerini çok çiziyor.
Ben yurtdisinda yaşıyorum burda menenjit yapılıyor mu veya adı ne bilmiyorum bu soruya sanırım tr dekiler daha sağlıklı cevap verirBen dün tırnak makasıyla uyurken kestim valla törpüden daha çok verim aldım.
Bu arada menenjit aşıları için bir doktor 3 aylık başlayalım dedi, diğer doktor 7 aylık dedi. Karar veremedik bi türlü. Sizlerin doktorları ne zaman yaptırmanızı önerdi?
Benim doktor 2 yaşında dediBen dün tırnak makasıyla uyurken kestim valla törpüden daha çok verim aldım.
Bu arada menenjit aşıları için bir doktor 3 aylık başlayalım dedi, diğer doktor 7 aylık dedi. Karar veremedik bi türlü. Sizlerin doktorları ne zaman yaptırmanızı önerdi?
17 martta 3.ay kontrolunde başlıyoruz kuzum nimenrix olcak bizim bebisBen dün tırnak makasıyla uyurken kestim valla törpüden daha çok verim aldım.
Ben ediyorum memnunum ama sadece fırsat bulamıyorum. Anca uyurken yapabiliyorum ama zar zor uyuduğu için ve tilki uykusu olduğu için cesaret edemiyorum uyusun diyorum. Bunların da tırnakları ne çabuk uzuyor yahukızlar tırnak törpüsü alanlar kullanmaya devam ediyor musunuz işe yarıyor mu . Benimkiler hala yüzlerini çok çiziyor.
Valla o kadar karıştı ki kafam bexsero yapacağız dedi doktorumuz. Diğer doktor da çok yaygın değil 7.ay olsa da olur en azından bir doz az olur para cebinizde kalır dedi. Keşke bunların da zorunlu takvimi olsa. Doktorların kendi özel takvimleri oluyor ve hepsi birbirinden farklı.17 martta 3.ay kontrolunde başlıyoruz kuzum nimenrix olcak bizim bebis
Ay evet bizede anlatti bexsero felan hepsini ciktiktan sonra esim diyorki ben bisey anlamadim bu cocuga napicaklar simdiValla o kadar karıştı ki kafam bexsero yapacağız dedi doktorumuz. Diğer doktor da çok yaygın değil 7.ay olsa da olur en azından bir doz az olur para cebinizde kalır dedi. Keşke bunların da zorunlu takvimi olsa. Doktorların kendi özel takvimleri oluyor ve hepsi birbirinden farklı.
Bi de sorunumuz şu iki doktoru da seviyoruz ve karar veremiyoruzbi karar versek biriyle devam edeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?