2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben nereden nasıl bulaşabildiğini de anlamadım. Evet Suriyeliler vs nedeniyle daha sık gözüküyor diye aşılama yapılıyor ama mesela biz taşıyıcı olabiliyor muyuz nasıl oluyor anlayamadım maalesef

Bizde de var ben artık 3 aya kadar sürekli degismelerini normal karşılamaya başladım. Hatta buna ek olarak ağlayarak uyanma da var çığlık atarak

Canım niyeyse her ailede bi tane oluyo onlardan şimdi hakaret sözcüğü yazmayayim. Kendini herkesin sorumlusu saniyo ama asıl öyle sandığı için bazen de kimse iplemiyor. Neyse bu çoğu erkekde var önce onu bil sonra da en az yara almak için psikologları falan dinle polemiğe girme ama kendi bildiğini yap sen onları Eşine değil onlar seni Eşine şikayet etsin . Biseyleri yapmayıp şikayet edince kendi hayatımızdan çalıyoruz.

Kızlar bebeğimin tek gözü akıyor ve çapak oluyor bu durumu yaşayan varmi . Süt damlatip siliyorum simdikik .Ya enfeksiyon ya da gozyasi kanali tıkanıklığı diye düşünüyorum.

Aç olsa durduramazsın ağlamasını merak etme :) Eskisi gibi olmıcak göğüslerimiz zaten de olmasın ya :)

Bizim cocuklsrımız böyle olmasın

Memeler artık terbiye oluyor sadece bebegın ıhtıyacına göre süt üretmeye başliyor.
Ya öyleyse iyi o zaman evham yapmama gerek yok. ben de sağım makinesi aldım işe başlarsam stoklayayım diye. dün emzirmeden sonra denedim 30 ml zor geldi kafaya taktım.

Kızlar bebeğimin tek gözü akıyor ve çapak oluyor bu durumu yaşayan varmi . Süt damlatip siliyorum simdikik .Ya enfeksiyon ya da gozyasi kanali tıkanıklığı diye düşünüyorum.
Canım benim oğluma oldu aynısı göz doktoruna götürdüm. Her gün ılık suyla temizle ve masaj yap dedi. Masajı gözünün iç kısmıyla burnun birleştiği yere parmağınla biraz bastırarak yapacaksın. Ben öyle yaptım ve kısa sürede düzeldi.

Bizimkinde de vardi masajlq gecti

Kızlar bizimkine ağlama güncellemesi geldi. Ağlamayı keşfetti numaradan alıyor. Ama baya koparıyor kendini bir damla yaş yok. Herşeye ağlıyor sizde de var mı

Kızlar bebeklerini geceleri maksimum kaç saat emmeye kalkmadan uyuyor? Benim oğlum 3-4 saatten 2 saatlere düştü niye böyle oldu anlamadım halbuki uykudan önce iyice emmesini sağlıyorum.

Kızlar bebeklerini geceleri maksimum kaç saat emmeye kalkmadan uyuyor? Benim oğlum 3-4 saatten 2 saatlere düştü niye böyle oldu anlamadım halbuki uykudan önce iyice emmesini sağlıyorum.
Maksimum 5-6 saat uyuyor benimki ama yorgun olduğunda ve günde bir kez. Gece kudurunca gündüz uyuyor uzun genelde. Çok uzun saatler uyanık kalınca bünyesi dayanmıyor tabi. Şimdi biraz rahatsızdı bir süredir yeni iyileşiyor gece uykusuna alıştırdım elimden geldiğince bu süreçte şu an 3-4 saat iki posta uyuyor. Umarım tamamen iyileşince de böyle devam eder. Hastalıktan dolayı halsiz de ondan mı düzene girdi geçici olarak bilemiyorum

Bebek 2 ayı doldurup geçtikten sonra doğru kolay kolay yediklerimiz gaz yapmaz. Ama bebek 1 aylıkken içtiğin şu hafıf soğuksa bıle bebek gazlanır yanda bir acı ye bakalım bebek o gece sancıdan uyuyanılecek mi? isterse tüm danışmanlar tam tersini söylesin.
kızlar tırnak törpüsü alanlar kullanmaya devam ediyor musunuz işe yarıyor mu . Benimkiler hala yüzlerini çok çiziyor.
Tırnakları yumuşak olduğu için törpü sen tam verim alamadım ben. Tırnak makasıyşa da kesemiyorum. Manikür yaptığım tırnak etı pensi ile kesıyorum artık çok rahat
Bizimki de aynı öyle bu ara. Büyüyor diyorum demek daha fazla bslenmeye ıbtıyac duyuyor.

Ya ama bazı yiyecekleri tuketince bebiş o kadar zorlanıyor ki

Bizde oyleydik tam 3 aylik oldugu gunden itibaren 21.30-22.00 gibi mama iciyor 22.30-23.30 gibi uyuyor ta saat 5e kadar

Bizde gündüz uykuları iyi yani 2-3 kez toplam 4-5 saatlik uyuyor. Gece uykusuna da 21-22 gibi geçiyor ama dediğim gibi karnı tok olmasına rağmen 2 saat uyuyor bazen mızmızlanıyor başında durup uykuya döndürmeye çalışıyorum.
olabilir belki de. haftası haftasını tutmuyor bu bebelerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…