- 20 Temmuz 2014
- 934
- 1.605
- 313
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #39.761
Benimkinin 3 ay olmasına 1 hafta kaldı. Ben emziriyorum mama daha mı tok tutuyor acaba ondan mı uzun uyuyor. önceden 4 saat uyurdu son zamanlarda düştü aklıma doymaması geliyor ama doymasa uyutamam bile ağlar.Bizde oyleydik tam 3 aylik oldugu gunden itibaren 21.30-22.00 gibi mama iciyor 22.30-23.30 gibi uyuyor ta saat 5e kadar
Atak haftasında olabilir mi? Benim kız atak haftalarında uyku problemi yaşıyor meselaBenimkinin 3 ay olmasına 1 hafta kaldı. Ben emziriyorum mama daha mı tok tutuyor acaba ondan mı uzun uyuyor. önceden 4 saat uyurdu son zamanlarda düştü aklıma doymaması geliyor ama doymasa uyutamam bile ağlar.
Anne sütü tabiki doyuruyor ancak anne sütünü bebekler ysklasık 1 1,5 saatte sindirip yeniden acıkıyor. Mamayı sindirme leri 3 5ç4 saati bulduğundan acıkıp hemen uyanmıyorlarBenimkinin 3 ay olmasına 1 hafta kaldı. Ben emziriyorum mama daha mı tok tutuyor acaba ondan mı uzun uyuyor. önceden 4 saat uyurdu son zamanlarda düştü aklıma doymaması geliyor ama doymasa uyutamam bile ağlar.
Bilmiyorum ki olabilir ama bazen mamasini bitirmesede o saatlere kadar uyuyor. Nirmalde 180ml veriyorum artik ama bazen 130-140 iciyor uyuyor. Bence atakla alakali birsey olabilir donem donem huylari degisiyor maalesefBenimkinin 3 ay olmasına 1 hafta kaldı. Ben emziriyorum mama daha mı tok tutuyor acaba ondan mı uzun uyuyor. önceden 4 saat uyurdu son zamanlarda düştü aklıma doymaması geliyor ama doymasa uyutamam bile ağlar.
Bize 3 ve 5 dediBana doktor menenjit aşılarını 14 ve 17. Aylarda yapıcam dedi.1 yaştan sonra öneriyormuş bende öyle yaptırıcam.ama 3. Ay bizim de rotamız var
180 ml çok değil mi? Bilmediğimden soruyorum doktorunuz mu söyledi yoksa içiyor diye mi verdin? Ben 120 veriyorum maksimum. Onda da biraz çıkarıyorBilmiyorum ki olabilir ama bazen mamasini bitirmesede o saatlere kadar uyuyor. Nirmalde 180ml veriyorum artik ama bazen 130-140 iciyor uyuyor. Bence atakla alakali birsey olabilir donem donem huylari degisiyor maalesef
Atak haftasında olabilir mi? Benim kız atak haftalarında uyku problemi yaşıyor mesela
Atak haftası olabilir belki de bilemiyorum. 3. Ay bitmeye yakın artık yavaş yavaş bir uyku uyuma alışkanlığı kazandırmak istiyorum. Çalışmasam bile çok yoruluyorum işe başlayınca daha zorlanacağım.Bilmiyorum ki olabilir ama bazen mamasini bitirmesede o saatlere kadar uyuyor. Nirmalde 180ml veriyorum artik ama bazen 130-140 iciyor uyuyor. Bence atakla alakali birsey olabilir donem donem huylari degisiyor maalesef
Google atak haftası hesaplama yazınca hesaplama siteleri çıkıyor canım oraya doğması gereken tarihi yazıp bi bak bakalım atakta misiniz. Ben huyları değişince bi bakıyorum atak haftasında oluyoruzAtak haftası olabilir belki de bilemiyorum. 3. Ay bitmeye yakın artık yavaş yavaş bir uyku uyuma alışkanlığı kazandırmak istiyorum. Çalışmasam bile çok yoruluyorum işe başlayınca daha zorlanacağım.
Benimki 90ı bile bitiremiyor180 ml çok değil mi? Bilmediğimden soruyorum doktorunuz mu söyledi yoksa içiyor diye mi verdin? Ben 120 veriyorum maksimum. Onda da biraz çıkarıyor
Zeka kartı dönence müzikle dans ancak böyle geçiyorBebeler uyanık olduguda nasıl oyaliyorsunuz ben biraz konuşuyorum biraz gaz masaji yapıyorum biraz ayakta gezdiriyirum ama yetmiyor
150 veriyordum son zamanlar doymuyordu o yuzden 1-2 mamayi 180 veriyorum. Bazen 10-20 birakiyor ama genelde bitiriyor180 ml çok değil mi? Bilmediğimden soruyorum doktorunuz mu söyledi yoksa içiyor diye mi verdin? Ben 120 veriyorum maksimum. Onda da biraz çıkarıyor
Umarim bir an once duzene girerAtak haftası olabilir belki de bilemiyorum. 3. Ay bitmeye yakın artık yavaş yavaş bir uyku uyuma alışkanlığı kazandırmak istiyorum. Çalışmasam bile çok yoruluyorum işe başlayınca daha zorlanacağım.
Oyun halisina yatiriyorum, kollar ve bacaklarla hareketler yaptırıyorum, konuşuyorum, resimli kitapları var onlara bakıyoruz, cingirak vs sallıyorum farklı yerlerde sese tepki versin diyeBebeler uyanık olduguda nasıl oyaliyorsunuz ben biraz konuşuyorum biraz gaz masaji yapıyorum biraz ayakta gezdiriyirum ama yetmiyor
Benim şu anki favorim aynalar.. oyuncaklarındaki aynalar ile bazen yarım saatten fazla oyalanıyor.Bebeler uyanık olduguda nasıl oyaliyorsunuz ben biraz konuşuyorum biraz gaz masaji yapıyorum biraz ayakta gezdiriyirum ama yetmiyor
Tam olarak kaç gunlukBenim şu anki favorim aynalar.. oyuncaklarındaki aynalar ile bazen yarım saatten fazla oyalanıyor.
79 günlük.. 37. Haftada doğdu belki geriden geliyor olabilir yapabildikleri. Olası doğum tarihine göre gelişim gösteriyor diyorlar ya.. her zaman öyle olmuyor ama bence.Tam olarak kaç gunluk
Biz de sizin gibiyiz. 23.30 gibi yatıyor 9 da kalkıyor. Ben de 21 e çekmek istiyorum uykusunu ama beceremedim bide erken kalkmasından korkuyorumBebisi gece uykusuna 21-22 00 gibi geçen annelerim sabah kalkışınız kaç oluyor. Benim bebiş gece 12 den önce zor uyuyor ama sabah geç kalkıyoruz biraz tabi anasıyla aynı saatlerde takılıyor bizimki
Biz seninle gündaşmışiz benimkiler de 37+0 da doğdular ve bugün 80 gunlukler:)) ama benimkiler elleriyle oyuncak falan tutamiyorlar henüz oyuncak falan veremiyorum o yüzden çok sesli olanlardan da bazen irkiliyorlar79 günlük.. 37. Haftada doğdu belki geriden geliyor olabilir yapabildikleri. Olası doğum tarihine göre gelişim gösteriyor diyorlar ya.. her zaman öyle olmuyor ama bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?