2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bizde oyleydik tam 3 aylik oldugu gunden itibaren 21.30-22.00 gibi mama iciyor 22.30-23.30 gibi uyuyor ta saat 5e kadar
Benimkinin 3 ay olmasına 1 hafta kaldı. Ben emziriyorum mama daha mı tok tutuyor acaba ondan mı uzun uyuyor. önceden 4 saat uyurdu son zamanlarda düştü aklıma doymaması geliyor ama doymasa uyutamam bile ağlar.

Benimkinin 3 ay olmasına 1 hafta kaldı. Ben emziriyorum mama daha mı tok tutuyor acaba ondan mı uzun uyuyor. önceden 4 saat uyurdu son zamanlarda düştü aklıma doymaması geliyor ama doymasa uyutamam bile ağlar.
Atak haftasında olabilir mi? Benim kız atak haftalarında uyku problemi yaşıyor mesela

Anne sütü tabiki doyuruyor ancak anne sütünü bebekler ysklasık 1 1,5 saatte sindirip yeniden acıkıyor. Mamayı sindirme leri 3 5ç4 saati bulduğundan acıkıp hemen uyanmıyorlar ne yaparsak yapalım sadece anne sütü alarak uzun süre uyuyabilen çocuklar çok azdır. Ben ilk bebegımde mama vermek istemedim ve çocuk memeyı bırakana, yanı 2 yasına, kadar gecelerı saat bası kalkardı bu bebeğimde hiç öyle inatlaşmalara girmedim her gece 10 11 gibi verıyorum duruma göre bi 70 80 ml mama. En azından bi 3 4 saat delıksız uyuyor ben de daha rahat bi annelik geçiriyorum.

Bilmiyorum ki olabilir ama bazen mamasini bitirmesede o saatlere kadar uyuyor. Nirmalde 180ml veriyorum artik ama bazen 130-140 iciyor uyuyor. Bence atakla alakali birsey olabilir donem donem huylari degisiyor maalesef

Bilmiyorum ki olabilir ama bazen mamasini bitirmesede o saatlere kadar uyuyor. Nirmalde 180ml veriyorum artik ama bazen 130-140 iciyor uyuyor. Bence atakla alakali birsey olabilir donem donem huylari degisiyor maalesef
180 ml çok değil mi? Bilmediğimden soruyorum doktorunuz mu söyledi yoksa içiyor diye mi verdin? Ben 120 veriyorum maksimum. Onda da biraz çıkarıyor

Atak haftasında olabilir mi? Benim kız atak haftalarında uyku problemi yaşıyor mesela

Atak haftası olabilir belki de bilemiyorum. 3. Ay bitmeye yakın artık yavaş yavaş bir uyku uyuma alışkanlığı kazandırmak istiyorum. Çalışmasam bile çok yoruluyorum işe başlayınca daha zorlanacağım.

Google atak haftası hesaplama yazınca hesaplama siteleri çıkıyor canım oraya doğması gereken tarihi yazıp bi bak bakalım atakta misiniz. Ben huyları değişince bi bakıyorum atak haftasında oluyoruz

Kızlar merhaba ben oğlum için lansnoh yeni doğan biberon kullanıyorum emzirme yapamadığım zaten dışarı falan çıktığımda. Daha önce sorun yoktu biberondan alıyordu şimdi sadece ağzında tutuyor acaba biberonu mu sevmiyor siz hangilerini kullanıyorsunuz aktif emzirmeyide bıraktırmıcak bir model lazım çünkü sadece anneme bıraktığım zamanlarda biberon veriyorum

180 ml çok değil mi? Bilmediğimden soruyorum doktorunuz mu söyledi yoksa içiyor diye mi verdin? Ben 120 veriyorum maksimum. Onda da biraz çıkarıyor
150 veriyordum son zamanlar doymuyordu o yuzden 1-2 mamayi 180 veriyorum. Bazen 10-20 birakiyor ama genelde bitiriyor
Umarim bir an once duzene girer

Bebeler uyanık olduguda nasıl oyaliyorsunuz ben biraz konuşuyorum biraz gaz masaji yapıyorum biraz ayakta gezdiriyirum ama yetmiyor
Oyun halisina yatiriyorum, kollar ve bacaklarla hareketler yaptırıyorum, konuşuyorum, resimli kitapları var onlara bakıyoruz, cingirak vs sallıyorum farklı yerlerde sese tepki versin diye

Bebisi gece uykusuna 21-22 00 gibi geçen annelerim sabah kalkışınız kaç oluyor. Benim bebiş gece 12 den önce zor uyuyor ama sabah geç kalkıyoruz biraz tabi anasıyla aynı saatlerde takılıyor bizimki
Biz de sizin gibiyiz. 23.30 gibi yatıyor 9 da kalkıyor. Ben de 21 e çekmek istiyorum uykusunu ama beceremedim bide erken kalkmasından korkuyorum

79 günlük.. 37. Haftada doğdu belki geriden geliyor olabilir yapabildikleri. Olası doğum tarihine göre gelişim gösteriyor diyorlar ya.. her zaman öyle olmuyor ama bence.
Biz seninle gündaşmışiz benimkiler de 37+0 da doğdular ve bugün 80 gunlukler:)) ama benimkiler elleriyle oyuncak falan tutamiyorlar henüz oyuncak falan veremiyorum o yüzden çok sesli olanlardan da bazen irkiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…