2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Hadi boya neyse de benim botokslar kaldi , dogurana kadar 2 yil yaslanirim artik

Kestirmektemi iyi degil hamileykenn?

Off benimde alerjim tuttu yaa tum gundur hapsuruyorum, acaba burun sprayi kullanmak yasakmidir
Yasak ben geçen gün 20 kez hapşurdum gözüme yüzüme yayıldı boğazım acıdı. Alerjiler bu ara çok yaygın. Ben zaten alerjik astımlıyım Akar alerjisine sahibim. Mahvetti beni 2 gün. Ben mite spreyi ile yatağımı fısfısladım. İlaç almak yasak onu biliyorum 12. Haftaya kadar.

Kestirmektemi iyi degil hamileykenn?

Off benimde alerjim tuttu yaa tum gundur hapsuruyorum, acaba burun sprayi kullanmak yasakmidir
Ya batıl inanç kesince ömründen kesmiş olursun derdi ananem kestiremem o yüzden malum benim geçmiş de sarsıntılı uzasın. Zaten hamileyken çok güzel uzuyor. Parlak oluyor saçlar gürleşyor

Bolgesel de olmaz miymis ?
Genel olarak yüzümün heryerinden kılcal damarlar belirgin, bi alnımda ve cenemde yok desem yeridir istersem botox yapabileceğimi söylemişlerdi, o zaman kalmıstı öyle, sen yüzünde hangi bölgelere yaptırıyordun botox, yaşım oldu 31 kaz ayaklarım belirmeye basladı

Allah ne verdiyse tüm yüz yaptiriyordum benim de kilcal damarli bolgem var ama Allahtan kaz ayaklarim degil o bolgede calisabilirim

Ayy evet bende ayniyim suan bogazlarim bile aciyoo o yuzden sinir oldum, burnumu kesesim var o derece insaAllah uzun surmezde kurtulurumm ya hapsurdukca kasiklarima sanci giriyor bidee

Ben bu yasagi farkli algiladim sac icin

Sprey yasak tamamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…