- 1 Eylül 2021
- 5.324
- 19.937
- 198
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #7.501
Hadi boya neyse de benim botokslar kaldi , dogurana kadar 2 yil yaslanirim artikAynı durumu yaşamışızBebek düşünmeye başladığımız ay hamile kaldım, kilo verecektim sac boyatacaktım vs rutin bir sürü planım vardı, çok şükür rabbim aratmadı tabii şikayetçi değilim, ama şu sac diplerimin elektriklenmesine çare bulsam rahatlıcam
YasakKestirmektemi iyi degil hamileykenn?
Off benimde alerjim tuttu yaa tum gundur hapsuruyorum, acaba burun sprayi kullanmak yasakmidir
Ya batıl inanç kesince ömründen kesmiş olursun derdi ananem kestiremem o yüzden malum benim geçmiş de sarsıntılı uzasın. Zaten hamileyken çok güzel uzuyor. Parlak oluyor saçlar gürleşyorKestirmektemi iyi degil hamileykenn?
Off benimde alerjim tuttu yaa tum gundur hapsuruyorum, acaba burun sprayi kullanmak yasakmidir
Sen her halinle güzelsin canım minik mucizenin annesisin çünküHadi boya neyse de benim botokslar kaldi , dogurana kadar 2 yil yaslanirim artik
Annemde vardı ondan alıp deneyeceğim canım çok sağol önerin içinArgan yagi kullan canim belki faydasi olurr
Diğerlerinde böyle miydiYok 3. Aslında 5. De sağ olarak 2 tane var oyuzden 3. Diorum
Hahahaaa aynı dertteyiz gel ağlayalım soranlara hamilelikten çöktüm DiyorumSen her halinle güzelsin canım minik mucizenin annesisin çünkü
Aslinda haftada bir ya da iki dermaroller gecsem iyi serumlarla , en azindan kaz ayaginda ise yarar diye dusunuyorumHahahaaa aynı dertteyiz gel ağlayalım soranlara hamilelikten çöktüm Diyorum
Hahahaaa aynı dertteyiz gel ağlayalım soranlara hamilelikten çöktüm Diyorum
Ben dermaroller kullanamıyorumAslinda haftada bir ya da iki dermaroller gecsem iyi serumlarla , en azindan kaz ayaginda ise yarar diye dusunuyorum
Eşim yayYay burcu kadınları iyidir. Erkekleri neşeli, hayat dolu ama bir o kadar bencil vr sorumsuzdur. Bizzat yaşadım yakamı zor kurtardım.
Bolgesel de olmaz miymis ?Ben dermaroller kullanamıyorumyüzümdeki kılcal damarlar çok belirgin gittiğim merkezde kullanmamam gerektiğini söylemişlerdi
Genel olarak yüzümün heryerinden kılcal damarlar belirgin, bi alnımda ve cenemde yok desem yeridir istersem botox yapabileceğimi söylemişlerdi, o zaman kalmıstı öyle, sen yüzünde hangi bölgelere yaptırıyordun botox, yaşım oldu 31 kaz ayaklarım belirmeye basladıBolgesel de olmaz miymis ?
Allah ne verdiyse tüm yüz yaptiriyordumGenel olarak yüzümün heryerinden kılcal damarlar belirgin, bi alnımda ve cenemde yok desem yeridir istersem botox yapabileceğimi söylemişlerdi, o zaman kalmıstı öyle, sen yüzünde hangi bölgelere yaptırıyordun botox, yaşım oldu 31 kaz ayaklarım belirmeye basladı
Artık tüm bakımlarımız bebelerden sonra inşallahAllah ne verdiyse tüm yüz yaptiriyordumbenim de kilcal damarli bolgem var ama Allahtan kaz ayaklarim degil o bolgede calisabilirim
Ayy evet bende ayniyim suan bogazlarim bile aciyoo o yuzden sinir oldum, burnumu kesesim var o dereceYasakben geçen gün 20 kez hapşurdum gözüme yüzüme yayıldı boğazım acıdı. Alerjiler bu ara çok yaygın. Ben zaten alerjik astımlıyım Akar alerjisine sahibim. Mahvetti beni 2 gün. Ben mite spreyi ile yatağımı fısfısladım. İlaç almak yasak onu biliyorum 12. Haftaya kadar.
Aa ilk defa duyuyorummYa batıl inanç kesince ömründen kesmiş olursun derdi ananem kestiremem o yüzden malum benim geçmiş de sarsıntılı uzasın. Zaten hamileyken çok güzel uzuyor. Parlak oluyor saçlar gürleşyor
Ben bu yasagi farkli algiladim sac icinYasakben geçen gün 20 kez hapşurdum gözüme yüzüme yayıldı boğazım acıdı. Alerjiler bu ara çok yaygın. Ben zaten alerjik astımlıyım Akar alerjisine sahibim. Mahvetti beni 2 gün. Ben mite spreyi ile yatağımı fısfısladım. İlaç almak yasak onu biliyorum 12. Haftaya kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?