- 6 Şubat 2022
- 1.520
- 2.917
- 63
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #7.621
Yaaa sağlıkla kucağınıza alın hep böyle mutlu geçsin gününüz. Fotoyu görünce nasıl bir gülümseme yayıldı yüzüme.sağlıkla gelsin
Hayırlı olsun prensesin canım
Ay benim daha on gün var çok heyecanlı bakayım cinsiyeti söyleyecek mi
Sağolun kızlar çok teşekkür ederim çok güzel bir gün oldu benim için. Minik bir kızım olacakmış çok mutlu oldum. İsim düşünmeye başlayacağımHemen isim düşünmelere başlasağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün. Ailesinin desteği hep yanında olan kendi ayakları üzerinde durabilen güzel bir kız olsun
Genetik bir hastalık var mı ona bakılıyor canım ikili üçlü testlerden çok daha yüksek doğruluk oranı ve cinsiyet de kesin belli oluyor gene baktıkları için yanılma payı olmuyorFetal dna ne için yapılıo
Güzel haberler duyarım bende darısı başıma inşallah canımBenim de şuan 11+5 gözüküyor sata göre 12+1 normal dedi bakılır yani 11haftayla 14 hafta arasında bakılıyor diye biliyorum
Hayırlı olsun canım bizde oralar yakın bir yere geldik iki senedir. Diyarbakır cok daha guzel bir şehir. Hastahane konusunda sorun yaşamayacagını düşünüyorum alternatif cok fazlacanımBir_Kucuk_Mars çok çok sevindim maşallah kızlar fikirleriniz için teşekkür ederim bugün siteye giremedim eşimin tayini çıktı diyarbakıra ben de ağustosta eş durumundan gitcem.değişik duygular içindeyim gidip gelebilecek miyim taşınmak için..gidemezsem 2 ay eşimden ayrı zor geçecek ailemden uzağa gidicem. bi yandan burdan sıkıldım değişiklik iyi gelecek.. bi yandan doktor değişimi olacak ayy ne bileyimm
Ekstra ödeniyor canım. Muayenesi de ekstra. Çünkü ayrıntılı ultrason yapılıyorKızlar bu ikili testi normal muayenede mi yapıyorlar yoksa ekstra ücret ödüyor muyuz? Bilgisi olan var mı
Senin benden daha fazlaymış bende 1 ay üzerine bebeğimi görmeye gideceğim normalde perşembe gidiyordum ama arayıp günü değiştirdilerBenim daha 2 hafta varen son 7. Haftada gördüm çocuğumu 3.5 haftadır ayrıyım
Tabi canım 2 gün fark etmez mi benim randevumu 4 gün ileriye attılar moralim bozulduBenim tam 20 günüm var ama 18 gün sonraya randevu aldım. 2 gün de 2 gündür
Ekstra peritanoloğa yönlendiriyor doktor, ben + olarak 700 tl ödeyeceğim meselaKızlar bu ikili testi normal muayenede mi yapıyorlar yoksa ekstra ücret ödüyor muyuz? Bilgisi olan var mı
Geçen bebişte radyolog yapmıştı ayrı olarak randevu alıp gitmiştim ama bunda nasıl olacak bilmiyorum haftaya gittiğimde sorarım artıkKızlar bu ikili testi normal muayenede mi yapıyorlar yoksa ekstra ücret ödüyor muyuz? Bilgisi olan var mı
Evet ya beni tam 5 hafta sonra çağırdı. Ama bi kere gideceğim ben görmeye d.günüm geliyorSenin benden daha fazlaymış bende 1 ay üzerine bebeğimi görmeye gideceğim normalde perşembe gidiyordum ama arayıp günü değiştirdilerşimdi koca bebek olmuşlardır yalnız 7-8. Haftalarda çok minnaktılar
Tabi canım 2 gün fark etmez mi benim randevumu 4 gün ileriye attılar moralim bozuldu
Bulunduğun yerde perinatolog varsa radyoloğa gitmeni önermemGeçen bebişte radyolog yapmıştı ayrı olarak randevu alıp gitmiştim ama bunda nasıl olacak bilmiyorum haftaya gittiğimde sorarım artık
Yaaaaa cokkk sevindiimmKizlarrrr haklı çıktınız
Ay bir de cinsiyeti söylese tam doğum günü hediyesi olurEvet ya beni tam 5 hafta sonra çağırdı. Ama bi kere gideceğim ben görmeye d.günüm geliyorkendime d.günü hediyesi
Geçen hamileliğimde o kadar tecrübesizdim ki perinatalog diye bir alanın varlığından bile habersizdim ama bu sefer doktora söylerim ona göre ayarlarızBulunduğun yerde perinatolog varsa radyoloğa gitmeni önermem
Sayılı gün çabuk geçer diyelim miBenim daha 30 günüm varya adalet mi bu ya
Ben bugün ikili teste 600tl gibi bir fiyat ödedim ekstra oluyorKızlar bu ikili testi normal muayenede mi yapıyorlar yoksa ekstra ücret ödüyor muyuz? Bilgisi olan var mı
Sağol canım evet çok güzel bi yer diyorlar.. hamileyken taşınmak daha doğrusu taşınamamak (evim taşınacak ben 2 ay sonra gideceğim eşimin yanına) gözümü korkuttu.. annemden ayrılmak üzüyor bir de.. aklıma gelen endişeleri kovuyorum her defasında stres yapmamaya çalışıyorumHayırlı olsun canım bizde oralar yakın bir yere geldik iki senedir. Diyarbakır cok daha guzel bir şehir. Hastahane konusunda sorun yaşamayacagını düşünüyorum alternatif cok fazla
Haha patlatin gitsinAyy 3. Çocuk ve b2nde mi balon patlatsam acababu akımada ayak uydurayım ama kız olursa çokda süprz olmaz erkek okursada kızlarıma haksızlık olur gbi gelir.Sanki erkek için özel yapmışız gbi
11+5 benim bugün hem doktorum hemde ultrason doktoru (ismi nedir bilemedimSelam hanımlar 11+3 te cinsiyet öğrenilir mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?