2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
rinapera tatlım tebrik ederim sizi tatlış bir kız annesi olacaksın demek. Her şey gönlünce olsun
Yaaa sağlıkla kucağınıza alın hep böyle mutlu geçsin gününüz. Fotoyu görünce nasıl bir gülümseme yayıldı yüzüme. sağlıkla gelsin
Hayırlı olsun prensesin canım

Ay benim daha on gün var çok heyecanlı bakayım cinsiyeti söyleyecek mi
Hemen isim düşünmelere başla sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün. Ailesinin desteği hep yanında olan kendi ayakları üzerinde durabilen güzel bir kız olsun
Sağolun kızlar çok teşekkür ederim çok güzel bir gün oldu benim için. Minik bir kızım olacakmış çok mutlu oldum. İsim düşünmeye başlayacağım hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım inşallah
Fetal dna ne için yapılıo
Genetik bir hastalık var mı ona bakılıyor canım ikili üçlü testlerden çok daha yüksek doğruluk oranı ve cinsiyet de kesin belli oluyor gene baktıkları için yanılma payı olmuyor

Hayırlı olsun canım bizde oralar yakın bir yere geldik iki senedir. Diyarbakır cok daha guzel bir şehir. Hastahane konusunda sorun yaşamayacagını düşünüyorum alternatif cok fazla

Kızlar bu ikili testi normal muayenede mi yapıyorlar yoksa ekstra ücret ödüyor muyuz? Bilgisi olan var mı

Benim daha 2 hafta var en son 7. Haftada gördüm çocuğumu 3.5 haftadır ayrıyım
Senin benden daha fazlaymış bende 1 ay üzerine bebeğimi görmeye gideceğim normalde perşembe gidiyordum ama arayıp günü değiştirdiler şimdi koca bebek olmuşlardır yalnız 7-8. Haftalarda çok minnaktılar
Benim tam 20 günüm var ama 18 gün sonraya randevu aldım. 2 gün de 2 gündür
Tabi canım 2 gün fark etmez mi benim randevumu 4 gün ileriye attılar moralim bozuldu

Kızlar bu ikili testi normal muayenede mi yapıyorlar yoksa ekstra ücret ödüyor muyuz? Bilgisi olan var mı
Geçen bebişte radyolog yapmıştı ayrı olarak randevu alıp gitmiştim ama bunda nasıl olacak bilmiyorum haftaya gittiğimde sorarım artık

Evet ya beni tam 5 hafta sonra çağırdı. Ama bi kere gideceğim ben görmeye d.günüm geliyor kendime d.günü hediyesi

Evet ya beni tam 5 hafta sonra çağırdı. Ama bi kere gideceğim ben görmeye d.günüm geliyor kendime d.günü hediyesi
Ay bir de cinsiyeti söylese tam doğum günü hediyesi olur
Bulunduğun yerde perinatolog varsa radyoloğa gitmeni önermem
Geçen hamileliğimde o kadar tecrübesizdim ki perinatalog diye bir alanın varlığından bile habersizdim ama bu sefer doktora söylerim ona göre ayarlarız

Hayırlı olsun canım bizde oralar yakın bir yere geldik iki senedir. Diyarbakır cok daha guzel bir şehir. Hastahane konusunda sorun yaşamayacagını düşünüyorum alternatif cok fazla
Sağol canım evet çok güzel bi yer diyorlar.. hamileyken taşınmak daha doğrusu taşınamamak (evim taşınacak ben 2 ay sonra gideceğim eşimin yanına) gözümü korkuttu.. annemden ayrılmak üzüyor bir de.. aklıma gelen endişeleri kovuyorum her defasında stres yapmamaya çalışıyorum

Ayy 3. Çocuk ve b2nde mi balon patlatsam acaba bu akımada ayak uydurayım ama kız olursa çokda süprz olmaz erkek okursada kızlarıma haksızlık olur gbi gelir.Sanki erkek için özel yapmışız gbi
Haha patlatin gitsin haksizlik olmazz sonucta sizde bilmiyorsunuzz ne cikacagini ve onceden boyle bisey yoktuu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…