2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kasılma nasıl oluyor yani. Rahim ağzı baktılar mı
Diğer gebeliklerimde de oluyordu hep. Sıkışıyor karnım taş gibi. Sanki idrar torban dolmuş ağrı yapıyor gibi. İlerleyen zamanlarda da hareket ettirmiyor kasılınca. Rahim ağzıyla ilgili sıkıntım yok. Rahmim kalp şeklinde ondan olabilir.

Çok geçmiş olsun inşallah ağrıların kasılmaların dinsin bi an önce

Bende bugun ruyamda balon patlatip duruyordum hadi size iyi eglencelerrrr bugun, banadaa attt fotoo

Canım çok sevindim senin adına

Ee bu hafta sonu 2 net cinsiyet öğreniyoruz yani
Çok teşekkür ederim canım
Ben de tsh nedeniyle ilaç kullanıyorum düştü normale ama doktor endokrinci ilaca devam dedi. Size doktor mu bıraktırdı ?
Evet doktorum bıraktırdı kendi elimizle zehirli guatra çevirmeyelim dedi.
Geçmiş olsun canım.
Kızlar günaydın benim bebek el salladı 10.haftada anne üzülme diyor ben iyim ama benim hala adet ağırlarım var hiç kıpırdayamıyorum bir yandanda korkuyorum Allahım sen yardım et
Geçmiş olsun canım.
Ben de akrebim bebiş akrep olursa diye tırsıyorum valla bir beni daha çekemem
Bende Akrep burcuyum. Keşke bebeğimde olsaydı En yakın dostlarım hep Akreptir.

Bebekliğim ve çocukluğum ayrıca ergenliğim çok zordu Böylesi bir yavrucukla uğraşmak beni çok yırpratır diye düşünüyorum Akrep olmakla gurur duyuyorum fakat biraz zor bir burç olduğunu düşünüyorum

İkili testin ultrasonunu kendi doktorlarımız mı yapıyor yoksa perinatoloğa mı yönlendiriyor bilgisi olan var mı?

Kızlar günaydın. Bebişi görmeme 30 dakika kaldı. Beni sardı korkuyla karışık bir heyecan yine. Dualarınıza talibim
Gördüm OĞLUMU
Doktor erkeğe benziyor dedi. Bence yanılmayacak
İkili tarama testi için kan verdim. Ultrasonda burun kemiğini göremedik yüzüstü yatıyordu. Ense kalınlığı normal değerlerde görünüyor allahın izniyle ikili tarama sonuçları da iyi çıkar inşallah.
darısı hepinizin başına sağlıkla görelim bebişlerimizi böyle hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…