- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #7.581
Diğer gebeliklerimde de oluyordu hep. Sıkışıyor karnım taş gibi. Sanki idrar torban dolmuş ağrı yapıyor gibi. İlerleyen zamanlarda da hareket ettirmiyor kasılınca. Rahim ağzıyla ilgili sıkıntım yok. Rahmim kalp şeklinde ondan olabilir.Kasılma nasıl oluyor yani. Rahim ağzı baktılar mı
Çok geçmiş olsun inşallah ağrıların kasılmaların dinsin bi an önceDiğer gebeliklerimde de oluyordu hep. Sıkışıyor karnım taş gibi. Sanki idrar torban dolmuş ağrı yapıyor gibi. İlerleyen zamanlarda da hareket ettirmiyor kasılınca. Rahim ağzıyla ilgili sıkıntım yok. Rahmim kalp şeklinde ondan olabilir.
Benimde kanamam oldu ya kan sulandırıcıyı bıraktırdı banaAcile gittim bebekte sorun yok dedi progestan kullan dedi kasılmaya da iyi gelecekmiş. Kan sulandırıcı iğne hap kullanıyorum bu kanama zor durar. Kasılma dursa
Bende bugun ruyamda balon patlatip duruyordumBizimki de çok büyük bir şey değil aile birkaç arkadaş falan var ama açık bir alan tuttuk, bir sürü balon aldık biraz süsleyeceğiz. Kendi aramızda eğleneceğiz
Ay gorcez çok merak ediyorum. Normalde işten gelince bayılırım uykum gelir hala tık yok heyecandan. Bu arada bence seninki erkek ultrasonda erken belli ettiği için öyle geldi bana ama bakalım
Ben de akrebim bebiş akrep olursa diye tırsıyorumHayır akrepasllında şimdiki bebiş gibi yay olacaktı. Muhtemel doğum tarihleri bile aynı. ama 6 hafta erken gelince akrep oldu. ben de akrebim
Geçmiş olsun canım bebeğin seninle ve iyi inşallah bir an önce kasılma da geçerAcile gittim bebekte sorun yok dedi progestan kullan dedi kasılmaya da iyi gelecekmiş. Kan sulandırıcı iğne hap kullanıyorum bu kanama zor durar. Kasılma dursa
Acildeki Dr da bırakma dedi. Benim dru da aradım bırakma dedi. Kızımda kesilmemişti bıraktırmışlardı inşaallah kesilir.Benimde kanamam oldu ya kan sulandırıcıyı bıraktırdı bana
Kağan kocatepe yi dinliyorum youtubeda 15. Haftadan önce söyleme taraftarı değilim yanılma olabiliyor diyo kuzumDün sancılandım yakın bir dr a gittim şükür bir şey yokmuş o da erkeğe benziyor dedi acaba yanılma ihtimali yüksek mi bu haftalarda ?
Yanılabiliyor ama genelde çıkıyorDün sancılandım yakın bir dr a gittim şükür bir şey yokmuş o da erkeğe benziyor dedi acaba yanılma ihtimali yüksek mi bu haftalarda ?
Çok teşekkür ederim canımCanım çok sevindim senin adına
Ee bu hafta sonu 2 net cinsiyet öğreniyoruz yani
Evet doktorum bıraktırdı kendi elimizle zehirli guatra çevirmeyelim dedi.Ben de tsh nedeniyle ilaç kullanıyorum düştü normale ama doktor endokrinci ilaca devam dedi. Size doktor mu bıraktırdı ?
Geçmiş olsun canım.Diğer gebeliklerimde de oluyordu hep. Sıkışıyor karnım taş gibi. Sanki idrar torban dolmuş ağrı yapıyor gibi. İlerleyen zamanlarda da hareket ettirmiyor kasılınca. Rahim ağzıyla ilgili sıkıntım yok. Rahmim kalp şeklinde ondan olabilir.
Geçmiş olsun canım.Kızlar günaydın benim bebek el salladı 10.haftada anne üzülme diyor ben iyim ama benim hala adet ağırlarım var hiç kıpırdayamıyorum bir yandanda korkuyorum Allahım sen yardım et
Bende Akrep burcuyum. Keşke bebeğimde olsaydıBen de akrebim bebiş akrep olursa diye tırsıyorumvalla bir beni daha çekemem
Bebekliğim ve çocukluğum ayrıca ergenliğim çok zorduÇok teşekkür ederim canım
Evet doktorum bıraktırdı kendi elimizle zehirli guatra çevirmeyelim dedi.
Geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun canım.
Bende Akrep burcuyum. Keşke bebeğimde olsaydıEn yakın dostlarım hep Akreptir.
Deli deliyi görünce sopasını bırakırmışBebekliğim ve çocukluğum ayrıca ergenliğim çok zorduBöylesi bir yavrucukla uğraşmak beni çok yırpratır diye düşünüyorum Akrep olmakla gurur duyuyorum fakat biraz zor bir burç olduğunu düşünüyorum
Ahahhaahhh hemen ikna oldum şu an vallaDeli deliyi görünce sopasını bırakırmışhiç bişicik olmaz
Gördüm OĞLUMUKızlar günaydın. Bebişi görmeme 30 dakika kaldı. Beni sardı korkuyla karışık bir heyecan yine. Dualarınıza talibim
Ben devlet Hastanesi'nde kadın doğuma randevu aldım hastanenin genel ultrason odasına yönlendirdi orda yapıldıİkili testin ultrasonunu kendi doktorlarımız mı yapıyor yoksa perinatoloğa mı yönlendiriyor bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?