2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
İkili tarama testlerini kadın dogumcu yapıp yorumlayabiliyor cevrdeki birçok hamile bu testlerini kadın doğum doktorumda yaptılar detaylı ultrason için perinatolog önemli bu testleri kadın dogumcular da yapıyor zaten

Çokk güzel görünüyorsunuz, tebrik ederim çok sevindim
Çok teşekkür ederiz canimm
rinapera canim saglikla kucağına al minik kızını darısı bizim basimiza benim daha randevuma 9 gun var bakalim cinsiyet tahmini yapacak mi sen ramzi teorisine bakmis miydin ne gözüküyordu kiz mi erkek mi acaba?
Sagdaydi benim bebek canım karından ultrasonda yani kız diyordu ama kese şekli erkekti ve Çin takvimi de erkekti.
Hayırlı olsun kızınız canım
Sağol canım teşekkürler

Gunaydin kizlarr, 2 gundur burun akintisindan hapsirmaktan duramiyorum. Artik koku bile almiyorumm, alerjim tuttu malesef acaba dogal yontemlerle geciren veya gebelerin kullanabilecegi bildiginiz spreyler varmi yaa cok yoruldum artik basima vuruyor

Günaydın hayırlı pazarlar herkese bişey sormak istiyorum sağ kasığımda sanki batan bişey var hani bacağa vurur yada kist olur ağrı yapar gibi tarif edemiyorum kime sorsam rahim genişliyor falan diyor korkuyorum da bilmiyorum

Günaydın canım bende de oluyor ara ara. Ama uzun süreli değil o yüzden çok dert etmiyorum. Kızım da yaşamış miydim hatırlamıyorum ama rahim genişlemesine bağlı ağrılar olmuştu. Kısa süreli ağrıysa doktorlar da normal diyor. Kontrolüne daha var mi

Bendede vardi iki gun canim, gecti cok sukurr. Ama dedigin gibi bebek bide rahim buyudugu icin oyle seyler oluyomusss normalmis. Benim iki tarafliydii ayaga kalkinca bide cok ayakta durunca agri yapiyoduu

Gunaydin kizlarr, 2 gundur burun akintisindan hapsirmaktan duramiyorum. Artik koku bile almiyorumm, alerjim tuttu malesef acaba dogal yontemlerle geciren veya gebelerin kullanabilecegi bildiginiz spreyler varmi yaa cok yoruldum artik basima vuruyor
Merhaba canım bende de ne yazikki alerjik semptomlar mevcut doktorum sadece sprey kullanabileceğimi söyledi onu da bir kaç gün kullandım rahatlayinca bıraktım çünkü burun tıkanıklığı yaşıyordum baya nefes alamıyordum sprey rahatlattı

Bende de oluyır canım kasıkla bacak arası bölgede bi ağrı bacağa vurma gibi ben hamilelilkten önce de bunu yaşıyordum bikaç dr gittim hiçbir şey yok dedi hepsi kist falan da yok. Sebebini bilmiyorum yani

Kızlar benim yine kahverengi lekelenmelerim başladı 10. Haftadayım
Kuzum kanama alanı filan mı var acaba
Yada yoruluyomusun acaba temizlik yaparken filan zorlama kendini yapma olmadı ev işi dinlen mümkün olduğunca şu 3 ayı bi atlatsak hayırlısıyla doktorunla görüştün mü kontrol günün ne zaman

Evett doktorum yazdi simdi bitane spreyy, cok kullanma taraftarida degilim aslinda ama mecbur kaliyoruzz sen hangi spreyi kullandin? Doktorum otrivine kullanabilirsin dedii

Kontrolüm 2 hafta sonra öyle iş falan yapamıyorum ki mide bulantısından yatıyorum hep. 1 hafta önce gittim en son kanama alanı falan yoktu gayet iyiydi. Korkuyorum ya

Kontrolüm 2 hafta sonra öyle iş falan yapamıyorum ki mide bulantısından yatıyorum hep. 1 hafta önce gittim en son kanama alanı falan yoktu gayet iyiydi. Korkuyorum ya
Progestan kullanıyomusun kuzucum
Yani tedirgin olduysan acile git istersen için rahat eder ama az bi miktarsa belki eskiden kalma bişeydir

Belki Progestana devam eder hayırlı haberler inş sıkma canını sürekli kanaması olup sağlıklı gebelik geçirenlerde var iyi düşün iyi olsun inş
Canım doktorumla konuştum şimdi duphaston devam edelim dedi adet kanamasından yoğun olursa gel dedi ilk 3 ay bazı gebelerde lekelenme oluyor dedi

Rahim genişlediği için ağrı olur canım doktorum da öyle demişti bunun dışında bende bazen ayakta çok kaldığımda yorulduğumda olabiliyor ağrı mesela geçen okulca pikniğe gittik öğrencilerin peşinde olduğum için o gün ağrı yapmıştı
Kızlar benim yine kahverengi lekelenmelerim başladı 10. Haftadayım
Yoruldun mu ayakta çok kaldın mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…