2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benimde diplerim baya gelmişti planda bebiş yoktu, yapsak mı diye karar verdik pat hamile kaldım saç boyatma işi kaldı öyle, simdi onun sağlığı icin bir çok şeyi öteliyorum boyatmayı da çok araştırmadan yapmiyim sizlere sorayım dedim, haftaya doktor kontrolüm var ona da bi danışırım duruma göre boyatırım bende, beyazlarım bangır bangır

ikili tarama testimi yaptırdım kızlar haftaya belli olucak inşallah ultrasonda burun ölçümü kalbine falan baktı doktor bir sorun yok dedi çok şükür kanda da birşey çıkmaz inşallah Cinsiyet için %70 erkek dedi bakalım bi heyecan bi heyecan çok şükür sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Eveeet bizde ogrendikkk bizimde pazar olucakk sanirimm cok buyuk bisey yapmicazzz kendi aramizdaa :))
Ayy 3. Çocuk ve b2nde mi balon patlatsam acaba bu akımada ayak uydurayım ama kız olursa çokda süprz olmaz erkek okursada kızlarıma haksızlık olur gbi gelir.Sanki erkek için özel yapmışız gbi

Canım çok sevindim insallah kan sonucları da iyi gelir kac haftalık yaptırmış oldun testini, ben 11+2 de yaptırıcam erken mi normal mi bilemedim de

Canım çok sevindim insallah kan sonucları da iyi gelir kac haftalık yaptırmış oldun testini, ben 11+2 de yaptırıcam erken mi normal mi bilemedim de
Benim de şuan 11+5 gözüküyor sata göre 12+1 normal dedi bakılır yani 11haftayla 14 hafta arasında bakılıyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…