- 25 Kasım 2021
- 780
- 1.066
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #7.601
Yüzde yüz öğrendiniz miKizlarrrr haklı çıktınız
Benimde diplerim baya gelmişti planda bebiş yoktu, yapsak mı diye karar verdik pat hamile kaldımBen organ gelişimi tamamlanana kadar 12.haftaya kadar bekledim ve boyadım. Saçlarım sarı olunca dipleri boyamak zorundaydımbu boya işleri çok keskin değil bence yani birçok doktordan açma işlemi olmadan boyanabilecegini duydum, bu tarz şeylerden korkum yok sanırım ben bu şekilde daha mutlu hissettiğim için boyadım, anne mutluysa isterse boyamayabilir tabii ki. Kişisel tercihler
Canım benim doktorum perinatoloğa yönlendirdi, sonuclara kendi doktorum bakacakİkili testin ultrasonunu kendi doktorlarımız mı yapıyor yoksa perinatoloğa mı yönlendiriyor bilgisi olan var mı?
Evet canım fetal DNA yaptırdık doktora giden raporda söylediYüzde yüz öğrendiniz mi
Kaç günde gelmişti tatlım ben de 8 gün önce yaptırdımEvet canım fetal DNA yaptırdık doktora giden raporda söyledi
4 günde çıktı canım bizimki sen nereye yaptırdın?Kaç günde gelmişti tatlım ben de 8 gün önce yaptırdım
Yaaa sağlıkla kucağınıza alın hep böyle mutlu geçsin gününüz. Fotoyu görünce nasıl bir gülümseme yayıldı yüzüme.Kizlarrrr haklı çıktınız
Hayırlı olsun prensesin canımKizlarrrr haklı çıktınız
Ay benim daha on gün var çok heyecanlı bakayım cinsiyeti söyleyecek miHerkes cinsiyetleri öğreniyor. Çok heyecanlı
Benim daha kontrolüme var, kalkıp doktora gidesim geliyor cinsiyet için
Hemen isim düşünmelere başlaKizlarrrr haklı çıktınız
Benim daha 2 hafta varHayırlı olsun prensesin canım
Ay benim daha on gün var çok heyecanlı bakayım cinsiyeti söyleyecek mi
İzmir genetik merkezi Amerika ya gitti kan örnekleri4 günde çıktı canım bizimki sen nereye yaptırdın?
Benim tam 20 günüm var ama 18 gün sonraya randevu aldım. 2 gün de 2 gündürHayırlı olsun prensesin canım
Ay benim daha on gün var çok heyecanlı bakayım cinsiyeti söyleyecek mi
Ayy 3. Çocuk ve b2nde mi balon patlatsam acabaEveeet bizde ogrendikkkbizimde pazar olucakk sanirimm cok buyuk bisey yapmicazzz kendi aramizdaa :))
Fetal dna ne için yapılıoEvet canım fetal DNA yaptırdık doktora giden raporda söyledi
Canım çok sevindim insallah kan sonucları da iyi gelirikili tarama testimi yaptırdım kızlar haftaya belli olucak inşallah ultrasonda burun ölçümü kalbine falan baktı doktor bir sorun yok dedi çok şükür kanda da birşey çıkmaz inşallahCinsiyet için %70 erkek dedi bakalım bi heyecan bi heyecan çok şükür sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Benim daha 30 günüm varya adalet mi bu yaBenim tam 20 günüm var ama 18 gün sonraya randevu aldım. 2 gün de 2 gündür
Benim de şuan 11+5 gözüküyor sata göre 12+1 normal dedi bakılır yani 11haftayla 14 hafta arasında bakılıyor diye biliyorumCanım çok sevindim insallah kan sonucları da iyi gelirkac haftalık yaptırmış oldun testini, ben 11+2 de yaptırıcam erken mi normal mi bilemedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?