2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canım doktorumla konuştum şimdi duphaston devam edelim dedi adet kanamasından yoğun olursa gel dedi ilk 3 ay bazı gebelerde lekelenme oluyor dedi
Dunhastonda bebeğin tutunmasına yardımcı olur kuzum inş kesilir bu lekelenmelerde huzursuzluğun gider sağlıkla ilerlesin hayırlısıyla

Evett doktorum yazdi simdi bitane spreyy, cok kullanma taraftarida degilim aslinda ama mecbur kaliyoruzz sen hangi spreyi kullandin? Doktorum otrivine kullanabilirsin dedii
KBB nazofix verdi kadın dog doktorum 5 gün kullanabilirsin dedi mecburiyet dediğin gibi ve nefes alamıyorsun strese giriyorsun huzursuzsun o da ayrı bi zarar ve spreyin kana karışma oranı çok çok düşük o yüzden içini rahat tut

İğneleme gibi batma bende de var. Önceki hamileliğimde de oluyordu hatta ilk hamileliğimde dahaçok oluyordu. Rahim gerildiği içinmiş. Merak etme

Yaaa keşke ben de rüyamda görsem, o kadar merak ediyorum ki. Çevremdeki herkes erkek diyor. Eşim bile ben çocukluğumdan beri hep kız çocuk isterdim bayılıyorum kız çocuklarına. Ama hamileliğimi öğrenince, sadece sağlıklı hayırlı evlat olsun allahım diye dua ediyorum içimden keşke kız olsa diye bi şey geçirirsem bile suçluluk hissediyorum. Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin His de yok içime ne olcak sence sen hissedersin diyolar ama hiç his de gelmiyor.

Bir kere rüya gördüm. Evimizde beşik vardı sonra içine bi baktım pembe yastıklar pembe battaniyeler aaa benim kızım olmuş dedim sonra biraz daha ileri gittim hep erkek kıyafetleri oyuncakları vardı. Aa oğlanmış dedim ben de net bi rüya görmek çok istiyorum

Merhaba arkadaşlar dün doktora gittik böyle bulantılarım azaldı karnım yok ben hamile değilmişim gibi hissediyorum demiştim. 10+5 iken ultrasonla baktık çok şükür her şey yolunda hatta cinsiyetimizi bile öğrendik Erkekmiş listeye ekleyebilirsiniz

Kızlar benim yine kahverengi lekelenmelerim başladı 10. Haftadayım
Bende de oluyor canım hala,progestan kullanıyorum günde 3 tane,bir de Proluton 5 günde bir kez,bir kaç gün kesiliyor sonra yine oluyor alıştım artık,ultrasonda kanama alanı falan olmayınca takmıyorum artık,dinleniyorum mümkün olduğunca,12.haftadan sonra azalır demişti doktorum

Cok sagol canimm, aynenn zaten bir iki gunde rahatlarim insallahh

Gözün aydın olsun canım, tebrik ederim güzel erkek annesi

Kızlar yüzüstü yatıyor musunuz? Ben gece farkında olmadan yatıyorum 12.haftadan sonra yüzüstü yatılmaması gerekiyormuş sanırım
Ben de yatıyorum canım ne kadar dikkat etsem de oluyor yani elimde değil ama karınlarımız daha çok çıkmadığı için çok sorun değil

12.haftadan sonra yatılmaması gerekiyor diye duyunca bi endişelendim ama Daha karnım bile çıkmadı birşey olmaz gibi geliyor. Senin karnın çıktı mı
Göbeğim vardı kuzum zaten ama bebekle daha belirgin halde.

Eklentiler

• Screenshot_20220529_141616_com.android.chrome.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 38
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim Kızlar çok ayakta kalmamaya çalışıyorum kendi işim ama mecbur gelmek zorunda kalıyorum bazı gün oturuyorum bazı gün 10-12 saat ayaktayım inşallah bişey olmaz korkuyorum tedirginim rabbim bunca sene sonra mucize şekilde verdiyse inşallah sonu da güzel olacaktır diye dua ediyorum hepimize Ocak ayında sütün nasıl gazı var mı diye muhabbetler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…