2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kırmızı değil en azından canım kullandığın ilaçla inşallah kesilir bu lekelenmeler
İnşallah canım
İnşallah kesilir canım ya insan tedirgin oluyor ister istemez

Tüp bebekle hamile kaldım ben ve hastalarının %40ı yaşıyormuş bu durumu normal ama yine de sık sık kontrol edeceğim seni dedi iki haftada bir gidiyoruz kontrole bazen haftada bir çağırıyor o şekilde
2 gün önce hafif kanamam oldu hastaneye gittik kalp atışları normal kanama alanı yok denildi proluton iğne yaptı kanama zaten çok kısa sürmüştü ama açık kahve sarı gibi leke hala gelmeye devam ediyor 2 gün yolculuk yaptık yorulduğum İÇİN olduğunu söyledi doktor halbuki yatarak gelmiştim ayrıca kendi doktorum yolculuğa engel bir durum olmadığını söylemişti şimdi tekrar kayseriden Tekirdağ’a evime döneceğim nasıl geçecek o yol bilmiyorum

1.5-2 saatte bir durup 10dk yürüyün hareket edin endişelenmeyin Allahın izniyle birşey olmaz kötü düşünmeyin. Kanama ya da kahve akıntı çoğumuzda oldu oturduğumuz yerde bile

Ayy sana bakmak için girdim çok sevindim canm güle güle büyüt. Kız çocuk candır
Sağol canım, ben o kadar erkek hissediyordum ki şok oldum. Kız çocuklarına çok özeniyorum çok sevimli oluyorlar ama nedense erkek hissediyordum. Kayınvalidem hep kızı olsun istemiş ama olmamış, bir torunu var o da erkek. Kadincagız o kadar mutlu oldu ki, ben zaten çok sevindim ama o sevindi diye daha da sevindim

Ya ne kadar güzel. Benim kayınvalidemin de 2 oğlu var hep kız istemiş olmamış. Ancak kendisi bizim de kızımız olmasın istiyor kv farkı.

Sarı beyaz akıntı benim hamileliğimin başından beri var kullandığımız ilaç ve vitaminlerden oluyo büyük bi ihtimalle yavrularımız Allaha emanet inş bi şey olmaz
Yolculukta mola verin sık sık doktorunuz bi sakınca görmediyse bi şey olmaz herhalde inş sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Akıntı rahim genişlerken rahat genişlemesi için çok önemliymiş merak etmeyin kızlar.

Sağlıkla gelsin kızımız şimdi isim arama heyecanı başlamıştır cnm

Ya ne kadar güzel. Benim kayınvalidemin de 2 oğlu var hep kız istemiş olmamış. Ancak kendisi bizim de kızımız olmasın istiyor kv farkı.
Ahahaha çok güldüm.Kızı olmasında sana yardım etmesin istiyordur He ne kadar kötü insanlar var ya.Benim kanamam oldu beni strese sokmuşlardı ya Kv anneme az daha sebep oluyorduk demiş

Ah ah allah merhamet versin ne diyeyim. Umarım seni anlar bir gün ve hakettiğin gibi davranır. Ben benimkinden çok memnunum Allah razı olsun kızı gibi seviyor beni.
Sağlıkla gelsin kızımız şimdi isim arama heyecanı başlamıştır cnm
Evet canım dün annemlerle bütün akşam isim muhabbeti yaptık. Eşimle de şu ana kadar beğendiğimiz tek bir isim var bakalım daha güzelini bulamazsak en azından bir tanesinde anlaştık diye seviniyorum hepimizin bebişi sağlıkla gelsin inşallah

Ahahaha çok güldüm.Kızı olmasında sana yardım etmesin istiyordur He ne kadar kötü insanlar var ya.Benim kanamam oldu beni strese sokmuşlardı ya Kv anneme az daha sebep oluyorduk demiş
Kızımda kanamam oldu hastaneden eve gönderdiler gönderirken doktor strese giremyecek demiş. KV eve geldiğinde benim ilk çocuğumda da kanamam olmuştu eve gönderdiler karnımda öldü demişti. Benim KV koy Tv'de kötü KV dizisine çok tutar. Başta bende çok takıyordum ama karakteri böyle kimse takmıyor onu mesela

Kızlar bu arada isim öneriniz olursa çok sevinirim. Çok kullanılmayan, modern ve kibar bir isim istiyorum bizim minik kız için erkek olsaydı hep Doruk geçiyordu içimden ama eşim küçükler arasında baya var diyordu. Belki fikir olur erkek annelerine

Aynı benim kayınvalidem adım atıyorum ay öyle atmaa biri öyle atmış düşmüş çok sinir oluyorum bazen bende takmıyorum he diyorum he

Aden
Zeren

Kızım olursa mira koyarım fikrim değişmezse .Doruklar çok yaramaz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…