- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #7.701
Gittiği yere kadar yatarız. Sonra hamile karın yastığı alırız inşallah o destekler düz yatmayız o zamanAy canım sağolasın valla araştırmışsın içim rahatladı. Ben de 12.haftayı nerde duydum onu hatırlamaya çalıştım. En doğrusu bu gerçekten yatamayacağız zaten ileride
İnşallah canımKırmızı değil en azından canım kullandığın ilaçla inşallah kesilir bu lekelenmeler
İnşallah kesilir canım ya insan tedirgin oluyor ister istemezBende de oluyor canım hala,progestan kullanıyorum günde 3 tane,bir de Proluton 5 günde bir kez,bir kaç gün kesiliyor sonra yine oluyor alıştım artık,ultrasonda kanama alanı falan olmayınca takmıyorum artık,dinleniyorum mümkün olduğunca,12.haftadan sonra azalır demişti doktorum
2 gün önce hafif kanamam oldu hastaneye gittik kalp atışları normal kanama alanı yok denildi proluton iğne yaptı kanama zaten çok kısa sürmüştü ama açık kahve sarı gibi leke hala gelmeye devam ediyor 2 gün yolculuk yaptık yorulduğum İÇİN olduğunu söyledi doktor halbuki yatarak gelmiştim ayrıca kendi doktorum yolculuğa engel bir durum olmadığını söylemişti şimdi tekrar kayseriden Tekirdağ’a evime döneceğim nasıl geçecek o yol bilmiyorumTüp bebekle hamile kaldım ben ve hastalarının %40ı yaşıyormuş bu durumu normal ama yine de sık sık kontrol edeceğim seni dedi iki haftada bir gidiyoruz kontrole bazen haftada bir çağırıyor o şekilde
1.5-2 saatte bir durup 10dk yürüyün hareket edin endişelenmeyin Allahın izniyle birşey olmaz kötü düşünmeyin. Kanama ya da kahve akıntı çoğumuzda oldu oturduğumuz yerde bile2 gün önce hafif kanamam oldu hastaneye gittik kalp atışları normal kanama alanı yok denildi proluton iğne yaptı kanama zaten çok kısa sürmüştü ama açık kahve sarı gibi leke hala gelmeye devam ediyor 2 gün yolculuk yaptık yorulduğum İÇİN olduğunu söyledi doktor halbuki yatarak gelmiştim ayrıca kendi doktorum yolculuğa engel bir durum olmadığını söylemişti şimdi tekrar kayseriden Tekirdağ’a evime döneceğim nasıl geçecek o yol bilmiyorum
Sağol canım, ben o kadar erkek hissediyordum ki şok oldum. Kız çocuklarına çok özeniyorum çok sevimli oluyorlar ama nedense erkek hissediyordum. Kayınvalidem hep kızı olsun istemiş ama olmamış, bir torunu var o da erkek. Kadincagız o kadar mutlu oldu ki, ben zaten çok sevindim ama o sevindi diye daha da sevindimAyy sana bakmak için girdim çok sevindim canm güle güle büyüt. Kız çocuk candır
Ya ne kadar güzel. Benim kayınvalidemin de 2 oğlu var hep kız istemiş olmamış. Ancak kendisi bizim de kızımız olmasın istiyorSağol canım, ben o kadar erkek hissediyordum ki şok oldum. Kız çocuklarına çok özeniyorum çok sevimli oluyorlar ama nedense erkek hissediyordum. Kayınvalidem hep kızı olsun istemiş ama olmamış, bir torunu var o da erkek. Kadincagız o kadar mutlu oldu ki, ben zaten çok sevindim ama o sevindi diye daha da sevindim
Sarı beyaz akıntı benim hamileliğimin başından beri var kullandığımız ilaç ve vitaminlerden oluyo büyük bi ihtimalle yavrularımız Allaha emanet inş bi şey olmaz2 gün önce hafif kanamam oldu hastaneye gittik kalp atışları normal kanama alanı yok denildi proluton iğne yaptı kanama zaten çok kısa sürmüştü ama açık kahve sarı gibi leke hala gelmeye devam ediyor 2 gün yolculuk yaptık yorulduğum İÇİN olduğunu söyledi doktor halbuki yatarak gelmiştim ayrıca kendi doktorum yolculuğa engel bir durum olmadığını söylemişti şimdi tekrar kayseriden Tekirdağ’a evime döneceğim nasıl geçecek o yol bilmiyorum
Akıntı rahim genişlerken rahat genişlemesi için çok önemliymiş merak etmeyin kızlar.Sarı beyaz akıntı benim hamileliğimin başından beri var kullandığımız ilaç ve vitaminlerden oluyo büyük bi ihtimalle yavrularımız Allaha emanet inş bi şey olmaz
Yolculukta mola verin sık sık doktorunuz bi sakınca görmediyse bi şey olmaz herhalde inş sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Sağlıkla gelsin kızımız şimdi isim arama heyecanı başlamıştır cnmSağol canım, ben o kadar erkek hissediyordum ki şok oldum. Kız çocuklarına çok özeniyorum çok sevimli oluyorlar ama nedense erkek hissediyordum. Kayınvalidem hep kızı olsun istemiş ama olmamış, bir torunu var o da erkek. Kadincagız o kadar mutlu oldu ki, ben zaten çok sevindim ama o sevindi diye daha da sevindim
Ahahaha çok güldüm.Kızı olmasında sana yardım etmesin istiyordur He ne kadar kötü insanlar var ya.Benim kanamam oldu beni strese sokmuşlardı ya Kv anneme az daha sebep oluyorduk demişYa ne kadar güzel. Benim kayınvalidemin de 2 oğlu var hep kız istemiş olmamış. Ancak kendisi bizim de kızımız olmasın istiyorkv farkı.
Ah ah allah merhamet versin ne diyeyim. Umarım seni anlar bir gün ve hakettiğin gibi davranır. Ben benimkinden çok memnunum Allah razı olsun kızı gibi seviyor beni.Ya ne kadar güzel. Benim kayınvalidemin de 2 oğlu var hep kız istemiş olmamış. Ancak kendisi bizim de kızımız olmasın istiyorkv farkı.
Evet canım dün annemlerle bütün akşam isim muhabbeti yaptık. Eşimle de şu ana kadar beğendiğimiz tek bir isim var bakalım daha güzelini bulamazsak en azından bir tanesinde anlaştık diye seviniyorumSağlıkla gelsin kızımız şimdi isim arama heyecanı başlamıştır cnm
Kızımda kanamam oldu hastaneden eve gönderdiler gönderirken doktor strese giremyecek demiş. KV eve geldiğinde benim ilk çocuğumda da kanamam olmuştu eve gönderdiler karnımda öldü demişti. Benim KV koy Tv'de kötü KV dizisine çok tutar. Başta bende çok takıyordum ama karakteri böyle kimse takmıyor onu meselaAhahaha çok güldüm.Kızı olmasında sana yardım etmesin istiyordur He ne kadar kötü insanlar var ya.Benim kanamam oldu beni strese sokmuşlardı ya Kv anneme az daha sebep oluyorduk demiş
Aynı benim kayınvalidem adım atıyorum ay öyle atmaa biri öyle atmış düşmüş çok sinir oluyorum bazen bende takmıyorum he diyorum heKızımda kanamam oldu hastaneden eve gönderdiler gönderirken doktor strese giremyecek demiş. KV eve geldiğinde benim ilk çocuğumda da kanamam olmuştu eve gönderdiler karnımda öldü demişti. Benim KV koy Tv'de kötü KV dizisine çok tutar. Başta bende çok takıyordum ama karakteri böyle kimse takmıyor onu mesela
AdenKızlar bu arada isim öneriniz olursa çok sevinirim. Çok kullanılmayan, modern ve kibar bir isim istiyorum bizim minik kız içinerkek olsaydı hep Doruk geçiyordu içimden ama eşim küçükler arasında baya var diyordu. Belki fikir olur erkek annelerine
Kızım olursa mira koyarım fikrim değişmezse .Doruklar çok yaramaz oluyorKızlar bu arada isim öneriniz olursa çok sevinirim. Çok kullanılmayan, modern ve kibar bir isim istiyorum bizim minik kız içinerkek olsaydı hep Doruk geçiyordu içimden ama eşim küçükler arasında baya var diyordu. Belki fikir olur erkek annelerine
Ben hep yatıyorum ya. Başka türlü uykuya dalamıyorumKızlar yüzüstü yatıyor musunuz? Ben gece farkında olmadan yatıyorum 12.haftadan sonra yüzüstü yatılmaması gerekiyormuş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?