2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar yüzüstü yatıyor musunuz? Ben gece farkında olmadan yatıyorum 12.haftadan sonra yüzüstü yatılmaması gerekiyormuş sanırım
Ben de yatıyorum canım zaten direkt yüz üstü değil de bir bacak bükük yatmayı oldukca seviyum bol bol yatalım şimdi ilerleyen zamanda çok ozleyecegiz... Doğumdan sonra tekrar yüzüstü yatmak hayalimdi ancan o zamanda memişler yüzünden yatilmiyor bır süre

1.5-2 saatte bir durup 10dk yürüyün hareket edin endişelenmeyin Allahın izniyle birşey olmaz kötü düşünmeyin. Kanama ya da kahve akıntı çoğumuzda oldu oturduğumuz yerde bile
İnşaallah canım artık yavaş yavaş dinlene dinlene gideceğiz Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Kanama olana kadar çok sakindim ama kanamadan sonra tedirgin oldumEşim ve annem sürekli panik halinde daha çok strese giriyorum Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşaallah

İyi akşamlar kızlar nasıl gidiyor ben yemekten sonra hafif hafif kasık ağrısı çekiyorum doktor normal sen açken bebek istirahat halinde doyunca hareketleniyor o yüzden olabilir dedi birdahaki randevumuz 1 ay sonra zaman nasıl geçer bilmiyorum

Sağlıkla ve hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah Adınıza çok sevindim darısı başımıza

En son 23 mayısta normal randevuma gittiğimde doktor tarama testi yaptırıp yaptırmayacağımızı sordu. Biz de onun yönlendirmesine göre hareket edeceğimizi söyledik. Öncelikle ikili tarama yapalım riskli çıkarsa fetal DNA vb testleri düşünebilirsiniz dedi. Ultrasonda bebeğin ense kalınlığı, boyu vb ölçümlerini yaptı, forma ölçümleri yazdı, o gün kan verdim ertesi gün de sonuç 1/10000 çıkınca daha ileri testlere gerek görmedik. Randevuda perinatologa gerek var mı diye sorduğumda detaylı ultrason için ileriki haftalarda yönlendireceğini söyledi. Randevunuz esnasında doktor sizi yönlendirecektir.

Bilmiyorum hoşunuza gider mi ama ben Ecmel Vera isimini çok beğeniyorum

Kanama olana kadar çok sakindim ama kanamadan sonra tedirgin oldumEşim ve annem sürekli panik halinde daha çok strese giriyorum Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşaallah
Asıl onların sakin olup sizi sakinleştirmesi gerekiyor. Genel olarak herkes için konuşayım arkadaşlar lütfen zaten yaşadıklarımız, ağrılarımız, bulantılarımız bize yeter. Lütfen kendinizi strese sokmayın bebişlerimizi de germeyelim. Allah korusun olacak birşey varsa olur ve biz önüne geçemeyiz. Yapacağımız bizi tedirgin eden durumları doktorlarımızla paylaşıp onların yönlendirmelerine uymak. Onun dışında Allaha bırakıp bu günlerin tadını çıkarmaya çalışalım

Canım inşallah geçer hemen bi daha olmaz ben de taşınıcam çok uzak bi şehire git gel yapmam lazım 3 kere yol gidicem. Şimdiden telaş sardı. Doktor bi şey olmaz dedi ama insan yine de teleşlanıyor haklısın

Kızlar merhabalar, ben şu an 9+2 yim. Ama 2 gündür belirtilerim neredeyse tamamen bitti diyebilirim. Hafif karın ve bel ağrısı dışında. Bu haftalarında böyle bişey yaşayan var mı acaba. Kontrolüm cuma günü, acaba bugünden falan gitsem mi çok endişelendim

Nerdeyse herkeste aynısı oldu :) benim o haftalarda tamamen ortadan belirtiler kalktı ve 1 hafta sonra daha şiddetli geri döndü tedirgin olmana gerek yok

Kızlar bir şey soracağım 2 li test için 12+4 te gitsem (en son ultrasonda 3 gün ilerde demişti. Onu da hesaba katarsam 13 haftalık oluyor. ) geç mi olur bilen annelerimizden cevap bekliyorum

Kızlar bir şey soracağım 2 li test için 12+4 te gitsem (en son ultrasonda 3 gün ilerde demişti. Onu da hesaba katarsam 13 haftalık oluyor. ) geç mi olur bilen annelerimizden cevap bekliyorum
11-14 hafta aralıgında yapılıyor zaten sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum

Merhaba canım. Oluyor öyle şeyler bir gidip bir geliyor. normal bunlar hiç endişelenme

benim kayınvalidemin de 2 oğlu ve 1 erkek torunu vardı benim kızım doğana kadar. Ve kız çocuklarına bayılıyordu. Çok çok mutlu olmuştu. 3 yıl o büyüttü kızımı. Sonra kreşe verdik. Çok düşkün kızıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…