- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #7.761
Baktır benceCanım riskli gebelik olmasa bile dediğin haftalarda rahim boyuna bakılıyor mu bana henüz bakılmadı da doktor unutursa hatırlatayım
Ayyyy canim masallah yaaa biz seninle ayni gidiyoruzKızlar ben bugün klinliğe gittimdoğum günümdü. Bebek çok kıpır kıpırdı doktor da %70 kız dedi. Çıkıntı görünmüyormuş. Eki Görüntüle 3075223
Ben de erkek demiştim kendime.Ayyyy canim masallah yaaa biz seninle ayni gidiyoruzinsallah sag salim kucagimiza alalim minnoslarimizi. Benim de gonlum kizdan yana ama erkek olacak gibi hissediyorum sen kiz demistin gerci ultrason fotosuna gore bana bakalim dr ne tahminde bulunacak
Kesinlikle önce saglikli olsunlar da minnoslarBen de erkek demiştim kendime.Bugün doktora da erkek gibi dimi dedim yooo kız gibi dedi %60 kız mı hocam dedim %70 kız dedi. Gösterdi arada çıkıntı yok dedi. Ama değişebilir diye de ekledi kız olursa ben de ayrı mutlu olurum herşeyi hazır olur içimde ukte kalanlar gider. Ama önce sağlık tabi
İnşallah bebişin kız olur canım tabi sağlıkla doğsunlar önemli değil ama insanın gönlünden geçiyor işteBen de erkek demiştim kendime.Bugün doktora da erkek gibi dimi dedim yooo kız gibi dedi %60 kız mı hocam dedim %70 kız dedi. Gösterdi arada çıkıntı yok dedi. Ama değişebilir diye de ekledi kız olursa ben de ayrı mutlu olurum herşeyi hazır olur içimde ukte kalanlar gider. Ama önce sağlık tabi
Doğum gününüz kutlu olsunKızlar ben bugün klinliğe gittimdoğum günümdü. Bebek çok kıpır kıpırdı doktor da %70 kız dedi. Çıkıntı görünmüyormuş. Eki Görüntüle 3075223
Evet sen de ne hissettiğini tahmin edersin.İnşallah bebişin kız olur canım tabi sağlıkla doğsunlar önemli değil ama insanın gönlünden geçiyor işte
Kız mııKızlar ben bugün klinliğe gittimdoğum günümdü. Bebek çok kıpır kıpırdı doktor da %70 kız dedi. Çıkıntı görünmüyormuş. Eki Görüntüle 3075223
Biliyodum ben soylemistim kiz diye cunku oyle hissetim ve her zamanki gibi hislerimde yanilmadimm senin adina cok sevindim canim benimKizlarrrr haklı çıktınız
masallah Allah anali babali buyutsun insallah!Kızlar ben bugün klinliğe gittimdoğum günümdü. Bebek çok kıpır kıpırdı doktor da %70 kız dedi. Çıkıntı görünmüyormuş. Eki Görüntüle 3075223
Çok önemli bi soru ben de merak ettim şimdiKızlar bu ikili taramayla ilgili ben de bir şey soracağım ense kalınlığı ölçtü doktorum 12+6 haftada 1.8 mm çıktı. Doktor tarama kağıdına 2 mm yazmış. Bir de bebek pozisyonundan dolayı burun kemiğini göremedi ölçemedi. Yine forma burun kemiğinin varlığı bilinmiyor yazmış. Şimdi bu bilgiler ışığında bir risk çıkmıyor mu? Mesela doktorum beni bi yarım saat bir saat sonra tekrar muayane edip görebilirdi burun kemiğini ve ense kalınlığını da 0.2 mm fazla girmiş niye öyle yuvarlamış sonuçta bu parametreler sonucu etkilemiyor mu? Yoksa ben mi detaylı düşünüyorum.
Doğum günün kutlu olsun kuzum.Kızlar ben bugün klinliğe gittimdoğum günümdü. Bebek çok kıpır kıpırdı doktor da %70 kız dedi. Çıkıntı görünmüyormuş. Eki Görüntüle 3075223
Normalde adet olman gereken donemdeysen de lekelenme oluyormuş kanama alanın yoksa korkmaKontrolüm 2 hafta sonra öyle iş falan yapamıyorum ki mide bulantısından yatıyorum hep. 1 hafta önce gittim en son kanama alanı falan yoktu gayet iyiydi. Korkuyorum ya
14.ncu haftaya kadar tüm bebekler kız gözükebiliyorrnus 14.ncu haftada netlesiyormus bizim doktor öyle demişti ya da bizimki de kız emin olamadi ajsjdkdkfkBen de erkek demiştim kendime.Bugün doktora da erkek gibi dimi dedim yooo kız gibi dedi %60 kız mı hocam dedim %70 kız dedi. Gösterdi arada çıkıntı yok dedi. Ama değişebilir diye de ekledi kız olursa ben de ayrı mutlu olurum herşeyi hazır olur içimde ukte kalanlar gider. Ama önce sağlık tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?