2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kizlar ben de ilk hamileligimde kendi kadin dogumcuma yaptirmistim ense kalinligi ve burun ölçümünü. Bu seferki doktorum perinatolog bakacak dedi şahsen ben daha cok sevindim. Çünkü oglumun plasentasi tek damarliydi tek damardan besleniyordu, bunda da varsa detayli sekilde her seye bakar soyler diye dusunuyorum. Bakalim haftaya ptesi kontrolum 12. Haftamiz belki cinsiyeti de söyler

Kızlar ben bugün klinliğe gittim doğum günümdü. Bebek çok kıpır kıpırdı doktor da %70 kız dedi. Çıkıntı görünmüyormuş. Eki Görüntüle 3075223
Ayyyy canim masallah yaaa biz seninle ayni gidiyoruz insallah sag salim kucagimiza alalim minnoslarimizi. Benim de gonlum kizdan yana ama erkek olacak gibi hissediyorum sen kiz demistin gerci ultrason fotosuna gore bana bakalim dr ne tahminde bulunacak

Ben de erkek demiştim kendime. Bugün doktora da erkek gibi dimi dedim yooo kız gibi dedi %60 kız mı hocam dedim %70 kız dedi. Gösterdi arada çıkıntı yok dedi. Ama değişebilir diye de ekledi kız olursa ben de ayrı mutlu olurum herşeyi hazır olur içimde ukte kalanlar gider. Ama önce sağlık tabi

Kesinlikle önce saglikli olsunlar da minnoslar

İnşallah bebişin kız olur canım tabi sağlıkla doğsunlar önemli değil ama insanın gönlünden geçiyor işte

Kızlar bu ikili taramayla ilgili ben de bir şey soracağım ense kalınlığı ölçtü doktorum 12+6 haftada 1.8 mm çıktı. Doktor tarama kağıdına 2 mm yazmış. Bir de bebek pozisyonundan dolayı burun kemiğini göremedi ölçemedi. Yine forma burun kemiğinin varlığı bilinmiyor yazmış. Şimdi bu bilgiler ışığında bir risk çıkmıyor mu? Mesela doktorum beni bi yarım saat bir saat sonra tekrar muayane edip görebilirdi burun kemiğini ve ense kalınlığını da 0.2 mm fazla girmiş niye öyle yuvarlamış sonuçta bu parametreler sonucu etkilemiyor mu? Yoksa ben mi detaylı düşünüyorum.

Çok önemli bi soru ben de merak ettim şimdi

Kontrolüm 2 hafta sonra öyle iş falan yapamıyorum ki mide bulantısından yatıyorum hep. 1 hafta önce gittim en son kanama alanı falan yoktu gayet iyiydi. Korkuyorum ya
Normalde adet olman gereken donemdeysen de lekelenme oluyormuş kanama alanın yoksa korkma
14.ncu haftaya kadar tüm bebekler kız gözükebiliyorrnus 14.ncu haftada netlesiyormus bizim doktor öyle demişti ya da bizimki de kız emin olamadi ajsjdkdkfk bende kontrole 14.ncu haftamda gitmeye karar verdim

Kizlar ne guzel herkes yavastan cinsiyeti ogrenmeye baslamis. Ben de fetal dna testi yaptiracagim, ayin 24. Cok heyecanliyim. Acaba kiz mi erkek mi?

Icimden bir ses erkek diyor, Erkek diye de hissediyorum. Ama belirtiler kiz gibi. Canim durmadan tuzlu seyler istiyor, yuzumde her turlu ucuk, sivilce cikti. Tuzlu seyler istemek kiz deniliyor ama annemde tam tersi olmus. Kizlarda tatli seyler istemis cani, erkekte eksi ve tuzlu.

Hamile kalmadan once de ruyamda kiz bebek gormustum, hamile kaldiktan sonra da bi kac defa erkek bebek gordum.

Benimki ne olcak simdi acaba sizin tahminleriniz neler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…