2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar kontrolde vajinal muane olan var mı aranızda
Bugün sabah kanamayla uyandım acile gittim vajinal baktı doktor aktif kanama varmı görmem lazım dedi muane sonrası ağrı tuttu kasıklarım ağrıyo hareket ettikçe
öğleden sonra kendi doktoruma gidicem acilde bişi vermediler ama doktorum proluten iğne yapalım dedi

Ben klinliğe gitmezsem hep vajinal oluyorum muayene bebeğe bi zararı yok evet kanama alanlarını ince damar çatlaklarını görmek için vajinal bakıyorlar endişe etme. Kasık ağrın da büyük ihtimal kanama nedeniyle ya da muayene sırasında kasman nedeniyle vardır.

Kızlar ben bugün klinliğe gittim doğum günümdü. Bebek çok kıpır kıpırdı doktor da %70 kız dedi. Çıkıntı görünmüyormuş. Eki Görüntüle 3075223
Daha çok erken cinsiyet için doktorun söylemesine şaşırdım inşallah hayırlısı ve gönlündeki olur canım doğum günün de kutlu olsun.yeni yaşında evladına sağlıcakla kavuş
Vajinal muayene daha iyi görebilmek adına yapılabilir. Endişe etme geçmiş olsun.

Kızlar ben USG kağıtlarına baktım da tekrar bir cinsiyet tahmini bekliyorum sizlerden. Normalde bugün kendi doktoruma randevum vardı ama kızım hasta olduğu için randevuya gidemeyeceğim..bu karından USG fotoğrafı

Eklentiler

• 16539041843306479757972491409932.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 70
Ben de aynısını düşündüm ama nub teorisi diye birşey varmış çıkıntı gözükmesi gerekirmiş.
Bacaklar kapalı. Ama erkek gibi hissettim ben seni

Kanama alanını en net vajinalde görebiliyorlar. Ağrı muayene sonrası bende de oluyor merak edilecek bir durum değil demişti doktor.

Düşük riskim varmış
Doktor sadece tuvalete kalkacaksın dedi
Rahim ağzı uzunluğu (galiba böyle dedi) sınırda ilerde dikiş atmamız gerekebilir dedi
Rabbim yavrularımız bize bağışlasın
Sakin ol kuzum. Doktorun dediklerine uymaya çalış, inşallah bu riski sorunsuz aşacaksın. Sakın strese girme tamam mı?

Düşük riskim varmış
Doktor sadece tuvalete kalkacaksın dedi
Rahim ağzı uzunluğu (galiba böyle dedi) sınırda ilerde dikiş atmamız gerekebilir dedi
Rabbim yavrularımız bize bağışlasın
Canım ayağının altına yastık koy devamlı dinlen. Rahim ağzı uzunluğu değişebiliyor. Kritik eşiğe gelseydi zaten hemen dikişe alırlardı. Doktor da tekrar çıkacağını umut etmiştir merak etme. Bol bol dinlen. Film izle kafanı dağıt. Yemeğini bile yattığın yerden ye. 14. Haftaya gelene kadar düzelecektir inş.

Sakin ol kuzum. Doktorun dediklerine uymaya çalış, inşallah bu riski sorunsuz aşacaksın. Sakın strese girme tamam mı?
Aşırı kötü konuşmadı doktor ama insan geriliyor tabi ister istemez 2 düşüğüm var daha önce bu bebeğimi de kaybetmek istemiyorum korkuyorum tabii kendimi suçluyorum
Allah yardımcımız olsun hepimizin

İnş doktor ultrasona aldı bebeğimin umurunda değil gerçi ellerini oynatıyor ayağını tutuyodu kalp atışı da güzelmiş bi kaç gün kanama devam eder rengi kırmızı olursa hastanede yatarsın bi süre dedi allahtan doktor çok kötü konuşmadı ama korktum tabi
Hepinizden Allah bin kere razı olsun hepimize sağlıklı gebelikler bebekler nasip olsun inş

Kuzum ama senlik bişi yok. Elimizden geleni yapıyoruz zaten. İçe dönüp kendini suçlamak çok yanlış olur. Rabbime dua edeceğiz ve dinleneceksin. Millet daha zor şartlarda hayat yaşayarak hamileliğini sürdürüyor. Tabi çalışacağız, seyahat edeceğiz, vb. Günlük hayatın gereklilikleri olacak. Bu suç değil ki. Buradan her arkadaşımız elinden geleni yapıyor. Bu ruh halinden uzaklaş canım. Allahın dediği olur. İyi olacaksınız inşallah hiç kötü şeyler düşünme.

Vesvese oluyo tabi iyi düşünmeye çalışıyorum işte bende film açtım izliyorum kafam dağılsın diye doktor kontrolündeyim Allaha emanetiz rabbim hepimize yardımcı olsun
Hepiniz çok sağolun çok güzel destek oluyorsunuz sırf bana değil burda kim olursa hemen yardımcı oluyor herkes o kadar rahatlıyor ki insan böyle okuyunca bu mesajlar ne büyük bi iyilik bilemezsin Allah bin kere razı olsun herkesten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…