- 23 Mart 2022
- 1.293
- 1.463
- 48
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #7.781
Ben klinliğe gitmezsem hep vajinal oluyorum muayeneKızlar kontrolde vajinal muane olan var mı aranızda
Bugün sabah kanamayla uyandım acile gittim vajinal baktı doktor aktif kanama varmı görmem lazım dedi muane sonrası ağrı tuttu kasıklarım ağrıyo hareket ettikçe
öğleden sonra kendi doktoruma gidicem acilde bişi vermediler ama doktorum proluten iğne yapalım dedi
Daha çok erken cinsiyet için doktorun söylemesine şaşırdım inşallah hayırlısı ve gönlündeki olur canımKızlar ben bugün klinliğe gittimdoğum günümdü. Bebek çok kıpır kıpırdı doktor da %70 kız dedi. Çıkıntı görünmüyormuş. Eki Görüntüle 3075223
Vajinal muayene daha iyi görebilmek adına yapılabilir. Endişe etme geçmiş olsun.Kızlar kontrolde vajinal muane olan var mı aranızda
Bugün sabah kanamayla uyandım acile gittim vajinal baktı doktor aktif kanama varmı görmem lazım dedi muane sonrası ağrı tuttu kasıklarım ağrıyo hareket ettikçe
öğleden sonra kendi doktoruma gidicem acilde bişi vermediler ama doktorum proluten iğne yapalım dedi
Ben de aynısını düşündüm ama nub teorisi diye birşey varmış çıkıntı gözükmesi gerekirmiş.Daha çok erken cinsiyet için doktorun söylemesine şaşırdım inşallah hayırlısı ve gönlündeki olur canımdoğum günün de kutlu olsun.yeni yaşında evladına sağlıcakla kavuş
Vajinal muayene daha iyi görebilmek adına yapılabilir. Endişe etme geçmiş olsun.
Kızlar ben USG kağıtlarına baktım da tekrar bir cinsiyet tahmini bekliyorum sizlerden. Normalde bugün kendi doktoruma randevum vardı ama kızım hasta olduğu için randevuya gidemeyeceğim..bu karından USG fotoğrafı
Kanama alanını en net vajinalde görebiliyorlar. Ağrı muayene sonrası bende de oluyor merak edilecek bir durum değil demişti doktor.Kızlar kontrolde vajinal muane olan var mı aranızda
Doktor yatacaksın dediyse yatacaksın canım herşey bebişlerimiz içinBen hiç bir şey yapmıyorum sürekli yatıyorum kızlar doktor yatmamı önerdi
Sakin ol kuzum. Doktorun dediklerine uymaya çalış, inşallah bu riski sorunsuz aşacaksın. Sakın strese girme tamam mı?Düşük riskim varmış
Doktor sadece tuvalete kalkacaksın dedi
Rahim ağzı uzunluğu (galiba böyle dedi) sınırda ilerde dikiş atmamız gerekebilir dedi
Rabbim yavrularımız bize bağışlasın
İlk gebeliğinmi cnm senin çok geçmiş olsun.AminDüşük riskim varmış
Rahim ağzı uzunluğu (galiba böyle dedi) sınırda ilerde dikiş atmamız gerekebilir dedi
Canım ayağının altına yastık koy devamlı dinlen. Rahim ağzı uzunluğu değişebiliyor. Kritik eşiğe gelseydi zaten hemen dikişe alırlardı. Doktor da tekrar çıkacağını umut etmiştir merak etme.Düşük riskim varmış
Aşırı kötü konuşmadı doktor ama insan geriliyor tabi ister istemez 2 düşüğüm var daha önce bu bebeğimi de kaybetmek istemiyorum korkuyorum tabii kendimi suçluyorumSakin ol kuzum. Doktorun dediklerine uymaya çalış, inşallah bu riski sorunsuz aşacaksın. Sakın strese girme tamam mı?
Allah razı olsun canım benim 3. Gebeliğin 2 düşüğüm var rabbim bebeklerimizi bize bağışlasınİlk gebeliğinmi cnm senin çok geçmiş olsun.Amin
Seninle aynıyız cnm benimde 3. İnşallah 2 tane düşük var ve doğum tarihi aynı zamanlara geliyor dua edelim cnm sağlıkla kavuşalımAllah razı olsun canım benim 3. Gebeliğin 2 düşüğüm var rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın
İnşCanım ayağının altına yastık koy devamlı dinlen. Rahim ağzı uzunluğu değişebiliyor. Kritik eşiğe gelseydi zaten hemen dikişe alırlardı. Doktor da tekrar çıkacağını umut etmiştir merak etme.Bol bol dinlen. Film izle kafanı dağıt. Yemeğini bile yattığın yerden ye. 14. Haftaya gelene kadar düzelecektir inş.
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeSeninle aynıyız cnm benimde 3. İnşallah 2 tane düşük var ve doğum tarihi aynı zamanlara geliyor dua edelim cnm sağlıkla kavuşalım
Kuzum ama senlik bişi yok. Elimizden geleni yapıyoruz zaten. İçe dönüp kendini suçlamak çok yanlış olur. Rabbime dua edeceğiz ve dinleneceksin. Millet daha zor şartlarda hayat yaşayarak hamileliğini sürdürüyor. Tabi çalışacağız, seyahat edeceğiz, vb. Günlük hayatın gereklilikleri olacak. Bu suç değil ki. Buradan her arkadaşımız elinden geleni yapıyor. Bu ruh halinden uzaklaş canım. Allahın dediği olur. İyi olacaksınız inşallah hiç kötü şeyler düşünme.Aşırı kötü konuşmadı doktor ama insan geriliyor tabi ister istemez 2 düşüğüm var daha önce bu bebeğimi de kaybetmek istemiyorum korkuyorum tabii kendimi suçluyorum
Allah yardımcımız olsun hepimizin
Vesvese oluyo tabi iyi düşünmeye çalışıyorum işte bende film açtım izliyorum kafam dağılsın diye doktor kontrolündeyim Allaha emanetiz rabbim hepimize yardımcı olsunKuzum ama senlik bişi yok. Elimizden geleni yapıyoruz zaten. İçe dönüp kendini suçlamak çok yanlış olur. Rabbime dua edeceğiz ve dinleneceksin. Millet daha zor şartlarda hayat yaşayarak hamileliğini sürdürüyor. Tabi çalışacağız, seyahat edeceğiz, vb. Günlük hayatın gereklilikleri olacak. Bu suç değil ki. Buradan her arkadaşımız elinden geleni yapıyor. Bu ruh halinden uzaklaş canım. Allahın dediği olur. İyi olacaksınız inşallah hiç kötü şeyler düşünme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?