2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ayy cinsiyeti sormayan bir tek ben kaldım galibaa :) ikili tarama için gittik ultrasonda baktı bende merak etmedim doktorda bir şey söylemedi. Böyle sizler öğrendikçe bende merak etmeye başladım. İkili tarama sonucu hamdolsun iyi çıktı artık cinsiyete yöneleyim bari

Bir cinsiyet de benden gelsin. fetal dna yaptırmıştık. erkek sağlıkla gelsin inşallah
10+1 de yaptırdık. Bugün 10+6da belli oldu
sen ne hissediyordun? Canin neler cekiyor? Yuzun nasil, yagli sivilceli mi yoksa temiz mi?

Haha benim ki de ayin 24unde ama bekleyemiyorum daha bir ay var

Canım sonu çok iyi örnek değil ama. Ben başka sebeple kaybettim bebeğimi bilirain. İçin rahatlasın kızımda kanama nedeniyle benim de rahim kısalığım oldu hatta yarım cm açılmam bile oldu. 11+6 da oldu bunlar 14. Haftada rahim uzunlığum gayet iyiydi hep yattım ben. 16. Haftaya kadar yattım. Gerçekten kısalık ciddi olsa merak etme dikişe alırlardı.

sen ne hissediyordun? Canin neler cekiyor? Yuzun nasil, yagli sivilceli mi yoksa temiz mi?

Haha benim ki de ayin 24unde ama bekleyemiyorum daha bir ay var
benim yeğenlerim kız. kız çocuğa çok düşkünüm. ama erkek hissediyordum. her gören de erkek diyordu neden bilmem.
tatlı yiyemiyorum. tuzlu ekşi istiyordu canım. salata falan yiyebiliyorum.
Sivilcem pek yok annem de yüzün parladı diyordu ama bence çok yorgun görünüyorum

haha cok guzel. Allah saglikli ve hayirli evlatlar versin hepimize.

Ben de erkek hissediyorum, ama yuzum cok yaglandi sivilceler cikti, canimda hep tuzlu eksi seyler istiyor. Bilemedim ben de. artik ogrenirim ben de yakinda.

Bir cinsiyet de benden gelsin. fetal dna yaptırmıştık. erkek sağlıkla gelsin inşallah
hayırlı olsun sağlıkla büyüsün :) Ben de bu cuma 10+6'da kan vereceğim. haftaya da benimki çıkar. Çok heyecanlıyım :)

Misako canım benim çok geçmiş olsun. İnşllah her şey yoluna girecek kzasız belasız sapa sağlam bebiş doğuracaksın Allah ikinize de sağlık versin. Umutsuzluğa kapılma bugünler de geçecek Allah yardımcın olsun

ketty grubumuzun kızından sonra oğlanı da geldi ne güzel canım darısı merakla bekleyen bizlerin başına. sağlıkla gelsin oğlunuz

Sakın kendini suçlama hepimiz elimizden geleni yapıyoruz bebişlerimiz için. Bu konuda senin etkin olabilecek bir durum yok ki canım. Zaten doktor kontrolündesin hiçbir şey olmayacak inşallah içini ferah tut. Doktor çok ciddi olduğunu düşünse hemen atardı dikişi demek ki çok riskli değil hem sınırda demiş.
Ayy sağlıkla gelsin oğlun tebrik ederim

Gözün aydın canım, güzel bir erkek annesi olacaksın demek, tebrik ediyorum
İlk oğlumuz M mmmeyra 'dan canım

merhabalar. İkili test sonucum iyi çıktı. 3200 de 1 ihtmal çıktı ama doktor yinede yaşım 35 üstü olduğu için fetal dna önerdi ısrarla sanki. Yaşı benim gibi olupta doktoru öneren varmı acaba yada yaptıran. Bi yere yönlendirdi. Fiyat 4500 dediler. İstanbulda daha uyguna yaptıran varmı

Geçmiş olsun canım içini ferah tut inşallah sağlıkla alacağız bebişlerimizi kucağımıza dualarımız bir inşallah

Benimde bugün kontrolüm vardı hep vajinal bakıyordu doktorum bugün karından baktı bebeğin kalp atışını dinledik herşey güzel ama hareket etmiyordu doktor ne kadar keyfi yerinde uyuyor falan dedi sonra karnıma bastırdı cihazı salladı salladı baya uğraştı(eşimin karnımı hızlıca sevmesine bile izin vermezken adam resmen tokatladı yavrumu ) en sonunda hareket etti çok duygusal bi andı korkuyla sevinç bi anda yaşadım kalp atışını duymuştum ama hareket etmeyince tedirgin oldum çok şükür yolundaydı herşey. Beni de perinatalog için yönlendirdi devlet hastanesinde ki de yönlendirmişti 10 gün sonrasına gitmeliymişim inşallah hayırlı sonuçlar olur

Hayatım yaşım 42 ama 35 yaş üzerini bir tutuyorlar bu konuda. Benim doktorum bana fetal DNA sonucumuz gelmeden yükselme, rahatlama, kendini kaptırma diyecek kadar önemli tutuyor bu testi. Tabiki senin için risk daha az ama imkanın varsa yaptırmanı tavsiye ederim. Çünkü genel olarak bütün testlerde yaş zaten belirli bir riski önüne getirecek. Kafanda soru işareti kalmaz.

Teşekkür ederim yorum için

Canım geçmiş olsun, inşallah bebişin sımsıkı tututunacak sana, bu sefer güzel olacak sonu endişe etme en kötü serklaj yaparlar moral çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…