- 25 Ağustos 2021
- 220
- 278
- 53
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #7.801
sen ne hissediyordun? Canin neler cekiyor? Yuzun nasil, yagli sivilceli mi yoksa temiz mi?Bir cinsiyet de benden gelsin. fetal dna yaptırmıştık. erkeksağlıkla gelsin inşallah
10+1 de yaptırdık. Bugün 10+6da belli oldu
Canım sonu çok iyi örnek değil ama. Ben başka sebeple kaybettim bebeğimi bilirain. İçin rahatlasın kızımda kanama nedeniyle benim de rahim kısalığım oldu hatta yarım cm açılmam bile oldu. 11+6 da oldu bunlar 14. Haftada rahim uzunlığum gayet iyiydiİnşdoktor ultrasona aldı bebeğimin umurunda değil gerçi ellerini oynatıyor ayağını tutuyodu kalp atışı da güzelmiş bi kaç gün kanama devam eder rengi kırmızı olursa hastanede yatarsın bi süre dedi allahtan doktor çok kötü konuşmadı ama korktum tabi
Hepinizden Allah bin kere razı olsun hepimize sağlıklı gebelikler bebekler nasip olsun inş
benim yeğenlerim kız. kız çocuğa çok düşkünüm. ama erkek hissediyordum. her gören de erkek diyordu neden bilmem.sen ne hissediyordun? Canin neler cekiyor? Yuzun nasil, yagli sivilceli mi yoksa temiz mi?
Haha benim ki de ayin 24unde ama bekleyemiyorum daha bir ay var
haha cok guzel. Allah saglikli ve hayirli evlatlar versin hepimize.benim yeğenlerim kız. kız çocuğa çok düşkünüm. ama erkek hissediyordum. her gören de erkek diyordu neden bilmem.
tatlı yiyemiyorum. tuzlu ekşi istiyordu canım. salata falan yiyebiliyorum.
Sivilcem pek yok annem de yüzün parladı diyordu ama bence çok yorgun görünüyorum
hayırlı olsun sağlıkla büyüsün :) Ben de bu cuma 10+6'da kan vereceğim. haftaya da benimki çıkar. Çok heyecanlıyım :)Bir cinsiyet de benden gelsin. fetal dna yaptırmıştık. erkeksağlıkla gelsin inşallah
Sakın kendini suçlama hepimiz elimizden geleni yapıyoruz bebişlerimiz için. Bu konuda senin etkin olabilecek bir durum yok ki canım. Zaten doktor kontrolündesin hiçbir şey olmayacak inşallah içini ferah tut. Doktor çok ciddi olduğunu düşünse hemen atardı dikişi demek ki çok riskli değil hem sınırda demiş.Vesvese oluyo tabi iyi düşünmeye çalışıyorum işte bende film açtım izliyorum kafam dağılsın diye doktor kontrolündeyim Allaha emanetiz rabbim hepimize yardımcı olsun
Hepiniz çok sağolun çok güzel destek oluyorsunuz sırf bana değil burda kim olursa hemen yardımcı oluyor herkes o kadar rahatlıyor ki insan böyle okuyunca bu mesajlar ne büyük bi iyilik bilemezsin Allah bin kere razı olsun herkesten
Ayy sağlıkla gelsin oğlun tebrik ederimBir cinsiyet de benden gelsin. fetal dna yaptırmıştık. erkeksağlıkla gelsin inşallah
Gözün aydın canım, güzel bir erkek annesi olacaksın demek, tebrik ediyorumBir cinsiyet de benden gelsin. fetal dna yaptırmıştık. erkeksağlıkla gelsin inşallah
İlk oğlumuzMisako canım benim çok geçmiş olsun. İnşllah her şey yoluna girecek kzasız belasız sapa sağlam bebiş doğuracaksın Allah ikinize de sağlık versin. Umutsuzluğa kapılma bugünler de geçecek Allah yardımcın olsun
ketty grubumuzun kızından sonra oğlanı da geldi ne güzel canım darısı merakla bekleyen bizlerin başına. sağlıkla gelsin oğlunuz
Geçmiş olsun canım içini ferah tut inşallah sağlıkla alacağız bebişlerimizi kucağımıza dualarımız bir inşallahVesvese oluyo tabi iyi düşünmeye çalışıyorum işte bende film açtım izliyorum kafam dağılsın diye doktor kontrolündeyim Allaha emanetiz rabbim hepimize yardımcı olsun
Hepiniz çok sağolun çok güzel destek oluyorsunuz sırf bana değil burda kim olursa hemen yardımcı oluyor herkes o kadar rahatlıyor ki insan böyle okuyunca bu mesajlar ne büyük bi iyilik bilemezsin Allah bin kere razı olsun herkesten
Maşallah canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip eylesinKızlar ben bugün klinliğe gittimdoğum günümdü. Bebek çok kıpır kıpırdı doktor da %70 kız dedi. Çıkıntı görünmüyormuş. Eki Görüntüle 3075223
Aynen vardı öğleden sonra yeni düzeldi sanki ben de girememisftimKızlar bi giriş yapamadım ya sitede sorun var heralde
Evet vardı bende iki saat önceye kadar denedim olmadı bakım var falan hata verdiKızlar bi giriş yapamadım ya sitede sorun var heralde
Hayatım yaşım 42 ama 35 yaş üzerini bir tutuyorlar bu konuda. Benim doktorum bana fetal DNA sonucumuz gelmeden yükselme, rahatlama, kendini kaptırma diyecek kadar önemli tutuyor bu testi. Tabiki senin için risk daha az ama imkanın varsa yaptırmanı tavsiye ederim. Çünkü genel olarak bütün testlerde yaş zaten belirli bir riski önüne getirecek. Kafanda soru işareti kalmaz.merhabalar. İkili test sonucum iyi çıktı. 3200 de 1 ihtmal çıktı ama doktor yinede yaşım 35 üstü olduğu için fetal dna önerdi ısrarla sanki. Yaşı benim gibi olupta doktoru öneren varmı acaba yada yaptıran. Bi yere yönlendirdi. Fiyat 4500 dediler. İstanbulda daha uyguna yaptıran varmı
Teşekkür ederim yorum içinHayatım yaşım 42 ama 35 yaş üzerini bir tutuyorlar bu konuda. Benim doktorum bana fetal DNA sonucumuz gelmeden yükselme, rahatlama, kendini kaptırma diyecek kadar önemli tutuyor bu testi. Tabiki senin için risk daha az ama imkanın varsa yaptırmanı tavsiye ederim. Çünkü genel olarak bütün testlerde yaş zaten belirli bir riski önüne getirecek. Kafanda soru işareti kalmaz.
Canım geçmiş olsun, inşallah bebişin sımsıkı tututunacak sana, bu sefer güzel olacak sonu endişe etmeKızlar kontrolde vajinal muane olan var mı aranızda
Bugün sabah kanamayla uyandım acile gittim vajinal baktı doktor aktif kanama varmı görmem lazım dedi muane sonrası ağrı tuttu kasıklarım ağrıyo hareket ettikçe
öğleden sonra kendi doktoruma gidicem acilde bişi vermediler ama doktorum proluten iğne yapalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?