- 25 Kasım 2021
- 780
- 1.066
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #7.821
Hayırlı olsun Amerika’ya giden mi bu? Çok erken gelmişBir cinsiyet de benden gelsin. fetal dna yaptırmıştık. erkeksağlıkla gelsin inşallah
10+1 de yaptırdık. Bugün 10+6da belli oldu
Evet canım uzun süre giremedim bendeKızlar bi giriş yapamadım ya sitede sorun var heralde
Benzer bir durum vardı , sürekli üzülüyor kafamdan kavga ediyordum. Enerji çalışmaları yapan bir arkadaşım “kötü insanlar senin bu durumunla beslenir” demişti. Bana bu hisler başladığında (üzülme, kızma, öfke, haksızlık vb) “bu hisler bana ait değil , sahibine geri gönderiyorum” dememi söyledi. Gerçekten tekrarladıkça rahatladım çok ilginçtir ki o kişilerde benden uzaklaştı. Denemekten sakınca görmüyorumOoy oyy kaynanasi brnimki gibi kotu olan kizlar Allaah yardimcimiz olsunn. Ben su son 4 gündür çok kötüyüm yine huzurumuzu cok kotu bozdu. 4 gundur surekli saatlerce agliyorum. Cok acimasiz vicdansiz bir insan. Hatta sıkıntıdan stresten karnıma cok kotu bi agri girdi bebege bisey olacak diye cok korktum. Eminimki hicbirinizin kaynanasi benimki kadar kotu degildir cunku benimki cok kotuu cook. Hic vicdan merhamet yok. Şu bir yildir ondan ne cektigimi bir ben bilir bi Allah. Surekli kocamla aramizi bozuyo huzurumuzu bozuyo cok kotu bi insan. Allaha havale ediyorum rabbim her seyin en iyisini bilendir kurban oldugumNe olur bana dua edin ne olursunuz bu kadin artik bana kötülük etmeyi bıraksın. Benimle ugrasmayi biraksin artik
Sağlıkla, huzurla kucakla oğluşunuKizlaarr biraz gec olduu ama biz partiyi bugun yaptikkk ve hissettigim gibii oglumuzz olucakkk Allah nasip ederseee
Günaydın canım ben de dört gözle 12.haftanın bitmesini bekledim ama hala bitmedi bulantılar. Benim artmadı ama azalmadı da. İnşallah kurtuluruz artık şu bulantılardanGunaydin kizlar 2 sabahtir safra
Cikarmadab rahatlamiyorum ya 12 haftada artti sanki
Herkeste 12. haftada bitmiyormuş maalesef. Ben 2 gün önce şiddetli kusmaktan acillik oldum. Gebeliğin başından beri bu kadar kusmamıştım. Ama ondan sonra hiç kusmadım, bulantılar devam... 2 gün sonra 14. haftam bitecek.Gunaydin kizlar 2 sabahtir safra
Cikarmadab rahatlamiyorum ya 12 haftada artti sanki
Yeni gordumm canimm kusura bakmaa eveet dun yaptikk erkekkkfifii canım merhaba, sağlığın nasıl oldu alerjin vardı? Birde cinsiyet için pazar diyordunuz yaptınız mı bir şeyler?
Günaydın bende hamile gibi hissetmiyorumGünaydınGüzel anneler cinsiyetleri belli olanlar hayırlı olsun darısı bizlere Bu ara kwndimi hamile gibi hissetmiorum.Kontrolumde dha 1 ay var Allaha emanet.
Gruba cinsiyet şeyi ekleyebilen varsa eklesin bakalım oranımız nasıl olacak
Hayırlı olsun canım oğluşunYeni gordumm canimm kusura bakmaa eveet dun yaptikk erkekkkalerjim gecti gibii ama simdide oksuruk basladi bogazlarim aciyor sifayi kaptim herhaldee ceyranda istanbulun sicagina kapilipp buzlu buzlu dondurmalar yedim sureklii
Açıkçası en doğru yorumu doktorunuz yapar ama kendi ikili testim için araştırma yaptığımda beta değerinin düşük, papp-a değerinin yüksek olmasının riski azalttığını okumuştum. Tabi sadece bu kan değerleri riski belirlemiyor. Yaş ve bebeğin ölçümleri de önemli. Doktorunuzla mutlaka görüşünBayanlar ikili tarama test sonuçlarindan anlayan varsa bi yorumlayabilir mi yaa ?
Canım hiç canını sıkma hem rahim ağzı değişken bir şey kısalır uzar hem de erkenden fark edilmesi önlem alma açısından iyi bir şey benim de böyle bir riskim var artık bebişlerimiz için katlanacağız iyi düşünelim her zamanDüşük riskim varmış
Doktor sadece tuvalete kalkacaksın dedi
Rahim ağzı uzunluğu (galiba böyle dedi) sınırda ilerde dikiş atmamız gerekebilir dedi
Rabbim yavrularımız bize bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?