2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Doktorlara emanetiz
Sıkıntısız geçsin hamileliğiminiz kucağımıza alalım hayırlısıyla sağlıkla ben bütün acılara razıyım

Gunaydin kizlar 2 sabahtir safra
Cikarmadab rahatlamiyorum ya 12 haftada artti sanki
Kuzum bende akşam reflüm var diye rennie içtim sonra istifra ettim içim dışıma çıktı. Bulantılarım sürüyor 11+6 bugün. Allah yardımcımız olsun
Yeni gordumm canimm kusura bakmaa eveet dun yaptikk erkekkk alerjim gecti gibii ama simdide oksuruk basladi bogazlarim aciyor sifayi kaptim herhaldee ceyranda istanbulun sicagina kapilipp buzlu buzlu dondurmalar yedim sureklii
Grip Salgını varmış canım dikkat et.
Demek sende güzel bir erkek annesi olacaksın tebrik ederim canım.
Kuzu grubu ben açtım fakat ilk açtığımızda anketi butonunu eklemek gerekliymiş. Sonradan açamıyorum maalesef. Ama isim listemizde cinsiyetler var.
Doktorlara emanetiz
Sıkıntısız geçsin hamileliğiminiz kucağımıza alalım hayırlısıyla sağlıkla ben bütün acılara razıyım
Nasıl olsun güzellik, keyifler nasıl?
Merhaba kızlar.
Kaynana konusu en sevdiğim benimki iki sokak aşağıda kanamam olduktan 3 gün sonra akşam eşim gelince geldi. İş yapma ben yaparım çocuklarla ilgilenirim diyor. Oturup Survivor izledi
İdeal kaynana heeheh

Günaydın bende hamile gibi hissetmiyorum
Yalnız değilmişim :) bulantı olmasa hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Bazen kendime kızıyorum çünkü bekarken karnıma düştüğü an hissederim diye düşünüyordum ama öyle olmuyormuş. Tabii ki hareketlerime yediklerime dikkat ediyorum. Ama hissiyat nooooo :)))))

Arkadaşlar günaydın benim bikac gün önce demir ilacindan kaynaklı kabızlık problemim vardı. İki gündür de tam tersi ishal problemi yaşıyorum. Normal midir bu durum endiselenmeli miyim
Kuzum benim doktorum ishal 3 günü geçerse tehlikeli demişti o zaman muhakkak doktoruna haber ver bol bol su tuket ishalini takip et

İkili testler kaç günde çıkıyor acaba ben cumartesi günü verdim ama hala çıkmadı sonuç bilgisi olan var mı?

Seninle ayni gunuz canim benim normalde kusma olmuyordu ama 2 gundur var

selam kızlar. Bu sabah ateşim 38,5 oldu. Titredim resmen. Her yerim kırılıyordu. Doktoruma yazdım parol iç ve enfeksiyon bölümüne gidip tahlil yaptır enfeksiyon olabilir dedi. Özel bir hastanenin aciline gittim hamile olduğumu duyunca tahlil bile yapmadı doktor. Ama enfeksiyon var mı yok mu onu öğrenmek istiyorum dedim. farzet ki var ne yapacaksın bu haftada ilaç kullanamazsın, parol iç duş al dinlen dedi. Ben de eve döndüm parol içip uyudum şimdi düştü ateşim. Aranızda antibiyotik kullanan var mıydı bu haftalarda hiç?

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallah.

Canım geçmiş olsun. Ben antibiyotik içilmez diye biliyorum. İnşallah güzel beslenme ve dinlenme ile atlatırsın

bu arada kizlar, bu idrar yolu enfeksiyonuna karsi sirke suyu ile altini temizle demisti bi kac arkadas. Ben bunu doktoruma sordum, o da dedi ki, eger sirkeyle temizlersen, o an icin temizlenir evet. Ama sirke asit oldugu icin vajina florasini bozar ve daha da kotu olur dedi. Iyi olan bakterileri filan da öldürüyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…