- 23 Mart 2022
- 1.293
- 1.463
- 48
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #7.841
Doktorlara emanetizCanım hiç canını sıkma hem rahim ağzı değişken bir şey kısalır uzar hem de erkenden fark edilmesi önlem alma açısından iyi bir şey benim de böyle bir riskim var artık bebişlerimiz için katlanacağız iyi düşünelim her zaman
HHahahhh süperMerhaba kızlar.
Kaynana konusu en sevdiğimbenimki iki sokak aşağıda kanamam olduktan 3 gün sonra akşam eşim gelince geldi. İş yapma ben yaparım çocuklarla ilgilenirim diyor. Oturup Survivor izledi
Kuzum bende akşam reflüm var diye rennie içtim sonra istifra ettim içim dışıma çıktı. Bulantılarım sürüyor 11+6 bugün. Allah yardımcımız olsunGunaydin kizlar 2 sabahtir safra
Cikarmadab rahatlamiyorum ya 12 haftada artti sanki
Grip Salgını varmış canım dikkat et.Yeni gordumm canimm kusura bakmaa eveet dun yaptikk erkekkkalerjim gecti gibii ama simdide oksuruk basladi bogazlarim aciyor sifayi kaptim herhaldee ceyranda istanbulun sicagina kapilipp buzlu buzlu dondurmalar yedim sureklii
Kuzu grubu ben açtım fakat ilk açtığımızda anketi butonunu eklemek gerekliymiş. Sonradan açamıyorum maalesef. Ama isim listemizde cinsiyetler var.GünaydınGüzel anneler cinsiyetleri belli olanlar hayırlı olsun darısı bizlere Bu ara kwndimi hamile gibi hissetmiorum.Kontrolumde dha 1 ay var Allaha emanet.
Gruba cinsiyet şeyi ekleyebilen varsa eklesin bakalım oranımız nasıl olacak
Nasıl olsun güzellik, keyifler nasıl?Doktorlara emanetiz
Sıkıntısız geçsin hamileliğiminiz kucağımıza alalım hayırlısıyla sağlıkla ben bütün acılara razıyım
İdeal kaynana heehehMerhaba kızlar.
Kaynana konusu en sevdiğimbenimki iki sokak aşağıda kanamam olduktan 3 gün sonra akşam eşim gelince geldi. İş yapma ben yaparım çocuklarla ilgilenirim diyor. Oturup Survivor izledi
GünaydınGüzel anneler cinsiyetleri belli olanlar hayırlı olsun darısı bizlere Bu ara kwndimi hamile gibi hissetmiorum.Kontrolumde dha 1 ay var Allaha emanet.
Gruba cinsiyet şeyi ekleyebilen varsa eklesin bakalım oranımız nasıl olacak
Yalnız değilmişim :) bulantı olmasa hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Bazen kendime kızıyorum çünkü bekarken karnıma düştüğü an hissederim diye düşünüyordum ama öyle olmuyormuş. Tabii ki hareketlerime yediklerime dikkat ediyorum. Ama hissiyat nooooo :)))))Günaydın bende hamile gibi hissetmiyorum
Arkadaşlar günaydın benim yarın kontorulüm var 12+2olduk hem cok heycanlıyim 1 aydir görmüyorum hem korkuyorum bebegim gelismediyse yada 2li test kötü sonuc verirse
bence normal, cunku yavastan belirtiler gitmesi lazim zaten bu donemde. Keyfini cikarin :))))Günaydın bende hamile gibi hissetmiyorum
İyiyim şükür yatıyorum işte az biraz ağrı oluyo aradaNasıl olsun güzellik, keyifler nasıl?
Bir gün geçti bile her geçen gün daha iyi olacaksınız inşallahİyiyim şükür yatıyorum işte az biraz ağrı oluyo arada
Kuzum benim doktorum ishal 3 günü geçerse tehlikeli demişti o zaman muhakkak doktoruna haber ver bol bol su tuket ishalini takip etArkadaşlar günaydın benim bikac gün önce demir ilacindan kaynaklı kabızlık problemim vardı. İki gündür de tam tersi ishal problemi yaşıyorum. Normal midir bu durum endiselenmeli miyim
Ay inşallah öyle olmaz bende de belirtiler devam napcaz böyle bilmem12+3 um ama belirtilerimde hiç azalma olmadı kusma, tat koku hassasiyeti hala devam galiba 20 ncı haftayı görenlerden olucam
Teşekkür ederimKuzum benim doktorum ishal 3 günü geçerse tehlikeli demişti o zaman muhakkak doktoruna haber ver bol bol su tuket ishalini takip et
Seninle ayni gunuz canimKuzum bende akşam reflüm var diye rennie içtim sonra istifra ettim içim dışıma çıktı. Bulantılarım sürüyor 11+6 bugün. Allah yardımcımız olsun
Grip Salgını varmış canım dikkat et.
Demek sende güzel bir erkek annesi olacaksıntebrik ederim canım.
Kuzu grubu ben açtım fakat ilk açtığımızda anketi butonunu eklemek gerekliymiş. Sonradan açamıyorum maalesef. Ama isim listemizde cinsiyetler var.
Nasıl olsun güzellik, keyifler nasıl?
İdeal kaynana heeheh
Seninle ayni gunuz canimbenim normalde kusma olmuyordu ama 2 gundur var
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallah.selam kızlar. Bu sabah ateşim 38,5 oldu. Titredim resmen. Her yerim kırılıyordu. Doktoruma yazdım parol iç ve enfeksiyon bölümüne gidip tahlil yaptır enfeksiyon olabilir dedi. Özel bir hastanenin aciline gittim hamile olduğumu duyunca tahlil bile yapmadı doktor. Ama enfeksiyon var mı yok mu onu öğrenmek istiyorum dedim. farzet ki var ne yapacaksın bu haftada ilaç kullanamazsın, parol iç duş al dinlen dedi. Ben de eve döndüm parol içip uyudum şimdi düştü ateşim. Aranızda antibiyotik kullanan var mıydı bu haftalarda hiç?
Canım geçmiş olsun. Ben antibiyotik içilmez diye biliyorum. İnşallah güzel beslenme ve dinlenme ile atlatırsınselam kızlar. Bu sabah ateşim 38,5 oldu. Titredim resmen. Her yerim kırılıyordu. Doktoruma yazdım parol iç ve enfeksiyon bölümüne gidip tahlil yaptır enfeksiyon olabilir dedi. Özel bir hastanenin aciline gittim hamile olduğumu duyunca tahlil bile yapmadı doktor. Ama enfeksiyon var mı yok mu onu öğrenmek istiyorum dedim. farzet ki var ne yapacaksın bu haftada ilaç kullanamazsın, parol iç duş al dinlen dedi. Ben de eve döndüm parol içip uyudum şimdi düştü ateşim. Aranızda antibiyotik kullanan var mıydı bu haftalarda hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?