2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
canm ben demiştim bunu. Sürekli kullanılmayacak zaten enfeksiyon geçene kadar. Ve benm vajinal akıntı ve koku geçti bu şekilde. Geçince de bıraktım hemen. Şuan yok. Antibiyotik kullanamıyorsak böyle doğal yöntemler bulmalıyız mecbur.

Selam kızlar herkes cinsiyet vs öğrenenmeye başlamış bende Perşembe gidicem bakalım ins söyler rüyamda hep kız bebek goruyorum hatta bu gece kız bebek hastahane cikisi veriyorlardi bana dun gece bu arada şiddetli baş ağrısı yaşadım akşam ilaçta almadim sabaha kadar sürdü mahvoldum ve demir ilacı benide ishal yapti çok çıkmıyorum tuvalete ama ishal çıkıyorsun çıkınca böyle dinlenemiyorumda pek çok yoğun kosturuyorum

Kızlar bir şey danışacağım sizlere son günlerde benim kaşıntım arttı. 2 gün sonra doktora gideceğim ama kaşınmaktan ölüyorum sizce neden olabilir ne deterjanı nede yediğim içtiğim bir şeyi değiştirdim

12. haftaya geçtim şükür.. bu haftadan ümitliyim umarım bulantılarım biter.. bu arada geçen hafta 10+4 te doktorum cinsiyet tahmini yaptı erkeğe benziyor dedi ama daha çok erken bence....
bebek hareketlerini hissetmiyorum fakat kasılma gibi bazen bebeğin toplandığını hissediyorum. aslında kasılma için de çok çok erken var mı böyle bir şey yaşayan?

Erken değil canım tam haftandasın kasılma için. Kağan Kocatepe'nin videosunu izledim 13.hafta için. rahim büyüyor ama onun altında bağlar rahim kadar hızlı büyümediği için rahmi aşağı çeker ve kasık ağrısına sebep verir, bu haftalarda dayanılmaz gibi olursa ağrı kesici alabilirsiniz dedi. İlerleyen haftalarda o bağda uzayacak ve rahim rahatlayacakmış.

Gebelikte kaşıntı vs olabiliyor karaciğerde alakalı sanırım doktorunuzla konuşun

Ay inşallah öyle olmaz bende de belirtiler devam napcaz böyle bilmem
Doktor 12.nci haftada geçer demişti geçen giden yok 3 ayi doldurduk kilo almak yerine veriyorum
İlk 3 ayda antibiyotik verilmiyordu şase tarzı şeyler veriliyor diye biliyorum ya da fitil yani bebeğe zarar vermeyen şeyler muhakkak vardır yoksa enfeksiyon bebek için ilaçlardan daha zararlı

Kızlar merhabalar ocak annesi olucam inşallah rabbim nasip ederse sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var 7+0 dayız bugün yarın kalp sesi dinlemek için gidicez çok heyecanlıyız. Dün kahverengi çok az bir lekelenmem oldu. Bugün de sanki memelerimdeki acıma azaldı gibi oldu endişelendim sizler bu yollardan geçtiniz. Başına böyle bir durum gelen var mı nolur yardımcı olun

Endişe etme hiç kuzucum kahverengi genelde korkulacak bi şey olmuyor ama doktoruna bildir mutlaka benimde lekelenmem var şuan dün başladı 10+5 benimde bu grupda bir çok arkadaşımız lekelenme yaşadı sağlıkla devam etti çok şükür
Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın

tüp bebek olduğu için biraz endişeliyim canım aslında spontane gebelik olsa belki bu kadar endişelenmezdim. Yarın inşallah kalp sesini duyarız tüm endişelerimiz son bulur. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın

aaa öyle mi teşekkür ederim canım.. benim 2. gebeliğim ama sanki ilk kez yaşıyor gibi acemi hissediyorum bazen

Canım ben de tüp bebek annesi olacağım kısmetse. Belirtiler artar, azalır. Haifif ağrı hissi okur bazen hiç bir şey hissetmezsin. Bunlar çok normal. 6 da gittim bebek görülemedi yok sandık 7 de gittik kalp atışı duyduk meğer 1 hafta geç gelişmiş o bile normalmiş .

canım benim de tüp bebek. pozitifi gördüğüm günden sonra 1 hafta boyunca kanama/lekelenme şeklinde bende de olmuştu. o dönem bunu yaşayan pek çok kisiye de şahit olmuştum. telaş yapma gayet normal bir durum.

Benim de tüp bebek. 6. haftamın başlarında kahverengi lekelenmem olmuştu. Hiç endişelenme bu gruptaki hemen hemen herkeste oldu, hatta bazı arkadaşlarımızın çok uzun süre ara ara kahverengi lekelenmeleri oluyordu.
Benim bir de 11. haftada bildiğin kıpkırmızı, sıvı, akışkan kanamam oldu ama çok şükür bir şey olmadı.
O yüzden sakin kal, bebeğin olumsuz etkilenmesin

Sadece idrar yolu enfeksiyonu için verebildikleri ilaç var ama diğer enfeksiyonlar için yapacak bir şey yok şu an için antibiyotik kullanmak için blraz daha vakit var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…