2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Evet ben de öyle tahmin ettiğim için gittim enazından bir kan idrar bakılsın istedim ama bakmadı bile doktor. Cuma kendi doktorumda randevum var bakalım o zamana kadar yine ateşlenirsem söylerim doktoruma. Ama doktorum da vajinal enfeksiyonum için fitil veremem bu haftalarda. Sirkeli suyla yıka demişti.

Sadece idrar yolu enfeksiyonu için verebildikleri ilaç var ama diğer enfeksiyonlar için yapacak bir şey yok şu an için antibiyotik kullanmak için blraz daha vakit var
Evet ilk gebeliğimde idrar yolu enfeksiyonu olmuştum tek dozluk monurol vermişlerdi. Ama daha ileri haftalardaydı. İlk 12 hafta hiç birşey vermiyorlar sanırım.

Ben de hatırlıyorum senin bu durumu yaşadığını. o yüzden hemen kendimi sakinleştirdim. kan görünce insan korkuyor tabi. biraz azaldı bakalım inşallah geçecek. arada ufak tefek yoklamalar çekiyor minikler..

Geçmiş olsun kuzum sağlıkla devam etsin inş gebeliğin bana bıraktırma ya kan sulandırıcıyı bi kaç gün kanama devam eder merak etme dedi yatış verdi

içime su serptin canım o kadar heyecanlıyım ki anlatamam yıllardır o küçücük meleğin kalp sesini duymayı bekliyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok teşekkür ederim.

çok teşekkür ederim canım dinleniyorum bugün işe de gitmedim yatıyorum kalp sesini duysak biraz daha rahatlıcaz rabbim nasip eder inşallah sizin de gebeliğiniz sağlıkla devam eder inşallah

İlerleyen haftalarda kullanılabiliyor mu?
Evet canım ilk 3 ay çok kritik ama sonrasında kullanılabiliyor özellikle son 3 ay iyice rahat olunuyor
Evet ilk gebeliğimde idrar yolu enfeksiyonu olmuştum tek dozluk monurol vermişlerdi. Ama daha ileri haftalardaydı. İlk 12 hafta hiç birşey vermiyorlar sanırım.
Ben 10. Haftamda kullanmıştım canım ilk 3 ay da olsa kullanabiliyorsun monurol kullanmıştım ben de

burada o kadar kalbi güzel insanlar var ki çok teşekkür ederim biraz heyecanlıyız sanırım. çok bekledik bu günleri rabbim sağlıkla devamını sağlasın hepimiz için

çok teşekkür ederim canım dinleniyorum bugün işe de gitmedim yatıyorum kalp sesini duysak biraz daha rahatlıcaz rabbim nasip eder inşallah sizin de gebeliğiniz sağlıkla devam eder inşallah
amin hepimizin inşallah.sana da tekrar geçmiş olsun inşallah kalp atışını duyarsınız en kısa zamanda

Monurol gebelik kategorisi b ilaçmış güvenle kullanabilirsin demişti doktorum. Yani gebeler kullanmış araştırılmış bir yan etki görülmemiş.

Geçmiş olsun kuzum sağlıkla devam etsin inş gebeliğin bana bıraktırma ya kan sulandırıcıyı bi kaç gün kanama devam eder merak etme dedi yatış verdi
Sana da çok geçmiş olsun canım. Anlaşılan ara ara bazılarımız böyle durumlar yaşayacağız. Sakin kalmak önemli. içimizi ferah tutalım. birkaç güne iyileşeceğiz inanıyorum

Sana da çok geçmiş olsun canım. Anlaşılan ara ara bazılarımız böyle durumlar yaşayacağız. Sakin kalmak önemli. içimizi ferah tutalım. birkaç güne iyileşeceğiz inanıyorum
İnş sağlıkla devam etsinde kucağımıza alalım bütün acılara razıyız

Q
valla bende bulantıda hiç olmadı

sağolun kızlar. Evet antibiyotik kullanılmıyor ama enfeksiyon varsa nasıl geçecek bilemedim.
Canım yaklaşık 20 gün boğaz enfeksiyonu ve gripten çektim. 6. Ve 7. Haftada ilaç kullanamadım doktor c vitamini takviye verdi bol su içtim bol meyve yedim sıcak suya bal limon yaptım inşallah hemen geçer geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…