2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Çok teşekkür ederim. Sevgiler

ilk sayfada yaptığınız tablo ve ayrıntılara hayran kaldım, teşekkür edemeden geçmek te istemedim. Emeğinize sağlık böyle titiz, böyle düzenli annelerin hep yanındayız...

ilk sayfada yaptığınız tablo ve ayrıntılara hayran kaldım, teşekkür edemeden geçmek te istemedim. Emeğinize sağlık böyle titiz, böyle düzenli annelerin hep yanındayız...
Çok mutlu ettiniz beni. Şahsım ve gruptaki annelerimiz adına teşekkür ediyorum.

Geçmiş olsun canım bol vitamin ve su ihmal etme Hemencecik geçer inşallah
Bebişiniz hayırlı olsun öncelikle bende leke gelip panikle haftada bir ultrason kontrolüne gittim çok şükür şu an herşey yolunda sizin içinde öyle olacaktır inanıyorum

Çok teşekkür ederim cnm bol bol su içiyorum dinleniyorum yarın inşallah kalp sesini duyarız çok heyecanlıyız

Arkadaşlar günaydın benim yarın kontorulüm var 12+2olduk hem cok heycanlıyim 1 aydir görmüyorum hem korkuyorum bebegim gelismediyse yada 2li test kötü sonuc verirse
İnan canım hepimizde aynı endişe var doktora gidene kadar bin tane şey geçiyor aklımızdan ama güzel düşün olumlu düşün Allah'ın izniyle herşey güzel olur

Canım çok geçmiş olsun hemen iyileşirsin umarım
Arkadaşlar da yazmışlar bende de oldu 3 kez canım. 4, 6 ve sanırım 8-9. haftada. Bir iki gün ara ara gelip sonra normale dönüyordu. Sen hiç endişe etme kahverengi akıntı hiç önemli değil, kırmızı ve çok yoğun olursa sıkıntıymış. Bebişler yerleşirken arada oluyor böyle şeyler çok fazla insan yaşadı burda. Yalnız değilsin benim bebişim de gayet iyi. Hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım
Ekledim canım tek kız benim galiba şu an

Evettt

Kızlar sizce hangi isim daha güzel?

Lena
Nora
Karen
Karla

Ben hep az kullanılan değişik isimleri beğeniyorum o yüzden seçmek çok zor olacak sanırım babamız da çoğunu eliyor sağolsun

Kızlar sizce hangi isim daha güzel?

Lena
Nora
Karen
Karla

Ben hep az kullanılan değişik isimleri beğeniyorum o yüzden seçmek çok zor olacak sanırım babamız da çoğunu eliyor sağolsun
Karen benim de beğendiğim isimler arasında
Ayrıca ekliyorum diğerlerini
Alisya
Alisa
Aylis
Ayris
Lisa
Rosa

Selam güzel anneler, anne adayları, bugün tarama testim vardı, tosbiğimi gördüm sizde görün teyzeleri detaylı ultrasonla bakıldı çok şükür ultrason kısmında herşey yolundaydı, kan verdim inşallah onunda sonuçları iyi gelir

Eklentiler

• 33DDF91D-B56C-4B89-B2C1-DB8917A60FC5.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 98
İkiliye ne kadar kaldı senin. Hep aklımdasın
Buraya yazıp moral bozmak ya da negatif cümleler kurmak istemedim kuzum. Bugün güya avidite kesin çıkacak dediler testi Bursa İstanbul'a yollamıştı. Aradılar perşembe çıkacak dediler. Cuma zaten ikili test ve avidite için perinatolog randevum var. Anlayacağın özele gidip 15 gün öncesinden test yaptırmam hiç bir işe yaramadı. Son yaptıkları rubella igm negatif çıktı ona tutunuyorum şu an.

Karen benim de beğendiğim isimler arasında
Ayrıca ekliyorum diğerlerini
Alisya
Alisa
Aylis
Ayris
Lisa
Rosa
Sağol canım Karen soyadı ile de kafiyeli oluyor ilk o yüzden düşündüm sonra anlamına baktım temiz dürüst demekmiş, kibar da bir isim bir bakacağım. Lena düşünüyorduk şu ana kadar hala daha düşünüyoruz Karen güzel bir alternatif oldu daha da bakıyorum.

Ayris de çok hoş bence duymuştum ama eşim sağolsun beğenmedi onu

Kafan dağılsın forograftaki sensin dimi çok güzelsin çok da güzel anne olacaksın

Sonuçlar çıkınca mutlaka haber ver canım IgM negatif çıktı bak tertemiz gelecek sonuçların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…