- 14 Kasım 2001
- 21.504
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.632
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #7.901
Çok teşekkür ederim. Sevgiler
Çok mutlu ettiniz beni. Şahsım ve gruptaki annelerimiz adına teşekkür ediyorum.ilk sayfada yaptığınız tablo ve ayrıntılara hayran kaldım, teşekkür edemeden geçmek te istemedim. Emeğinize sağlık böyle titiz, böyle düzenli annelerin hep yanındayız...
Geçmiş olsun canım bol vitamin ve su ihmal etmeselam kızlar. Bu sabah ateşim 38,5 oldu. Titredim resmen. Her yerim kırılıyordu. Doktoruma yazdım parol iç ve enfeksiyon bölümüne gidip tahlil yaptır enfeksiyon olabilir dedi. Özel bir hastanenin aciline gittim hamile olduğumu duyunca tahlil bile yapmadı doktor. Ama enfeksiyon var mı yok mu onu öğrenmek istiyorum dedim. farzet ki var ne yapacaksın bu haftada ilaç kullanamazsın, parol iç duş al dinlen dedi. Ben de eve döndüm parol içip uyudum şimdi düştü ateşim. Aranızda antibiyotik kullanan var mıydı bu haftalarda hiç?
Bebişiniz hayırlı olsun öncelikle bende leke gelip panikle haftada bir ultrason kontrolüne gittim çok şükür şu an herşey yolunda sizin içinde öyle olacaktır inanıyorumKızlar merhabalar ocak annesi olucam inşallah rabbim nasip ederse sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var 7+0 dayız bugün yarın kalp sesi dinlemek için gidicez çok heyecanlıyız. Dün kahverengi çok az bir lekelenmem oldu. Bugün de sanki memelerimdeki acıma azaldı gibi oldu endişelendim sizler bu yollardan geçtiniz. Başına böyle bir durum gelen var mı nolur yardımcı olun
Çok teşekkür ederim cnm bol bol su içiyorum dinleniyorum yarın inşallah kalp sesini duyarız çok heyecanlıyızGeçmiş olsun canım bol vitamin ve su ihmal etmeHemencecik geçer inşallah
Bebişiniz hayırlı olsun öncelikle bende leke gelip panikle haftada bir ultrason kontrolüne gittim çok şükür şu an herşey yolunda sizin içinde öyle olacaktır inanıyorum
Offff cok kotu dimiiAy kızlar bir grip oldum dakikada 536363 kez hapşırmalı
İnan canım hepimizde aynı endişe var doktora gidene kadar bin tane şey geçiyor aklımızdan ama güzel düşün olumlu düşün Allah'ın izniyle herşey güzel olurArkadaşlar günaydın benim yarın kontorulüm var 12+2olduk hem cok heycanlıyim 1 aydir görmüyorum hem korkuyorum bebegim gelismediyse yada 2li test kötü sonuc verirse
Canım çok geçmiş olsun hemen iyileşirsin umarımselam kızlar. Bu sabah ateşim 38,5 oldu. Titredim resmen. Her yerim kırılıyordu. Doktoruma yazdım parol iç ve enfeksiyon bölümüne gidip tahlil yaptır enfeksiyon olabilir dedi. Özel bir hastanenin aciline gittim hamile olduğumu duyunca tahlil bile yapmadı doktor. Ama enfeksiyon var mı yok mu onu öğrenmek istiyorum dedim. farzet ki var ne yapacaksın bu haftada ilaç kullanamazsın, parol iç duş al dinlen dedi. Ben de eve döndüm parol içip uyudum şimdi düştü ateşim. Aranızda antibiyotik kullanan var mıydı bu haftalarda hiç?
Arkadaşlar da yazmışlar bende de oldu 3 kez canım. 4, 6 ve sanırım 8-9. haftada. Bir iki gün ara ara gelip sonra normale dönüyordu. Sen hiç endişe etme kahverengi akıntı hiç önemli değil, kırmızı ve çok yoğun olursa sıkıntıymış. Bebişler yerleşirken arada oluyor böyle şeyler çok fazla insan yaşadı burda. Yalnız değilsin benim bebişim de gayet iyi. Hepimiz sağlıkla kucağımiza alalımKızlar merhabalar ocak annesi olucam inşallah rabbim nasip ederse sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var 7+0 dayız bugün yarın kalp sesi dinlemek için gidicez çok heyecanlıyız. Dün kahverengi çok az bir lekelenmem oldu. Bugün de sanki memelerimdeki acıma azaldı gibi oldu endişelendim sizler bu yollardan geçtiniz. Başına böyle bir durum gelen var mı nolur yardımcı olun
Ekledim canım tek kız benim galiba şu an
EvetttCanım çok geçmiş olsun hemen iyileşirsin umarım
Arkadaşlar da yazmışlar bende de oldu 3 kez canım. 4, 6 ve sanırım 8-9. haftada. Bir iki gün ara ara gelip sonra normale dönüyordu. Sen hiç endişe etme kahverengi akıntı hiç önemli değil, kırmızı ve çok yoğun olursa sıkıntıymış. Bebişler yerleşirken arada oluyor böyle şeyler çok fazla insan yaşadı burda. Yalnız değilsin benim bebişim de gayet iyi. Hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım
Ekledim canım tek kız benim galiba şu an
Karen benim de beğendiğim isimler arasındaKızlar sizce hangi isim daha güzel?
Lena
Nora
Karen
Karla
Ben hep az kullanılan değişik isimleri beğeniyorum o yüzden seçmek çok zor olacak sanırım babamız da çoğunu eliyor sağolsun
Ben hep gergin oluyorum hamilelikte kavga edecek gibiyim hep. Normalde hiç sinirli biri değilim. Hamileyken öyle oluyorKızlar asabiyet durumunuz ne durumda benim gittikçe artıyor sebepsiz yere.
Asabi değilim ama gün içinde defalarca ağlarken buluyorum kendimi. Bunu tetikleyen rubella poztif belirsizliğim biliyorum. Allaha sığınıyorum ama ağlamaktan alıkoyamıyorum kendimi.Kızlar asabiyet durumunuz ne durumda benim gittikçe artıyor sebepsiz yere.
İkiliye ne kadar kaldı senin. Hep aklımdasınAsabi değilim ama gün içinde defalarca ağlarken buluyorum kendimi. Bunu tetikleyen rubella poztif belirsizliğim biliyorum. Allaha sığınıyorum ama ağlamaktan alıkoyamıyorum kendimi.
Buraya yazıp moral bozmak ya da negatif cümleler kurmak istemedim kuzum. Bugün güya avidite kesin çıkacak dediler testi Bursa İstanbul'a yollamıştı. Aradılar perşembe çıkacak dediler. Cuma zaten ikili test ve avidite için perinatolog randevum var. Anlayacağın özele gidip 15 gün öncesinden test yaptırmam hiç bir işe yaramadı. Son yaptıkları rubella igm negatif çıktı ona tutunuyorum şu an.İkiliye ne kadar kaldı senin. Hep aklımdasın
Sağol canım Karen soyadı ile de kafiyeli oluyor ilk o yüzden düşündüm sonra anlamına baktım temiz dürüst demekmiş, kibar da bir isim bir bakacağım. Lena düşünüyorduk şu ana kadar hala daha düşünüyoruz Karen güzel bir alternatif oldu daha da bakıyorum.Karen benim de beğendiğim isimler arasında
Ayrıca ekliyorum diğerlerini
Alisya
Alisa
Aylis
Ayris
Lisa
Rosa
Kafan dağılsın forograftaki sensin dimiBuraya yazıp moral bozmak ya da negatif cümleler kurmak istemedim kuzum. Bugün güya avidite kesin çıkacak dediler testi Bursa İstanbul'a yollamıştı. Aradılar perşembe çıkacak dediler. Cuma zaten ikili test ve avidite için perinatolog randevum var. Anlayacağın özele gidip 15 gün öncesinden test yaptırmam hiç bir işe yaramadı. Son yaptıkları rubella igm negatif çıktı ona tutunuyorum şu an.
Sonuçlar çıkınca mutlaka haber ver canım IgM negatif çıktı bak tertemiz gelecek sonuçlarınBuraya yazıp moral bozmak ya da negatif cümleler kurmak istemedim kuzum. Bugün güya avidite kesin çıkacak dediler testi Bursa İstanbul'a yollamıştı. Aradılar perşembe çıkacak dediler. Cuma zaten ikili test ve avidite için perinatolog randevum var. Anlayacağın özele gidip 15 gün öncesinden test yaptırmam hiç bir işe yaramadı. Son yaptıkları rubella igm negatif çıktı ona tutunuyorum şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?