- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #7.921
Anlamı da çok güzel geceme yansıyan ışıkSağol canım Karen soyadı ile de kafiyeli oluyor ilk o yüzden düşündüm sonra anlamına baktım temiz dürüst demekmiş, kibar da bir isim bir bakacağım. Lena düşünüyorduk şu ana kadar hala daha düşünüyoruz Karen güzel bir alternatif oldu daha da bakıyorum.
Ayris de çok hoş bence duymuştum ama eşim sağolsun beğenmedi onu
Evet Ayris Arya ile de uyumlu ve çok güzel bir isim. Deva ile başka ne uyabilir ben de bir düşüneyim isim araştırırken aklımda olsun sana da söylerimAnlamı da çok güzel geceme yansıyan ışıkhem arya ile de uyumlu. Hem anlamı uyumlu ben iki isim koyacağım yine deva biri olacak ama başına isim bakıyorum
Endişeyi de sevinci de beraber yaşayacağız. Yok öyle kendi içinde ağlamak. Hepimizin duası seninle sen merak etme .Buraya yazıp moral bozmak ya da negatif cümleler kurmak istemedim kuzum. Bugün güya avidite kesin çıkacak dediler testi Bursa İstanbul'a yollamıştı. Aradılar perşembe çıkacak dediler. Cuma zaten ikili test ve avidite için perinatolog randevum var. Anlayacağın özele gidip 15 gün öncesinden test yaptırmam hiç bir işe yaramadı. Son yaptıkları rubella igm negatif çıktı ona tutunuyorum şu an.
Dün %70 kız dediEvet Ayris Arya ile de uyumlu ve çok güzel bir isim. Deva ile başka ne uyabilir ben de bir düşüneyim isim araştırırken aklımda olsun sana da söylerime ama senin cinsiyet daha belli değil dimi kuzum? Doktor randevun ne zamandi belki söylerrr çok heyecanlı
Eşim beni boşayacak bence bebek doğmadanKızlar asabiyet durumunuz ne durumda benim gittikçe artıyor sebepsiz yere.
Benim canım. Çok incesin teşekkür ediyorumKafan dağılsın forograftaki sensin dimiçok güzelsin çok da güzel anne olacaksın
İnşallah canımSonuçlar çıkınca mutlaka haber ver canım IgM negatif çıktı bak tertemiz gelecek sonuçların
Endişeyi de sevinci de beraber yaşayacağız. Yok öyle kendi içinde ağlamak. Hepimizin duası seninle sen merak etme .
NoraKızlar sizce hangi isim daha güzel?
Lena
Nora
Karen
Karla
Ben hep az kullanılan değişik isimleri beğeniyorum o yüzden seçmek çok zor olacak sanırım babamız da çoğunu eliyor sağolsun
Bozma kuzum moralini güzel haberler alacaksın inşallah hem igm negatif geldiğinde göre avidite testi de iyi sonuçlanacaktır canın sıkıldığında buraya yaz ama moral bozmak değil sonuçta hepimiz için güzel günler olduğu kadar moral bozucu anlar da oluyor buraya yazıp içini döküp rahatlayabilirsinBuraya yazıp moral bozmak ya da negatif cümleler kurmak istemedim kuzum. Bugün güya avidite kesin çıkacak dediler testi Bursa İstanbul'a yollamıştı. Aradılar perşembe çıkacak dediler. Cuma zaten ikili test ve avidite için perinatolog randevum var. Anlayacağın özele gidip 15 gün öncesinden test yaptırmam hiç bir işe yaramadı. Son yaptıkları rubella igm negatif çıktı ona tutunuyorum şu an.
Evet onu da çok beğeniyorum kardeşim kötü dedi diye soğuttu ama çok güzel bence. Ay ne zor karar vermek
Evet kesinlikle iyi kötü burda birbirimizi destekliyoruz elimizden geldiğince en azından manevi olarak. Gerçekten çok şey öğreniyoruz birbirimizden. Hep birbirimize dua ediyoruz bunlar çok kıymetli şeylerBozma kuzum moralini güzel haberler alacaksın inşallah hem igm negatif geldiğinde göre avidite testi de iyi sonuçlanacaktır canın sıkıldığında buraya yaz ama moral bozmak değil sonuçta hepimiz için güzel günler olduğu kadar moral bozucu anlar da oluyor buraya yazıp içini döküp rahatlayabilirsin
9.haftadan beri yavrumu da görmedim teyzesi onu görünce her şey yoluna girecek o annesine destek olacak inşallah. Dediğin gibi en azından ıgm için negatif dendi. Umutla bekliyorum. Çok sağolasınBozma kuzum moralini güzel haberler alacaksın inşallah hem igm negatif geldiğinde göre avidite testi de iyi sonuçlanacaktır canın sıkıldığında buraya yaz ama moral bozmak değil sonuçta hepimiz için güzel günler olduğu kadar moral bozucu anlar da oluyor buraya yazıp içini döküp rahatlayabilirsin
Herşey batiyo sanki sorma cok fena durumdayimKızlar asabiyet durumunuz ne durumda benim gittikçe artıyor sebepsiz yere.
Inşallah canım çok sağolİnan canım hepimizde aynı endişe var doktora gidene kadar bin tane şey geçiyor aklımızdan ama güzel düşün olumlu düşün Allah'ın izniyle herşey güzel olur
Ben de bugün verdim canım kan 10gün sonra çıkacak dedilerİkili testler kaç günde çıkıyor acaba ben cumartesi günü verdim ama hala çıkmadı sonuç bilgisi olan var mı?
Canım yakın zamanda tansiyon bakıldı mı,tansiyonun yükselmiş olabilirKızlar son iki gündür devam eden baş ağrım vararanızda bu sorunu yaşayan var mı
Havalar ısındı bir anda bol su içinKızlar son iki gündür devam eden baş ağrım vararanızda bu sorunu yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?