2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Anlamı da çok güzel geceme yansıyan ışık hem arya ile de uyumlu. Hem anlamı uyumlu ben iki isim koyacağım yine deva biri olacak ama başına isim bakıyorum

Anlamı da çok güzel geceme yansıyan ışık hem arya ile de uyumlu. Hem anlamı uyumlu ben iki isim koyacağım yine deva biri olacak ama başına isim bakıyorum
Evet Ayris Arya ile de uyumlu ve çok güzel bir isim. Deva ile başka ne uyabilir ben de bir düşüneyim isim araştırırken aklımda olsun sana da söylerim e ama senin cinsiyet daha belli değil dimi kuzum? Doktor randevun ne zamandi belki söylerrr çok heyecanlı

Endişeyi de sevinci de beraber yaşayacağız. Yok öyle kendi içinde ağlamak. Hepimizin duası seninle sen merak etme .

Dün %70 kız dedi çıkıntı yokmuş. Erkek olursa ismi belli diye kız düşünüyoruz. Erkek Ares olacak

Kafan dağılsın forograftaki sensin dimi çok güzelsin çok da güzel anne olacaksın
Benim canım. Çok incesin teşekkür ediyorum
Sonuçlar çıkınca mutlaka haber ver canım IgM negatif çıktı bak tertemiz gelecek sonuçların
İnşallah canım
Endişeyi de sevinci de beraber yaşayacağız. Yok öyle kendi içinde ağlamak. Hepimizin duası seninle sen merak etme .
Bak bu yazıyı görüncede ağladım. Sizler bana çok iyi geliyorsunuz kızlar. Aile olduk iyi ki varsınız. Biliyorum dualarınız için çok teşekkür ederim bende tüm arkadaşlarım için ediyorum.

Bozma kuzum moralini güzel haberler alacaksın inşallah hem igm negatif geldiğinde göre avidite testi de iyi sonuçlanacaktır canın sıkıldığında buraya yaz ama moral bozmak değil sonuçta hepimiz için güzel günler olduğu kadar moral bozucu anlar da oluyor buraya yazıp içini döküp rahatlayabilirsin

Evet kesinlikle iyi kötü burda birbirimizi destekliyoruz elimizden geldiğince en azından manevi olarak. Gerçekten çok şey öğreniyoruz birbirimizden. Hep birbirimize dua ediyoruz bunlar çok kıymetli şeyler

9.haftadan beri yavrumu da görmedim teyzesi onu görünce her şey yoluna girecek o annesine destek olacak inşallah. Dediğin gibi en azından ıgm için negatif dendi. Umutla bekliyorum. Çok sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…