2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar sizce hangi isim daha güzel?

Lena
Nora
Karen
Karla

Ben hep az kullanılan değişik isimleri beğeniyorum o yüzden seçmek çok zor olacak sanırım babamız da çoğunu eliyor sağolsun
Erkeklere isim beğendirmek mesele Lena ismi de anlamı da güzelmiş bence miniğinize yakışan ismi bulmanız dileğiyle

Ay bende hiç ağrı sızı yok, inşallah her şey yolundadır

Bu arada gerçekten çok güzelsin topic sahibemiz, bebiş de sana benzer inşallah

Canım bu bana da oldu kolestaz diye bir şey var ama ona ihtimal vermedim son aylarda oluyormus daha çok, progesteron artışı sebep oluyormuş bende 2-3 kez oldu geçti sonra bol su iç ve aşırı duş alma, ılık suyla duş almaya çalış.

Lena
Nora
Karen
Karla

Ben hep az kullanılan değişik isimleri beğeniyorum o yüzden seçmek çok zor olacak sanırım babamız da çoğunu eliyor sağolsun
Karen çok güzel bence. Bir arkadasım Nil Karen koymuştu çok hoş fonetik olarak.

Ay bende hiç ağrı sızı yok, inşallah her şey yolundadır

Bu arada gerçekten çok güzelsin topic sahibemiz, bebiş de sana benzer inşallah
Bende 2 gündür var ağrı kişiden kişiye değişiyorsa demek. Bi pediatri uzmanı var onun videolarını izliyorum diyor ki vücudunuz napacağını bilir kalkıp böbreğe acaba nasıl çalışıyor diye endişelenmediğinize göre bırakın rahim işini yapsın bebekte içeride doğası gereği nasıl gelişecekse gelişsin. Kafayı takmayın diyor. Çok mantıklı bir yorumdu

Babasına çok aşığım o yüzden burnu bana benzesin kalanı ona benzeyebilir hehe
Çok incesin teşekkür ederim canım

Canım avidite 82 ne demek bende öyle çıktı toxoplazma

Canım avidite 82 ne demek bende öyle çıktı toxoplazma
Canım devlet hastanesibde ıgg 12 pozitif igm 1.50 pozitifti. Üç kez tekrarlandı. Düşme eğilimile ıgg ve igm pozitfiti. Doktor perinatoloğa yönlendirdi avidite için. Bende 15 gün var daha beklemeyeyim diye özele yaptırdım güya. Oyalıyorlar bir sürü saçma sapan şey oldu. Avidite bugün çıkacaktı güya perşembeye kaldı. Ama ıgg ve ıgm yapmıslardı. Orada ıgg 30 küsür pozitif ıgm ise 0.85 negatif çıktı.

Senin aviditen yüksek çok güzel haber yani hastalığa ya bağışıklığın var ya da gebelik öncesi geçirmişsin. Gözün aydın olsun, darısı başıma inşallah.

Geçmiş olsun ama senin de negatife doğru bak şükür üzme kendini bence tertemiz çıkacak

Lena
Nora
Karen
Karla

Nora
Kızlar asabiyet durumunuz ne durumda benim gittikçe artıyor sebepsiz yere.
Dünya yansa umurumda olmaz modundayim hep gülüyorum sakinim keyfimi hiçbisey bozamiyor kafaya hiç bişey takmıyorum gamsız bişey oldum çıktım 2 kilo antidepresan almis gibiyim

Keske gercekten ise yarasa ve benden uzaklassaa

Bende hamile gibi hissetmiyorum daha dun esimede soyledim. Ancak karnimiz buyumeli ve bebegin hareketlerini hissetmeliyiz iste ondan sonra hamile oldugumuzu hissederiz ancak

Günaydın kızlar boğaz ağrım ve burun akıntım var dünden beri limonlu tuzlu su içtim, sirkeyle gargara yaptım başka önerisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…