- 3 Mart 2022
- 419
- 621
- 33
- 38
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #7.941
Erkeklere isim beğendirmek meseleKızlar sizce hangi isim daha güzel?
Lena
Nora
Karen
Karla
Ben hep az kullanılan değişik isimleri beğeniyorum o yüzden seçmek çok zor olacak sanırım babamız da çoğunu eliyor sağolsun
Ay bende hiç ağrı sızı yok, inşallah her şey yolundadırErken değil canım tam haftandasın kasılma için. Kağan Kocatepe'nin videosunu izledim 13.hafta için. rahim büyüyor ama onun altında bağlar rahim kadar hızlı büyümediği için rahmi aşağı çeker ve kasık ağrısına sebep verir, bu haftalarda dayanılmaz gibi olursa ağrı kesici alabilirsiniz dedi. İlerleyen haftalarda o bağda uzayacak ve rahim rahatlayacakmış.
Canım bu bana da oldu kolestaz diye bir şey var ama ona ihtimal vermedim son aylarda oluyormus daha çok, progesteron artışı sebep oluyormuş bende 2-3 kez oldu geçti sonra bol su iç ve aşırı duş alma, ılık suyla duş almaya çalış.Kızlar bir şey danışacağım sizlere son günlerde benim kaşıntım arttı. 2 gün sonra doktora gideceğim ama kaşınmaktan ölüyorum sizce neden olabilir ne deterjanı nede yediğim içtiğim bir şeyi değiştirdim
Karen çok güzel benceKızlar sizce hangi isim daha güzel?
Lena
Nora
Karen
Karla
Ben hep az kullanılan değişik isimleri beğeniyorum o yüzden seçmek çok zor olacak sanırım babamız da çoğunu eliyor sağolsun
benim rutinim asabiyet olduğu için farkı çözemiyorum, aynen devam ediyorum sağa sola kurulmayaKızlar asabiyet durumunuz ne durumda benim gittikçe artıyor sebepsiz yere.
Bende 2 gündür var ağrı kişiden kişiye değişiyorsa demek. Bi pediatri uzmanı var onun videolarını izliyorum diyor ki vücudunuz napacağını bilir kalkıp böbreğe acaba nasıl çalışıyor diye endişelenmediğinize göre bırakın rahim işini yapsın bebekte içeride doğası gereği nasıl gelişecekse gelişsin. Kafayı takmayın diyor. Çok mantıklı bir yorumduAy bende hiç ağrı sızı yok, inşallah her şey yolundadır
Bu arada gerçekten çok güzelsin topic sahibemiz, bebiş de sana benzer inşallah
İmg pozitif miAsabi değilim ama gün içinde defalarca ağlarken buluyorum kendimi. Bunu tetikleyen rubella poztif belirsizliğim biliyorum. Allaha sığınıyorum ama ağlamaktan alıkoyamıyorum kendimi.
Canım avidite 82 ne demek bende öyle çıktı toxoplazmaBozma kuzum moralini güzel haberler alacaksın inşallah hem igm negatif geldiğinde göre avidite testi de iyi sonuçlanacaktır canın sıkıldığında buraya yaz ama moral bozmak değil sonuçta hepimiz için güzel günler olduğu kadar moral bozucu anlar da oluyor buraya yazıp içini döküp rahatlayabilirsin
Canım devlet hastanesibde ıgg 12 pozitif igm 1.50 pozitifti. Üç kez tekrarlandı. Düşme eğilimile ıgg ve igm pozitfiti. Doktor perinatoloğa yönlendirdi avidite için. Bende 15 gün var daha beklemeyeyim diye özele yaptırdım güya. Oyalıyorlar bir sürü saçma sapan şey oldu. Avidite bugün çıkacaktı güya perşembeye kaldı. Ama ıgg ve ıgm yapmıslardı. Orada ıgg 30 küsür pozitif ıgm ise 0.85 negatif çıktı.Canım avidite 82 ne demek bende öyle çıktı toxoplazma
Gayet iyi bir değer canım gebelikten önce geçirmişsin yeni olan bir şey değil o yüzden endişelenmeyi gerektirecek bir durum yok için rahat olsunCanım avidite 82 ne demek bende öyle çıktı toxoplazma
Çok teşekkür ederim canım ama ellerim kaşınıyor halen belirtilerini yaşıyorum çok kötüGayet iyi bir değer canım gebelikten önce geçirmişsin yeni olan bir şey değil o yüzden endişelenmeyi gerektirecek bir durum yok için rahat olsun
Geçmiş olsun ama senin de negatife doğru bak şükür üzme kendini bence tertemiz çıkacakCanım devlet hastanesibde ıgg 12 pozitif igm 1.50 pozitifti. Üç kez tekrarlandı. Düşme eğilimile ıgg ve igm pozitfiti. Doktor perinatoloğa yönlendirdi avidite için. Bende 15 gün var daha beklemeyeyim diye özele yaptırdım güya. Oyalıyorlar bir sürü saçma sapan şey oldu. Avidite bugün çıkacaktı güya perşembeye kaldı. Ama ıgg ve ıgm yapmıslardı. Orada ıgg 30 küsür pozitif ıgm ise 0.85 negatif çıktı.
Senin aviditen yüksek çok güzel haber yani hastalığa ya bağışıklığın var ya da gebelik öncesi geçirmişsin. Gözün aydın olsun, darısı başıma inşallah.
NoraKızlar sizce hangi isim daha güzel?
Lena
Nora
Karen
Karla
Dünya yansa umurumda olmaz modundayim hep gülüyorum sakinim keyfimi hiçbisey bozamiyor kafaya hiç bişey takmıyorum gamsız bişey oldum çıktımKızlar asabiyet durumunuz ne durumda benim gittikçe artıyor sebepsiz yere.
Keske gercekten ise yarasa ve benden uzaklassaaBenzer bir durum vardı , sürekli üzülüyor kafamdan kavga ediyordum. Enerji çalışmaları yapan bir arkadaşım “kötü insanlar senin bu durumunla beslenir” demişti. Bana bu hisler başladığında (üzülme, kızma, öfke, haksızlık vb) “bu hisler bana ait değil , sahibine geri gönderiyorum” dememi söyledi. Gerçekten tekrarladıkça rahatladım çok ilginçtir ki o kişilerde benden uzaklaştı. Denemekten sakınca görmüyorum
Bende hamile gibi hissetmiyorum daha dun esimede soyledim. Ancak karnimiz buyumeli ve bebegin hareketlerini hissetmeliyiz iste ondan sonra hamile oldugumuzu hissederiz ancakGünaydınGüzel anneler cinsiyetleri belli olanlar hayırlı olsun darısı bizlere Bu ara kwndimi hamile gibi hissetmiorum.Kontrolumde dha 1 ay var Allaha emanet.
Gruba cinsiyet şeyi ekleyebilen varsa eklesin bakalım oranımız nasıl olacak
Bende de cok artti ama gerci benim yasadigim seylere gore boyle olmam cok normalKızlar asabiyet durumunuz ne durumda benim gittikçe artıyor sebepsiz yere.
HİRAEvet onu da çok beğeniyorum kardeşim kötü dedi diye soğuttu ama çok güzel bence. Ay ne zor karar vermek
Belki normaldr ya biz korkuoruzdur.Günaydın bende hamile gibi hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?