2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Aranız da ssvd yapacak olan var mı? %60 kişi yapabiliyormuş sadece yapamayınca hemen sezeryana alıyorlarmış . Sizce hangisi mantıklı riske girip denemek mi yoksa hiç denemeyip direk sezeryana girmek mi ?

Kızlar acil marketten geldim birkaç ağır torba taşımak zorunda kaldım kahve rengi akıntım oldu doktora yazdım hemen düşük önleyici al kullan dedi ne yapcam çok korkuyorum
Geçmiş olsun şimdi nasılsınız? Korkmayın benim kızım 22 kilo ve sürekli kaldırıp mama sandalyesine, oto koltuğuna yada klozete oturtuyorum.

Benim de 2. hamileliğim 14.haftada birden pat diye karnım şişti.

Kesinlikle öyle canım şeker insülin direnci tiroit hep etkili ben zaten genetik olarak baskül ailesinin içine doğduğum için baştan şanssızım ama son yıllarda iyice cıvıtmıştım 116 kiloya kadar çıkmıştım sonra 75e kadar düştüm ama geliyor bu kilolar hemen yaa

Aranız da ssvd yapacak olan var mı? %60 kişi yapabiliyormuş sadece yapamayınca hemen sezeryana alıyorlarmış . Sizce hangisi mantıklı riske girip denemek mi yoksa hiç denemeyip direk sezeryana girmek mi ?
Ssvd sonucu bebeği oksijensiz kalan bi arkadaşım var. Oğlu 3 yaşında hala yoğun bakımda. O yüzden ben deneyemem

İlk dogumumdan sonra düşünüyordum aslında ama bulunduğum ilde destekleyen doktor yok maalesef. Eğer denk gelirse hala düşünüyorum. Sonunda sezaryene girsem bile en azından bebeğim kendi geleceği zamanı kendisi belirlesin istiyorum

Ben 2. El de bakacağım. Tutumlu anne diye bir sayfa var oradan dolaptan falan da bakacağım. Yapacak birşey yok. Otomatik ana kucağı istiyordum fiyatlar uçmuş. 2. El bakcam mecbur
Ben geçen hafta prego riva otomatik sallanan anakucağı aldım 999 TL’ydi bir sitede. İkinci eller bile 1000’in üzerinde

Ben de sizin gibiyim iştah artışım yok. Maksimum 1 kg aldım.

10+6’yım 1 kilo vermişim ben de. İlk hamileliğimde de ilk 3 ayda 3 kilo vermiştim. Bulantım kusmam falan yok ama daha sağlıklı beslenmekten kaynaklı sanırım

Son düzenleme:
Kızım 3,5 yaşında ve 22 kilo. Mecbur kaldırıyorım arada. Hatta yatarken gelip üzerimde zıplamak falan istiyor

Ben de sağlık ocağına geldim yine idrar yolu enfeksiyonu var sanırım bakalım
Geçmiş olsun canm. Benim crp’min yüksekliğinin sebebi idrar yolu enfeksiyonuymuş. Covide kadar bakıldı ama hiç bişey çıkmadı. İdrarda bolca lökosit var yanma falan hiç olmadı sadece ateş yaptı bende.

Ben riske atamıyorum ve normal doğumdan da korkuyorum zaten. Sezeryanı ve sonrasını çok rahat atlatmıştım. Bunda da öyle olur umarım.

Geçmiş olsun. Toz ilaç vediler mi canım. Sebebi çözümlü bişi olsun yeter ki üzülme geçer inşallah.

Geçmiş olsun. Toz ilaç vediler mi canım. Sebebi çözümlü bişi olsun yeter ki üzülme geçer inşallah.
Canm sonuçlar gece çıktı. Ben kendim baktım internetten. Bugün gidip göstericem doktora. Bu haftalarda monurol veriliyor mu bilmiyorum ama ilk gebeliğimde daha ileri haftalarda o tozu vermişlerdi, kültür de bakıldı yarın öbürgün çıkar sanırım onun da sonucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…