- 6 Şubat 2022
- 1.520
- 2.917
- 63
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.241
Ay bunu bulabildim şimdi daha çok vardı ama benim tombiklerrrYA çok merak ettim fotoğrafları var mı
Ya tekir candırAy bunu bulabildim şimdi daha çok vardı ama benim tombiklerrr
Geçmiş olsun şimdi nasılsınız? Korkmayın benim kızım 22 kilo ve sürekli kaldırıp mama sandalyesine, oto koltuğuna yada klozete oturtuyorum.Kızlar acil marketten geldim birkaç ağır torba taşımak zorunda kaldım kahve rengi akıntım oldu doktora yazdım hemen düşük önleyici al kullan dedi ne yapcam çok korkuyorum
Benim de 2. hamileliğim 14.haftada birden pat diye karnım şişti.Merhaba kızlar, benim karnım birkaç gündür belirginleşti 2.ler gerçekten erken beliriyormus ilk gebelikte 22 haftalıkken böyleydim.tabi arada 10 kg fark var neredeyse onun da etkisi vardır sonuçta daha kalın bir yağ tabakası var karın bölgemdeben geçen hafta gebe pantolonu aldım içini dolduramiyorum beli düşüyor ama mevcut pantolonlar da sigamiyordum artik. Sizde durum nasıl?
Ayrica 2 gündür gece uyuyamiyorum çok muzdaribim bu konudankeşke bu kadar erken baslamasaydi uykusuzluk çok mutsuzum.
Kesinlikle öyle canım şeker insülin direnci tiroit hep etkili ben zaten genetik olarak baskül ailesinin içine doğduğum için baştan şanssızımBu konuya inanıyorum ya hayatımda hiç zayıf olmadım 1.60 boy 60/65 kg balık etliydim bildim bileli az da yesem kilo veremezdim. Spor bile yaptım. Ama 60 altını görmedim. Meğer şeker varmış. Şeker ilacı kullanınca verdim kiloyu. Metabolizma bi yerde sorunluysa ne yaparsan yap kilo veremiyorsun.
Ssvd sonucu bebeği oksijensiz kalan bi arkadaşım var. Oğlu 3 yaşında hala yoğun bakımda. O yüzden ben deneyememAranız da ssvd yapacak olan var mı? %60 kişi yapabiliyormuş sadece yapamayınca hemen sezeryana alıyorlarmış . Sizce hangisi mantıklı riske girip denemek mi yoksa hiç denemeyip direk sezeryana girmek mi ?
Bence bunu bir eczacıya danışın.Kusura bakmayın bende birşey sormak istiyorum doktorum regenesis omega vita mineral verdi bn drajede olsa yutamıyorum onu ağzımda eritip patlatıp.işiyorum zararı olur mu
İlk dogumumdan sonra düşünüyordum aslında ama bulunduğum ilde destekleyen doktor yok maalesef. Eğer denk gelirse hala düşünüyorum. Sonunda sezaryene girsem bile en azından bebeğim kendi geleceği zamanı kendisi belirlesin istiyorumAranız da ssvd yapacak olan var mı? %60 kişi yapabiliyormuş sadece yapamayınca hemen sezeryana alıyorlarmış . Sizce hangisi mantıklı riske girip denemek mi yoksa hiç denemeyip direk sezeryana girmek mi ?
Ben geçen hafta prego riva otomatik sallanan anakucağı aldım 999 TL’ydi bir sitede. İkinci eller bile 1000’in üzerindeBen 2. El de bakacağım. Tutumlu anne diye bir sayfa var oradan dolaptan falan da bakacağım. Yapacak birşey yok. Otomatik ana kucağı istiyordum fiyatlar uçmuş. 2. El bakcam mecbur
Ben de sizin gibiyim iştah artışım yok. Maksimum 1 kg aldım.Kizlarr iyigecelerrr, burda 10. Haftalarda bile 4/5 kilo alan arkdaslari goruncee bendemi tuhaflik var diye dusunmeye basladimmm14+1 oldukk biz ama ben hala kilo almadim normalmikiii varmi benim gibi olan. Gobusum yeni yeni cikmaya basladii, hani oyle mide bulantim filanda yok yemegimi filan yiyorum (karnimi doyurcak sekilde asiri yemiyorum)
10+6’yım 1 kilo vermişim ben de. İlk hamileliğimde de ilk 3 ayda 3 kilo vermiştim. Bulantım kusmam falan yok ama daha sağlıklı beslenmekten kaynaklı sanırımKizlarr iyigecelerrr, burda 10. Haftalarda bile 4/5 kilo alan arkdaslari goruncee bendemi tuhaflik var diye dusunmeye basladimmm14+1 oldukk biz ama ben hala kilo almadim normalmikiii varmi benim gibi olan. Gobusum yeni yeni cikmaya basladii, hani oyle mide bulantim filanda yok yemegimi filan yiyorum (karnimi doyurcak sekilde asiri yemiyorum)
Kızım 3,5 yaşında ve 22 kilo. Mecbur kaldırıyorım arada. Hatta yatarken gelip üzerimde zıplamak falan istiyorAğır kaldırmak konusunda çok dikkat ediyor musunuz yoksa kaldırabileceğim kadar kaldırayım mı diyorsunuz? Ben doktora oğlumu yaşıyorum sorun olur mu diye sorduğumda sorun olmaz demişti. 14 kg o da. Dün ilk kez sırt çantası taşırken (çok ağırdı) kaşık bölgemde bir ağrı hissettim. Keskin değildi ama orda kaldı. Şimdi hala bir ağrıyor. Çok değil ama yanlış bir şey mi yaptım diye düşündürüyor
Geçmiş olsun canm. Benim crp’min yüksekliğinin sebebi idrar yolu enfeksiyonuymuş. Covide kadar bakıldı ama hiç bişey çıkmadı. İdrarda bolca lökosit varBen de sağlık ocağına geldim yine idrar yolu enfeksiyonu var sanırımbakalım
Ben riske atamıyorum ve normal doğumdan da korkuyorum zaten. Sezeryanı ve sonrasını çok rahat atlatmıştım. Bunda da öyle olur umarım.Aranız da ssvd yapacak olan var mı? %60 kişi yapabiliyormuş sadece yapamayınca hemen sezeryana alıyorlarmış . Sizce hangisi mantıklı riske girip denemek mi yoksa hiç denemeyip direk sezeryana girmek mi ?
Geçmiş olsun. Toz ilaç vediler mi canım. Sebebi çözümlü bişi olsun yeter ki üzülme geçer inşallah.Geçmiş olsun canm. Benim crp’min yüksekliğinin sebebi idrar yolu enfeksiyonuymuş. Covide kadar bakıldı ama hiç bişey çıkmadı. İdrarda bolca lökosit varyanma falan hiç olmadı sadece ateş yaptı bende.
Canm sonuçlar gece çıktı. Ben kendim baktım internetten. Bugün gidip göstericem doktora. Bu haftalarda monurol veriliyor mu bilmiyorum ama ilk gebeliğimde daha ileri haftalarda o tozu vermişlerdi, kültür de bakıldı yarın öbürgün çıkar sanırım onun da sonucu.Geçmiş olsun. Toz ilaç vediler mi canım. Sebebi çözümlü bişi olsun yeter ki üzülme geçer inşallah.
Geçmiş olsun canım belki monurol verir belki de o kadar yüksek çıkmaz değerlerinBen de sağlık ocağına geldim yine idrar yolu enfeksiyonu var sanırımbakalım
Ben de hiç almadım hatta 1 kilo vermişim ama pantolonlarım olmuyo anlamadım gittiAslında en ideali ilk 3 ayda kilo almamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?